- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.681
testi tekrarladım. Ne çok geç, nede silik ikinci bir çizgi belirmedi. Iki gündür hafif hafif lekelenmem vardı, bugün hiç gelmedi. Nerdeyse bir senedir anlayamaz oldum bu adetimi zaten. Kesinlikle üzülmedim. Hep hayırlısı demiyormuyuz. Demek ki hayırlısı bu. Inşallah rabbim en yakın zamanda günahsızımın, oğluşumun dualarını kabul edip oğluşuma bir kardeş nasip eder.yerimseniben
canım olsun herşeyde bir hayır var üzülmemene sevindim...inşallah rabbim sana tez zamanda bir evlat daha nasip eder ...
slm kızlarrr..benide listenize alınn:Saruboceq:10 yıllık evliyim..8 yaşında bi bebişimm varr..gerçi o çocuk dememe bile kızıyo ama benim için hala bebişş:ecrin_bebek:3,5 yıldır 2 bebiş için uğraşıyoruz..sebebsiz infertilite dedilerr:çok üzgünüm:1 aşılama yaptırdımm..ikinciyide cesaret edebilirsem yaptırcamm..şöyle sıcak sıcak yazın yaptırayım diyorumm...acaba aranızda sebebsiz infertilite olupta kenkendine hamiş kalan varmııı:CüvCüv:bi umut iştee her ay devamlı calışıyozz:enbuyukkk:
aramıza hoşgeldin canım. benimde 8 yaşında bir oğlum var ve bizde 3,5 senedir ikinci için uğraşıyoruz. 3 sene içinde 3 kaybım var maalesef.senağlama benimde fsh yüksek.:çok üzgünüm: biz ciddi ciddi yaza tüp bebek bile düşünüyoruz. hakkımızda hayırlısı inşallah.
canımm cok üzüldüm..bense bu kadar tedaviye haplara iğnelere rağmen hiç hamile kalamadımm..insan korkuyoo acaba tamamen kısırmı kaldımm diyee..sen erken düşükmü yaptın ..tedaviylemi hamiş kaldın yoksa kendi kendinemi oldu..allah hepimizin yardımcısı olsunn..:Saruboceq:
canımm cok üzüldüm..bense bu kadar tedaviye haplara iğnelere rağmen hiç hamile kalamadımm..insan korkuyoo acaba tamamen kısırmı kaldımm diyee..sen erken düşükmü yaptın ..tedaviylemi hamiş kaldın yoksa kendi kendinemi oldu..allah hepimizin yardımcısı olsunn..:Saruboceq:
testi tekrarladım. ne çok geç, nede silik ikinci bir çizgi belirmedi. iki gündür hafif hafif lekelenmem vardı, bugün hiç gelmedi. nerdeyse bir senedir anlayamaz oldum bu adetimi zaten. kesinlikle üzülmedim. hep hayırlısı demiyormuyuz. demek ki hayırlısı bu. İnşallah Rabbim en yakın zamanda günahsızımın, oğluşumun dualarını kabul edip oğluşuma bir kardeş nasip eder.yerimseniben
canım hayırlısı bakalım ne olur hem en doğal yolla hamiş kaldın yine kalabilirsin inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kavuşursun meleğine rabbim evlatlarımızı kardeşsiz bırakmaz....
bence kendinizi bukadar üzmneyin en azındar 1 tane var ya hiç olmayanlar ne yapsın senağlama siz şanslı insanlarsınız bence anneliği tatmış olarak Allah isteyen herkese nasip eder inşallah sizlerede bizlerede:Saruboceq:
ilk düşüğüm erkendi. yaklaşık 5-6 haftalık. ikincisi boş gebelikti, kürtaj olmak zorunda kaldım. bu ikisine normal yollardan kaldım. en sonda ekimde aşılama denemiştik. tuttu ama bebek sağlıklı gelişmedi, tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah'tan herşeyin hayırlısı, sabırla Rabbime sığınıp bekliyorum
canım haklısın hergün şükrediyorumm allaha..1 tane nasip etti diyee...ama hergün oğluşumun gözlerine bakıyorumm büyüyünce hayatta yalnız kalmasını istemiyorumm.senağlama.kendimden pay biçiyorum..en küçük sıkıntımda ablamı yada kardeşimi arıyorumm..ikinciyi aslında birazda farkında olmadan ilk çocuğumuz için istiyoruz...oğlum benim niye kardeşim yok diye soruyoo hergün hergünn......artık söyleyecek söz bulamıyorumm...allah nasip edecek diyorumm..niye nasip etmiyo diyoo..bu konuşma böyle uzayıp gidiyoo.:1shok:..allahh hepimize bebekler nasip eder inşallahh..
canım aramıza hoşgeldin umarım sende daha fazla beklemeden kavuşursun meleğine............
daha bugün buna benzer bir konuşma yaptık oğlumla. kardeş istemeyen bütün arkadaşlarımın kardeşi var, ben bu kadar isterken niye benim yok anne diye soruyor. tabi bende kahroluyorum bu sorunun karşısında. belkide hiç olmayacak fikrine alışması için "belki de nasip olmaz annem" diyorum öyle deme diye ağlamaya başlıyor. bense dudaklarımı ısırıyorum ağlamamak için.senağlamasenağlamasenağlama
eve döndüğümüzde de ağlamaktan şişen gözlerimi görmesin diye oda oda kaçıyorum oğlumdan.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:Zeynomm özledim seni canım yaa arada gelmeye çalış msn:jeyyar:
canım benim inşallah oğluşuna sağlıklı bir kardeş gelir.hiç ummadığın anda süpriz yapr sana meleğin umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?