kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar sonunda oğlumu dünyaya getirdim.pazar günü normal doğumla erenim doğdu.allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallah.

kızlar sonunda oğlumu dünyaya getirdim.pazar günü normal doğumla erenim doğdu.allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallah.

canım gözün aydın rabbim uzun sağlıklı ömürler versin oğluşuna inşallah,daha dün gibi hatırlıyorum hamile haberini verdiğini ne çabuk geçti zaman...........

nazlı umudunu kaybetme bende yeni evime taşınalı 9 hafta bitcek aralığın 26 sında taşınmıştımmmm ve bak 7 haftalık oldu bebeğimmmm yani bebeklerimiz rahatına düşkün olcak öbür evde gelememişti burda hiç bekletmedi eminim sizde de öle olur.... çalışmalara devammmm yılmak yokkk ama bende rahim ağzı yaramın yakılması da etkili oldu yaradan kurtuldum ve 2. ayına hamiş kaldımmmm bu da bir ek bilgi....

Hayırlısı olsun sahrecim.Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.Sağlıklı,huzurlu,mutluluk dolu bir ömür diliyorum kuzucuğuna:1hug:

Handefe canım umudumu yitirmiyorum asla bekliyorum zamanımı.İnanın hemde sevinçle bekliyorum bende ne zaman olur ne olur bilemiyorum Allahın taktiri ama ben elimden geleni yapıyorum.Hele şu evimi birde taşıyayım dediğin gibi belkide ora uğurlu gelecek zaten senin yazını görünce iyice heveslendim şimdi.İnşallah istediğimiz gibi olur hepimizin.Yılmak yok ok.Çok tşk ederim canıma.s.a.s.

ilk gün hepimiz böyle oluyoruz herhalde. üzülmek yok, sabır ve devam canım.a.s.

raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
pınar77....................................16 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
asu1984...................................25 Şubat
diorisimo..................................28 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
lolo
funda72
güleser1983
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
Hatice alpaslan
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

sahrecim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..inşallah hayırlı ömürlü sağlıklı bir ömür dilerim canım benim yerime kokla mis kokusunu maşallah diyelimde nazarımız değmesin..

canım gözün aydın ...allah sağlıkla sıhhatle bebişini büyütmeyi nasip etsin...darısıda bizlerin başına inşallah...

canım yeni evinin tadını çıkar bak arkasındanda güzel haberler gelecektir mutlaka...ev telaşesi derken bebişin nasıl geldiğini anlamazssın bile...

allan analı babalı büyütsün canım

kızlar ben daha kırmızıları görmedim vala gelse bir dert gelmese ama böylede zor insanı zinir sistemlerim bozuldu valla:sm_cool:

sağol canım benim.moral oluyosunuz bana.uğraşıp uğraşıp hayal kırıklığı yaşamak çok kötü gerçektende.ateşim yüksek gdince bide günümde geçince gebeyim sandım.
ne yapalım zamanı değil diyececeğim gene.rabbim sağlıklı bir evlat daha nasip eder inşallah.umudum şimdilik pek yok ama doktora gidicem bakalım o ne diyecek

gülücük canım benim sende sağol.yanımda olmanız ne güzel.haklısın yazdıklarında.regli tarihimi veremiyorum artık çünkü bende bilmiyorum günü belli olmuyo iyice tuhaflaştı.hormonlarımmı delirdi ne.halbuki 2kez bakıldı hiç bişeycik yok hormonlarda.gene baktırıcam.
yılmak istemiyorum ama bu ay ilk defa çok inanmaya başlamıştım gebe olduğuma.ağrı olup sökmeyince dedim oldu bu sefer.belkide zeynoşla aynı ay doğuma gideriz.ne güzel olur dedim.
hayırlısı artık.rabbim er yada geç yollar heralde.olmuyosada zorlamanın anlamı yok.
öptüüüüüm.iyiki varsınız
.

herkese günayyyydınnnnnn
bugün dr. kontrolüm var saat 17.30 da kalp atışlarına bakcaz kızlarrr dua edinnnnnn bana bir sorun çıkamasııınnnnn....
bu arada gezginnnn kist sormuşsun yazın ben tedavi olmuştummmm
folikül kistti benimki ilaçla tedavi olsummmm bir sonraki adetlede atıldı
çatlamayan yumurtadan kaynaklıydı benimkiii

Gülücük canım sana bir sorum vardı.
SEnde kist olmuşmuydu sanki böyle hatırlıyorum.olduysa nasıl tedavi oldun anlatır mısın.

canım klomen +pregl kullandıgım ay kist oluşmuştu ..ilk kez kist oluşmuştu çok sancı çektim..regl ile atılır dedi dr. beraberlikte yasak dedi kist çatlarmış..bende boş durmadım hemen soğan suyuna başladım 2 hafta temiz kaldım hemen tekrardan adet oldum..sancım felanda kalmadı şükür ..soğan suyu bu tip kistler için birebirmiş kızlar..a.s.

kızlar allahıma şükür bugün bebeğimin kesesini gördüm çok mutluyum...darısı sizlerin başına inşallah hemde tez zamanda...2 hafta sonrada kalp atışı için gidicem...

canım benim inşallah kalp atışlarını duyacaksın miniğinin...2 hafta sonra bende senin gibi heycanla giderim artık...

kızlar allahıma şükür bugün bebeğimin kesesini gördüm çok mutluyum...darısı sizlerin başına inşallah hemde tez zamanda...2 hafta sonrada kalp atışı için gidicem...

:sm_cool::sm_cool:Zeynommm canım benimm ben diyidimm sana herşeyy yolundaa allaha şükürlerr olsun.Allahım senin gücün sonsunn sen mucizelerrr verensinnnn.tEKRARR GÖZün aydınn olsunnn :sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…