- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.181
zeynepcim, beni listeden tamamen silermisin lütfen. çok yoruldum artık. 3 seneyi devireli çok oldu. Rabbim nasip etmek isteseydi kaybettiğim 3 bebeğimden biri kucağımda olurdu. demek ki benim bir kez daha anne olmamam gerekiyor. senağlama
seneler önce aman bir daha olmasın, çok zor, ne gerek var gibi cahilce sarf ettiğim sözlerin cezasını çekiyorum, olmuyor işte! Rabbim oğluma sağlık dolu uzun bir ömür versin başka da birşey istemem artık.
kızlar en sonunda yazıldım ehliyete 4günlük bir koşturmacadan sonra sonunda oldu..ayy ayy ayyyyy simülatöre oturduk azıcık sürdüm ama çok zevkliydiiiii yıllardır araba kullanmıyordum ama unutmamışım yinede..inşallah korkumu simülatörde atarım böylece..çok çok zevkliydi....
wannacığım ne oldu canım benim hani sabır edecektik ne oldu böyle sanaa..üzülme ne olur bak bizlerde aynı durumdayız kiiii hatta ben dahada fena durumdayım ama bir şekilde stresi atıyoruz hepberaberce..bak ben kendime oyalanmak için bişeyler buldum gerçi sen çalışıyorsunda ...canım benim ne olur karamsarlığa düşme böyle hakkında en hayırlısı neyse o olur inşallah..
iyi aksamlar kizlar
nasilsiniz bakam bugün ayrica gecte olsa cumaniz mübarek olsun
wannababy kesinlikle yilmak yok canim
bak bizde ugrasanlardaniz ama asla ümidini yitirme
ben ilk bebegimi 6 sene bekledim ve tam ümidimi kestimki hamile kaldim
doktoruma senin gibi yoruldugumu ve istemedigimi söyledim ve hamile kaldim
yani yüce rabbim nezaman isterse ozaman olur
sen yeterki isyan etme ve daima dua et
ben hepiniz icin dua edecegim tabiki kendim icinde
ayrica sanmaki öncede ikinci istemem felan dedigin icin olmuyor bebegin
bizde cok oldu ama istemiyoruz diye ama bence bunu buna yorumlama
ve eminim en yakin zamanda sende melegine kavusacaksin
saglicakla kal
ayrica bütün arkadaslarimada selam ederim :)))))
:1no2:sakın canım sakın böyle isyan eder gibi konuşma canım..o sana şeytanın verdiği bi vesvese..tam senin umutsuzluğa kapıldığın anda seninle uğraşır...üzülme canım..hepimizin bu şekilde düşüncelere kapıldığımız oluyo..birbirimize destek olucaz yılmak yok..yola devam..bak hiç ummadığı anda hamile kalan arkadaşlarımız var...önemli olan hayırlısıyla hayırlı zamanda versin rabbim..birini veren rabbim diğerinide verir inşallah..öptüm canım benim:1hug:
nasılsınız canlarııımm..hadi gülesercim,cerot cum sizlerden hayırlı haberler bekliyoruz..öptüm canlarııımm..Şeniz
günaydin kizlara.s.
nasilsiniz bakim bugün??
hamislerimizede günaydin
hepinizi öpüyorum
bende bi temizlige girisim malum kaynanadan faida yok
artik yoruldum bunaldim ama napim gelen onu degil beni acaplar dimi ama kaydirigubbakcemile böyle sürüyesim geliyor onu bazen
ah ah benim kocam aptal benim kocam aptal naniknanik
sykmiyim caninizi hadin görüsürüz:lepi:
canım sen kaynananla berabermi oturuyosun eğer öyleyse allah yardımcın olsun...kaynanalardan kim hayır görmüş bu zamanda
kıslaaaaaaaaar ben hala regli olmadım.bugün 30.gün.dua edin banada gelmesin birkaç gün daha.pazaretesi tahlil yaptırıcam gelmezse.
2günlüğüne bursaya gidicez.eşimin ailesi çağırıyodu.anca ayarladık.orda yaptırırım belki tahlilimi.öptüm.dua edin bana.
ağrım var gerçi gelicek gibi.inşallah gelmez.
kıslaaaaaaaaar ben hala regli olmadım.bugün 30.gün.dua edin banada gelmesin birkaç gün daha.pazaretesi tahlil yaptırıcam gelmezse.
2günlüğüne bursaya gidicez.eşimin ailesi çağırıyodu.anca ayarladık.orda yaptırırım belki tahlilimi.öptüm.dua edin bana.
GGEZGİN ve İNTERHAT canlarım tatildeydim yeni aldım haberlerinizi çoook sevindim kaydirigubbakcemile5 allah hayırlısı ile tamamına erdirir inşallah. Sabrın sonu selmetmiş:))) :CüvCüv: Hepimiz için 2009 hayırlı haberlerle dolu olur inşallah. Öpüyorum hepinizi
ZEYNEP çim senin nasıl gidiyo, miniğin seni üzmüyor di mi:ecrin_bebek: Ben ocakta kırmızı kartı gördüm yeni tarihi yazmayı unutmuşum listeye eklersen sevinirim canım 28 Şubat
kızlar bu ay patlamamı yaşıycaz ne hadi inşallah sırayla hepinizden iyi haberler alırız...allah hepinizin gönlüne göre versin...
canım hayırlısı olsun insallah hayırlı haberler :Saruboceq:benımde gectı 31gun oldu engec 31.gunde gelmıştı bırkez yarında gelmezse pazartesıye bende test yaptırcam nedense umudum yok ama gergınım bacaklarım cok agrıyor pazartesi sonuçları beraber yazarız tabı gelmezse rabım cumle kulunla beraber yuzumuzu guldur dua edın kızlar nolurrr gelmesınbebış vardır insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?