- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.461
ovulasyon testinden anladığım kadarıyla 16. gün yumurtam catladı
bugün 18.gün hala calışmaya devam edelim mi?
15.16.17.gün üst üste calıştık
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım...ben pek uğrayamıyom bu ara çok geziyom sanırım....ama yazılarınızı takip ediyorum aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...tarihinizi verirseniz listeye eklerim....kendinize iyi bakın ...ben bugün tekrar kalp dr una gidicem ne olur bana dua edin....hepinizi öpüyorum...
herkese günaydııııınnn canlarııımmm...kızlar bugün rüyamda abim bana takılıyo el kol hareketleriyle bende abi ya hamileysem karnıma vurursan ne yaparım diyom..oda ben senin tahlile baktım doğru hamilesin diyo,idrarın koyu renkti,kokusu değişikti diyo ben kendim baktım hamilesin korkma diyo..kendisi labaratuar teknisyeni..hayırdır inşallah..acaba doğrumu allahım inşallah doğrudur...sizler nasılsınız canlarım..öptüm hepinizi..
ayy cerot cum abi burda olsa zaten çoktan baktıırdım ama kendisi ankara hıfzısıhha da çalışıyo..ara uzak..yaa bu ay çok rüya gördüm sanırım psikolojim iyice bozuldu..aslında takmamaya çalışıyoum.ama demek ki bilinaltımda bişeyler kalıyo...hayırlısı bakalım cerot cum..tabiki çalışmalara devaaammm..
sevgiler cerot cum..a.s.
öptüm canlarım..:1hug:a.s.:1hug::enbuyukkk:
cerotcum..canım adetim geçikmedi bilakis 9 gün önceden geldi..klomen 4cmlik kist yapmıştı sanırım patladı kanamamda o yüzden erkenden oldu..belkide soğan suyu etkisini gösterdi neyse ne rahmim kanım agrımıyor ya en çok ona seviniyorum..sanırım kistte eriyor yaşasın yuppiiii...Allahtan ilk başta sağlık sonrada hayırlısıyla sağlıkla göbüşümde bebiğimin olmasını sonrada kucagıma hayırlısıyla almayı istiyorum inşallah tez zamanda..hepimize tabiki bu dileklerim..
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım...ben pek uğrayamıyom bu ara çok geziyom sanırım....ama yazılarınızı takip ediyorum aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...tarihinizi verirseniz listeye eklerim....kendinize iyi bakın ...ben bugün tekrar kalp dr una gidicem ne olur bana dua edin....hepinizi öpüyorum...
canım bence devam:) neden dersen bana dr um hep 8. günü başla 20. güne kadar devam demişti..bizimki gün aşırı demişti sperm kalitesi açısından..hergün asla yapmayın demişti ama..bazı arkadaşlar da seninki gibi olmasının daha iyi olduğunu savunuyor gerçi..kısmet..inan bana bi arkadaşımın eşi askerden geldi ve 1 günlük ilişkiyle tutmuştu..asker dönüşü de doğurdu bebişini hatta..tutacağı varsa tutuyor inanın..
sevgilerr
canım bence devam:) neden dersen bana dr um hep 8. günü başla 20. güne kadar devam demişti..bizimki gün aşırı demişti sperm kalitesi açısından..hergün asla yapmayın demişti ama..bazı arkadaşlar da seninki gibi olmasının daha iyi olduğunu savunuyor gerçi..kısmet..inan bana bi arkadaşımın eşi askerden geldi ve 1 günlük ilişkiyle tutmuştu..asker dönüşü de doğurdu bebişini hatta..tutacağı varsa tutuyor inanın..
sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?