- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.241
canım beni listeden çıkar olmadı bu ayda.olmayacakda galiba moralim çok bozuk şuan.senağlama neyse gene yazarım girince.öptüüm hepinizi. a.s.
zeynep canım bu sabah dr daydım beta hcg bakıldı kanda..negatif yani gebelik yok..olsa bile bu renkte bir kanama olunca düşükten şüphelendi dr um ama değilmiş çok şükür..ilaçlar zamanla reglinde bu şekilde değişiklik yapabiliyormuş.çok afadersin 5. günü arttı reglim!!! klomenin etkisi dedi dr um..bu ay kendi haline bıraktı canım..olmazsa gelecek ay 2. aşılamayı yapacak..
hayırlısı bakalım.
canım hakkında hayırlısı umarım aşılaman güzel geçer ve sonuç alırsınız ...allah yardımcınız olsun...
bu arada dün gece eşimle ilk defa ciddi ciddi tüp bebek olayını konuştuk. çok mutlu oldum çünkü eşim benim bu kadar istekli olmama kızıyor, olucaksa kendiliğinden olsun diyordu. bakalım yaza doğru araştırmalara başlayıp bir tüp bebek merkeziyle görüşücez. ondan sonra da doktorun yönlendirmesine göre hareket ederiz herhalde. maddi olarak hazır değiliz ama bulup buluşturucaz bir yerlerden. zaten o sefer de olmazda bu defteri tamamen kapatıcaz.
canım bunu düşünmeniz bile güzel umudunuzu asla kaybetmeyin...bak görüceksin meleğin ummadığın bir anda kapını çalıcak...
merhaba arkadaşlar çok size yazı yazmaıştım beni hatıtlamamaız normal ama benide listeden şimdilik cıkarın cunkü çarşamba akşamı regli oldum ......ayın 4 de ,,,, 2 önce erken oldum birde .....bakalım önünüzde ki ay neler olacak
canım senide silmiyorum yeni tarihini ver ekliyim...
zeynepcim neyazıkı guzel haber vermek isterdim ama bugun geldısenağlama canım yanıyor nefes alamıyorum ınsanın ümitlenıpde boyle adet gormesi cok acıtısenağlamanasip degilmiş allahım boyle ıstemış ama canım yandı :çok üzgünüm:herkez sevinmişti en cok esım oda bana beli etmiyor ama üzüldü senağlamaneyse umutlar tukenmez bırı veren allahım ikinciyide verir insallah 10mart yaz bakalım bırgun erken veya gec bılemıyorum:çok üzgünüm:
Merhaba Arkadaşlar
Hepinize tek tek İzmirden sevgilerimi yolluyorum.Evimi toparlamaya devam ediyorum 2, bebekten vazgeçmiş değilim ama malum bu durumda birazcık zor nasipse yeni eve geçince.Yeni eve yeni bebek slogan bu:ecrin_bebek:
Az bir zamanım kaldı ama yerleştim ettim vaktimizi alır.Yeni hamile olan arkadaşlarımın hepsini tebrik ederim.Rabbim sağsalim kucağınıza almayıda nasip etsin.Diğer arkadaşlarımda asla umutlarını kesmesinler zamanı gelince bebisler gelecektir.Sizleri çok çok öperim.Hepiniz Allaha emanetsiniz.a.s.
canım rabbim yeni evinizde ağız tadıyla huzurla oturmanızı nasip etsin inşallah rabbim yeni evine mis kokulu tatlı bir bebişde nasip eder e güzel olurdu dimi ...........
Zelişim güzel olmazmı canım ya.Aslında şuan çok derin bir konuya bastın sen birçok şeyi içten yaşadığım gibi bu duygularıda derinde yaşıyorum ben kokusunu bile özledim içimde öyle hissediyorum.Ama işlerimin olması ilk başta kimyasal gebeliğin olması sonrasında hemen olmaması inanın buraya yazan arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum.
Rabbim bir tane vermiş sağlık olsun Allah ona uzun ömürler nasip etsin diyorum.Ama o isteyincede içim akıp gidiyor yinede hayırlısı vardır zamanı.
Aminn diyorum Zelişcim yine Rabbim hepimizin gönlüne göre versin evi olmayanlara herkeze güzel bir ev nasip etsin bebeği olmayanlara birer bebek sağlıklı huzurlu mutlu ne diyebilirimki umarım dileklerimiz gerçekleşir .Bugünlerimize çok çok şükür.Öperim canım ilk kez böyle yazıyorum sanırım bena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?