- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.161
zeynepcim, beni listeden tamamen silermisin lütfen. çok yoruldum artık. 3 seneyi devireli çok oldu. Rabbim nasip etmek isteseydi kaybettiğim 3 bebeğimden biri kucağımda olurdu. demek ki benim bir kez daha anne olmamam gerekiyor. senağlama
seneler önce aman bir daha olmasın, çok zor, ne gerek var gibi cahilce sarf ettiğim sözlerin cezasını çekiyorum, olmuyor işte! Rabbim oğluma sağlık dolu uzun bir ömür versin başka da birşey istemem artık.
selam kızlar uzun zamandır bu topiğe uğrayamadım biraz zor bi hamilelik geçirdim temmuz anne adayıyım ama sezaryan olduğum için sanırım temmuz 25 gibi doğuma giricem maşallah yeni hamişlerimiz var hepsini candan tebrik ediyorum zeynep seni özlelikle tebrik ediyorum allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah diğer arkadaşlar umudu kaybetmek yok inşallah tez zamandan sizleride hamiş olarak görürüz aramızda hepinizi öpüyorum...:Saruboceq:a.s.a.s.a.s.
zeynepcim, beni listeden tamamen silermisin lütfen. çok yoruldum artık. 3 seneyi devireli çok oldu. Rabbim nasip etmek isteseydi kaybettiğim 3 bebeğimden biri kucağımda olurdu. demek ki benim bir kez daha anne olmamam gerekiyor. senağlama
seneler önce aman bir daha olmasın, çok zor, ne gerek var gibi cahilce sarf ettiğim sözlerin cezasını çekiyorum, olmuyor işte! Rabbim oğluma sağlık dolu uzun bir ömür versin başka da birşey istemem artık.
cumanız mubarek olsun kızlar..hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim desteginizden dolayı...inşallah bende bu korkumu yenerim böylece..ramazan bayramında dolmuşta kaza geçirdik iyice korku aldı beni onu atlatamadım belkide bu korkum ondandır..haaa bu arada kaynanmlar şimdi gittiler..oh be cigharamı yaktım pcmide açtım birazdanda ehliyet için kayıda gidecegim..oh be özgürlük gibisi yok muş..:teytey:
kızlar hayırlı cumalar su guzel cumanın hurmetıne Allah ısteyen herkeze bebek nasıp etsın hemde gonlunden gecen cınsıyette mesala bana guzel bı kız ıste kım ne ıstıyosa versın guzel ve comert olan Allahım amıııııııııııııııııııııınn
hepinize hayırlı cumalar kızlar...allah gönlünüzdekileri tez zamanda verir inşallah...
canım ya böyle yapma lütfen karamsar olma 3 kere hamile kaldın neden 4. de olmasın...sadece bu ara kendini biraz dinlenmeye al ...birde bakmışsın meleğin hiç ummadığın anda gelir hayatım....yılmak yok yolumuza devam..ayrıyetten seni listedende silmiyorum tamammı...
canım 3 kere kaldım ama bir türlü devamı gelmedi. demek ki olmaması gerekiyor diye düşünüyorum artık. kolay değil. 3 seneyi geçti. keşke benimde aylarca olmasaydı ama olunca sağlıcakla kucağıma alabilseydim. yeni tarihte 1 mart yaz lütfen. şubat az çekiyor ya ne zaman gelir bilemem.
canım ya niye karamsarlıga kapıldın o kadar insanvarki kaç yıl bekleyen sabırla sakın ümidini kaybetme bak 3 kere hamile olmuşun 4. neden olmasın dualarımız seninle..
çok sağol canım. ama bedenen çok yıprandım artık. Rabbim seninde yüzünü güldürsün, doktordan hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
canım benim yapma böyle ümidimizi kaybetmiyeceğiz biz birkez doğal yolla hamile kaldık neden ikinci kez kalmıyalımki rabbim bizede vericek sabrımızı ölçüyo durmak yok yola devam :teselli:
evet canım, buda benim sınavım. ama geçmişte büyük konuşmuşluğum olduğu için cezalandırılıyorum diye düşünüyorum. sonuçta oğlumdan sonra 3 kere hamile kaldım ama Rabbim devamına izin vermiyor. yinede isyan etmiyorum. Tövbe, korkarım zaten ama artık bizimde yüzümüz gülsün istiyorum.
gülücük canım sağol iyi dileklerin için..
gözün aydın kayınvalidenler de gitti demek.aramıza hoşgeldin tekrar:):icecream:
canım çok sağol ..AMİNN diyorum en kocamaından ben dee..
AMİNNNN zeynepciğim..dua et bol bol e mii:)
canım karamsar olma lütfen hemen....benim bu negatif cevabı aldığım 2. aşılamamdı..1 tanesi yıllar önce oldu, tutmadı ve canım kızım oldu..şimdi de tutmadı ve düşünüyorum belki yine kendiliğinden olacak diye..pozitifi düşünüp pozitifi yaşayalım canım ya..moral çok önemli...2 gün önce sıfır moraldeydim reglim başladığında..şimdi daha iyiyim..sen de hemen yıkılma ve lütfen pes etme...
canım, bende iki aşılama geçirdim. eylül ve ekim ayında. ekimdeki aşılama tuttu ama bebeğim sağlıklı gelişmediği için aldılar. yine de yılmadım ama çok yoruldum artık. bu sene 35 oluyorum. zaman sürekli aleyhime işliyor. belki eşimi kandırabilirsem nisanda son bir kez daha aşılama denerim diye düşünüyorum ama eşim olucaksa normal olsun. niye bu kadar takıyorsun diye kızıyo bana.
ben hepimiz için sürekli dua ediyorum. Rabbim inşallah bizleride mucizesiyle aydınlattığı kullardan eyler.
kızlar ben kaçıyorumm..herkese iyi hafta sonları ve iyi akşamlar diliyorum..pazartesi dr a kontrole gidiyorum..henüz klomene başlama dedi malum sökmedi benim kanamam hala( salı günü görüşürüz..öpüyorum hepinizi..
kızlar bana dua edin yarın benim için büyük gün doktordan yarın akşam 6 ya randavu aldım bakalım sonuç ne olacak...........CADIARZUCADIARZU
kızlar bana dua edin yarın benim için büyük gün doktordan yarın akşam 6 ya randavu aldım bakalım sonuç ne olacak...........CADIARZUCADIARZU
kızlar ben kaçıyorumm..herkese iyi hafta sonları ve iyi akşamlar diliyorum..pazartesi dr a kontrole gidiyorum..henüz klomene başlama dedi malum sökmedi benim kanamam hala( salı günü görüşürüz..öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?