kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

cerotcum,tuğbamuratcım,gülesercim kızlar hepiniz sağolun..allah razı olsun..kurstayken belim kasıklarım acayip ağrıdı tüh adet oldum dedim..canım sıkıldı testi almadım.biliyorum çok kızacaksınız bana..ama ne zaman testi yaparsam o zaman yazacam...yapana kadar hiç yazı yazmıycam topiğe..sizlerin sözünüzü dinlemiyorum..ama kızlar ara ara ağrılar giriyo..ümidim yok..
gülücüğüm canım benim niye moralin bozuk..hani o şakacı gülücük nerde..biz o gülücüğü istiyoruz hadi moral ver azıcık gıııızz..öptüm canım..
zeynom canını sıkma dinlen bebişinle,biz hallederiz liste işini...sen yeterki dinlen canım benim..
zelişcim inşallah hamişsindir müjdeli haberlerini bekliyorum..

öptüm canlarııımm..

hadi kızlar uyanın bugün hayırlı haberler bekliyoruzzzz zelişşşşş hadi kuzummmm....
ebru vazgeçmiş anlaşılan senden bari gelsin güzel haber....

günaydın kızlar nasılsınız bakalım...ebrucum ne demek yani test yapana kadar uğramıycam aşkolsun hiç öyle şey olurmu...yapsanda yapmasanda her zaman yanındayız şekerim...sadece merakımızdan yap diyoruz sana...yapıp yapmamak sana kalmış ...o yüzden seni buralarada görmek istiyorum ona göre...

zelişçim inşallah bugün senden süper haberler gelecek ben buna inanaıyorum...allahım yüzünü güldürsün canım...

kızlar ben geldim sabah gittim kan testini verdim sonucu saat 4'de alacağım İNŞAALAH güzel haberler verebilirim.

kızlar ben geldim sabah gittim kan testini verdim sonucu saat 4'de alacağım İNŞAALAH güzel haberler verebilirim.

:dance:Zelişimm hadiiii hayırlısııı olsunnnnn zamannn çabucakk geçsinnn müjdelii haberler gelsin inşallahhkaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek:

ayyy zeliş hadi hayırlı haberler listeye bide sen eklen bakalımmmmm:)
ama neden o kadar uzun sürede çıkıyo burda 2 satte belli oluyo sen sağlık ocağınamı gittin laboratuaramı

kızlar hepinizden ALLAH razı olsun hepiniz çok ilgilisiniz hendefe canım evet sağlık ocağında yaptırdım hem sağlık ocağı yakın hemde okadar para vermek istemedim İNŞALLAH güzel haberler verebilirim hepinizi çok öptüm....

zelişcim hadi hayırlı haberlerle gel bekliyoruz .seni bunaltmıyoruzdur umarım ama her güzel haber bizleride çok mutlu ediyor canım.

zelişcim hadi hayırlı haberlerle gel bekliyoruz .seni bunaltmıyoruzdur umarım ama her güzel haber bizleride çok mutlu ediyor canım.

sağol sakaleynmaster canım olurmu sizin böyle ilgili olmanız beni çok mutlu ediyor iyiki kk var iyiki sizin gibi arkadaşlarım var hepinizden allah razı olsun sizleri çok seviyorum

ayyyy hadi zelişçim hayırlısı bakalım, için kıpır kıpır oldu walla içime doğuyo galiba var bebiş:ecrin_bebek: Güzel haberlerin bekliyoruz sabırsızlıkla....hihoyyythihoyyyt

kızlar beni yanlış anlamayın lütfen..moralim alt üst valla çok kötüyüm..eşimede kızgınım zaten..adam ne harçlık veriyo ne de tahlil alıyo..kan tahliline de gidemiyom hava soğuk kızımlada zor oluyo..sanki ben tek başıma istiyomuşum gibi hissediyorum..ooooffff oooofff..kimse beni anlamıyo..

canımya üzme kendin:teselli:.Eniştemize kocaman bir kırmızı kart klavaldumu şimdi ya aaklava:.hem sen bun bebeği tek yapmıyorsunki bune ilgisizlikkötükedihüso.kızma bana sakın eşine laf söyleme cüretinde bulunuyorum ama burda bu kadara haber bekleyen var yok yok olmadı şimdi .klava:klava:

zelisss gidip kendinmi alacaksın testi yoksa telefonlamı ogreneceksin
sayet gitceksen burda gorunuyorsun su an ne zaman gitmeyi dusunuyorsunn??
bak saat 4 e yaklastı gelip hemen okuyayım dedim ama yazmamıssınz henuzz.
bu arada senin adetin kac gun geçti ?

arkadaşlar şuan okadar kahrolmuş durumdayımki size anlatamam ağlayarak yazıyorumsenağlama uok kızlar malesef hamile değilim ben kendimi okadar çaresiz hissediyorumki:çok üzgünüm: ben kendimi unuttum eşimin haline acıyorum telefonda hayır yok deyince üst üste 3 kere şaka yapıyosun dedi sonra bişey yokmuş gibi beni teselli etti halbuki ben onun sesinden ne kadar üzüldüğünü anladımsenağlama evet kader arkadaşlarım malesef yok galibada olmayacak sizleri çok seviyorum bu saate kadar benimle birlikte beklediniz ama ben size bir güzel haber veremedim:a015:

Üzülme zelişcim ya :teselli:.olsun biz öbür ayada bekleriz yeterki sen üzülme :1hug:.HER ŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR UNUTMA CANIM .Sizin içinde en uygun zamanı sadece ALLAH bilir.:Saruboceq:
Hem hayırlı haberde beraber sevinmek üzüldüğündede destek olmak için burdayız canım benim.
Adetin kaç gün geçmişti ki

merhabalar ben aranıza yeni katıldım. bence üzülme zeliş. çünkü herşeyde bir hayır vardır. bende oğlumun bi kardeşi olsun çok istiyorum ama olmuyo.2 defa dış gebelik yaşadım. birinde açık ameliyat oldum tüpümün birinide kaybettim. ama umutlutum. geçen ay rahim filmi çektirdim. allahta tek tüpüm açıkmış. 1 buçuk yıldır hep sorun yaşıyorum. inşallah hepimizin olur. hiç canını sıkma. hayırlısını ve sağlıklısını iste

canım adetimi bugün geçeli 4.günüm ayın 13'ünde olmam gerekiyodu hiç böyle gecikmelerde yaşamamıştım niye böylede olmuş anlamış değilim ama şoktayım ne diyeceğimi bilemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…