kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam arkdaşlar
bu listeye daha önce dahildim ama olmadı pes etmiştim 2 yıldır her ay hüsran yasadım
ama toparlandım simdi tekrar tedavi calişmalara başladım c.tesi günü rahim filmi çekilecek.
benide subat 20 tarihine yazarmısnız insallah bu sefer olacak

[/color][/b]
selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim çok şükür bu gün aşılama için start verdik bu akşam ilk iğnemi olucam rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah :saruboceq:

hejacım canım hadi hayırlısı olsun rabbim yardımcın olsun inşallah aşılaman tutar hakkında hayırlısı olsun inşallah....

[/color][/b]

hejacım canım hadi hayırlısı olsun rabbim yardımcın olsun inşallah aşılaman tutar hakkında hayırlısı olsun inşallah....

canım çok sağol inşallah tutar allah hiç birimizin emeğini boşa götürmesin rabbim seninde gönlüne göre versin :Saruboceq::CüvCüv:

selam kızlar bıkac 3gun once kayın valıdem sogan dolması yapmak için haşladıgı sogan suyunu içmiştim kaç gundur adetim geliyormuş gibi akıntım oluyor acıksarı renkte dogum yaptıktan sonra hiç doktora gitmedim acaba iltihap falan varda söktürdümü ayrıca kaşıtı var ben su sogan suyunu içsemiki birde cocuk düşürme gibi etkisi var sogan suyunun piskolag tedavi bitikten sonra gıtcem doktora önce sacımın dokulmesıne care bulayımbenneyaptımki

kızlarrr selam
ben adet olmadım hala
test yaptım sabah ikinci çizgimmm silik milik çıktı başka marka ile tekrarladım ondada silik pembe çıktı sanırım hamileyimmmm

kızlarrr selam
ben adet olmadım hala
test yaptım sabah ikinci çizgimmm silik milik çıktı başka marka ile tekrarladım ondada silik pembe çıktı sanırım hamileyimmmm

:teytey::teytey:Tebriklerrr canımm harika bir haberr buu.Rabbim sağlıcakla kcuagına almayı nasıp etsin inşallahhh.Hadiyin kızlarrrr halayaaaa :teytey::teytey::teytey:

gülücüğüm iyiyim bugün dün sessiz sakin hiç belirtisiz adet olunca yıkıldım.ne yapalım allahtan gelene:çok üzgünüm:
selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim çok şükür bu gün aşılama için start verdik bu akşam ilk iğnemi olucam rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah :Saruboceq:
hejacım hayırlı olsun tedavin umarım yumurcak hemencik geliverir.
kızlarrr selam
ben adet olmadım hala
handecim hadi bakalım yüzümüzü güldür.:sm_cool:

ewet zeynepcim haklısın rabbim herkezin yzünü güldürür inşallah:Saruboceq:

kızlarrr selam
ben adet olmadım hala

maşallah canım benim..dikkat et kendine..hemen kan testi yaptır olur mu bizede haber ver..gözün aydın darısı bizlerin başına inşallah hayırlısıyla canım..a.s.

kızlarrr selam
ben adet olmadım hala

canım tebriklera.s.:1hug: rabbim sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip etsin..sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah...amiiiinnn..amaaannn ne güzel haber ...bugün girmedim nete neler olmuş neler kaçırmışım...nasılsınız canlarııımm..öptüm hepinizi..:1hug:Şeniz

sağol canım. havalar gerçekten feci çarpıyor insanı.

kızlarrr selam
ben adet olmadım hala

tebrik ederim canım. senenin ilk siftahı senden bereketi Allah'tan inşallah. sırnaşık şey

zeynepcim çok teşekkür ederim valla yeni gördüm ilk bebişimiz diye yazmışsınız rabbim tüm bekleyen annnişlere 2. bebekleride nasip etsin

hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun darısı başınıza...............
evet dün kan testi yaptırdım. 61,9 çıktı zaten bugün tam 4 hafta son adetten itibaren...... dr.a 7 haftalık olduğumda gideyim diyorum. hem ancak belli olur kalp atışı falan. allahım sağlıkla sıhhatle bitirmeyi nasip etsin. mucizem meleğim geldi işte tam 15 ayın ardından..................... dedim ya umarım sizlerde tekrar tadarsınız. dünden beri evet evet diyorum ben hamileyim bir can var içimde. özlemişim.......... anneliği, hamileleiği yeniden yaşamayı..... allahım sizlerinde yüzünü güldürsün inşallahhhhhh....
kızım olursa adı belli naz..... pek nazlandı gelmek için.
oğlum olursa ata , efeme kardeş olsun diye......
allahım içim içime sığmıyor herkese bağırmak söylemek istiyorum ama bu kez biraz bekleyeceğimmm. şöle önce ben alışayım habere:))

canım handefe cim ne güzel duygular yaşıyosun seni çok iyi anlıyorum inşallah mutluluğun daim olur...darısı bizlerin başına...allahım hayırlısıyla bizlerede nasip eder inşallah...

handefe tebriklerrrr

arada bir sayfaya giriyordum listede yeni hamisler varmı durumlar nedir diye pek iç acıcı değildi son gunlerde okuyup cıkıyordum birhamile haberi daha aldım çok mutlu oldumm. allah geride kalanlara tez zamanda nasip eder insalah.
allah tamamına erdirsin insalah canım benimde 15 aydan sonra olmustu. tam 16. ay yuzum guldu. ve seinde benim gibi oglun var insalah bizim kizlar gelir bu sefer :)
bened bir ara naz dusundum ama sonra vazgeçtimt ek heceli isim soylemek zor diye:)

zeynep zelis btrlc razbeh idayre sizlerinide guzel haberlerini bekliyorum. aklımda kalan isimler bunlar diye bi kadar yazdım yoksa çok arkadasla burda çok seyimi paylasmıstım yazamadıklarım alınmasın.

beni soracak olursanız ikinciler çok farklı olabiliyormus. oglumda ben mis gibi bir hamileymisim ne mutlu mesutmusum ne bulantı ne halsizlik turp gibiymisim., bunda bir lekelenme dusuk riski yasadım uzuldum ardından grip oldum perisan yattım birhafta derken bir bulantı basladı 7-8 haftadan sonra ve hala devam ediyor ayın sonunda 3 ayım bitecek onu bekliorumhevesle insalah geçer. bulantı nedir bilmezdim çok yakınen tanısmıs oldum. her hamilelik ayrı derler ya birden fazla çocugu olanlar çok dogru imis. cinsiyetinide bir ay içinde ogreniriz gibi dusunuyorum 12. haftadan sonra soyluollrlar artık en buyuk heyecanımız o su ara :) ama bilmemekde ayrı guzel .
herkese sevgiler

esrako cum iyi dileklerin için sağol canım benim..maşallaaaahh ne çabuk üç ay geçmiş..tabi bize çabuk geliyo..canım rabbim gönlündekini versin,bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah.amiiiinnn..

günaydın kızlar,nasılsınız bakalım...öptüm canlarım..

[ı]esracım canım inşallah allah gönlündekini verir ..prensesler gibi bir kızın olsa süper olur tabi ama en önemlisi sağlıklı olur inşallah...güzel dileklerin için saol canım...[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…