- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.741
kızlar hamile kalmadan önce folik asit kullanan arkadaşlar varmı benim bazı arkadaşlarım folik asite başla falan diyorlarda bi sorayım dedim size.
canım ben kullanıyorum doktorum verdi folibol diye bir ilaç ayrıyetten bide başka bir vitamin ilacı daha verdi kullansan senin için daha iyi olur.....[/QU
canım ama doktora gitmem lazım herhalde öyle rastgele kullanabiliyormuyum.
kızlar hamile kalmadan önce folik asit kullanan arkadaşlar varmı benim bazı arkadaşlarım folik asite başla falan diyorlarda bi sorayım dedim size.
a.s.mrb canım teyzem yomra da oturuyo ve tarbzon çook güzel biryer 2 yıl önce eşimle gezmeye gittimiştik bayıldım oralara boz tepe harika trabzon ayıgının altında daha çook yeri gezdik adları aklımda degil sadece tarbzonun havası hep nemli yoksa çok güzel bir yer allah nasip ederse bu yazda gidecezcanım ben trabzon merkezde oturuyorum yeyzeniz nerde oturuyo tam olarak....
evet bende folik asit kullanıyorum ama benim doktorum günde 3 tane içeceksin dedi
sizler nasıl içiyorsunuz yani günde kaç tane
kızlar çok kötü bişey oldu dünden beri kanamam var .dün sabah acil doktora gittim.bebiş iyi dedi .sağlılklı ve çok hareketli önce bi oh çektim ama bir türlü kalp atışını dinletemedi çok harekerliymiş ondan dedi .kanamaya gelince önce rahim ağzında gebelik öncesi yara varsa o sebeb olmuştur dedi.bende bi sorunum yoktu dedim.bu seferde myom oluşmuş o yapıyor dedi bu tahminmi gerçekmi ya ne biçim iş halada kanamam var.yarın başka doktora görünecem bana dua edin neydi bu şimdi bir gün önce okadar iyiydimki .birde bana kızmayın ama ogün halı silkeledim çok fazla değil az şöle bi salladım kaldırmadım yani ondanmı dedim doktora onada cevap vermedi.bu arada kanaman artarsa gel veya şunu yap filanda demedi çıldıracam bana dua edin kızlar yarın bişey çıkmasın.ben yatıcam şimdi oyturamıyorum ama sizlerle paylaşmak istedim.
canım çok geçmiş olsun..aman sanki süpürseydin ya ne varda sirkiyorsun batasıca halıları..hiçbişey senden ve bebişinden önemli olmasın canım ne olur dikkat et Allah yardımcın olsun ..a.s.kızlar çok kötü bişey oldu dünden beri kanamam var .dün sabah acil doktora gittim.bebiş iyi dedi .sağlılklı ve çok hareketli önce bi oh çektim ama bir türlü kalp atışını dinletemedi çok harekerliymiş ondan dedi .kanamaya gelince önce rahim ağzında gebelik öncesi yara varsa o sebeb olmuştur dedi.bende bi sorunum yoktu dedim.bu seferde myom oluşmuş o yapıyor dedi bu tahminmi gerçekmi ya ne biçim iş halada kanamam var.yarın başka doktora görünecem bana dua edin neydi bu şimdi bir gün önce okadar iyiydimki .birde bana kızmayın ama ogün halı silkeledim çok fazla değil az şöle bi salladım kaldırmadım yani ondanmı dedim doktora onada cevap vermedi.bu arada kanaman artarsa gel veya şunu yap filanda demedi çıldıracam bana dua edin kızlar yarın bişey çıkmasın.ben yatıcam şimdi oyturamıyorum ama sizlerle paylaşmak istedim.
kızlar çok kötü bişey oldu dünden beri kanamam var .dün sabah acil doktora gittim.bebiş iyi dedi .sağlılklı ve çok hareketli önce bi oh çektim ama bir türlü kalp atışını dinletemedi çok harekerliymiş ondan dedi .kanamaya gelince önce rahim ağzında gebelik öncesi yara varsa o sebeb olmuştur dedi.bende bi sorunum yoktu dedim.bu seferde myom oluşmuş o yapıyor dedi bu tahminmi gerçekmi ya ne biçim iş halada kanamam var.yarın başka doktora görünecem bana dua edin neydi bu şimdi bir gün önce okadar iyiydimki .birde bana kızmayın ama ogün halı silkeledim çok fazla değil az şöle bi salladım kaldırmadım yani ondanmı dedim doktora onada cevap vermedi.bu arada kanaman artarsa gel veya şunu yap filanda demedi çıldıracam bana dua edin kızlar yarın bişey çıkmasın.ben yatıcam şimdi oyturamıyorum ama sizlerle paylaşmak istedim.
canım çok geçmiş olsun kendine çook dikkat et ve hemen başka dr git inş. bişey olmaz aklına kötü şeyler getirme kendini sitrese sokma daha çok kanaman olur yat dinlen ve bol su iç öyle derler bol dua et bizde duacınız allahım yar ve yardımcın olsun canımkızlar çok kötü bişey oldu dünden beri kanamam var .dün sabah acil doktora gittim.bebiş iyi dedi .sağlılklı ve çok hareketli önce bi oh çektim ama bir türlü kalp atışını dinletemedi çok harekerliymiş ondan dedi .kanamaya gelince önce rahim ağzında gebelik öncesi yara varsa o sebeb olmuştur dedi.bende bi sorunum yoktu dedim.bu seferde myom oluşmuş o yapıyor dedi bu tahminmi gerçekmi ya ne biçim iş halada kanamam var.yarın başka doktora görünecem bana dua edin neydi bu şimdi bir gün önce okadar iyiydimki .birde bana kızmayın ama ogün halı silkeledim çok fazla değil az şöle bi salladım kaldırmadım yani ondanmı dedim doktora onada cevap vermedi.bu arada kanaman artarsa gel veya şunu yap filanda demedi çıldıracam bana dua edin kızlar yarın bişey çıkmasın.ben yatıcam şimdi oyturamıyorum ama sizlerle paylaşmak istedim.
kızlar nasılsınız canlarıııım..benim adetim bugün çok şükür geldi.ama çok bekledim çok nazlımmış..idayrecim sen ne yaptın canım adet oldun mu yoksa bebiş geliyo mu...sizler nasılsınız kızlar malum hafta sonu gezmeye gittik giremedim nete..öptüm canlarıımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?