- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.761
zeliş tuğbamurat zeynep gülücük btrlklc adını yanlış yazdığım veya unuttuğum varsa kusura bakmayın ilginiz için çok teşekkürler.yarın başka doktora gözükecem içim rahat değil inşallah yanılmıştır.sabahtan beri yatıyorum yeni kalktım biraz daha iyiyim tuvalete gitmediğim sürece bişey gelmiyor bugün yarın tamamen geçsin ALLAH ım ve doktor yanlış görmüş olsun dualarınızı eksik etmeyin kızlar kendimi nekadar iyi hissedersem hissedeyim yorucu hiçbirşey yapmıyacağım.
herkese selam,
daha önce listeye adımı yazmıstım ama şimdi göremedim
bende 2. bebiş için beklemedeyim
adet tarihim 11 ocaktı ama olmadı
bugun idrar testi yaptım tek çizgi
bakalım beklemedeyim
rabbim isteyen herkese bir an önce nasip eder inşallah
kızlar bişey sorucam size
konumuzla alakası yok ama memede nodül olması kötü bişey midir
araştırıyorum ama kesin bir bilgiye ulaşamadım
kızlar herkese geçde olsa hayırlı cumalar bu aralar bizim internet sorunlu o yüzden giremedim ebru canım benim bence doktora gitmelisin belki kisttir bende ilk başta kahverengi sonra pembe lekeyle düşük yaptım ve idrar teslerinde çıkmıyodu....
kızlar çok kötü bişey oldu dünden beri kanamam var .dün sabah acil doktora gittim.bebiş iyi dedi .sağlılklı ve çok hareketli önce bi oh çektim ama bir türlü kalp atışını dinletemedi çok harekerliymiş ondan dedi .kanamaya gelince önce rahim ağzında gebelik öncesi yara varsa o sebeb olmuştur dedi.bende bi sorunum yoktu dedim.bu seferde myom oluşmuş o yapıyor dedi bu tahminmi gerçekmi ya ne biçim iş halada kanamam var.yarın başka doktora görünecem bana dua edin neydi bu şimdi bir gün önce okadar iyiydimki .birde bana kızmayın ama ogün halı silkeledim çok fazla değil az şöle bi salladım kaldırmadım yani ondanmı dedim doktora onada cevap vermedi.bu arada kanaman artarsa gel veya şunu yap filanda demedi çıldıracam bana dua edin kızlar yarın bişey çıkmasın.ben yatıcam şimdi oyturamıyorum ama sizlerle paylaşmak istedim.
mrb ya aslında hatırlatmak kötü bişey ama düşük yaptığında ağrın falan oldumu..ben 2 aralıkta aşılama yaptırdımm..17 aralıkta adet oldumm..2-3 ay ara vereyim dedimm fakat 2 ocakta kahverengi akıntım gelmeye başladı önce lekelenme gibiydi sonra arttı ped koydum hatta 6 gün kahverengi sürdüü şimdi yine lekelenme gibi bide 17 ocakta adet olcamm şimdiden gögüsler şiştii.. bende ağrı yada kan yokkk senin nasıl oldu nasıl anladınnn
kızlar çok kötü bişey oldu dünden beri kanamam var .dün sabah acil doktora gittim.bebiş iyi dedi .sağlılklı ve çok hareketli önce bi oh çektim ama bir türlü kalp atışını dinletemedi çok harekerliymiş ondan dedi .kanamaya gelince önce rahim ağzında gebelik öncesi yara varsa o sebeb olmuştur dedi.bende bi sorunum yoktu dedim.bu seferde myom oluşmuş o yapıyor dedi bu tahminmi gerçekmi ya ne biçim iş halada kanamam var.yarın başka doktora görünecem bana dua edin neydi bu şimdi bir gün önce okadar iyiydimki .birde bana kızmayın ama ogün halı silkeledim çok fazla değil az şöle bi salladım kaldırmadım yani ondanmı dedim doktora onada cevap vermedi.bu arada kanaman artarsa gel veya şunu yap filanda demedi çıldıracam bana dua edin kızlar yarın bişey çıkmasın.ben yatıcam şimdi oyturamıyorum ama sizlerle paylaşmak istedim.
kızlar bişey sorucam size
konumuzla alakası yok ama memede nodül olması kötü bişey midir
araştırıyorum ama kesin bir bilgiye ulaşamadım
merhaba zeynepçim ben daha önce listedeydim ama doktora gidince hayal kırıklığına uğradım doktorum mart ayına erteledi benim birtane kızım var bir sene öncede preklemsiden dolayı 28 haftalık bebeğimi kaybettim allahım inşallah sağlıklıla bebek sahip olmayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?