kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Zelişim inşallahh sağlık ocağında yaptırdığın test hatalı çıkmıştırr...Bak diğerrinde de adet öncesi hatalı sonuç vermişlerr sonraa çıkmışşş...Yaa inşallahhh vardırrrr :dance::dance:

balıım canım bilemiyorum bekliyecem bakalım hayırlısı hem ben bişey duydum senin testinde sonradan ikinci çizgide çıkmış emi canım hemen ümitsizliğe kapılma bir iki gün sonra testini tekrarla hem sen sabah ilk idrarınlamı yaptın testi bakıyım belki hemen çıkmaz ay canım rabbim gönlüne göre versin inşallah

iyi akşamlar kızlar ben bugün regl oldum..alıştım zaten hep erken geliyor 2 hafta 2-3 gün temiz kalıyorum bayadır..yeni tarihim sanırım 15 mart olur..hepiniz sağlıcakla kalın kızlar..

zelişcim nereye gitcek ya adetin kesin birsey vardır yanlışlık olmuştur sen bıdaha test yaptır bır doktora gıt baktır canım benim bu belirsizlik oldurur insanı :Saruboceq:hadi hayırlısı insallah

zelişcim nereye gitcek ya adetin kesin birsey vardır yanlışlık olmuştur sen bıdaha test yaptır bır doktora gıt baktır canım benim bu belirsizlik oldurur insanı :Saruboceq:hadi hayırlısı insallah

aliyecim canım bilemiyorum bakalım haftaya kadar olmazsa doktora gidicem bakıcam hiç böyle gecikme yaşamadım kistmidir diye düşünüyorum ama kisttede kahverengi akıntı olur diye biliyorum hayırlısı neyse o olsun

kizlar benide ekleyin listeyeeea.s.

a.s.a.s.
günaydın kızlar bu sabah biraz daha gözümü açabildim ama akşama doğru çok kötü oluyorum...
kaymaklım canım zaten listede varsın umarım martta iyi haberlerini alırız ...
a.s.canım yaa bilirim mide bulantılarını oglumda 9 ay çektim maffolmuştum inş. seninki kısa sürer bebişin ben burdayım diyo artık kendine iyi bak sevgileer

günaydın kızlar..nasılsınız bakalım..bende daha adet olmadım..nolcak halim bilinmez..valla şaştım galdıımm..nolcek benim bu halim..vay amaaann..bebişte yok zatii..

zelişcim canım inşallah yeni yapacağın testte pozitif çıkar canım benim..kist diye aklına getirme hemen,bazen aksayabiliyor..benimki her ay gecikir zaten alışkınım..öptüm canlarııımm..

günaydın kızlarrr..bugün biraz daha iyiyim..dün günüm vardı..bendeydiler çok yoruldum..gecede baş agrısından öldüm.regl olduğumda ilk gün başım 2. gün karnım agrıyor bazen hiç olmuyor bazende böyle canımı çıkarıyor..ya bu hafta ne doluyum..bugünde yarında arkadaşlara gidicem.eşimde aksine peryodik muayenede ögleden sonra eve geliyor ama taaa önceden verilmiş söz gitmesem ayıp olur..üfff yatsın evde dinlensin demi ama..hatta oğlanda babsını görünce benle kesin gelmez bende rahatça otururum gittiğim yerde.....ama hala kırgınım bazı şeylere o moral bozukluğu hala devam ediyor kaç gündür yüzüm hiç gülmüyor herşeyin oda farkında ...gece başım çok agrıdı hep sinirden oluyor zaten böyle..neyse işte kızlar kaç gündür girmemmin sebepi sizinde canınızı sıkmamak içindi..hepinizi öptüm..

raebzeh ve zeliş umarım sizin melekleriniz çaktırmadan gelir ve size süpriz yaparlar...adet olmadıkça umut devam ediyor...

bende bugün tahlillerimi dr a göstermeye gittim gitmişken dr gel bakalım kalp atışı başlamışmı dedi ve muayene etti...meleğimin kalbi gümbür gümbür atıyordu teyzeleri..allahım inşallah sizlerede nasip eder...

canım teşekkürler inşallah dediğin gibi bizimledirler...bu arada seninde gözün aydın canım meleğinin kalp atışlarınıda duydun rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah....

kıs zeynoşum demek duydun minişinin kalbini.ahhh negüzel yaa. hihoyyyt
rabbim banada nasip eder inşallah.nazardan saklasın bebişini rabbim.sağlıcakla gelsin kucağına.kime gidiyosun sen?hangi hastane ve doktora yani?

canım teşekkürler inşallah dediğin gibi bizimledirler...bu arada seninde gözün aydın canım meleğinin kalp atışlarınıda duydun rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah....

kıs zeynoşum demek duydun minişinin kalbini.ahhh negüzel yaa. hihoyyyt
rabbim banada nasip eder inşallah.nazardan saklasın bebişini rabbim.sağlıcakla gelsin kucağına.kime gidiyosun sen?hangi hastane ve doktora yani?

canlarım inşallah allah sizlerede nasip edecek bu duyguyu...fundam ben medical parka gidiyorum suat bey var orda..

Selam Kizlar,

ben burda yeniyim.
2000 yilinda bir kizim oldu. 2006 dan beri de üc düsük. cok istiyorum bi cocuk daha. bakalim bu ayin 23 de reglim gelmesi lazim. Insallah gelmez...sositososito

iyi akşamlar kızlar zeynep canım bebişinin kalp atışını duymana çok sevindim inşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım bu arada yeni tarihim 13 mart inşallah tabi gelmez kısmet herşeyin hayırlısı olsun

Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
asu1984...................................25 Şubat
diorisimo..................................28 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
güleser1983..............................25 Mart
raebzeh
zeliş82
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
BTRKLC
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Zeynom canım benimm çok sevindimm gözünaydın olsun maşallahhh Allaha emanet ol güzel arkadaşım fıstığımssınn den benim:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…