kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

iyi aksamlar kizlar
nasilsiniz bakam bugün ayrica gecte olsa cumaniz mübarek olsun

wannababy kesinlikle yilmak yok canim
bak bizde ugrasanlardaniz ama asla ümidini yitirme
ben ilk bebegimi 6 sene bekledim ve tam ümidimi kestimki hamile kaldim
doktoruma senin gibi yoruldugumu ve istemedigimi söyledim ve hamile kaldim
yani yüce rabbim nezaman isterse ozaman olur
sen yeterki isyan etme ve daima dua et
ben hepiniz icin dua edecegim tabiki kendim icinde

ayrica sanmaki öncede ikinci istemem felan dedigin icin olmuyor bebegin
bizde cok oldu ama istemiyoruz diye ama bence bunu buna yorumlama
ve eminim en yakin zamanda sende melegine kavusacaksin
saglicakla kal

ayrica bütün arkadaslarimada selam ederim :)))))

:1no2:sakın canım sakın böyle isyan eder gibi konuşma canım..o sana şeytanın verdiği bi vesvese..tam senin umutsuzluğa kapıldığın anda seninle uğraşır...üzülme canım..hepimizin bu şekilde düşüncelere kapıldığımız oluyo..birbirimize destek olucaz yılmak yok..yola devam..bak hiç ummadığı anda hamile kalan arkadaşlarımız var...önemli olan hayırlısıyla hayırlı zamanda versin rabbim..birini veren rabbim diğerinide verir inşallah..öptüm canım benim:1hug:

nasılsınız canlarııımm..hadi gülesercim,cerot cum sizlerden hayırlı haberler bekliyoruz..öptüm canlarııımm..Şeniz

napayım canım ya, yaş 35 oldu. zaman hızla geçiyor. sen daha gençsin. biraz üstüne gitmesen senin hemen olucak, inanıyorum ben.

bu arada ehliyetin şimdiden hayırlı olsun. ben 17 yaşımda aldım. nerdeyse 20 sene oluyor ya! çok seviyorum araba kullanmayı. ehliyetini aldığında da kazasız belasız kulanırsın inşallah.

yılmak değil canım ama çok yoruldum artık. asla isyan etmiyorum. 3 kaybım var yine de hiç isyan etmedim. inadına Rabbime sığındım hala sığınıyorum. ama bir yandanda 3 kayıptan sonra böyle düşüncelere kapılıyorum. İnşallah sağlıcakla en kısa zamanda gelirler.:ecrin_bebek:

canım hep söylüyorum. asla ama asla isyan etmedim ve etmem. sonuçta bir evladım var. Rabbimin gücüne gider. hiç olmayanlar napsın? sadece olmıycak herhalde uğraşma artık diyorum kendi kendime. sonuçta çok üzülüyoruz. Ya sabır.

günaydın kızlarr..nasılsınız bakalım..çok çok yorgunum hala ben bacaklarım çok agrıyorrr..evimide görseniz rezil durumda bugün inşallah temziliğe girişecegim..öptüm hepiciğinizi

günaydin kizlara.s.
nasilsiniz bakim bugün??
hamislerimizede günaydin
hepinizi öpüyorum
bende bi temizlige girisim malum kaynanadan faida yok
artik yoruldum bunaldim ama napim gelen onu degil beni acaplar dimi ama kaydirigubbakcemile böyle sürüyesim geliyor onu bazen
ah ah benim kocam aptal benim kocam aptal naniknanik
sykmiyim caninizi hadin görüsürüz:lepi:

canım sen kaynananla berabermi oturuyosun eğer öyleyse allah yardımcın olsun...kaynanalardan kim hayır görmüş bu zamanda

kıslaaaaaaaaar ben hala regli olmadım.bugün 30.gün.dua edin banada gelmesin birkaç gün daha.pazaretesi tahlil yaptırıcam gelmezse.
2günlüğüne bursaya gidicez.eşimin ailesi çağırıyodu.anca ayarladık.orda yaptırırım belki tahlilimi.öptüm.dua edin bana.
ağrım var gerçi gelicek gibi.inşallah gelmez.

canım sen kaynananla berabermi oturuyosun eğer öyleyse allah yardımcın olsun...kaynanalardan kim hayır görmüş bu zamanda

evet canim kaynana ile bir oturuyuroum
dilekler icinde sagol
allah onlari bildigi gibi yapsin diyorum baska birsey demiyorum
50 yasina gelmis am insan olamamis
saf cahil ve terbiyesiz kalmis
kusura bakmayin böyle seyler söyledigime ama yeminle okadar sinirliyim su an

dua ediyorum canim senin icin insallah güzel haberlerle dönersin
agrilarin belkide hamile oldugun icin olabilir(( insallah))
genelde ayni belirtiler olur ya o bakimdan
duam seninle canim
saglicakla kal

batuhanim canım boşver sen onları ne kadar boşver desekte boşveremiyoruz maalesefki..Allah yardımcın olsun çok zordur eminim..yaşlı insanlara laf anlatmak dahada bir zordur bilirim..

inşallah gelmez canım gününde bayağa geçmiş ...inşallah müjdeli haberler verirsin tatlım dualarım seninle...

batuhanım sende sakin ol canım...madem kaynananla yaşıyosun kulaklarını tıkıycan bi yere kadar varlığını unutmaya çalış...allah yardımcın olsu canım...

canım inşallah hamilesindir bu ay bizim topic çok bereketli maşallah sıra bizlere geliyo inşalllah.............:CüvCüv:

GGEZGİN ve İNTERHAT canlarım tatildeydim yeni aldım haberlerinizi çoook sevindim kaydirigubbakcemile5 allah hayırlısı ile tamamına erdirir inşallah. Sabrın sonu selmetmiş:))) :CüvCüv: Hepimiz için 2009 hayırlı haberlerle dolu olur inşallah. Öpüyorum hepinizi

ZEYNEP çim senin nasıl gidiyo, miniğin seni üzmüyor di mi:ecrin_bebek: Ben ocakta kırmızı kartı gördüm yeni tarihi yazmayı unutmuşum listeye eklersen sevinirim canım 28 Şubat

güleser1983.............................27 Ocak
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
funda72.....................................6 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
pınar77....................................16 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
asu1984...................................25 Şubat
diorisimo..................................28 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
Hatice alpaslan
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

canım hoşgeldin ekledim yeni tarihini...saolasın bebişim beni şimdilik üzmüyo uslu uslu oturuyo..bazen varlığını bile unutuyorum...yeterki sağlıklı olsunda böyle devam etsin...

sagol canim tikamaya calisiyorum ama malesef bir yere kadar oluyor
anlamasinida beklemiyorum beni aslinda
2 ay önce ameliyat oldum bel fitigindan
ve beni anlamak istemiyor bu kadin
benden önce kendi yatiyor
neyse caninizi sykmiyim simdi
burasi yeride degil zaten
:))))

gülücük sagol canim iyi dileklerin icin
öpüyorum

canım hayırlısı olsun insallah hayırlı haberler :Saruboceq:benımde gectı 31gun oldu engec 31.gunde gelmıştı bırkez yarında gelmezse pazartesıye bende test yaptırcam nedense umudum yok ama gergınım bacaklarım cok agrıyor pazartesi sonuçları beraber yazarız tabı gelmezse rabım cumle kulunla beraber yuzumuzu guldur dua edın kızlar nolurrr gelmesınbebış vardır insallah

kızlar bu ay patlamamı yaşıycaz ne hadi inşallah sırayla hepinizden iyi haberler alırız...allah hepinizin gönlüne göre versin...

ALİYECİM CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR BİTANEM RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KIZLAR BU AY HAMİŞ PATLAMASI YAŞIYACAĞIZ AY NE GÜZEL İNŞALLAH DARISI BİZLERİN BAŞINA:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…