- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.301
gözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
başınız sağolsun canım. dediğin gibi ölüm soğuk. kaç yaşında olursa olsun insanı üzüyor.
zeynepim canımmmmm çokkk sevindim inşallah 2 hafta sonrada minicik pıt pıt atan kalpini duyarsında tamamen rahata erersin dularımız seninle inşallah darısı bana ve bütün isteyen kızların başına hayırlısıyla
zelişim başın sağ olsun canım benim dediğin gibi ölüm soguk ve kelimelerin bittiğ yer..alt komşumun babası ölmüş 10 günn olmuş benim yeni haberim oldu ve çok utandım kadından.altlı üstlü oturuyoruz ama bi haberiz günlerde karşılaşıyoruz sadece halbuki komşu hakkı işte 40 daire olunca kime ne olmuş bilinmiyor maalesef ki çok ama çok üzüldüm ve utandım..yarın ilk iş baş sağlığına gidicem..neyse akşam akşam sizide sıkmayayım.öptüm cicilerrrrr
canım gözün aydın çok sevindim adına allahım hayırlısıyla bebişini kucagına aldıgın günleride nasip etsin inş. ve tüm isteyenlerede nasip etsin rabbim inş. sevgileer
canım klomen +pregl kullandıgım ay kist oluşmuştu ..ilk kez kist oluşmuştu çok sancı çektim..regl ile atılır dedi dr. beraberlikte yasak dedi kist çatlarmış..bende boş durmadım hemen soğan suyuna başladım 2 hafta temiz kaldım hemen tekrardan adet oldum..sancım felanda kalmadı şükür ..soğan suyu bu tip kistler için birebirmiş kızlar..a.s.
canım bence kullanma bişey Allah korusun bebege bişey olur çok üzülürsün..sancın felan yoksa bekle 4. ayını ama sancın varsa dr. danış öyle karar ver..a.s.Gülücük cevapladığın için sağol.Ben de soğan kürü kullanmakistiyorum.Ama gebelik de var ya bir zararı olurmu acaba.Gerçi doktor yüzde doksan gebeliğin 4. ayınakadar gider dedi.Ama beni yine de korku saldıı.
kızlar nasılsınız canlarıııımm...iki gündür giremiyorum..internetimizde sorun vardı bugün hallaoldu çok şükür..
zeynep ablam canım çok sevindim,rabbim inşallah kalp seslerini duymayıda nasip eder..amiinn..
zelişcim canım benim başınız sağ olsun,kusura bakma yeni öğrendim..rabbim geride kalanları hayırlı ömürler versin..
fundacım canım hakkında hayırlısı olsun,rabbi,m tez zamanda hayırlısıyla versin ..amiiinn..
cerotcum,aliyecim kızlar canınız sağ olsun..sizler sağlıklı sıhhatli olun gerisi gelir zaten..canınızı skmayın canlarııımm benim..
dirissimo canım allah razı olsun sana da geçmiş olsun,rabbim bir daha böyle korkuları hiçbirimize yaşatmasın..
beratefe canım çok sağol..rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun..amiiiiiiinnn...
hepinizi öptüm canlarııımm beniiiimm..
zeyney bim canım zaynebim maşallah bebişse gordunmu korkucak bişey yokmuş minik kalbinin atışlarınıda gorceksın inşallahgezgın iyikihatırlatın bende içcecem sogan suyunu sımdı içsem olurmuki amannn olur öptum kızlar hepiniziŞeniz
canım sogan suyu cocuk duşururmuş oyle derler annemler hamile oldugumuzu anladıkmı sogan suyu içerdik derdi adetımız gelirdi derdi sakın içme
herkese günaydınlarr...
dün kontrolümüz ii geçti. pıtırcanımın pıtpıt atan kalbini duydukkkkkk.....
minnoşum benimle sağlıklı.......bir sonra taaaa 5 hafta sonra çağırdı dr. demkki o hafta ikili test olcak. bakalım hayırlısı ..... zeynep inşallah sende bu günleri gör bebişinin kalbini duy arkadaşım ....
herkese günaydınlarr...
dün kontrolümüz ii geçti. pıtırcanımın pıtpıt atan kalbini duydukkkkkk.....
minnoşum benimle sağlıklı.......bir sonra taaaa 5 hafta sonra çağırdı dr. demkki o hafta ikili test olcak. bakalım hayırlısı ..... zeynep inşallah sende bu günleri gör bebişinin kalbini duy arkadaşım ....
:asigim::asigim:İnşallah diğer haberleride hep böyle çoşkuyla vereceksin canım .Darısı Zeynepcim senin başına birtanesi sağlıkla inşl.:1hug:
Zelişcim başınız sağolsun canıma.s.
Gelelim bana az sonra evden çıkıp yine taşınacağımeve artık son bir hafta öteki c.tesi gidilecek ama bende bittim hani:)Daha buneki bu topladıklarım açılıp yerleşecek Allahım güç kuvvet ver yarabbim:Saruboceq:
Durgunum içimde tuhaf bir duygu var bugün nedense yanlız değilim az sonrada annemin yanında olacağım ama tuhaf işte hani derler ya dokunsalar ağlayacağım işte öyle birşey:1no2:Çok şükür birşeyimiz yok olmasında ama ne bileyim böyle birşey işte.Az sonra çıkacağım bomba gibi eve geri döneceğimyerimseniben
Hepinizi tek tek öperim:ecrin_bebek:a.s.
zeynepcim canım gözün aydın keseyi gördün biz sana dedik dimi inşallah kalp atışlarınıda duyucaksın bu arada bizimde cenazemiz var babamın 90 yaşında doğuştan kör teyzesi vardı 4 senedir annem bakıyodu onu bu sabah öldü o yüzden pek giremiyom yarın defnedicez onu
kızlar nasılsınız canlarıııımm...iki gündür giremiyorum..internetimizde sorun vardı bugün hallaoldu çok şükür..
zeynep ablam canım çok sevindim,rabbim inşallah kalp seslerini duymayıda nasip eder..amiinn..
zelişcim canım benim başınız sağ olsun,kusura bakma yeni öğrendim..rabbim geride kalanları hayırlı ömürler versin..
fundacım canım hakkında hayırlısı olsun,rabbi,m tez zamanda hayırlısıyla versin ..amiiinn..
cerotcum,aliyecim kızlar canınız sağ olsun..sizler sağlıklı sıhhatli olun gerisi gelir zaten..canınızı skmayın canlarııımm benim..
dirissimo canım allah razı olsun sana da geçmiş olsun,rabbim bir daha böyle korkuları hiçbirimize yaşatmasın..
beratefe canım çok sağol..rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun..amiiiiiiinnn...
hepinizi öptüm canlarııımm beniiiimm..
:asigim::asigim:İnşallah diğer haberleride hep böyle çoşkuyla vereceksin canım .Darısı Zeynepcim senin başına birtanesi sağlıkla inşl.:1hug:
Zelişcim başınız sağolsun canıma.s.
Gelelim bana az sonra evden çıkıp yine taşınacağımeve artık son bir hafta öteki c.tesi gidilecek ama bende bittim hani:)Daha buneki bu topladıklarım açılıp yerleşecek Allahım güç kuvvet ver yarabbim:Saruboceq:
Durgunum içimde tuhaf bir duygu var bugün nedense yanlız değilim az sonrada annemin yanında olacağım ama tuhaf işte hani derler ya dokunsalar ağlayacağım işte öyle birşey:1no2:Çok şükür birşeyimiz yok olmasında ama ne bileyim böyle birşey işte.Az sonra çıkacağım bomba gibi eve geri döneceğimyerimseniben
Hepinizi tek tek öperim:ecrin_bebek:a.s.
zelis basın sagolsun canım.
zeynepp gozun aydın olsunn insallah iki hafta sonra ben cinsiyet ogrencem sen kalp atısları duyacaksınn. darııs tum geride kalanların basına sizlere doumda mutlaka dua edeceğim insallah o zamana kadar sayınız iyice azalır hatta biterr.
handefe senin bu ogluna bayılıyorum ben ya çok yakısıklı ve sevimli massallahhh gozlerinin içi guluyor.
zelişcim canım başın sağolsun
zeynepcim ne mutlu daha cinsiyetini öğrenceğimiz günler gelecekkaydirigubbakcemile5
zelis basın sagolsun canım.
zeynepp gozun aydın olsunn insallah iki hafta sonra ben cinsiyet ogrencem sen kalp atısları duyacaksınn. darııs tum geride kalanların basına sizlere doumda mutlaka dua edeceğim insallah o zamana kadar sayınız iyice azalır hatta biterr.
handefe senin bu ogluna bayılıyorum ben ya çok yakısıklı ve sevimli massallahhh gozlerinin içi guluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?