kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ohh ohh arkadaşlar hamişler günü geçenler baya çogaldı inş. günü geçenlerde hamiledir allahım sizi nazarlardan korusun ve geride kalanlar allahım hayırlısıyla gönlümüzün muradını verir inş. hamiş patlaması yaşarız hepinize sevgileer

kızlar benim nette sorun vardı ançak girebildim sinir oldum zaten

ben bugün doktora gittim kan tahili yaptırdı malesef hamile degilmişim sonra hormonlarıma falan baktırdı birşey çıkmadı gayet iyiyimişim hamile kalmaman için hiç bir sebeb yok dedi

sonra çıkarken ne dese iyi kafanıza takmayın bol bol keyfinize bakın dedi eşimle bana

kızlar günaydın ben dün kırmızı kart gördüm ben listeden çıkıyorum eger bu ayda hamile olmasaydım mayısa kadar bir süre verecektik eşimin askerlik durumu belli olsun ondan sonra devammı yoksa tamammı belli olacak hepinizi öpüyorum allah hakkımıza hayırlı olanı verir unutmayalım

canım bir sorun çıkmamasıda güzel...dr size en güzel ilacı vermiş bence bunu uygulayın ve kafanıza takmayın...

canım hakkınızda hayırlısı olsun kararınıza saygı duyuyorum.....listede olmasan bile seni aramızda görmek isteriz bizi ihmal etme lütfen...

lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
funda72.....................................6 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
pınar77....................................16 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
asu1984...................................25 Şubat
diorisimo..................................28 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
güleser1983
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
Hatice alpaslan
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

ALİYECİM CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR BİTANEM RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KIZLAR BU AY HAMİŞ PATLAMASI YAŞIYACAĞIZ AY NE GÜZEL İNŞALLAH DARISI BİZLERİN BAŞINA:teytey:

zelişcim insallah suan okunan ezanların kılınan namazların hurmetıne allahım versın isteyen herkezle beber kımsenın elini boş bırakmasın gelmedi hala 33gun oldu hıç bukadar gecıkmedı yarın kan testı yaptırcam ınsallah bugun bacaklarım cokkm agrıyor bu arada kantestı saglık ocaklarında yapılıyormu yakınlarda hastane yokda

hakında hayırlısı rabım vaktı zamanı gelince verır insallah kısa zamanda dualarımız kabul olsun yavrularımızı kardessiz bırakmasına.s.

Son düzenleme:
aliyecim inşallah hayırlı haberler gelir sendende...bazı sağlık ocakları yapıyor bazılarıda yapmıyor...gidip öğrenmen lazım...evde bir test yap varsa çıkması lazım canım...

zeynepcım evde dun yaptım negatif cıktı kızımdada 10gun gecmesıne ragmen hergun test yaptım negatif cıkmıştı sonra saglık ocagında idrar testı yaptırdım oyle cıkmıştı evde yapılana testıne ınanamıyorum cıkmıcak gıbı gelıyor yarın idrar kan neolursa yaptırcam artık sabır sabır dayanamıyorum catlıcam bu belırsızlık ınsanı delırtıyordelikafadulden

adetime 8-9 gün var ama karnımın içi acıyor resmen göğüslerimde 2 gün önce agrıma ya basladı .

kızlar inşallah hamilesinizdir...dualarım sizlerle

herkeze ıyı pazarlar ıyı tatıller
gunu gecen arkadaslar ınsaallh gelmez de kırmızılar soyle bır moral olur bızlerede benım eltımın bebegı 3 aylık olmus bıle cınsıyetını ogrenecekler bu ay ben daha oturuyorum bos bos o doguracak bıle ben ugrasırken olsun napalım demı saglık olsun amaaaan daha takmıyorum gezıyorum tozuyorum oglumda kocaman bana arkadas oh kımseye ıhtıyacımız bıle yok bıde su yenı dogan bebek kokusu olmasa o koku burnuma gelmese o kucucuk kıyafetlerı gormesem baska bı sıkıntım olmıcak ( bakın ne guzel takmıyorun dımı)

canim üzülme
sroun olmamasida iyi bir haber insallah gelecek aya sende hamislerin arasina katilirsin

canim insallah hakkinda hayirlisi olur
fazla kafana takma en ve bu konuya syk syk ugramani
bizleri unutmamani isterim
insallahda en yakin zamanda tekrar aramiza katilirsin a.s.
adetime 8-9 gün var ama karnımın içi acıyor resmen göğüslerimde 2 gün önce agrıma ya basladı .

bunlar hamilelik belirtileri olabilir
gerci adet dönemin hic erken veya gec gelirmiydi bilmem ama
sende bilirsin ki gögüs argrisi hamileligin ilk belirtilerinden biridir
hakkinda hayirlisi
acil tarafindan test yap
ve bizi habersiz birakmaa.s.

bukadar kafana takmadigina sevindim canim
herseyin beyinde bittigini anlaman co güzel
umarim sende yakin zamanda hamilelerin arasina katilirsin
tabiki bendenaniknanik
hakkimizda hayirlisi

test için pztsi yi bekleyen arkadaşlarım inşallah pozitif çıkar sağlıklı sıhatli hayırlı ewlat olurlar...bekleyen arkadaşlar inş. buay tutar... ve hamilelerde kolay sağlıklı bi hamilelik,doğum ve sağlıklı hayırlı ewlat olsun inşallah...AMİN...

günaydın kızlaaarr..herkese hayırlı günler..öğretmen arkadaşlarımıza ve çocukları okula giden arkadaşlarımıza yeni dönem hayırlı uğurlu olsun..rabbim öğrencilerimize zihin açıklığı versin..amiiinnn..

test yaptıracak arkadaşlarımız,inşallah hayırlı haberlerinizi alırız..bol hamişli bi hafta olur inşallah...amiiinn..

kızlar bu arada dün ankaraya gittik düğün için..ve kaza atlattık..yağış vardı yollar kaygandı..elma dağın en yüksek yerinde arabamız kaydı ters istikamete döndü..kenardaki korkuluğun önünde kıl payı durdu araba..uçuruma uçuyorduk..valla hala etkisindeyim..hani ölümle hayat arasındaki ince çizgi derler ya dün onu yaşadım resmen..rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun..amiiinn

öptüm canlarııımm..

ebrucum canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış rabbim herkesi kazadan beladan korusun inşallah....:Saruboceq:

raebzeh canım allah korumuş çok geçmiş olsun...

bende oğlumu sabah okula bıraktım geldim....

inşallah bugün çok güzel bir gün olur..

kızlar bugün iyi haberler almak istiyorum.. inşallah en az bir hamişimiz çıkar...

cerot ve funda ilk haberleri sizlerden bekliyoruz...

zeynepcim ,zelişcim allah razı olsun canlarıımm..valla verilmiş sadakamız varmış..bugün bi sadaka çıkaracaz..rabbim cümlemizi korusun.amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…