kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

esracım çağıner hastanesine gittim.yürüyerek 5dk falan alıyo evime.oyüzdende aklıma yatıyo şimdilik.tabii ilerleyen günlerde doktor moralimi bozacak bişey yapmazsa.evet fiyat fena değil.benordayken çıkış yapanlar vardı.doğum yapmış demezsin hçbirine.
bakıcaz artık şimdilik gideceğim.
yumuoşlarımı çatlatıcakmı acep?ben sadece takip edelim dedimdi.yani oluyomu büyüyomu yeterli olarak dedim.sorayım bakiim doktora çatlatma iğnesi vuracakmı?17şubatta gidecem gene.9.gün oluyo ogün.haber veririm sana.

evet canım yaşlıydı kimsesizdi zaten hiç evlenmemiş garibandı son 4 senedir annem bakıyodu ölüm soğuk sevilmez o yüzden çok üzgünüm
zelişcim başınız sağolsun.çok üzüldüm canım.

bak gördünmü korkulacak birşeyin yokmuş canım ama ikide birde dr a taşınma artık biraz oluruna bırakki kafan rahatlasın canım...

zeynom güzel hamişim.tamam oluruna bırakıcam.kısma. Şeniz
yaa ben doğumdan korkmaya başladım.delümüyüm neyim.daha hamile bile değilim ama aklıma geldikçe korkuyoooom.anneeeeeeee
. :1shok:

cerot, esra ,btr,hendefe,funda canlarım hepinizden allah razı olsun rabbim gönlünüzden geçen bütün dilekleri kabul etsin inşallah

Son düzenleme:

cok sevindim insan kalp atislarini dinleyince hamile oldugna inanabiliyor ya
bide tekmeler basayinca sırnaşık şey

canim icindeki tuhaf duyguyu hayra yor ki iyi olsun
belkide yeni ev heycani vardir
yada oturdugunuz evde güzel günlerin olmustur ve
ayrilmak zor geliyordur
zaman yaklastikcada bu duygun artiyordur
ne bilim icimden sanki bu gecti birden
gerci neden tasindiginida bilmiyorum ama
insallah yeni evin huzur ve mutlulukla senlenir canim

merabalar arkadaşlar.bende oğlumun 4 yaş olmasıyla ikinciyi düşünmeye başladımşakkıdı.tabiki gönlüm ikinciyi kız istiyor bunuda araştırıyorum ama tabi önce Allah'tan istiyorum sağlıklı sıhatlice.sizede bişi sormak istiyorum.mayıs haziran gibi düşünüyorum çok soğuklarda doğmasın diye.hap falan kullanmıyorum oğluma hemen hamile kalmıştım korunmadan şimdide eşim korunuyor hamile kalmam uzun sürermi acaba?deneyimlere ihtiyaç var.sevgilerr:sm_confused:

canım bende kızıma ilk geceden kalmıştım ama nasıp buna 3 ay oldu korunmayalı daha yok birşey ve bende hiç hap falan kullanmıyordum ..

:kötükedihüsokızlar ben bugün kırmızıları gördüm nihayetkötükedihüsokötükedihüso
zeynepcim martın 25 yazalım bakalım nezaman olur

ciddenmi yaaa valla bende hemen olur diye düşünüyordum.hatta kendi kendime plan yapıyorum bende mayısta yumurtlamadan 2-3 gün önce olsunda kız olma ihtimali yükselsin diyordum.:1closedeyes:ama şimdi korktum vallahikafamçokkarıştıpaylaşımın için teşekkür ederim arkadaşım:a015:

canim hakkinda hayirlisi

raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
pınar77....................................16 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
asu1984...................................25 Şubat
diorisimo..................................28 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
güleser1983..............................25 Mart
lolo
funda72
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
Hatice alpaslan
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Zelişim ,Zeynebim, Batuhanım iyiyim benÇok yoruldum yanlızım işlerimi yaparken sanırım onun için tuhaf duygular.Diğer eve geçmek inanın benim için muhteşem hayırlısını istedim hep inşlta hayırlısı olur.
Çabuk olmasını istemem bebek içindi.Olsun diye dua ediyorum sürekli.Ama şuanki hengame koşuşturmacalarım bunu yaparken yanlız olmam yorgunluk arada olur sanırım hepimize. Ama şimdi inanın çok iyiyim gittim evi gördüm harikaaa oluyor şükürler olsun Rabbim hepinize nasip etsin:Saruboceq:

Yorgunlukta olacak okadaryerimseniben size yazınca zaten sizide üzücem zannedip arabada ürperdim:1no2:.Allah başka dert keder vermesin neyi dert ediyorumki diye kendime kızdım ama geçti bitti üzdüysem sizi affolla:1hug:.İnşallah yakın zamanda bebiş haberide veririz birimiz deymeyinn keyfime ozaman:)
Çok çok öperim sizleri.Tatlı ,hareketli,neşeli,huzur dolu bir hafta sonu diliyorum hepinize şimdiden ...Hoşçakalına.s.a.s.

herkese hayırlı cumalar canlarııımm..nasılsınız bakalım..aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler.rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin..amiiinn..

sizlerede hayırlı cumalar kızlar allah hepinize hayırlısıyla tez zamanda bebişler nasip etsin...
reabzeh sen ne yaptın altta görüyorum seni ...adet oldunmu bakiiiiiim....

raebzeh canım senin tarih geçti sanırım varmı bir gelişme merak ettim canım..Allah hayırlısını versin tabikide herşeyden evvel inşallah hamişsindir kızzzzzzz hadi bakiyim cevapını bekliyorum canım öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…