- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.141
kızlar adetimin 3. günü bugün fakat kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor ve kırmızı kanı göremedim hala. şimdiye sökmesi gerekiyordu reglimin..1. günü kahverengi başlar genelde bilirsiniz, 2. günü söküp bugün azalması gerekiyordu..dr umu aradım yerleşme kanaması olabilme ihtimali var dedi ama asla ümitlenmek istemiyorum..pazartesiyi bekleyip beta hcg baktıralım dedi ve şimdilik klomene başlama dedi.
unutmadan kızımda da ben bu şekilde gebe kaldığımı öğrenmiştim ve neredeyse doğuma kadar devam etmişti bu şekilde...off Allahım ne kadar zor beklemek..ister istemez karı koca ümitlendik bekliyoruz..ben şu an ne yeni aşılama heyecanı ne de gebelik heyecanı yaşayabiliyorum anlayacağınız..garip vakayım garip:)
kızlar adetimin 3. günü bugün fakat kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor ve kırmızı kanı göremedim hala. şimdiye sökmesi gerekiyordu reglimin..1. günü kahverengi başlar genelde bilirsiniz, 2. günü söküp bugün azalması gerekiyordu..dr umu aradım yerleşme kanaması olabilme ihtimali var dedi ama asla ümitlenmek istemiyorum..pazartesiyi bekleyip beta hcg baktıralım dedi ve şimdilik klomene başlama dedi.
unutmadan kızımda da ben bu şekilde gebe kaldığımı öğrenmiştim ve neredeyse doğuma kadar devam etmişti bu şekilde...off Allahım ne kadar zor beklemek..ister istemez karı koca ümitlendik bekliyoruz..ben şu an ne yeni aşılama heyecanı ne de gebelik heyecanı yaşayabiliyorum anlayacağınız..garip vakayım garip:)
cerot canım inşallah o kanama yerleşme lekesidirde sende hamilesindir canım dualarım seninle ...:Saruboceq:
canım ya inşallah yerleşme kanamasıdır kızındada öyle olduguna göre hadi inşallah dualarımız seninle ............
selam kızlarr..yarın inşallah ehliyete yazılacagım..dünden beri evrak hazırlamaktan ahanda böyle oldumlaelaelaelaelae..ay aman ne zormuş evrakları yok adliye muhtar hastahane gitmediğimiz yer kalmadı..ama olsun sonu güzel olacak hemde bu olaylardan azıcık uzaklaşmak kafamı dağıtmak istiyordum benim için büyük fırsat..:sm_cool: direksiyon sınavına girerken hamiş olurmuşum bir de abooooooovvvvvv:roflol:aman olsun bende bebişle sınava girerim ne güzel işteee:sm_cool:
zelişim şimdiden beni heyecana soktun vallahi..zaten korkagın tekiyim neyse inşallah bu korkumu yenerim böylece..
valla kızlar bende bilgisayar kursuna yazıldım işe girecem diye,martta sınav var,mayısta yine ayrı bir kurs var..bende bu ara hamile kalırsam diye endişeliyim..aynen bende böylelaelaelaelaelae oldum gülücük cüm..hayırlısı inşallah..hayırlısıyla ehliyeti alırsın inşallah canım..
nasılsınız kızlaaarr..öptüm canlarııımm..
zelişim şimdiden beni heyecana soktun vallahi..zaten korkagın tekiyim neyse inşallah bu korkumu yenerim böylece..
valla kızlar bende bilgisayar kursuna yazıldım işe girecem diye,martta sınav var,mayısta yine ayrı bir kurs var..bende bu ara hamile kalırsam diye endişeliyim..aynen bende böylelaelaelaelaelae oldum gülücük cüm..hayırlısı inşallah..hayırlısıyla ehliyeti alırsın inşallah canım..
nasılsınız kızlaaarr..öptüm canlarııımm..
zeynebe katılıyorum araba kullanmak harika birsey buyuk ozgurluk.
18 yasımı doldurduum an ehliyetimi aldım. yani 1996 yılında ve 12 yıldır aktif olarak araba kullanıyourm inanılmaz bir rahatlık ozellikle iki çocuklular için :) obur turlu surekli birilerine muhtac olarak yasıyorsunuz beni suraya birakırmısın ricaları seklinde. iki çocuklu annelerin kesinlikle kullanması gerek tabi arabası olmayanlar için bir lafım yok ama olup kullanmamak çok akılsızca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?