- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.321
fundacım sonuçta hangi hastaneye gittin memnun kalmana sevindim fiyatda epey uygunmus. yumurtanı kac mm iken catlatacak dr bakalım banada bilgi everirmisin bu konuda. benhamile kalabilmeyi dr umun erken yumurtamı catlatmasına borçlu olduumu dusunuorum çunku
zelişcim başınız sağolsun.çok üzüldüm canım.evet canım yaşlıydı kimsesizdi zaten hiç evlenmemiş garibandı son 4 senedir annem bakıyodu ölüm soğuk sevilmez o yüzden çok üzgünüm
bak gördünmü korkulacak birşeyin yokmuş canım ama ikide birde dr a taşınma artık biraz oluruna bırakki kafan rahatlasın canım...
herkese günaydınlarr...
dün kontrolümüz ii geçti. pıtırcanımın pıtpıt atan kalbini duydukkkkkk.....
minnoşum benimle sağlıklı.......bir sonra taaaa 5 hafta sonra çağırdı dr. demkki o hafta ikili test olcak. bakalım hayırlısı ..... zeynep inşallah sende bu günleri gör bebişinin kalbini duy arkadaşım ....
:asigim::asigim:İnşallah diğer haberleride hep böyle çoşkuyla vereceksin canım .Darısı Zeynepcim senin başına birtanesi sağlıkla inşl.:1hug:
Zelişcim başınız sağolsun canıma.s.
Gelelim bana az sonra evden çıkıp yine taşınacağımeve artık son bir hafta öteki c.tesi gidilecek ama bende bittim hani:)Daha buneki bu topladıklarım açılıp yerleşecek Allahım güç kuvvet ver yarabbim:Saruboceq:
Durgunum içimde tuhaf bir duygu var bugün nedense yanlız değilim az sonrada annemin yanında olacağım ama tuhaf işte hani derler ya dokunsalar ağlayacağım işte öyle birşey:1no2:Çok şükür birşeyimiz yok olmasında ama ne bileyim böyle birşey işte.Az sonra çıkacağım bomba gibi eve geri döneceğimyerimseniben
Hepinizi tek tek öperim:ecrin_bebek:a.s.
merabalar arkadaşlar.bende oğlumun 4 yaş olmasıyla ikinciyi düşünmeye başladımşakkıdı.tabiki gönlüm ikinciyi kız istiyor bunuda araştırıyorum ama tabi önce Allah'tan istiyorum sağlıklı sıhatlice.sizede bişi sormak istiyorum.mayıs haziran gibi düşünüyorum çok soğuklarda doğmasın diye.hap falan kullanmıyorum oğluma hemen hamile kalmıştım korunmadan şimdide eşim korunuyor hamile kalmam uzun sürermi acaba?deneyimlere ihtiyaç var.sevgilerr:sm_confused:
canım bende kızıma ilk geceden kalmıştım ama nasıp buna 3 ay oldu korunmayalı daha yok birşey ve bende hiç hap falan kullanmıyordum ..
:kötükedihüsokızlar ben bugün kırmızıları gördüm nihayetkötükedihüsokötükedihüso
zeynepcim martın 25 yazalım bakalım nezaman olur
canım bende kızıma ilk geceden kalmıştım ama nasıp buna 3 ay oldu korunmayalı daha yok birşey ve bende hiç hap falan kullanmıyordum ..
:kötükedihüsokızlar ben bugün kırmızıları gördüm nihayetkötükedihüsokötükedihüso
zeynepcim martın 25 yazalım bakalım nezaman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?