kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar günaydınhihoyyythihoyyyt
kar burayada uğradı sonunda çok da güzel oldu.:teytey::teytey:
umarım hamiş haberleri gelirrrrr:1hug:

mawili.....................................30 Aralık
Berknilay.................................30 Aralık
raebzeh.....................................2 Ocak
yağmur20..................................2 Ocak
zynp.ZEYNEP............................2 Ocak
WANNABABY............................2 Ocak
gülücük.....................................6 Ocak
ali -ye ......................................7 Ocak
idayre.......................................8 Ocak
cerot.......................................10 Ocak
lolo.........................................12 Ocak
kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo.................................27 Ocak
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım...ben pek uğrayamıyom bu ara çok geziyom sanırım....ama yazılarınızı takip ediyorum aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...tarihinizi verirseniz listeye eklerim....kendinize iyi bakın ...ben bugün tekrar kalp dr una gidicem ne olur bana dua edin....hepinizi öpüyorum...

canlarım günaydıınnn gününüz aydın olsun inşallahhhh:) bu güzel gün güzel haberler getirsin hepinize :)) walla ben de güzel haberler bekliodum ama olmadı bu ay kırmızılar bastı her yanı:)) ümitler bi dahaki aya kaldı, şu listeye beni de ekleyin lütfeeennn bi dahaki dönüm noktası 27 ocak :)) herkese sevgiler iyi çalışmalar

herkese günaydııııınnn canlarııımmm...kızlar bugün rüyamda abim bana takılıyo el kol hareketleriyle bende abi ya hamileysem karnıma vurursan ne yaparım diyom..oda ben senin tahlile baktım doğru hamilesin diyo,idrarın koyu renkti,kokusu değişikti diyo ben kendim baktım hamilesin korkma diyo..kendisi labaratuar teknisyeni..hayırdır inşallah..acaba doğrumu allahım inşallah doğrudur...sizler nasılsınız canlarım..öptüm hepinizi..

günaydın kızlar..dün adet oldum..çok erken geldi bu kadar erken beklemiyordum çok şaşırdım..inşallah kistim erirde bende rahatlarım..yeni tarih ne olurki acaba..9 gün önceden gelen bir adet valla kızlar kafam çok karışık..herhalde kistten dolayı erken gelmiştir herhalde değilmi..sanırım yeni tarihim 27 ocak olur herhalde..

ovulasyon testinden anladığım kadarıyla 16. gün yumurtam catladı
bugün 18.gün hala calışmaya devam edelim mi?
15.16.17.gün üst üste calıştık

kızlar merhaba herkese..
nasılsınız bakiim..kırmızıları görenler lütfen üzülmeyin..valla 6 ay önce 1 damla kırmızı için ölüyordum:))
adetim düzene girmedi ki,çalışmalara başlayabileydim..çok şükür 2 aydır yoğun çalışıyoruz kocişle:) geçen ay tutmadı, bu ay göriciz..

bu arada gülücük bildiğim kadarıyla kistlerin olduğunda bilakis kanaman gecikiyor, ya da siyah siyah koyu renk kanaman oluyor..bence kistin yoktur, düzene girmiştir belki de..be klomenden dolayı 28 günde bir oluyorum çünkğ..dr um ööle demişti..bazılarında kist yapar bazılarında da düzene sokar demişti..

raebzeh ciğim sana da çok güldüm..hayır diyelim hayır olsun rüyan:))) labaratuar teknisyeni bir abim olsa senin gibi 2 günde bir Beta HCG baktırırdım valla tutmuşmu diye:)))))

sevgiler hepinizeee

ovulasyon testinden anladığım kadarıyla 16. gün yumurtam catladı
bugün 18.gün hala calışmaya devam edelim mi?
15.16.17.gün üst üste calıştık

canım bence devam:) neden dersen bana dr um hep 8. günü başla 20. güne kadar devam demişti..bizimki gün aşırı demişti sperm kalitesi açısından..hergün asla yapmayın demişti ama..bazı arkadaşlar da seninki gibi olmasının daha iyi olduğunu savunuyor gerçi..kısmet..inan bana bi arkadaşımın eşi askerden geldi ve 1 günlük ilişkiyle tutmuştu..asker dönüşü de doğurdu bebişini hatta..tutacağı varsa tutuyor inanın..

sevgilerr

ayy cerot cum abi burda olsa zaten çoktan baktıırdım ama kendisi ankara hıfzısıhha da çalışıyo..ara uzak..yaa bu ay çok rüya gördüm sanırım psikolojim iyice bozuldu..aslında takmamaya çalışıyoum.ama demek ki bilinaltımda bişeyler kalıyo...hayırlısı bakalım cerot cum..tabiki çalışmalara devaaammm..

sevgiler cerot cum..a.s.

öptüm canlarım..:1hug:a.s.:1hug::enbuyukkk:

zeynepcim canım allah yardımcın olsun canım bişey çıkmayacak inşallah allah acil şifalar versin inşallah....a.s.

ebrucum rüyan hayırlara vesile olur inşallah hayra yor hayr çıksın inşallah müjdeli haberler verirsin bizlere...:dance:

zelişcim sağol canım..hayırlısı olsun inşallah...sen nasılsın zelişcim..zeynepcim geçmiş olsun canım..inşallah bişeyin yoktur hayırlı haberlerinle gelirsin canım.amiiinn...

ben çok şükür iyi olmaya çalışıyorum rabbime şükürler olsunki eşim oğlum sağlıklı geriside rabbim layık görmüşse olacak

cerotcum..canım adetim geçikmedi bilakis 9 gün önceden geldi..klomen 4cmlik kist yapmıştı sanırım patladı kanamamda o yüzden erkenden oldu..belkide soğan suyu etkisini gösterdi neyse ne rahmim kanım agrımıyor ya en çok ona seviniyorum..sanırım kistte eriyor yaşasın yuppiiii...Allahtan ilk başta sağlık sonrada hayırlısıyla sağlıkla göbüşümde bebiğimin olmasını sonrada kucagıma hayırlısıyla almayı istiyorum inşallah tez zamanda..hepimize tabiki bu dileklerim..

canım demek ank da..desene biz yakınız abine..gidip dermişim ben kk dan cerot:))))) canım şaka bi yana gerçekten rüyalar aslında bilinç altımızın uzantıları ve olumsuz düşünmemek gerek diye düşünüyorum..yani iyi yoralım iyi olsun değil mi..bence de takma fazla canım..herşeyde bir hayır vardır, ben öööle düşünmeye başladım artık napayım..

gülücükcüğüm söylemek istediğim de oydu zaten..varolan bir kistin yoktur hani.. olanı patlamış demek ki..ama onda da erken regl olunuyormu bilemiyorum, hani patlayınca kistler..
canım herşeyde bir hayır var hep söylüyorum..böylesi hayırlı demek ki senin için öyle düşün..hem olupta düşükle sonuçlanabiliyor kistli gebeliklerde Allah korusun..

İnşallah hepimizin de olacaktonti tonti bebişleri ben inanıyorummm..sadece nazlılar işte keratalar:))

sevgiler herkeseea.s.

merhaba zeynepcım benım 29 ocak adet tarıhım.eklersen sevınırım

canım benim 2 senedir hertürlü denedik
gün aşırı ,hergün
ama malesef başarılı olamadık bu ay da böyle yapalım dedim sositososito

canım bende sana katılıyorum tutacagı varsa tutar benim kızım ilk gecede olmuştu bak şimdi 2 aydır boyuna çalışıyoruz failiyette birşey yok kismetimizde varsa olur bide hiç olmayanları düşünelim :teytey:{yılmak yok tam gaz devam]:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…