kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım ya çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bebişine bişey olmasın...yat sakın kalkma boşver işi gücü...allahım bebeğini sana bağışlaın...

canım benim rabbim yardımcın olsun..sen dinlen bilgisayar başında durma fazla ..bütün kötü düşünceleri at kafandan güzelce uyu..eminin rabbim koruyacak..dualarımız seninle canım..rabbim yar ve yardımcınız olsun..bebeğinle sıkı sıkıya tutunun inşallah...öptüm canım..tekarar geçmiş olsun..rabbim bi daha böyle korku yaşatmasın..sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim...amiiiinnna.s.:1hug:

canım benim Allah yardımcın olsun..dikkat et yat boşver işi gücü yemegi felan bulduğunuzu yeyin hiçbişey senden ve bebişten önemli değil..a.s.

çok çok geçmiş olsun allahım bebeğinle seni ayırmasın inşallah. dinlen şimdi bolbol... kafana takma aklına gelemeye başladığı an farklı işler uğraşlar yap yanına anneni kayınvalideni birilerini çağır yanlız kalma bence yanlızlıkda daha sıkılırsın yatmaktan konuşçak sana yardımcı olcak birileri olsun hepimizin duası seninle....

canım allah yardımcın olsun canım yat hiç kalkma inşallah bebeğin sımsıkı tutunacak bıırakmıyacak annesine.....a.s.

canım çok geçmiş olsun yat tabi dinlen boşver işi gücü bebegin ve sen daha önemlisin
merak etme senin bebiş bak neka kuvetli taklalar atıyorsa ne mutlu sana annesine sıkı sıkı tutunmuş asla üzmez annesi seni bebişin allaha emanet ol rabbim korur gözler sizi inşallah :Saruboceq:

sakalymaster selam

sana agustos annelerindende yazdım okumussundur belki burdan tekrar yazayım
benzer kanamaları iki hafta kadar once baslayarak bende yasadım on gun kadar surdu her dr a gidisimde bebek iyidi kalbi atıyordu. duusuk tehlikesi nedeni ile bende yattım on gun simdi geçti iyiyim bugun ise basladım hatta (
allaha sukur yani ve anlattıkca etrafıma çogu kisiden banada olmustu yanıtın aldım çok ca kisyie olmus bu kahverengi kanamalar merak etme kimsede dusurmemis benim duyduklarım i çindoe.
yat dinlen ama yinede ben yattıkca geçti kanamalar

canım ya geçmiş olsun sakın hiç kalkma herşeyi boşver ye iç yat canım .

gecmiş olsun canım allah kazasız belasız kucagına almayı nasip etsin

kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
tali-tan
Berknilay
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82
tugbamurat
arzus

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

herkeze ıyı aksamlar kızlar bugun akraba gunumuz vardı tabı soz dondu dolastı benım 2 cocuk mevzuna geldı gec kalıyosun falan fılan of henuz karar vermedık dıyorum 1 senedır ıstıyoruz olmuyo demıyorum tabıkı napıyım ya sıkılıyorum ama cok guzel dualar ettıler mısafırınde duası kabul olurmus INS.

nezaman evlencen derler evlenirsin sonra cocuk yapartık derler birinci dert etiler dogurduk simdide ikincinin derdine düşüyorlar sonrada kız oglan derdine düşerler insanlar böyle

selam kızlar bugün erken kalktım iyi-kötü tüm kolestrollerim yüksek çıktı.dr hareket yapmamı ve kolestrol içeren yiyeceklerden uzak durmamı önerdi.ve tsh normal aralıkda ama üst sınıra yakın ve anti tg antikor yüksek çıktığı için ilacımın dozunu ayarladı baklım 3 ay sonr ne olcak.:1hug:

günaydııınn canlarıııımm..btrklc canım geçmiş olsun..üzülme canım inşallah hayırlısıyla hepsi düşer değerlerinin..dr un mu söyledi baktırmanı sen kendin mi baktırdın kollestrollerine..ben de bi ara baktırmayı düşünüyorum da..onun için sordum canım..kendine iyi bak ..nasılsınız kızlaaarr..öptüm canlarııımm..

ayyy kızlaarr bugün rüyamda sabaha kadar ağladım..ikinci bebişim bi kızım daha olmuş..eşim çok kızıyo ben bakmam diyo hiç bişeyini almıyo kızıyo..hastaneden ağlıyarak çıkıyorum..bi bakıyorum bezini üstünü başkaları almış çok üzülüyorum..küçücük bi bebek.sonra bağırıyorum eşime sen niye böyle yapıyorsun diye..bebeğin altını değiştirecem bi bakıyorum sol kasığında şişlik var hemen korkuyla anneme çağırıyorum eşime kızıyorum hep senin yüzünden burası şişti sen istemediğin için diyip ağlıyorum..sonra eşim gelince bi bakıyorum şişlik geçmiş..hayırdır inşallah daha hala etkisindeyim..halbuki ne eşim ne de ben cinsiyet ayrımı yapmayız hele eşim hiç yapmaz..neden böyle rüyama giriyo çok şaşkınım..hayırlısı olsun..öptüm canlarııımm..

canım benim haşimato hastalığım sebeiyle zaten kolestrollerim yükseliyor o yüğzden her kontrolde bakılması gerekiyormuş.yani dr um istiyor.

kızlar uzun zamandır giremiyordum internete.bende geçen ay hap kullanmıştım kistden dolayı.bu ay sanırım hapın koruması devam eder.önümüzdeki ay nasip olursa yumurta takibi için doktora gidicem.bu arada da 2-3 kilo verebilsem süper olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…