- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.501
Zelişim inşallahh sağlık ocağında yaptırdığın test hatalı çıkmıştırr...Bak diğerrinde de adet öncesi hatalı sonuç vermişlerr sonraa çıkmışşş...Yaa inşallahhh vardırrrr :dance::dance:
zelişcim nereye gitcek ya adetin kesin birsey vardır yanlışlık olmuştur sen bıdaha test yaptır bır doktora gıt baktır canım benim bu belirsizlik oldurur insanı :Saruboceq:hadi hayırlısı insallah
merhaba kizlar ben allah nasip ederse 9 mart ta ignelerle tup bebek tedavime basliyorum dualarinizi benden ve tum bebek isteyenlere esirgemeyelim rabbim hepimizin yar ve yardimcimiz olsun.bu arada canim zeynebim gozun aydin rabbim kucaginiza almayi nasip etsin ins hayirli ve saglikli bi evladin olur. kizlar kendinize iyi bakin allaha emanet olun OPTUMa.s.
canım, sen aşılama deneyecektin galiba? denedin mi? her ne olursa olsun üzülmeyelim, sıkı sıkı sarılıp, kokularını içine çekebileceğimiz evlatlarımız var çok şükür. Rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah. tabiki mis kokulu bir yavrumuz daha olursa çok çok iyi olur.
canım martta başka bir hastane ve dr denicez aşılam için.son kez olmadı olayları normal akışına bırkacm.bir ümüt menopoza kadar vardır bir hayır :sm_confused:
kizlar benide ekleyin listeyeeea.s.
a.s.canım yaa bilirim mide bulantılarını oglumda 9 ay çektim maffolmuştum inş. seninki kısa sürer bebişin ben burdayım diyo artık kendine iyi bak sevgileergünaydın kızlar bu sabah biraz daha gözümü açabildim ama akşama doğru çok kötü oluyorum...
kaymaklım canım zaten listede varsın umarım martta iyi haberlerini alırız ...
raebzeh ve zeliş umarım sizin melekleriniz çaktırmadan gelir ve size süpriz yaparlar...adet olmadıkça umut devam ediyor...
bende bugün tahlillerimi dr a göstermeye gittim gitmişken dr gel bakalım kalp atışı başlamışmı dedi ve muayene etti...meleğimin kalbi gümbür gümbür atıyordu teyzeleri..allahım inşallah sizlerede nasip eder...
raebzeh ve zeliş umarım sizin melekleriniz çaktırmadan gelir ve size süpriz yaparlar...adet olmadıkça umut devam ediyor...
bende bugün tahlillerimi dr a göstermeye gittim gitmişken dr gel bakalım kalp atışı başlamışmı dedi ve muayene etti...meleğimin kalbi gümbür gümbür atıyordu teyzeleri..allahım inşallah sizlerede nasip eder...
canım teşekkürler inşallah dediğin gibi bizimledirler...bu arada seninde gözün aydın canım meleğinin kalp atışlarınıda duydun rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah....
kıs zeynoşum demek duydun minişinin kalbini.ahhh negüzel yaa. hihoyyyt
rabbim banada nasip eder inşallah.nazardan saklasın bebişini rabbim.sağlıcakla gelsin kucağına.kime gidiyosun sen?hangi hastane ve doktora yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?