- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.001
arkadaşlar dkt dan geldim değerim yükselmiş 856, olmuş ve 2 haftalık dedi tahliller iyi çıktı inş. tutunur ve sağlıklı olur şimdi bekliycez artık e 3 sene bekledim 10 gün neki herkese teşekkürler rabbim isteyen herkese versin amin..
arkadaşlar dkt dan geldim değerim yükselmiş 856, olmuş ve 2 haftalık dedi tahliller iyi çıktı inş. tutunur ve sağlıklı olur şimdi bekliycez artık e 3 sene bekledim 10 gün neki herkese teşekkürler rabbim isteyen herkese versin amin..
kızlar günaydınnnn.....
hadi bakalım bugün kimdenalacağız müjdeli haberiii...
zeynepciğimin sevinci hala içimizde valla..yine sağolsun listeyi hazırlamış uğurlu elleriyle..
çok öpüyorum hepinizi canlarım...
slm kızlar zeynepciğim inanamıyorum kalbim bu kadar temiz olabilir bu ay içimden diyordum zeynep hamile olacak diye hislerim doğru çıktı normalde ben bu ay buraya yazmıyacaktım eşim stes ediyorum diye kızıyordu ama seni görünce dayanamadım cokkkkkkkk sevindim allah tamamına erdirsin
zeynepcım mujdeyı yenı gordum tebrık ederım Allah tamamınaerdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bızlere de yenıden umut oldu tam da ben vazgecmısken gercı ben halen pes etmıs durumdayım artık bu durumu kabullenmeye ve ugrasmaktan vazgecmıs durumdayım. Insallah sana bebegın saglık ve mutluluk getırır canım bu arada dıger hamılemız ınterhat senı tebrık ederım canım zeynep ıcın olan dıleklerım senın ıcın de aynen gecerlı darısı tum ısteyenlerın basına opuyorum hepınızı
zeynepcigim evet listeye girmek isterim
ama tarihim belli olmuyor
bu ay 20 gibi oldum
hormonel bozukluk oldugu düzensizim yani bazen oluyorki
2 ay olmuyorum
insallah 6 sene ilkini bekledim
ikinci bekletmez okadar
kızlar bugün test yaptım ama malesef birşey çıkmadı ama adet belirtimde yok bakalım
1 haftada bekleyeyim olmazsa kan tahili yaptırayım.:bbo:
güleserciğim idrarda her insanda erkenden çıkmayabiliyor..benim kızımda çıkmamıştı mesela..bence de biraz daha bekle ve regl olmazsan kanda baktır canım..
ben de dayanamayıp bile bile her ay erkenden yapıyorum testi ve moral sıfır oluyor..söz verdim kendime bu ay bekleyeceğim:))idrra testi almak yokk:)
sevgiler canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?