kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar adetimin 3. günü bugün fakat kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor ve kırmızı kanı göremedim hala. şimdiye sökmesi gerekiyordu reglimin..1. günü kahverengi başlar genelde bilirsiniz, 2. günü söküp bugün azalması gerekiyordu..dr umu aradım yerleşme kanaması olabilme ihtimali var dedi ama asla ümitlenmek istemiyorum..pazartesiyi bekleyip beta hcg baktıralım dedi ve şimdilik klomene başlama dedi.
unutmadan kızımda da ben bu şekilde gebe kaldığımı öğrenmiştim ve neredeyse doğuma kadar devam etmişti bu şekilde...off Allahım ne kadar zor beklemek..ister istemez karı koca ümitlendik bekliyoruz..ben şu an ne yeni aşılama heyecanı ne de gebelik heyecanı yaşayabiliyorum anlayacağınız..garip vakayım garip:)

cerot canım inşallah o kanama yerleşme lekesidirde sende hamilesindir canım dualarım seninle ...:Saruboceq:

canım ya inşallah yerleşme kanamasıdır kızındada öyle olduguna göre hadi inşallah dualarımız seninle ............

selam arkadaslar
gezgincim seni tebirk ederim öncelikle
sorunsuz hamilelik diliyorum hepinize
allahim dogurdum haberlerinide vermeyi nasip eder
sag saglim insallah

bizede dua edin rica ediyorum :)))
öpüyorum hepinizi

cerot canım inşallah o kanama yerleşme lekesidirde sende hamilesindir canım dualarım seninle ...:Saruboceq:

canım ya inşallah yerleşme kanamasıdır kızındada öyle olduguna göre hadi inşallah dualarımız seninle ............

canlarım çok sağolun ama hiç ümidim yok nedense:1no2: bu belirsizlik çok kötü inanın..kırmızıları beklemedeyim..belki akşam dayanamaz giderim kan testine pazartesiyi beklemeden..en aızndan negatif de olsa erkenden göreyim de yoluma bakayım hani..2. aşılama için de moda giremedim, gebelik için de..-tatlicadiarzu- oynatmaya az kaldııı

yok cerot canım ne temizligi sabah erken kalktım hastaneye gittim ama bizim sıpa hala uyuyordu alıştı hergün annesinin karnında geç kalkmaya ben şimdiden uyku depoluyorum bebek dogunca uykusuz geceler bizi bekliyor ama olsun saglıklı olsunda uykusuzluga razıyım

selam kızlarr..yarın inşallah ehliyete yazılacagım..dünden beri evrak hazırlamaktan ahanda böyle oldumlaelaelaelaelae..ay aman ne zormuş evrakları yok adliye muhtar hastahane gitmediğimiz yer kalmadı..ama olsun sonu güzel olacak hemde bu olaylardan azıcık uzaklaşmak kafamı dağıtmak istiyordum benim için büyük fırsat..:sm_cool: direksiyon sınavına girerken hamiş olurmuşum bir de abooooooovvvvvv:roflol:aman olsun bende bebişle sınava girerim ne güzel işteee:sm_cool:

hayırlı olsun gülücük umarım bir çırpıda ehliyetini alırsın bende bundan 17 ay önce korunmayı bıraktığım ay ehliyete yazılmıştım bana direksiyon sınavındayken hamile olmak nasip olmadı ama inşallah sana nasip olur neyseki ehliyetimi almıştım yazılı sınavlarıda direksiyon sınavınıda geçmiştim ama direksiyon sınavında çok heyecanlanmıştım resmen titriyodum.....

valla kızlar bende bilgisayar kursuna yazıldım işe girecem diye,martta sınav var,mayısta yine ayrı bir kurs var..bende bu ara hamile kalırsam diye endişeliyim..aynen bende böylelaelaelaelaelae oldum gülücük cüm..hayırlısı inşallah..hayırlısıyla ehliyeti alırsın inşallah canım..
nasılsınız kızlaaarr..öptüm canlarııımm..

zelişim şimdiden beni heyecana soktun vallahi..zaten korkagın tekiyim neyse inşallah bu korkumu yenerim böylece..

kız korkma heyecanlanmada ben sonradan sınav bittikten sonra kendi halime güldüm zaten işin sırrı heyecan yapmmamak bence sende ehliyetini bir çırpıda alırsın merak etme sena.s.

canım senin kursunda hayırlı olsun inşallah sınavlarında başarılı olursun ....

güleser1983.............................27 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
funda72.....................................6 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
pınar77....................................16 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
asu1984...................................25 Şubat
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
Hatice alpaslan
derinlik
diorisimo

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

kızlar iyi akşamlar hepinize ...günü geçenler inşallah iyi haberlerinizi alıcaz hepiniz için dua ediyorum...

gülücük canım sakın heycan yapma araba kullanmak çok zevkli bir şey bi tadını alırsan bir daha bırakamazsın..ben 10 sene oldu ehliyetimi alalı...10 senedirde kullanıyorum kesinlikle hepinize tavsiye ederim...

saol zelişim..allah razı olsun canım..valla bende çok korkuyom araba kullanmaktan..korkumu yenebilsem ehliyet almayı bende istiyorum..valla zeynep ablacım maşallah canım benim..ne iyi cesaretinizi toplayıp almışsınız..öptüm canlarııımm..

zeynebe katılıyorum araba kullanmak harika birsey buyuk ozgurluk.
18 yasımı doldurduum an ehliyetimi aldım. yani 1996 yılında ve 12 yıldır aktif olarak araba kullanıyourm inanılmaz bir rahatlık ozellikle iki çocuklular için :) obur turlu surekli birilerine muhtac olarak yasıyorsunuz beni suraya birakırmısın ricaları seklinde. iki çocuklu annelerin kesinlikle kullanması gerek tabi arabası olmayanlar için bir lafım yok ama olup kullanmamak çok akılsızca.

canlar bende 94 yılından beri ehliyetim var yaklaşık 10 yıldır da fiili kullanıyorum 2 yıldır kendi arabam avr süper bişi iiii bireysel özgülük istediğin ana istediği yere bireysel kimseye ricacı olmadan kimsenin keyfini beklemeden kendi keyfince gidebilmek.... tavsiye ederim bende....

zelişim şimdiden beni heyecana soktun vallahi..zaten korkagın tekiyim neyse inşallah bu korkumu yenerim böylece..

gülücük canım hayırlı olsun kursun..korkacak bişey yok canım..bir kere korkunu yenersen vız gelir sana araba sürmek. ben sana güveniyorumm:) yaparsın seeen....

canım senin de bilgisayar kursun hayırlı olsun..formaliteden giriyorsun sanırım sertifika için. kk ya aktif giripte bilgisayaraı bilmemek mümkün mü yoksa dimi:))))

canım ben de katılıyorum sana ve zeynebe.ben de 18 yaşını doldurup alanlardanım..1993 te almıştım ilk ehliyetimi ve o gün bugündür trafikte aktif kullanmaktayım..bu arada yaşımı da öğrendiniz kızlar 34 olucaaam:)) yaşlanıyorumm:)
ama şaka bi yana kızım olduktan sonra anladım asıl faydasını diyebilirim..çoğu zaman bebekken bile aşılarına, kontrollerine ben götürdüm hep araba koltuğuna bindirip..
arabası olmayanlara benim de bir lafım yok ama arabası olanlar için öğrenmemek kayıp bence de..
sevgiler hepinize..
a.s.

cumanız mubarek olsun kızlar..hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim desteginizden dolayı...inşallah bende bu korkumu yenerim böylece..ramazan bayramında dolmuşta kaza geçirdik iyice korku aldı beni onu atlatamadım belkide bu korkum ondandır..haaa bu arada kaynanmlar şimdi gittiler..oh be cigharamı yaktım pcmide açtım birazdanda ehliyet için kayıda gidecegim..oh be özgürlük gibisi yok muş..:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…