- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.841
kızlar günaydın bugün adet günüm ama gelen giden yok.:çok üzgünüm:
hamişde olduğumu sanmıyorum nedensesenağlama
canım niye üzülüyorsun belkide hamilesindir..sabırla bekle bakalım bir kac gün geçsin hele o zaman belli olur..bolca dua et bende ederim sana hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah..:1hug:
zeynep yaz bakalım belki sevgililer günü uğur getirir bize 18 şubattt
kırmızı kartkötükedihüso
canım üzülmek yok tamammı inşallah rabbim bizlerede nasip edecek inşallah....
zelişcim nasıl bir bilsen içim içimi yiyor.sana bunları yazarkende ağlıyorum.:çok üzgünüm:
çok yoruldum birtanem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:çokkkkkk
canım mart ayı gelse son kez aşılamayı denesem ne olcak sa olsa
tüpbebeği maddi açıdan dolayı denemicem.:a015:
canım yine üzülme diyecem hem sen doğal yolla hamile kaldın bunu unutma bitanem hem bir laf vardır düşüğün kırığı çıkığı içindedir düşük yapan insan daha kolay hamile kalır hormonların anca oturdu kolay değil bebek düşürdün canını sıkma ağlamada rabbim inşallah senin yüzünüde güldürecek oğlunu abi edecek bütün dualarım seninle......:teselli:
canım gecmişolsun allah büyük hiç umadıgın anda sevindirir seni a.s.
brtklc canım niye hemen umudunu kaybediyorsun..üzülme allahın izniyle bu ay ki hamilemiz sensin inşallah..rabbim ummadığın anda süprizini yapsın bebişini sana kavuştursun inşallah..wannababy canım geçmiş olsun..nasılsınız kızlar..öptüm canlarım..
kızlar herkese selam ancak girebildim bugün bayağa yoğundum temizlik günümdü akşamda eşim gelince ancak sıra bana geldi btr canım niye ümitsiz oluyosun bakıyım hemen yelkenleri fora verme belkide hamişsindir wannababy canım sanada çok geçmiş olsun....
zeynep yaz bakalım belki sevgililer günü uğur getirir bize 18 şubattt
kırmızı kartkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?