kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zeynep senle benle çok meraklıyız sanırım ama ne yapayım kendime yakın olana böyle sorarım başkasına soramam tabikide..bak kaçtı yazmadan kızzzz raebzehhhhhhhhhhhhhhh bak boğazım acıdı sana bagırmaktan kızzzzzzzz didimmmm

Hayırlı Cumalar olsun inşallah hepinize a.s. a.s. a.s. a.s.Gününüz dünden güzel olsun ,yüzünüz hiç solmasın inşallahh. a.s. a.s. a.s.

tmm tmm kızmayın canlarıııııımm beniiiimm..ben sizi üzermiyim hiiiçç..valla daha adet olmadım..bugün bi dr a gidecem..kan tahlili de isterim ..bakalım nolcak..ümitsizim ama belki bi süpriz yapar bebişim..bu ay bende iki üç gün soğan suyu içtim ama bilmiyom ondan geçikebilir belki...öptüm gülücüğüm ..zeynooomm....hepinizi çok seviyom gıııııızzzlarr..

amanıııııııııınn listenin en başında ben galmışıııımmm..vııışşş anaaaammmm...ben size gurbaaaannn..nolcek acep benim bu haliiimmm..neyse hayırlısı gariii..meraklılar siziiiii..gız öptüm dadlu dadlu hepiciniziiii..

raebzeh timam canımcım son durumu bize bildir muhakkak..ögleden sonra günüm var süslenip gidecem..akşama bakarım cevapına yada öğlen ben gitmeden gelirsen bakarım canım..bak bekliyoruzz hımmmm ona göre..İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım...
zeynepim öptüm seni ciciş anladım ben onu:):):)

süslüüü senii..hadi bari git bakeem..temam temam anca öğleden sonra diriim hamileyim diye..hayırlısı gari..hadi canım sana iyi gezmeler bacıım..hepimizin hakkında hayırlısı olsun canlarııımm..

saol canım..valla kaşlarımı bilene aldırmaya gitmişim kocanın paraları kıla tüye yatırıyom hahaha ay amann kimin için çalışıyo demi ama..akşam ki hali geldi kocacığımın yazıkkk çok yorgundu ayy içim sızladı yaaaaaa çok çalışıyo yazık yaaaa neyse ben hafta sonu onu dinlendiririm anladın sen onu

kız allah iyiliğini versin emiii..tabi dinlendirecen gıızz.onlar bizim bidenemiz..valla bakcen kendine bazen acımıycen..bazen de rahatlatmasını bilecen..öptüm canım benim ..beni çok güldürdün gıızz..allahta seni güldürsün..bebişle inşallah..

raebzeh ay bende meraklandım inşallah iyi haberlerle dönersi,n canım...gülücük benimde günüm var bugün haberi bende ancak akşama alırım artık...inşallah hamilesindir canım...

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlarrrrr....

raebzeh beni de heyecanlandırdın canım ya..bekliyorum sekiz gözle haberini..

sağol cerotcum ..ama fazla meraklanmasak iyi olacak..ben ancak kırmızıların müjdesini veririm..biraz ağrım var gibi.. zeynom gülücüğüm,sizlere iyi gezmeler..canlarıımm..öptüm canlarıımm..

raebzeh canım ebru sen mi oluyorsun bu durumda:)) handefeciğim yazmış ama emin de olamadım hani..başka kim bizi meraklandırdı diye düşündüm bi an..sen yani:))))

kızlar cumanız mubarek dualarınız kabul olsun zelıscım oncelıkle basınız sag olsun teyzenızın kabrı cennet bahcesı olsun ınsallah sızlerede ona baktıgınız ıcın Allah razı oldugu kullar arasına koysun amın
zeynepcım senın de gozun aydın keseyı gormusun hadı hayırlısı basladı mı asermelerın falan durumun nasıl ınsallah kolay bı hamılelık olur canım raebzeh senınde ıyı haberlerını beklıyorum valla Allah hayırlara vesıle etsın su guzel gunde guzel haberle gel canım herkezlerı optum

esrako ya canım sana bısı sorucak ordamısın acaba
sen medıkal e gıdıyosun dımı ben gıtmeyı dusunuyorumda kımı tavsıye edersın sen kıme gıdıyosun cevaplarsan sevınırım

canım çok sağol allah razı olsun bütün dualarına amin diyorum rabbim seninde kalbinden geçen bütün dilekleri kabul etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…