- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.201
kızlar benim nette sorun vardı ançak girebildim sinir oldum zaten
ben bugün doktora gittim kan tahili yaptırdı malesef hamile degilmişim sonra hormonlarıma falan baktırdı birşey çıkmadı gayet iyiyimişim hamile kalmaman için hiç bir sebeb yok dedi
sonra çıkarken ne dese iyi kafanıza takmayın bol bol keyfinize bakın dedi eşimle bana
kızlar günaydın ben dün kırmızı kart gördüm ben listeden çıkıyorum eger bu ayda hamile olmasaydım mayısa kadar bir süre verecektik eşimin askerlik durumu belli olsun ondan sonra devammı yoksa tamammı belli olacak hepinizi öpüyorum allah hakkımıza hayırlı olanı verir unutmayalım
ALİYECİM CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR BİTANEM RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KIZLAR BU AY HAMİŞ PATLAMASI YAŞIYACAĞIZ AY NE GÜZEL İNŞALLAH DARISI BİZLERİN BAŞINA:teytey:
kızlar günaydın ben dün kırmızı kart gördüm ben listeden çıkıyorum eger bu ayda hamile olmasaydım mayısa kadar bir süre verecektik eşimin askerlik durumu belli olsun ondan sonra devammı yoksa tamammı belli olacak hepinizi öpüyorum allah hakkımıza hayırlı olanı verir unutmayalım
adetime 8-9 gün var ama karnımın içi acıyor resmen göğüslerimde 2 gün önce agrıma ya basladı .
zeynepcım evde dun yaptım negatif cıktı kızımdada 10gun gecmesıne ragmen hergun test yaptım negatif cıkmıştı sonra saglık ocagında idrar testı yaptırdım oyle cıkmıştı evde yapılana testıne ınanamıyorum cıkmıcak gıbı gelıyor yarın idrar kan neolursa yaptırcam artık sabır sabır dayanamıyorum catlıcam bu belırsızlık ınsanı delırtıyordelikafadulden
kızlar benim nette sorun vardı ançak girebildim sinir oldum zaten
ben bugün doktora gittim kan tahili yaptırdı malesef hamile degilmişim sonra hormonlarıma falan baktırdı birşey çıkmadı gayet iyiyimişim hamile kalmaman için hiç bir sebeb yok dedi
sonra çıkarken ne dese iyi kafanıza takmayın bol bol keyfinize bakın dedi eşimle bana
adetime 8-9 gün var ama karnımın içi acıyor resmen göğüslerimde 2 gün önce agrıma ya basladı .
herkeze ıyı pazarlar ıyı tatıller
gunu gecen arkadaslar ınsaallh gelmez de kırmızılar soyle bır moral olur bızlerede benım eltımın bebegı 3 aylık olmus bıle cınsıyetını ogrenecekler bu ay ben daha oturuyorum bos bos o doguracak bıle ben ugrasırken olsun napalım demı saglık olsun amaaaan daha takmıyorum gezıyorum tozuyorum oglumda kocaman bana arkadas oh kımseye ıhtıyacımız bıle yok bıde su yenı dogan bebek kokusu olmasa o koku burnuma gelmese o kucucuk kıyafetlerı gormesem baska bı sıkıntım olmıcak ( bakın ne guzel takmıyorun dımı)
günaydın kızlaaarr..herkese hayırlı günler..öğretmen arkadaşlarımıza ve çocukları okula giden arkadaşlarımıza yeni dönem hayırlı uğurlu olsun..rabbim öğrencilerimize zihin açıklığı versin..amiiinnn..
test yaptıracak arkadaşlarımız,inşallah hayırlı haberlerinizi alırız..bol hamişli bi hafta olur inşallah...amiiinn..
kızlar bu arada dün ankaraya gittik düğün için..ve kaza atlattık..yağış vardı yollar kaygandı..elma dağın en yüksek yerinde arabamız kaydı ters istikamete döndü..kenardaki korkuluğun önünde kıl payı durdu araba..uçuruma uçuyorduk..valla hala etkisindeyim..hani ölümle hayat arasındaki ince çizgi derler ya dün onu yaşadım resmen..rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun..amiiinn
öptüm canlarııımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?