kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlar..öğlen geldik dr.dan..bu saate kadarda hazırlığımı ancak bitirdim kaynanamlar yoldalar 20dk geliyorlarmış..dr. dedikleri de değişmedi tüp bebek dedi oda..ve ve veeeeee çocuğumuz olduğu için hiçbir şeyi hastahane karşılamıyoırmuş..herşey bizdenmiş yani..yaklaşık 6000tlmiş tüp bebek fiyatıda..evin borcu daha bitmedi başka taksitlerde var ne yapacgız bilmiyorum..yaza evin taksidi bitecek yaza dedim dr.a..oda dediki..bence yaza beklemeyin bir an önce elinizi çabuk tutun dedi..belki şuan fsh değeriniz dahada yüksektir geç kalabilirsiniz dedi..yani kızlar anlayacgınız durum bu..bilemiyorum artık ne yapacagız herşeyin hayırlısı olsun..eskisi gibi üzgün değilim alıştım artık belkide ondan..Allah oğluma Atakanıma sağlık ömür ve hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin ne yapayım..eşimlede daha detaylı konuşmadık bakalım ne yapacagız..kusura bakmayın sizinde canınızı sıktım..zeynepim özelliklede seni düşünüyorum inanki bunları yazarken ..sevincin kursagında kalmasın bitanem..seni ve bütün arkadaşları çok öptüm..kaynanmlar burdayken pek gelemem hepiniz sağlıcakla kalın..

ZEYNEEEPPP yeni duydum canım ne kadar sevindim senin adına anlatamam:))) Yüce rabbim bunca zaman sabırla beklemenin karşılığını vermiş, öpüyorum seni hayırlı uğurlu olsun. Bende bu ay da bişi yok KIRMIZI KART yani, Allah hayırlısını versin ii akşamlar herkese...

gülücük canım sıkma canını Allahtan ümit kesilmez..ben derim ki hani stressiz bir şekilde deneseniz 3 ay daha..dr un söylediği doğru fsh ın yüksek olabilir ama şu da bir gerçek ki ilaçları bıraktıktan sonra da 3 ay daha etkisini gösteriyor ilaçlar..maddi anlamda zor canım anlıyorum seni..bir dünya para..benim için de dr ssk ödemez demişti kızım olduğu için(
Allahım hepimizin de kucağını doldursun İnşallah..çok öptüm seni..
herkese iyi akşamlar kızlaaar

zeynoşuuuum canııım tebrik ederim arkadaşım.duyunca inanamadım.ballım şaka yapıyo sandım.ne sevindim bilemezsin.ben sana demiştim yeni yıla gelcek diye bebişin.rabbim meleğini yolladı.sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah. a.s. :1hug:

zynp zeynep tebrik ederim arkadaşım hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim inş. cümlemize bu arada daha dkt a göstermediğim test sonucum 296,22 pozitif gibi ama inş. öyledir .daha önce düşük yaptığım için sevinemiyom bile yarın olsada hemen dkt a gitsem..

heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
güleser1983.............................27 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
pınar77
Hatice alpaslan
derinlik
diorisimo

HAMİŞLER

interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

canım ilk testi gördüğümde ellerim titredi ağlayarak eşimi aradım oda şok oldu hemen hastaneye git dedi bende hemen gittim kan testi yaptırdım sonucu görünce daha çok ağlamaya başladım ...ailemede söyledim herkes şok oldu kimse beklemiyordu çünkü....bu kadar zaman sonra hamile kaldığıma hala inanamıyorum esracım sende çok iyi biliyorsundur bu duyguyu...dr a 5 hafta olunca gitmeyi düşünüyorum yani haftaya inşallah...

canım benim çok üzülme ne olur hatta imkanın varsa tamamen aklından çıkart banada aşılama diyorlardı ama bak normal yollardan geldi meleğim...bakarsın süpriz yapar bebeğin üzmez annesini

canım benim umarım hiçbiriniz benim kadar beklemezsiniz belkide bu gördüğün son kırmızı karttır...

fundam canımın içi seninle dalga geçmiştim sen kahinmisin diye meğer varmış bir bildiğin darısı seninde başına canım...

canım bu ne güzel bir haber değerinde bayağı yükssek kaç gün geçince yaptırdın yani adetinin kaçıncı gününde yaptırdın testini...hiç olumsuz düşünme canım umarım bu sefer meleğin seni terketmiycek...

cnm günüm 4 gün geçti ama normalde 10 gün geçer öyle adet olurdum dün oğlumu dkt a götürdüm hi,ç aklımda yokken girip tahlil istedim yani 40 günde 1 olurum ben normalde inş. artık 2. çocuğumu istiyorum rabbim sana şükürler olsun

selam kızlaaaarr nassınız bakeeemm...zeyno ablaaam..tatlı hamişimiz nasılsın..maşallah nazar değmesin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eeetsin rabbim..valla kızlar bu sene hepimize uğurlu gelecek allahın izniyle..sıra sıra müjdeleri verecez inşallah..interhat sıra sende sanırım..hadi hayırlısı..

gülücük canım benim yaaa..rabbim hayırlısıyla tez zamanda versin bebişini..inşallah rabbim tüp bebeğe ihtiyaç kalmadan verir bebeğini..amiiiinnn

inşallah rabbim önce sizlere sonra bana nasip eder bebişi...öptüm canlarıııııııımm...

:jeyyar:Zeynom listede benim adet tarihini değiştirmemişsinn.22 Şubat olcakk delümmmmmm:jeyyar:gelll öpücem seniŞenizgüzel hamişimiz içinŞenizbuda bebişşşşş içinŞeniz

interhat canım senide tebrik ediyorum canım ne güzel ya bu ay sanki hamiş patlaması olacak gibime geliyo rabbim tamamına erdirir inşallah

heja.........................................23 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
pınar77
Hatice alpaslan
derinlik
diorisimo

HAMİŞLER

interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

:jeyyar:Zeynom listede benim adet tarihini değiştirmemişsinn.22 Şubat olcakk delümmmmmm:jeyyar:gelll öpücem seniŞenizgüzel hamişimiz içinŞenizbuda bebişşşşş içinŞeniz

zeynepcim senin adına çok sevindim.kızlar darısı başımızaaaaaaa.

zeynep tebrik ederim
bende ikinci isteyenlerdenim
ama sanirim daha cok beklicem (((

zeynep cim simdi okudum tebrikederim masallah darısı basımızaa.s.

saolun canlarım umarım çok beklenmeden tez zamanda muratlarınıza erersiniz..inanın hergün dua ediyorum sizler için...

balum aşkum şaşkınlıktan ben ne yaptığımı bilmiyorumki görmemişim canım kusura bakma hemen düzelttim sen beni öpmeye devam et...

batuhanım aramıza hoşgeldin istersen senide listemize ekleriz...

kızlar günaydınnnn.....
hadi bakalım bugün kimdenalacağız müjdeli haberiii...
zeynepciğimin sevinci hala içimizde valla..yine sağolsun listeyi hazırlamış uğurlu elleriyle..
çok öpüyorum hepinizi canlarım...

slm kızlar zeynepciğim inanamıyorum kalbim bu kadar temiz olabilir bu ay içimden diyordum zeynep hamile olacak diye hislerim doğru çıktı normalde ben bu ay buraya yazmıyacaktım eşim stes ediyorum diye kızıyordu ama seni görünce dayanamadım cokkkkkkkk sevindim allah tamamına erdirsin

arkadaşlar dkt dan geldim değerim yükselmiş 856, olmuş ve 2 haftalık dedi tahliller iyi çıktı inş. tutunur ve sağlıklı olur şimdi bekliycez artık e 3 sene bekledim 10 gün neki herkese teşekkürler rabbim isteyen herkese versin amin..

canım gözünaydın umarım herşey olumlu gelişir.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…