kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zeliş tuğbamurat zeynep gülücük btrlklc adını yanlış yazdığım veya unuttuğum varsa kusura bakmayın ilginiz için çok teşekkürler.yarın başka doktora gözükecem içim rahat değil inşallah yanılmıştır.sabahtan beri yatıyorum yeni kalktım biraz daha iyiyim tuvalete gitmediğim sürece bişey gelmiyor bugün yarın tamamen geçsin ALLAH ım ve doktor yanlış görmüş olsun dualarınızı eksik etmeyin kızlar kendimi nekadar iyi hissedersem hissedeyim yorucu hiçbirşey yapmıyacağım.

kızlar bişey sorucam size
konumuzla alakası yok ama memede nodül olması kötü bişey midir
araştırıyorum ama kesin bir bilgiye ulaşamadım

ccanım rabbim yardımcın olsun yarın hayırlı iyi haberlerini bekliyoruz....a.s.

canım inşallah hamilesindir birazdaha bekle odan sonra test yap ama hemen öğrenmek istiyosan kan testi yaptırabilirsin....

kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre
raebzeh
tali-tan
Berknilay
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82
tugbamurat
arzus

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

canım alakası olması şart deil burda dertlerimizide paylaşıyoruz..acaba sendeki nodülmü kistmi...gerçi fazla bir bilgim yok ama bence ihmal etme ve dr a git bir göster...umarım önemli bir durum deildir...

merhaba zeynepçim ben daha önce listedeydim ama doktora gidince hayal kırıklığına uğradım doktorum mart ayına erteledi benim birtane kızım var bir sene öncede preklemsiden dolayı 28 haftalık bebeğimi kaybettim allahım inşallah sağlıklıla bebek sahip olmayı nasip eder

mrb ya aslında hatırlatmak kötü bişey ama düşük yaptığında ağrın falan oldumu..ben 2 aralıkta aşılama yaptırdımm..17 aralıkta adet oldumm..2-3 ay ara vereyim dedimm fakat 2 ocakta kahverengi akıntım gelmeye başladı önce lekelenme gibiydi sonra arttı ped koydum hatta 6 gün kahverengi sürdüü şimdi yine lekelenme gibi bide 17 ocakta adet olcamm şimdiden gögüsler şiştii.. bende ağrı yada kan yokkk senin nasıl oldu nasıl anladınnn

klava:nasıl kızmayalım canım yaaa..halı çırpılır mı hiç hamileyken...:mymeka:neyse moralini bozma allahın izniyle hiç bişey olmaz dualarımız seninle..kusura bakma pek nete giremedim yeni gördüm..geçmiş olsun bitanem..rabbim bebeğini sana ve eşine bağışlasın canım..:1hug:

kızlar nasılsınız..zeynepcim benim yeni adet tarihim 10 şubat ..tabi yine nazlanmazsa..idayrecim canım benim üzülme..hakkımızda hayırlısı olsun..

nasılsınız canlarım..öptüm hepiniziiii..a.s.

erken düşük yaptığınız nasıl anlaşılır...bilgisi olan varmııı..bende ikinci bebiş için 3yıldır uğraşıyorummm delikafadulden

canım ben günüm geçikince kan testi yaptırdım teste hamile olduğum çıktı sonrasında kahverengi akıntılarım gelmeye başladı bu böyle 2 3 gün sürdü sonrasında kırmızıya döndü doktora gittiğimde düşük yapıyosun dedi ve kanamam bayağı yoğun geldi pıhtı pıhtı şeklinde ....:1no2:

canım ya çok geçmiş olsun hemen farklı bi doktora git .

canım önce doktora gittinmi yada nasıl farkettin benimde sol gögsümde kist var 6 ayda kontrole gidiyorum nodülde buna benziyo bence biran önce iyi bi genel cerraha git canım
korkulcak birşey degil ama dikkate alınacak şeyler.

kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
idayre
tali-tan
Berknilay
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82
tugbamurat
arzus

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

canım ya başın saolsun ...mart ayında seni listeye alırız inşallahda bir daha böyle bir olay yaşamazsın...

CANIM ZEYNEPCİĞİM BENİM TARİH 9 ŞUBAT eklersen sevinirim bu ay bütün altarnetifleri deniyecem bakalım olmadı artık hsg ye gidecem

yaw ben gene listeye gircem ama giremiyom.regli günüm belli olmuyoki.kürtajdan beri kafasına göre takılıyo bu :roflol:

kızlar doktordan geldim biraz dinlendim sizlere haber vereyim dedim.düşük tehlikem varmış 12+2 günlüğüz bebeişim iyi ense kalınlığınada bakıldı herşeyi normal progesteranla bebe aspirini verdi ve yatacam kızlar bu haftalardan sonraki düşük tehlikesinde ilaçların pek etkisi olmuyormuş bebeğin tutunması ve gücüne bağlı denildi en iyi tedavi yatmak dedi gerisi RABBİME kaldı kızlar birde dualarımıza bana çok dua edin yavrumu gördüm takla atıyor hıçkırıyor kocaman olmuş.ben yatmak üzere çıkıyorum dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…