- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.661
bende bugün fsh için kan verdim. en son 5 ay önce baktırmıştım. bakalım şimdi ne olmuş?
bende bugün fsh için kan verdim. en son 5 ay önce baktırmıştım. bakalım şimdi ne olmuş?
canım inşallah güzel haberler alırsın kızlar lütfen yardım benim buğün adet tarihim ama adet olmadım kasıklarımda batma var sanki olacak gibi başım ağrıyor hı test yap diyeceksiniz yaptım negatif çıktı idrarda lütfen dua edinde hamile olayım
idayre canım inşallah hamilesindir uzun zamandır hamile haberi alamıyoduk inşallah seninle müjdeli haberler alırız....
canım çook geçmiş olsun kötü düşünme inş. en kısa zamanda iyileşir oglun sende kendine iyi bak sen iyi olucanki ogluna bakabilesin seni çok iyi anlıyorum evlatlarımızın canı yansa bizimki daha çok yanıyo ama biz çocuklarımız için ayakta durmak zorundayız canım allaha emanet olungünaydın kızlar..ne yapacagımı şaştım artık dr. gitmeye korkar oldum..2 gündür oğlan kulağım agrıyor diyordu..babsı gelince söylüyordu ama bende babsına naz yapıyor sandım.dün dr. götürdüm..kulak zarın çökme var dedi.iltihaplanmış kulakları dedi..birde sanırım geniz eti var iyileşince film çekelim dedi.iştime testine gönderecegim birde dedi..hey güzel Allah'ım sen büyüksün..sen oğlumu bizlere bağışla Yarabbim..kızlar dünden beri ne yattığımı ne kalktığı biliyorum moralim çok bozuk..
a.s.inş. sonucun iyi çıkar canım herşey gönlünce olsunbende bugün fsh için kan verdim. en son 5 ay önce baktırmıştım. bakalım şimdi ne olmuş?
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin. İnşallah çok ciddi bişeyi yoktur.
kızlar ben gelemiyorum bi kaç gündür bu aralar okulda işler o kadar yoğun ki başımı kaldıramıyorum. bi de size bişey danışayım dedim. Benim 2 yaşında bi oğluşum var da eve her gelen sanki sol gözünde bi kayma var diyor, doktora götürdüm pek bişey yok diyor, şaştım kaldım walla ne yapacağımı bilemiyorum ama her gelen aynı şeyi söylüyor acaba tam teşekküllü bi göz hastanesine mi götürsem, bunu daha önce yaşayan varmı haber verirseniz sevinirim. öpüyorum hepinizi
canım aramıza hoşgeldin umarım çok fazla beklemeden hamiş kalırsın.....a.s.
günaydın kızlar..ne yapacagımı şaştım artık dr. gitmeye korkar oldum..2 gündür oğlan kulağım agrıyor diyordu..babsı gelince söylüyordu ama bende babsına naz yapıyor sandım.dün dr. götürdüm..kulak zarın çökme var dedi.iltihaplanmış kulakları dedi..birde sanırım geniz eti var iyileşince film çekelim dedi.iştime testine gönderecegim birde dedi..hey güzel Allah'ım sen büyüksün..sen oğlumu bizlere bağışla Yarabbim..kızlar dünden beri ne yattığımı ne kalktığı biliyorum moralim çok bozuk..
Herkeze merhaba;
ben yeni üyeyim, formu gezerken bu sayfayı gördüm vede bende yazmak istedim. biraz kendimden bahsedeyim size özel bir şirketde yönetici asistanlık yapıyorum 6 yıllık evliyim . 5 yaşında berat efe isimli bir oğlum var. artık bizde ikinci bebeği düşünüyoruz, oğlum çok fazla bizden kardeş istiyor. mesela bir ay önce ki biz ozamanlar çok fazla düşünmüyorduk oyuncakları ile kendi kendine konuştuğunu farkettim ve kulak kabarttım " benim bir kardeşeim yok annemle babam bana kardeş yapmıyorlar benim kardeşim olmayacak "gibi cümleler kruyordu o gün çok üzüldüm ve eşimle 2. bir bebeğimiin olmasına kara verdik Allah kısmet ederse tabi ....
şaun rengliyim buaydan itibaren çalışmalara başlıyoruz bakalım kısmet Şubat 6 da ceeeeeeeee verim inşallah size ....
sevgilerimle
geçmiş olsun canım anlıyorum açılarını benimde oğlumun on gündür kolu kırıktı dün doktora götürdük doktor bu iyi olmamış dedi ve alçıyı tekrar söküp kolunu tekrar kırdı o miniçik yüreği ile dktora seslenişleri beni çok üzdü evlat çok farklı bir şey allah tez zamnda senin kinede acil şifayı versin
canım inşallah güzel haberler alırsın kızlar lütfen yardım benim buğün adet tarihim ama adet olmadım kasıklarımda batma var sanki olacak gibi başım ağrıyor hı test yap diyeceksiniz yaptım negatif çıktı idrarda lütfen dua edinde hamile olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?