- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.461
arkadaşlar şuan okadar kahrolmuş durumdayımki size anlatamam ağlayarak yazıyorumsenağlama uok kızlar malesef hamile değilim ben kendimi okadar çaresiz hissediyorumki:çok üzgünüm: ben kendimi unuttum eşimin haline acıyorum telefonda hayır yok deyince üst üste 3 kere şaka yapıyosun dedi sonra bişey yokmuş gibi beni teselli etti halbuki ben onun sesinden ne kadar üzüldüğünü anladımsenağlama evet kader arkadaşlarım malesef yok galibada olmayacak sizleri çok seviyorum bu saate kadar benimle birlikte beklediniz ama ben size bir güzel haber veremedim:a015:
arkadaşlar şuan okadar kahrolmuş durumdayımki size anlatamam ağlayarak yazıyorumsenağlama uok kızlar malesef hamile değilim ben kendimi okadar çaresiz hissediyorumki:çok üzgünüm: ben kendimi unuttum eşimin haline acıyorum telefonda hayır yok deyince üst üste 3 kere şaka yapıyosun dedi sonra bişey yokmuş gibi beni teselli etti halbuki ben onun sesinden ne kadar üzüldüğünü anladımsenağlama evet kader arkadaşlarım malesef yok galibada olmayacak sizleri çok seviyorum bu saate kadar benimle birlikte beklediniz ama ben size bir güzel haber veremedim:a015:
yok kızlar yine kocaman bi tek çizgi..negatif sonuç..ben bundan korkuyordum..neyse öptüm canlarım kursa gidiyorum..öptüm canlarıımm..
merhaba canlarım ben artık kendimi pek iyihissetmiyorum bulantılarım var henüs istifra etmedim ama kötüyüm...elim kolum kalmıyo başım dönüyo yani anlayacağınız halim berbat...artık çok sık giremiyorum günde 1 kere belki ...o yüzden sizden bir ricam var adet günlerini değişen arkadaşlar son listeden kopyalayıp değişiklik yaparsa sevinirim...daha sonra ben en son listeyi gözönüne alıp düzenleme yaparım...şimdiden anlayışınız için teşekkürler...bu arada raebzeh ve zeliş eğer yarın sizden yine haber gelmezse otobüse binip yanınıza gelicem hasta halime aldırmadan...gerisini siz düşünün...ona göre yarın hayırlı haberlerinizi bekliyorum...[/I]
cerotcum,tuğbamuratcım,gülesercim kızlar hepiniz sağolun..allah razı olsun..kurstayken belim kasıklarım acayip ağrıdı tüh adet oldum dedim..canım sıkıldı testi almadım.biliyorum çok kızacaksınız bana..ama ne zaman testi yaparsam o zaman yazacam...yapana kadar hiç yazı yazmıycam topiğe..sizlerin sözünüzü dinlemiyorum..ama kızlar ara ara ağrılar giriyo..ümidim yok..
gülücüğüm canım benim niye moralin bozuk..hani o şakacı gülücük nerde..biz o gülücüğü istiyoruz hadi moral ver azıcık gıııızz..öptüm canım..
zeynom canını sıkma dinlen bebişinle,biz hallederiz liste işini...sen yeterki dinlen canım benim..
zelişcim inşallah hamişsindir müjdeli haberlerini bekliyorum..
öptüm canlarııımm..
kızlar beni yanlış anlamayın lütfen..moralim alt üst valla çok kötüyüm..eşimede kızgınım zaten..adam ne harçlık veriyo ne de tahlil alıyo..kan tahliline de gidemiyom hava soğuk kızımlada zor oluyo..sanki ben tek başıma istiyomuşum gibi hissediyorum..ooooffff oooofff..kimse beni anlamıyo..
üzülme canım ya .Sanırım bizde çok etkiledik seni .Gelicek annesi gelicek o vaktini bekliyor.Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun şimdi biraz daha iyiyim ama çok ümitlenmiştim umarım biranönce adet olurum haftaya kadar olmazsam zaten doktora gitcem hepinizi çoook öpüyorum
canım adetimi bugün geçeli 4.günüm ayın 13'ünde olmam gerekiyodu hiç böyle gecikmelerde yaşamamıştım niye böylede olmuş anlamış değilim ama şoktayım ne diyeceğimi bilemiyorum[/QU ader düzeninde değişimlerde rahimin bebeğe hazırlandığını gösterir diye biliyorum.
yok kızlar yine kocaman bi tek çizgi..negatif sonuç..ben bundan korkuyordum..neyse öptüm canlarım kursa gidiyorum..öptüm canlarıımm..
canım ya sende üzülme .git kafanı dağıt.
kızlar beni yanlış anlamayın lütfen..moralim alt üst valla çok kötüyüm..eşimede kızgınım zaten..adam ne harçlık veriyo ne de tahlil alıyo..kan tahliline de gidemiyom hava soğuk kızımlada zor oluyo..sanki ben tek başıma istiyomuşum gibi hissediyorum..ooooffff oooofff..kimse beni anlamıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?