kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

geldim hala haber yok raebzehden..kızzzzzzz bak cırlıyorum yineee...ben güne gitim geldim hala cevap yok saat 6ya geliyor nirde kaldınnn..zeynepiminde günü varmıştı ohh ohh gezdik işte...haftayada bende kahve günü altın günüde mayısta sırası ..haftaya çok gün var...

saol canım şimdilik iyiyim öyle pek kötü bir durum olmadı henüz ...inşallahta böyle devam eder...canımda henüz bişey istemedi istersede yandık...

bak ya saat kaç oldu bi gelsin ben ona sorarım..bu saate kadar neredesin sen he diye. ayy anacığım aklıma geldi azıcık geç kalınca hemen böyle sorguya çekerdi bizleri ..gençlik işte ne heyecanlı gelirdi o zaman hava karrınca gezmek..şimdi hiçç umurumda bile değil ...üf yaaa ne olduki iyice meraklandım..Allah Allahhhh

zeynooooş yaz benide bakeem 12marta.en geç tarihi veriyom artık.31 günde geliyo bazen delürdü reglim.doktor endişelenme normal dedi .dua etmeyi unutma bana.

raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
pınar77....................................16 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
asu1984...................................25 Şubat
diorisimo..................................28 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
güleser1983..............................25 Mart
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
Hatice alpaslan
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

iyi akşamlar arkadaşlar biz bugün keseyi gördük ve 5 haftalık olmuş ama çok kötü geçyo hamileliğim aşırı kusma ve mide ağrısı var ayrıca serumla besleniyom..allah herkese hayırlı hamilelik versin amin zeynepcim senin nası gidiyo...

Rabbim seni kendine daha da yakınlaştırmak istiyor. Allah sesini işitmekten hoşlandığı kullarına istediklerini geç verirmiş. eğer o kuldan razı değilse istediğini hemen verirmiş. dilenciyi düşün yılışık vs. birde onlara çok inanmayız... aman bir şeyler vereyim de bir an önce gitsin gözüyle bakarız biraz ısrar etsinler... sussun gitsin diye hemen istediklerini yaparız kapımıza gelen dilencilerin... buda öyle. Rabbimizde sevmediği kullarına hemen veriyor ki sussunlar diye.. ama sevdiği kullarına geç veriyor...hem bu sayede daha da değerini bileceğiz Allah ın izniyle..

bu yazıyı başka bir siteden aldım. o kadar güzel yazmış ki yazan kişi paylaşmak istedim.

geçte olsa herkese hayırlı cumalar.

gözün aydın canım ayy allah kurtarsın çok geçmiş olsun...bende henüz öyle kötü bir şey yok arada başım dönüyo o kadar...inşallah seinde tez zamanda geçer...

gözün aydın interhat. Sağlıcakla tamamına erdirsin Rabbim inşallah.

bu arada sağıcakla hamile kalabilsem 3 ay kafam klozetten çıkmasın, ilk hamileliğinde tek çatlak olmamış göbeğim çatır çatır çatlasın razıyım. yeter ki sağlıcakla gelsin.:ecrin_bebek:

kızlar kusura bakmayın neti geç açtım.malesef bende şans mı var..dr istifa etmiş boş gittim boş geldim..moralim ne kadar bozulduysa tahlil yaptırmayı da unuttum.eşim kızdı niye söylemedin diye.kızlar kusura bakmayın nolur sizi merakta bıraktım..hakkınızı helal edin canlarııımm..sizlere hayırlı haberleri vermeyi çok isterdim..hafta sonu da girdi ..offf ooooofffff...gülücüümm,zeynoom,handefem,balııım..sağolun canlarıımm. benim..bu arada zelişim bu ara pek giremiyo herhalde onun da adet tarihiydi bugün..hayırlısı bakalım..öptüm canlarııımm..

canım ya olsun geç olsun ama güç olmasın...sende eczaneden bir test alsaydın...yani ebru yakınımda olsa gelip kulaklarını çekerdim (ablanım ya ondan ) ne kadar sabırlısın((

ebrucum canım benim yarın bence hemen bir test alıp yap inşallah hamilesindir benimde bugün olmam gerekiyodu henüz gelen giden yok pekteümidim yok açıkcası rabbim herşeyin hayırlısın versin inşallah

haklısın zeynep ablacım,valla ne kadar kızsanız haklısınız..açıkçası benim korkum negatif çıkması..hani bi de boş çıkınca eşimin moralide bozuluyo..ne biliyim aklım karma karışık..beni affedin kızlar ama mümkünse bir hafta bana mühlet verin..eğer olmazsam testi o zaman yapayım..çünkü moralim çok bozuluyo..inanın aklım karışık..zaten adetlerim düzensiz ya o yüzden böyle gecikmelere güvenemiyom..kızımda da komşuların zoruyla baya geçince yapmıştım..hepinizden çok özür dilerim canlarıımm..hakkınızı helal edin..

kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun rabbim eşlerinizle bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamanızı nasip etsin inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…