kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zeliscim ya çok uzuldum. hislerini oyle iyi anlıyorumki. ama vardır allahın bir bildigi bole dusun arkadasım. ne diyelim hersey onun kararı ile sonuçta boynumuz kıldan ince.

senağlamasenağlamaİnanamıyorum ben yaa inanamıyorumm yaa haber varmı dıye actım zelişimden..cANIM ÇOK ÜZÜLDÜM İNAN:1no2:

oyyy zelişcim yaaa inan ne desemki bizde umut verdik sanırımmmmm ama demekki zamanı değilmiş hayırlısı buymuşşşşş öpüyorum kocaman seniiii

ayyy başıma birileri geldi yazamadımmmm inan bende seni çok iyi anlıyorum dile kolay 15 ay bende seninle aynıu duyguları yaşadımmmmm ve tam aşılamaya start vereceğim ay geldi bebiş. sende yara falan yok dimi benim biliyosun yaradan sonraki aylarda oldu yani yarayı yaktırdıktan sonraki.... ama ne desek boş allah gönlüne göre versin canım. biz hepimiz burda senin yanındayız üzme kendini önümüzdeki aylara umutla bakmakdan vazgeçme

zelişcim canım benim yaa canın sağ olsun..senin sağlığın önemli olan..rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda versin hepimize..inan seni çok iyi anlıyorum..canım benim üzme kendini..hayırlısı olsun öptüm bitanem..

kızlar sonunda testi getirecek eşim hayırlısı bakalım benimki ne olacak..biraz sonra getirecek almaya gitti..kursa gidecem 5 te gitmeden size haber veririm..öptüm canlarım..

yok kızlar yine kocaman bi tek çizgi..negatif sonuç..ben bundan korkuyordum..neyse öptüm canlarım kursa gidiyorum..öptüm canlarıımm..

canım, bu kadar üzülmek yok. her ay adet görüp üzülen hepimizi teselli eden sen değilmisin? ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama şimdi derin bir nefes al ve kaldığın yerden devam et. Rabbim en hayırlı zamanda hepimize bekletmeden versin inşallah.:teselli:

yok kızlar yine kocaman bi tek çizgi..negatif sonuç..ben bundan korkuyordum..neyse öptüm canlarım kursa gidiyorum..öptüm canlarıımm..

canım, sende üzülmüyor ve yoluna devam ediyorsun. hem forumun en genci olarak daha çookk uzun bir ömür var önünde.a.s.

zelişim ya hiç böyle bir sonuç beklemiyordum ama sağlık olsun bir tanem elbet bir gün olacak sakın umutsuzluğa kapılma bende öyle çooook negatif sonuçlar aldım ...ama bak hiç ummadığım anda geldi bebeğim seninde öyle olacak iananki canım bekle ve sabret...

ebrum canım senin içinde aynı şeyler geçerli sakın sende umutsuzluğa kapılma belkide bu ay kandırdı sizi bebekleriniz önümüzdeki ay süpriz yapacaklar...allah hepinize nasip etsin....

ZEYNEPCİM canım çok geçmiş olsun..merak etme sen keyfine bak..bu kadar nazlı gelen bebişlerin, anne karnındaki halleri de nazlı oluyor haliyle..biz hallederiz canım listeyi, düşünmen yeter..çok öpüyorummm

canım ne demek testi ne zaman yaparsam o zaman yazacam..biz birbirimizin an be an her regl dönemini gerek stresiyle gerek mutlu haberiyel ayaşmıyor muyuz...lütfen ööle söyleme kızarımmklava: hem hemen pozitif sonucu alacaksak burada ne işimiz var dimi..kaçıncı ayındayız her birimiz ve hasretle bekliyoruz pozitifi görmeyi..her ay bu dönemi de birlikte yaşayacağız canım elbet...

klava:klava: 2 oklava da kocişine o zaman.aaaa neden öyle yapıyor yaa, sen kendine mi doğuracaksın sadece..canım rahat ol lütfen kızıyoruz ama belki o da bi yıpranma dönemindedir. bazen eşim de ne zaman olursa o zaman olsun artık falan diyor..kalıyorum öyle..:1no2: Anne giib olamaz canım hiçbir erkek..doğamızda annelik var bizim...

ZELİŞİM CANIMM...bitanem lütfen yaaa..yapma böyle...bende geçen ay aşılama olup regl olduğumda zırıl zırıl ağladım ama değişen birşey olmadı..moralli olmalıyız canım. elbet kırıklıklar yaşayacağız ama sonu mutluluk bunun, ben eminim..bak hamile listesindeki arkadaşlara kaç ay yazdılar kimbilir bu topikte..ama çok şükür Allah muratlarını verdi..bizim de verecek..ben inanıyorummm.. sil gözyaşlarını ve toparla lütfen..adamı sulu göz karşılama ok..bakarsın aynı ay veririz buradan müjdeyi zelişim:)

Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun şimdi biraz daha iyiyim ama çok ümitlenmiştim umarım biranönce adet olurum haftaya kadar olmazsam zaten doktora gitcem hepinizi çoook öpüyorum

Zelişcim canım üzülme napalım nasip öbür aylara yalnız kafaya fazla takma bana doktor sakın kafana takma dedi napalım bide benim kızım ilk gecede olmuştu demekki ikinciler nazlı olacak morelleri bozmak yok:dance: vala bu çocuk işleri koşişlere yarıyo:sm_cool: tam gaz devam öpüyorum canım ....

Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun şimdi biraz daha iyiyim ama çok ümitlenmiştim umarım biranönce adet olurum haftaya kadar olmazsam zaten doktora gitcem hepinizi çoook öpüyorum
üzülme canım ya .Sanırım bizde çok etkiledik seni .Gelicek annesi gelicek o vaktini bekliyor.

zeynep sen nasılsın bulantıların başlamış .Kendini fazla yorma bulansanda su içmeyi unutma canım
Kendine ve bebişe iyi bak .

sağolun kızlar rabbim inşallah bizlerede verecek ama inşallah çok daha beklemeyiz çünkü her geçen gün daha beter kahroluyorum...

erkekler iste baska denecek birsey yok sanirim ama sen kendini üzme kaydirigubbakcemile5

üzülme demeyecegim canim biliyorumki
üzüleceksin
ama umudunu yitirme diyebilirim sadece
herseyin basi saglik
allahim nezaman uygun görürse ozaman olacaktir :teselli:

seni cok iyi anliyorum canim
canin sagolsun demekten baska malesef yapabilenecek birsey yok
insan üzülme diyor ama ister istemez üzülüyorsun eminim
6 sene boyunca tek cizgi gördüm ve ne hisettigini anlamak benim icin güc degil
sadece güclü ol ve kendini fazla yipratma
allah ilk bebeklerimize uzun ömür versin insallah
ikincisinide allahim bize laik görmüsse zaten olur canim :teselli:

ahh canım üzülme bu duzensızlıkler bu testler yuzduk yuzduk kuyruguna geldık insallah bu ayda bende hayal kırıklıgına ugradım 4gun gecıktı gelınce dunyam basıma yıkıldı ama sımdı daha ıyıyım ben kızım ıcınde 1,5sene cabaladım gene cabalayacagım durmak yok yola devam:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…