- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.821
merhaba arkadaşlar bu gün biraz iyiym ilk işim sizlerle paylaşmak oldu kanamam durdu dünden beri gelen giden yok ilaçlarıma ve yatmaya devam ediyorum güzel dualarınız için çok teşekkür ettik teyzeleri sizlerin desteğiyle biz bu sorunuda atlatırız hepinizi öpüyorum
canım çok geçmiş olsun, sen yatmaya devam et bırak işler biriksin minik kuşundan ve senden önemli değil ya boşver :teselli: inşallah en kısa zamanda herşey normale döner öpüyorum kendine çok ii bakmerhaba arkadaşlar bu gün biraz iyiym ilk işim sizlerle paylaşmak oldu kanamam durdu dünden beri gelen giden yok ilaçlarıma ve yatmaya devam ediyorum güzel dualarınız için çok teşekkür ettik teyzeleri sizlerin desteğiyle biz bu sorunuda atlatırız hepinizi öpüyorum
merhaba arkadaşlar bu gün biraz iyiym ilk işim sizlerle paylaşmak oldu kanamam durdu dünden beri gelen giden yok ilaçlarıma ve yatmaya devam ediyorum güzel dualarınız için çok teşekkür ettik teyzeleri sizlerin desteğiyle biz bu sorunuda atlatırız hepinizi öpüyorum
Selam kızlar 3 gündür giremiyom kızımı okula almaya giderken apartmanın merdivenlerinde bi düştüm yeni silmişlerdi ayagım bi kaydı 4.5 merdiven yuvarlandım vala belim ve popom bi acıyosırnaşık şey anlatamam üstüne oturamıyordum bugün iyiyim ama
sizlerde iyisinizdir inşallah hepinizi öpüyorum..
Selam kızlar 3 gündür giremiyom kızımı okula almaya giderken apartmanın merdivenlerinde bi düştüm yeni silmişlerdi ayagım bi kaydı 4.5 merdiven yuvarlandım vala belim ve popom bi acıyosırnaşık şey anlatamam üstüne oturamıyordum bugün iyiyim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?