- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.721
günaydın kızlar gülücük canım geçmiş olsun bende adet olmadım ama feci kasık ağrımvar duramıyorum adet olsam rahatlıyacam ama olmuyor çok ağrıyor kızlar
günaydın canlarııımm..herkese hayırlı bol dualı bereketli cumalar..gülücük canım benim geçmiş olsun..benim dr da aynı seninki gibi benim çok korktuğum şeylerde umursamıyo gıcık..canım benim biraz sıcak su torbalarıyla ısıt kasıklarını..araya havlu koy..belki sancıyı biraz olsun keser..hap falan verdiyse dr onları yada ağrı kesici içmen mümkünse iç rahatlatır belki canım benim..
tekrar geçmiş olsun canım..
idayrecim sen adet olmadın mı daha kan testi yaptır istersen ben de daha adet olmadım..yalnız dün kahverengi bi damla akıntı geldi hala adet yok..anlamdım gitti..dün sol göğsümün sızısından duramadım..hayırlısıyla adet olsaydım,zaten bebekten ümidi kestim...kan testide eşim kızar diye yaptıralım diyemedim..inşallah hamilesindir canım benim..
öptüm canlarııımm...
günaydın canlarııımm..herkese hayırlı bol dualı bereketli cumalar..gülücük canım benim geçmiş olsun..benim dr da aynı seninki gibi benim çok korktuğum şeylerde umursamıyo gıcık..canım benim biraz sıcak su torbalarıyla ısıt kasıklarını..araya havlu koy..belki sancıyı biraz olsun keser..hap falan verdiyse dr onları yada ağrı kesici içmen mümkünse iç rahatlatır belki canım benim..
tekrar geçmiş olsun canım..
idayrecim sen adet olmadın mı daha kan testi yaptır istersen ben de daha adet olmadım..yalnız dün kahverengi bi damla akıntı geldi hala adet yok..anlamdım gitti..dün sol göğsümün sızısından duramadım..hayırlısıyla adet olsaydım,zaten bebekten ümidi kestim...kan testide eşim kızar diye yaptıralım diyemedim..inşallah hamilesindir canım benim..
öptüm canlarııımm...
saol canım benim..geceye göre çok çok iyiyim ama ayaga kalktığım zaman yada egilip kalktığım zaman rahmim dışarı çıkacakmış gibi acayip şekilde agrıyor..içecegim valla agrı kesici zaten bişey yoktur sanmam adette yeni oldum daha yeni bitti..bende seni öptüm cicişşşa.s.
canım sakıncası yok niye olsun ki..eşim asker yani astsubay ..a.s.
sanada hayırlı cumalar zelişcim sana bişey sorsam trabzonun neresinde oturuyosun benim eşimin teyzeside trabzonda oturuyo dakızlar herkese geçde olsa hayırlı cumalar bu aralar bizim internet sorunlu o yüzden giremedim ebru canım benim bence doktora gitmelisin belki kisttir bende ilk başta kahverengi sonra pembe lekeyle düşük yaptım ve idrar teslerinde çıkmıyodu....
canım inş. hamilesindir kendine dikkat et en kısa zamanda tahlil yapıp tetbiri alsan iyi edersin hakkında hayırlısı olsun inş. iyi akşamlarzelişcim iyide tam hafta sonuna denk geldi..hafta sonu sağlık ocağı açık oluyo mu bilmiyom amabi kan tahlili yaptırsam iyi olacak hiç olmazsa içim rahat etsin..sağol canım benim ..
sanada hayırlı cumalar zelişcim sana bişey sorsam trabzonun neresinde oturuyosun benim eşimin teyzeside trabzonda oturuyo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?