- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.261
kızlar sonunda oğlumu dünyaya getirdim.pazar günü normal doğumla erenim doğdu.allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallah.
kızlar sonunda oğlumu dünyaya getirdim.pazar günü normal doğumla erenim doğdu.allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Merhaba Arkadaşlar
Hepinize tek tek İzmirden sevgilerimi yolluyorum.Evimi toparlamaya devam ediyorum 2, bebekten vazgeçmiş değilim ama malum bu durumda birazcık zor nasipse yeni eve geçince.Yeni eve yeni bebek slogan bu:ecrin_bebek:
Az bir zamanım kaldı ama yerleştim ettim vaktimizi alır.Yeni hamile olan arkadaşlarımın hepsini tebrik ederim.Rabbim sağsalim kucağınıza almayıda nasip etsin.Diğer arkadaşlarımda asla umutlarını kesmesinler zamanı gelince bebisler gelecektir.Sizleri çok çok öperim.Hepiniz Allaha emanetsiniz.a.s.
Hayırlısı olsun sahrecim.Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.Sağlıklı,huzurlu,mutluluk dolu bir ömür diliyorum kuzucuğuna:1hug:kızlar sonunda oğlumu dünyaya getirdim.pazar günü normal doğumla erenim doğdu.allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallah.
nazlı umudunu kaybetme bende yeni evime taşınalı 9 hafta bitcek aralığın 26 sında taşınmıştımmmm ve bak 7 haftalık oldu bebeğimmmm yani bebeklerimiz rahatına düşkün olcak öbür evde gelememişti burda hiç bekletmedi eminim sizde de öle olur.... çalışmalara devammmm yılmak yokkk ama bende rahim ağzı yaramın yakılması da etkili oldu yaradan kurtuldum ve 2. ayına hamiş kaldımmmm bu da bir ek bilgi....
zeynepcim neyazıkı guzel haber vermek isterdim ama bugun geldısenağlama canım yanıyor nefes alamıyorum ınsanın ümitlenıpde boyle adet gormesi cok acıtısenağlamanasip degilmiş allahım boyle ıstemış ama canım yandı :çok üzgünüm:herkez sevinmişti en cok esım oda bana beli etmiyor ama üzüldü senağlamaneyse umutlar tukenmez bırı veren allahım ikinciyide verir insallah 10mart yaz bakalım bırgun erken veya gec bılemıyorum:çok üzgünüm:
Zelişim güzel olmazmı canım ya.Aslında şuan çok derin bir konuya bastın sen birçok şeyi içten yaşadığım gibi bu duygularıda derinde yaşıyorum ben kokusunu bile özledim içimde öyle hissediyorum.Ama işlerimin olması ilk başta kimyasal gebeliğin olması sonrasında hemen olmaması inanın buraya yazan arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum.
Rabbim bir tane vermiş sağlık olsun Allah ona uzun ömürler nasip etsin diyorum.Ama o isteyincede içim akıp gidiyor yinede hayırlısı vardır zamanı.
Aminn diyorum Zelişcim yine Rabbim hepimizin gönlüne göre versin evi olmayanlara herkeze güzel bir ev nasip etsin bebeği olmayanlara birer bebek sağlıklı huzurlu mutlu ne diyebilirimki umarım dileklerimiz gerçekleşir .Bugünlerimize çok çok şükür.Öperim canım ilk kez böyle yazıyorum sanırım bena.s.
sağol canım benim.moral oluyosunuz bana.uğraşıp uğraşıp hayal kırıklığı yaşamak çok kötü gerçektende.ateşim yüksek gdince bide günümde geçince gebeyim sandım.gülücük,güleser teşekkür ederim canlarıımm..gerçekten verilmiş sadakamız varmış..
fundacım canım üzülme lütfen..biliyorum kızman üzülmen normal,ama yılmak yok canım..yine aramızda ilk çocukları kendiliğinden hamile kalanlar var..ilk gece bile hamile kalanlar var..ben pko luyum..tedavi görürsem hamile kalabiliyorum..tedaviyi gözüm kesmiyo..evlendikten sonra sık sık ağlardım..hem adetlerim düzensizdi hemde günüm geçtiğinde yaptığım testlerde tek çizgiyi görünce kendimi tutamazdım..eşim teselli ederdi ama nafile kim duyuyordu ki..neyse fundacııım canım benim aramızdan ayrılmana izin vermiyoruz..birbirimizi yarıyolda bırakıp gitmek yok..şükür edelim rabbimize..şükürler olsun rabbim ,bizlere birer evlat verdin sağlıklı sıhhatli.senden bir melek daha diliyoruz.sağlıklı sıhhatli..hayırlısıyla hayırlı zamanda ver yaa rabbimiz...amiiiiiinnn:Saruboceq:
fundacım şimdi çok üzgünsün o yüzden bunları yazdın değil mi canım kesin bu yüzdendir yoksa bizi bırakmazsın sen..bak bizlerde aynı durumdayız hele ben heleeee düşün ama hala yılmıyorum heray bir umut ne yapalım canım üzülme ne olursun çok öptüm seni..
Gülücük canım sana bir sorum vardı.
SEnde kist olmuşmuydu sanki böyle hatırlıyorum.olduysa nasıl tedavi oldun anlatır mısın.
herkese günayyyydınnnnnn
bugün dr. kontrolüm var saat 17.30 da kalp atışlarına bakcaz kızlarrr dua edinnnnnn bana bir sorun çıkamasııınnnnn....
bu arada gezginnnn kist sormuşsun yazın ben tedavi olmuştummmm
folikül kistti benimki ilaçla tedavi olsummmm bir sonraki adetlede atıldı
çatlamayan yumurtadan kaynaklıydı benimkiii
kızlar allahıma şükür bugün bebeğimin kesesini gördüm çok mutluyum...darısı sizlerin başına inşallah hemde tez zamanda...2 hafta sonrada kalp atışı için gidicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?