kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

bende bugün fsh için kan verdim. en son 5 ay önce baktırmıştım. bakalım şimdi ne olmuş?

canım inşallah güzel haberler alırsın kızlar lütfen yardım benim buğün adet tarihim ama adet olmadım kasıklarımda batma var sanki olacak gibi başım ağrıyor hı test yap diyeceksiniz yaptım negatif çıktı idrarda lütfen dua edinde hamile olayım

idayre canım inşallah hamilesindir uzun zamandır hamile haberi alamıyoduk inşallah seninle müjdeli haberler alırız....

canım çook geçmiş olsun kötü düşünme inş. en kısa zamanda iyileşir oglun sende kendine iyi bak sen iyi olucanki ogluna bakabilesin seni çok iyi anlıyorum evlatlarımızın canı yansa bizimki daha çok yanıyo ama biz çocuklarımız için ayakta durmak zorundayız canım allaha emanet olun

canım benim kızımında öyle bi sorunu vardı her gören gözünde kayma var diyordu kaç kere doktora götürdüm hiçbirşey çıkmadı doktor bana yalancı göz kayması vardır küçük çocuklarda ara ara olabılır demişti o yüzden kafana takma ama için rahat etmiyorsa birdaha doktora götür öyle birşey olsa bile o göze bakılan ışıkla bile belliolabılıyor .

hepiniz çok saolun Allah razı olsun..antibiyotiğe düünden başladık..iyileşince film çektirecegiz o zaman daha net belli olacak inşallah kolayca atlatırız..oğluşumun beslenme sırası bendeydi akşama kadar poğaca ve turtayla uğraştım canım çıktı vallahi belim kopuyor..öpüyorum hepinizi

canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyleşir...yine tekrarlıyorum önce sağlık sonra bebek...

aramıza hoşgeldin canım...umarım tez zamanda iyi haberlerin gelir....

o nasıl şey öyle kaynayan kol tekrar kırılırmı yazık deilmi o yavruya ...canım ya bu dr ları anlamak mümkün deil....

bende bugün fsh için kan verdim. en son 5 ay önce baktırmıştım. bakalım şimdi ne olmuş?

inşallah düşmüştür canım....

idayrecim bakarsın bize güzel haberler verirsin ...inşallah gelmez kırmızıların...

raebzeh.....................................2 Ocak
ali -ye ......................................7 Ocak
idayre.......................................8 Ocak
cerot.......................................10 Ocak
kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
lolo
tali-tan
Berknilay
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82
tugbamurat

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Son düzenleme:
slm zeynepcim bayadir gelmiyodum beni moralim bozuk yine bu aralar gun yaklastikca korkuda buyuyor ilk tup bebek tedavim cok zor gecti ve tam 5 kilo aldim kasimda almistim biliyosun negatifi . butun hersey tamam subatin basinda gidicem tam tarih icin artik size haber veririm canim kendinize iyi bakin dualarim sizlerle sizde dualarinizi bende esirgemeyin

[COLOR="Purple"[B][FONT="Arial Black"]]günaydın arkadaşlarım..hepinizin günü aydın neşesi bol olsun..güzel bir gün geçirmeinizi dilerima.s.[/FONT][/B]..[/COLOR]

hepinize günaydın arkadaşlarım,
bugün nasılsınız. evlatları hasta olan arkadaşlarıma allah sabır ve güç versin. geçmiş olsun diyorum......
benim gibi sabırsızlanan arkadaşlarımada kolaylıkalr diliyorum. benim tam 14. ayım 2.bebiş için.....
artık göreve dönmeye başladı hesap kitap derken. kafamdan atamıyorum .
acaba psikolojik destekdemi alsam. herşey normal diyor dr.lar hsg, tahliller spermiogram....
önümüzdeki ay klomen+pregnyl tekrar deneyeceğim...allahım biran önce tekrar nasip et anneliği inşalahhhh

herkese günaydın benim kırmızılar gelmedi daha ama sabah test yaptım ilk idrarla am yine negazif başakçığım burdamısın seninkide geç çıkmıştı ne zaman belli olmuştu meraktan ölecem ama sanki değilim ğibi geliyor bana habire kasığımda batma var anlamadım gitti

evet canım burdayım bende adetim 3 gün geçince yapmıştım hatta hastanedede yaptırdım idrarda çıkmadı 6 gün sonra akşam üzeri yaptıgımda silik çizgi çıktı gecede hastanede yaptırdım pozitif çıktı ama bence biraz daha bekle geç döllenme oluyorsa dahada geç çıkıyor idrarda bana ebe 10 gün bekle demişti daha önce sordugumda inşallah bebişin seninledir

kızlar günaydın herkese..
benim kırmızılar dün geldi zaten bahsetmiştim ya, kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde hassaiyet vardı bir kaç gündür.. Ama her kasık ağrısı regl işareti de değil..Bu şekilde gebe kalan da biliyorum ben..Zaten gebeliğin ilk ay belirtilerinden birisi de adet görecekmiş gibi hissetmek kendinii
kısmet değilmiş kızlar bu ayda naapalım. Allahım hayırlısıyla nasip eder İnşallah tezelden hepimize de yeniden bebişlerimizi...
çok öptüm hepinizii..güzel bir gün diliyorum herkese..

ZEYNEPCİM BENİ 7 ŞUBAT OLARAK GELECEK AYA EKLEYEBİLİRSİN CANIM..SAĞOL ŞİMDİDEN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…