kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

senin adına çok sevindim canım ne güzel ayağa kalkmışsın bile

canım çok geçmiş olsun, sen yatmaya devam et bırak işler biriksin minik kuşundan ve senden önemli değil ya boşver :teselli: inşallah en kısa zamanda herşey normale döner öpüyorum kendine çok ii bak

canım çok sevindim hadi gözünaydın ama sen yinede yat kalkma allah şifanı versin kendinede bebişede iyi bak.....a.s.

herkese hayırlı cumalar ...kızlar düşükten sonra ilk adetim geldi ama çok sancım var kıvranıyorum resmen bu arada zeynepcim yeni tarihimde belli oldu 13 şubat eklersen sevinirim kızlar rabbim bu mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah bütün dualarımızı kabul eder..

selam kızlar..hepinizin cuması mubarek olsun Allah dileklerinizi hayırlısıyla kabul buyursun inşallah...hepinizi çokca öptüm akşama misafirlerim var öğleden sonrada günüm var çok koşturmacalı bir gün geçiriyoırum anlayacagınız..

herkese merhabaaa...
kızlar 2 gündür açamıyorum kk yı valla işlerden..nasılsınız bakemmm :)
hepinizee hayırlı bir cuma ve bol yumurtlamalı bir hafta sonu diliyorummm:)) ve tabii bol bol çalışma da:)))

çok çok teşekkürler kızlar inanaın sizlerin desteğini heran hissediyorum kaydirigubbakcemile5.ŞenizBEBEK İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIDA DUA EDİYORUM .:Saruboceq::Saruboceq:sizlerinde hayırlı haberlerini almak için sabırsızlıkla bekliyorum:enbuyukkk::enbuyukkk:

kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
tali-tan
Berknilay
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Selam kızlar 3 gündür giremiyom kızımı okula almaya giderken apartmanın merdivenlerinde bi düştüm yeni silmişlerdi ayagım bi kaydı 4.5 merdiven yuvarlandım vala belim ve popom bi acıyosırnaşık şey anlatamam üstüne oturamıyordum bugün iyiyim ama
sizlerde iyisinizdir inşallah hepinizi öpüyorum..

kıız cok gecmıs olsun nzar mı degdı yoksa Allah korumus valla cok gecmıs olsun yaa

güleser canım çok geçmiş olsun ucuz atlattın mazallah bi yerin kırılabilirdi rabbim korumuş....a.s.

canım geçmiş olsun dikkat et kendine ..bu ara her yer buz valla dışarda da dikkat et..öptüm canım..ali_ye cim ben burdayım.canım..sanırım kızlar hafta sonu gezmelerinde..öptüm canım..:1hug:

günaydın kızlarr..nasılsınız inşallah güzel haberler vardır..gülesercim canım benim geçmiş olsun..Allah korumuş canım ya bir yerin kırılsaydı ..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bende yeni kalktım şimdide oğluşumla kahvaltı edicez hepinizi çook öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…