kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kizlar
bir kac gündür giremedim nasilsiniz bakim ????
zelis82 ve reabzeh insallah hamile haberlerini aliriz kizlar
valla kendimden cok seviniyorum birini hamile duyunca
zeynepcigim sen nasilsin bakim ???
meleginde iyidir umarim

badem arkadasimizi bilmiyorum ama sanirim bebegini düsürdü dimi ????
allah yar ve yardimcisi olsun
insallah tez zamanda saglikli bir melegi olur tekrardan

öpüyorum sizi

Batuhanım sakaleynmaster canlarım çok teşekkür ederim yarın inşallah hayırlı haberlerle dönebilirim aranıza dua etmeyi unutmayın lütfen

saolun kızlar.. rabbim hepimize hamiş olmayı nasip etsin..amiiinn..inşallah hayırlı haberler veririz zelişim le..öptüm canlarım..

merhaba arkadaşlar
çok uzun zaman oldu bakamadım yazdıklarınıza işlerim çok yoğundu.
zeynepcim tarihlerimide yazamadım tabi şu an hastayım bu ay 4 gün gecikmeyle oldum çok umutluydum ama nasip işte. Neyse eğer hayırlısı ise allahım verir zaten...Allah tüm isteyenlere veriri inşallah dualarım sizlerle hep.... zeynepcim beni 13 marta yazarsan sevinirim.. Bu arada haber bekleyen arkadaşlar bende sabırsızlıkla haberlerinizi bekliyorum inşallah güzel haberlerinizi alırız..hoşçakalın hepinizi öptüm

selam kızlar ...yorgunum uykusuzum vede çok sulu gözlüyüm bugün canım bişey yapmakda istemiyor..moralimde çok bozuk biraza özel bir durum ama çok üzgünüm..çok kötü bir gün bugün bana göre..içinizi kararttım değilmi zaten başka bir haltada yaramıyorum..kusura bakmayın hepinizi çok öptüm..

canım ya İnşallah hayırlı cevaplarla gelirsin..benim bu ay senden ve zelişten ümidim var..epeydir hamiş haberi yok kızlar yani.belki de sıra sizde:))

canım ağzım açık okudum yaa..yuh valla..eşin iyi bulmuş canım ya, şart böylelerine dişli olmak...belkide kız olduğunu zannettiğimiz yüzlerce sapık vardır aramızda kimbilir..hiçbirşeye güven kalmadı...(

gülücük canım geçmiş olsun..bol bol yıka canım oğluşunu..duş iyi geliyor alerjiye..ama mutlaka dr a götür yani, neye alerji olduğunu bilirler en azından..

zelişş canım iyi haberlerinizi bekliyoruz..hadi koşun görüp pozitifi yazın bize de..hadi bakemmmm....

esrako ya canım sana bısı sorucak ordamısın acaba
sen medıkal e gıdıyosun dımı ben gıtmeyı dusunuyorumda kımı tavsıye edersın sen kıme gıdıyosun cevaplarsan sevınırım

mawili keske ozel mesaj atsaydın canım buraya her zaman girmiyorum çunku arada sizlere bakıyorum kimler ne alemde diye.
ben m edikal park da can sener e gidiyourm istersen dr hast tavsiyeleriniz baslıgı altında medikal park goztepe hakkında diye baslık var orda da yazıyoruz farkıl dr lara gidenlerde var onlarıda okursun bendr umdan memnunum detay sorarsan yanıtalrım.

cerot canım çok sağol canım yarın bakalım inşallah burdan hamileyim diye bağırabilirim inşallah hepimiz güzel haberler verebiliriz

canım üzme kendini bitanem sorunun ne bilmiyorum ama üzülüpte hormonlarını alt üst etme hem ne kusuru biz burda senin arkadaşınız herzaman sorunun neyse ben hemen dinlemeye hazırım canım öptüm seni çok

raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
pınar77....................................16 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
asu1984...................................25 Şubat
diorisimo..................................28 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
güleser1983..............................25 Mart
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus

derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

merhaba canlarım ben artık kendimi pek iyihissetmiyorum bulantılarım var henüs istifra etmedim ama kötüyüm...elim kolum kalmıyo başım dönüyo yani anlayacağınız halim berbat...artık çok sık giremiyorum günde 1 kere belki ...o yüzden sizden bir ricam var adet günlerini değişen arkadaşlar son listeden kopyalayıp değişiklik yaparsa sevinirim...daha sonra ben en son listeyi gözönüne alıp düzenleme yaparım...şimdiden anlayışınız için teşekkürler...bu arada raebzeh ve zeliş eğer yarın sizden yine haber gelmezse otobüse binip yanınıza gelicem hasta halime aldırmadan...gerisini siz düşünün...ona göre yarın hayırlı haberlerinizi bekliyorum...[/I]

canım çok geçmiş olsun desene bebiş yavaş yavaş annecim burdayım deyip kendini hissettirmaya başladı rabbim şifalar versin ben yarın oloumlu yada olumsuz haber vericem inşallah hamileyimdir....

ne icimizi karartmasi canim
biz burda birbirimizin derdini ve sevincini paylasmak icin bulunmuyormuyuz ???
kendini üzme sakin
derdin ne bilmiyorum ama en yakin zamanda toparla kendini
ve benim 2 haftadir takip etigim gülücük ol :teselli:

canim sanada gecmis olsun
tabiki yapariz canim listeyi sen meraklanma
kendine iyi bak:teselli:

zelişcim ve raebzeh inş. hamilesinizdir hayırlı haberleri verirsiniz allahım gönlünüzdeki muradınızı nasip etsin ve tüm isteyenlere inş.ben beklemedeyim dr gittim bi 3 ay daha bekle diyo 2 tane ist üste olmuş vucudun ve rahmin iyice dinlensin diyo melegimden ayrılalı 3 ay oldu yani ben haziran gibi kalırım inş. bekleyecegim acele edip tekrar hüsrana ugramaktan korkuyorum inş bu sefer meleğime bişey olmaz annesine iyice tutunur beni bırakmaz allah büyük inş.tekrar kalır sorunsuz ve saglıklı hamilelik geçirim ve geçirirsiniz sevgileerrr

Zeynommm canım benimm geçmiş olsunnn....Yatt dinlennn karnını bebişinii sevvv ...güzel mamalar yemeğe çalışşş....canım benım kıyamam sana:1hug:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…