kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar hamile kalmadan önce folik asit kullanan arkadaşlar varmı benim bazı arkadaşlarım folik asite başla falan diyorlarda bi sorayım dedim size.

canım ben kullanıyorum doktorum verdi folibol diye bir ilaç ayrıyetten bide başka bir vitamin ilacı daha verdi kullansan senin için daha iyi olur.....

kızlar hamile kalmadan önce folik asit kullanan arkadaşlar varmı benim bazı arkadaşlarım folik asite başla falan diyorlarda bi sorayım dedim size.

canım ben kullnıyorum.faloc plus kullandım.ama şimdi folbiol kullanıyorum.endokrin uzmanı da kullan dedi.sabah kahvaltıdan sonra kullanıyorum.

canım ben kullnıyorum.folic plus kullandım.ama şimdi folbiol kullanıyorum.endokrin uzmanı da kullan dedi.sabah kahvaltıdan sonra kullanıyorum.

canım ben trabzon merkezde oturuyorum yeyzeniz nerde oturuyo tam olarak....
a.s.mrb canım teyzem yomra da oturuyo ve tarbzon çook güzel biryer 2 yıl önce eşimle gezmeye gittimiştik bayıldım oralara boz tepe harika trabzon ayıgının altında daha çook yeri gezdik adları aklımda degil sadece tarbzonun havası hep nemli yoksa çok güzel bir yer allah nasip ederse bu yazda gidecez

evet bende folik asit kullanıyorum ama benim doktorum günde 3 tane içeceksin dedi

sizler nasıl içiyorsunuz yani günde kaç tane

günaydın kızlar herkese güzel haftasonları diliyorum tuğbamurat canım bende yomrayı bilirim oralarda çok güzel evet burası memleketimdir diye demiyom çok güzel ve gezilecek yerleri var.....

evet bende folik asit kullanıyorum ama benim doktorum günde 3 tane içeceksin dedi

sizler nasıl içiyorsunuz yani günde kaç tane

canım değişiyo ben önceden folik asit içerdim günde 3 adet şimdi folibol diye aynı içerikli ama günde 1 tane kullanıyom.....

kızlar nasılsınız canlarıııım..benim adetim bugün çok şükür geldi.ama çok bekledim çok nazlımmış..idayrecim sen ne yaptın canım adet oldun mu yoksa bebiş geliyo mu...sizler nasılsınız kızlar malum hafta sonu gezmeye gittik giremedim nete..öptüm canlarıımm..

kızlar çok kötü bişey oldu dünden beri kanamam var .dün sabah acil doktora gittim.bebiş iyi dedi .sağlılklı ve çok hareketli önce bi oh çektim ama bir türlü kalp atışını dinletemedi çok harekerliymiş ondan dedi .kanamaya gelince önce rahim ağzında gebelik öncesi yara varsa o sebeb olmuştur dedi.bende bi sorunum yoktu dedim.bu seferde myom oluşmuş o yapıyor dedi bu tahminmi gerçekmi ya ne biçim iş halada kanamam var.yarın başka doktora görünecem bana dua edin neydi bu şimdi bir gün önce okadar iyiydimki .birde bana kızmayın ama ogün halı silkeledim çok fazla değil az şöle bi salladım kaldırmadım yani ondanmı dedim doktora onada cevap vermedi.bu arada kanaman artarsa gel veya şunu yap filanda demedi çıldıracam bana dua edin kızlar yarın bişey çıkmasın.ben yatıcam şimdi oyturamıyorum ama sizlerle paylaşmak istedim.

sakaleynmaster canım geçmiş olsun canım aman dikkat et hiç ayakta durma sürekli yat istirahat yap allah yardımcın olsun inşallah kanaman geçer

canım şimdi nasıl sana kızmayalım.bebişi çok beklemedinmi.klava:ayyy varsın ev batsın.ben düşük yaparken 9 gün yatmıştım.keşke 9 ay yatsaydım da bebişim sağlıkla kucağıma alsaydım.canım senin için dua etcem.

canım çok geçmiş olsun..aman sanki süpürseydin ya ne varda sirkiyorsun batasıca halıları..hiçbişey senden ve bebişinden önemli olmasın canım ne olur dikkat et Allah yardımcın olsun ..a.s.

canım ya dikkat et kendine bırak işi gücü ...ayrıyetten hemen başka dr a görün sanki kendi dr un pek bişey anlamamış gibi geldi bana ...yarın ilk işin dr a gitmek olsun bence...inşallah bir sorun çıkmaz...

idayre.......................................8 Ocak
kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
raebzeh
tali-tan
Berknilay
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82
tugbamurat

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

canım çok geçmiş olsun kendine çook dikkat et ve hemen başka dr git inş. bişey olmaz aklına kötü şeyler getirme kendini sitrese sokma daha çok kanaman olur yat dinlen ve bol su iç öyle derler bol dua et bizde duacınız allahım yar ve yardımcın olsun canım

Kızlar beni de listeye yazar mısınız?
Benim de ikinci çocuk denemem.Bir kızım var.Allah herkese tekrar nasip etsin inşallah.
Bu arada adet tarihim 31 Ocak.

malesef canım geca yarısı bi sancıyla uyandımki yatak falan hep kan olmuş görsen beni bir sürü ağladım ama şimdi iyiyim rabbimin bir bildiği vardır heralde şimdi soğan suyuna başladım bakalım:1no2:

herkese selam,

daha önce listeye adımı yazmıstım ama şimdi göremedim
bende 2. bebiş için beklemedeyim
adet tarihim 11 ocaktı ama olmadı
bugun idrar testi yaptım tek çizgi
bakalım beklemedeyim
rabbim isteyen herkese bir an önce nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…