- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.721
gülesercim,ayşegülcüm,krispi canlarım..hepinizden Allah razı olsun..Rabbim cümlemizi korusun..amiiinn..ben de hala adet olmadım..hiç ağrım sızımda yok..kızım anne göbeğinde kardeş var mı diye sorup durdu bugün..şaşırdım valla...hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..amiiinn..herkese hayırlı geceler canlarıııımm..
hedaaaa benim canım ahhh ahhh nasıl özlüyorm memleketimi anlatama kaldım burda pis havanın içinde öff üleenn ööffff rizede olmak varken bu taş yığını beni kasıyor ne yapacan ekmek parası
tadını çıkar oranın benim yerime o tertemiz havasını içine çek
rizenin neresindensin canım
kızlaarr nasılsınız canlarıımm..iki gündür pek giremedim nete..dün bizim arabaya çarşı içinde bir araba çarpmış..araba sanayide ..çok şükür eşimde bişey yok..biz zaten evdeydik kızımla..Allahım kimseye yaşatmasın..gelen giden oluyo geçmiş olsuna pek giremiyorum..ancak şimdi açabildim...öptüm canlarııımm..
herkese günaydınnnnnnn wannacım hayırlı haberlerle dön ama ikinci çizgi varsa zaten kan testindende olumlu yanıt gelecektir. rahat ol aynı heyecanları yaşadık. insan bu kadar zorlukla kavuşunca bebişine buseferde ona bişi olcak diye korkuyo.... birde biz ilklerde cahilmişik şimdi afedersin her şeyi biliyoruz ondan da korkuyoruz. ilkin heyecanı yerini korkuya bırakıyor... hayırlısı hakkında canım içini ferah tut. bebişi veren allahım sağlıkda varersin hayırlısı ise....
bu sabah ilk idrarla test yaptım yine. ikinci çizgi bir kaç dakika içinde belirdi. okula gelirkende kan verdim, akşama alıcam sonucu.
çok ama çok korkuyorum. ikinci çizgiyi gördüğümden beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. bu kez de bebeğime birşey olmasından korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu beden, bu psikoloji daha kaç kayıp kaldırır bilmiyorum ama dayanmaz diye düşünüyorum. hiç ağrım, sızım, herhangi bir belirtimde yok. bu beni daha da korkutuyor. senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ne olur benim için dua edin. ama çok dua edin. çok ihtiyacım var. bugün akşamı nasıl edicem bilmiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Rabbim sessizce yolladı meleğimizi, İnşallah bu sefer vakti zamanında sağlıcakla kucağımızada almayı nasip eder.:a015:
merhaba
seni sadece nickinden tanıyorum yazdıklarını okudum
bütün dualrım seninle
crazy hoşgeldin canımmmm
valla bravı diyorum sana 1 gün geçtiğinde çıkmaz ama bugün yapsan kesinlikle varsa bişi silik milik çıkar nasıl duruyosun hayret. benim efe de de bu hamileliğmde de adet olmam gereken gün yaptığım testlerde ikincinin silik çıkması ile öğrenmiştim. ama tabikide herkes yanı değil benim yumurtlamam çok normal mesela biliyorum geç erken olmaz illa 13-14 de olur......
geç döllenme falan olsa artık çıkar hadi bir daha dene. belirtilerimde var diyosun. kaç aydır beklemedesin. ben 2. meleğe 15 ayda kavuştummmm
ne güzelllll 3 yumurta demek şansın daha çok demek maşallahhhhh....
ama önemli olan yumurtaların ne zaman çatladığı test ona göre değişik sonuç verebeilir. benim normalde yumurtalarımın çatlamasını akıntıdan anlıyordum 13-14. gün oluyordu buna görede adet olmam gereken günde 14-15 gün geçmiş oluyodu. ama sende geç döllenme fala varsaancak çıkabilir...ben bugün tekrarla derimmm. yumurtlama günlerini de boş geçmedyiseniz şansın oldukça yüksekmiş....
hmm
pregnyl de kullanmışsın ama bilemedim güzelim ama bugün tekrarlarsan bugünkü sonuç kesin doğru çıkar diye düşünüyorummmm ama sen bileceksin tabikide
bu sabah ilk idrarla test yaptım yine. ikinci çizgi bir kaç dakika içinde belirdi. okula gelirkende kan verdim, akşama alıcam sonucu.
çok ama çok korkuyorum. ikinci çizgiyi gördüğümden beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. bu kez de bebeğime birşey olmasından korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu beden, bu psikoloji daha kaç kayıp kaldırır bilmiyorum ama dayanmaz diye düşünüyorum. hiç ağrım, sızım, herhangi bir belirtimde yok. bu beni daha da korkutuyor. senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ne olur benim için dua edin. ama çok dua edin. çok ihtiyacım var. bugün akşamı nasıl edicem bilmiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Rabbim sessizce yolladı meleğimizi, İnşallah bu sefer vakti zamanında sağlıcakla kucağımızada almayı nasip eder.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?