kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

aaaa adetin kaç gün geçti belki kızının içine doğmuştur hee ayy inşallah yaaa
birisi hamiş kalınca çok seviniyorum ben daha çok umutlanıyorum inşallah hamişsindir canım:Saruboceq:

merhaba kızlar bende yeni gördüm burayı ahhhhhhh bende yalnızım sanıyordum nekadar çok varmış bu ikinciyi isteyen niye bizim olmuyo arkadaşlar benimde 7yaşında bi kızım var ve şimdi olmuyo 2kere aşılama yaptık tutmadı napcam eşimin spermleri düşmüş benim rahim zarım incelmiş keşke diyorum kızımı dogurunca 1yaşındayken hemen yapsaymışım sanatcılar baksanıza hemen yapıyo bekledik nevarsa sanki al şimdide dr geziyoz zaten drumda 3aşılamayı yapmıcak direk tüpe alalım dedi bende kendime yedirip gidemiyom akıl verin zamanım ve imkanım varken daha ilerde yine keşke dememek için yaptırıyımmı yoksa aman boş ver bitene yeter mi deyim

Rizede merkezdee oturuyorum canım..tamam mis havaları çekeyimm :lepi:

bu sabah ilk idrarla test yaptım yine. ikinci çizgi bir kaç dakika içinde belirdi. okula gelirkende kan verdim, akşama alıcam sonucu.

çok ama çok korkuyorum. ikinci çizgiyi gördüğümden beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. bu kez de bebeğime birşey olmasından korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bu beden, bu psikoloji daha kaç kayıp kaldırır bilmiyorum ama dayanmaz diye düşünüyorum. hiç ağrım, sızım, herhangi bir belirtimde yok. bu beni daha da korkutuyor. senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ne olur benim için dua edin. ama çok dua edin. çok ihtiyacım var. bugün akşamı nasıl edicem bilmiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Rabbim sessizce yolladı meleğimizi, İnşallah bu sefer vakti zamanında sağlıcakla kucağımızada almayı nasip eder.:a015:

herkese günaydınnnnnnn wannacım hayırlı haberlerle dön ama ikinci çizgi varsa zaten kan testindende olumlu yanıt gelecektir. rahat ol aynı heyecanları yaşadık. insan bu kadar zorlukla kavuşunca bebişine buseferde ona bişi olcak diye korkuyo.... birde biz ilklerde cahilmişik şimdi afedersin her şeyi biliyoruz ondan da korkuyoruz. ilkin heyecanı yerini korkuya bırakıyor... hayırlısı hakkında canım içini ferah tut. bebişi veren allahım sağlıkda varersin hayırlısı ise....

zeynepcim, beni hamileler listesine yazma şimdilik lütfen. çok korkuyorum. bu akşam sonucu alayım, çarşambada tekrar edeyim sonra yazarsın en afillisinden.:a015::a015:

canım çok çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun......

Amin canım inşallah. Rabbim inşallah bu sefer hep sevinç gözyaşları dökmeyi nasip eder.

merhaba
seni sadece nickinden tanıyorum yazdıklarını okudum
bütün dualrım seninle

bende 27sinde regl olmam gerekiyordu hala olmadım 28inde şeytana uyup test yaptım
negatif çıktı ve hala beklemedeyim gerçi bazı belirtilerim var ama
hakkımda hayırlısı neyseo olsun

crazy hoşgeldin canımmmm
valla bravı diyorum sana 1 gün geçtiğinde çıkmaz ama bugün yapsan kesinlikle varsa bişi silik milik çıkar nasıl duruyosun hayret. benim efe de de bu hamileliğmde de adet olmam gereken gün yaptığım testlerde ikincinin silik çıkması ile öğrenmiştim. ama tabikide herkes yanı değil benim yumurtlamam çok normal mesela biliyorum geç erken olmaz illa 13-14 de olur......
geç döllenme falan olsa artık çıkar hadi bir daha dene. belirtilerimde var diyosun. kaç aydır beklemedesin. ben 2. meleğe 15 ayda kavuştummmm

benim 14 yaşında oğlum var 2 yıl öncede 24 haftalıkken erken doğumla kızımı kaybettim yaklaşık 24 aydır uğraşıyorum bu 24 ay içerisinde 2 tane kimyasal gebelik yaşadım
sen adet olman gereken günde yapmışsın testi silik çıkmış bende ertesi gün yaptım tek çizgiydi
benim bu ay eşimin şehirdışında çalışması nedeniyle yumurtlama günleri denk gelmediği
için yumurta takibi yaptırdık ve 3 tane yumurtam oluşmuştu

ne güzelllll 3 yumurta demek şansın daha çok demek maşallahhhhh....
ama önemli olan yumurtaların ne zaman çatladığı test ona göre değişik sonuç verebeilir. benim normalde yumurtalarımın çatlamasını akıntıdan anlıyordum 13-14. gün oluyordu buna görede adet olmam gereken günde 14-15 gün geçmiş oluyodu. ama sende geç döllenme fala varsaancak çıkabilir...ben bugün tekrarla derimmm. yumurtlama günlerini de boş geçmedyiseniz şansın oldukça yüksekmiş....

şubattın 12sinde pregnyl yani çatlatma iğnemi oldum
regl günüm beyaz akıntım başladı ama tek çizgi çıkması işte kafamı karıştırdı

hmm
pregnyl de kullanmışsın ama bilemedim güzelim ama bugün tekrarlarsan bugünkü sonuç kesin doğru çıkar diye düşünüyorummmm ama sen bileceksin tabikide

canım hadi şimdiden gözün aydın...çok sevindim ben sana dememişmiydim canım sen hamilesin diyorum rabbim bu sefer meleğini sana bağışlasın sımsıkı tutundursun sana bizede çok dua et olurmu canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…