- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.701
slm kızlarrr..benide listenize alınn:Saruboceq:10 yıllık evliyim..8 yaşında bi bebişimm varr..gerçi o çocuk dememe bile kızıyo ama benim için hala bebişş:ecrin_bebek:3,5 yıldır 2 bebiş için uğraşıyoruz..sebebsiz infertilite dedilerr:çok üzgünüm:1 aşılama yaptırdımm..ikinciyide cesaret edebilirsem yaptırcamm..şöyle sıcak sıcak yazın yaptırayım diyorumm...acaba aranızda sebebsiz infertilite olupta kenkendine hamiş kalan varmııı:CüvCüv:bi umut iştee her ay devamlı calışıyozz:enbuyukkk: bu arada olası adett tarihim 9 mart
zeynoooooom güzel hamişim nasılsın
:çok üzgünüm:Zeynomm özledim seni canım yaa arada gelmeye çalış msn:jeyyar:
kız balsurat seni hatırladım benim resmime yorum yapmıştın demi rizelisin sende oooohhhh ne güzel memleketimin insanlarını burda bulmak çok güzel yaaaaa
kızlaarr nasılsınız canlarıımm..iki gündür pek giremedim nete..dün bizim arabaya çarşı içinde bir araba çarpmış..araba sanayide ..çok şükür eşimde bişey yok..biz zaten evdeydik kızımla..Allahım kimseye yaşatmasın..gelen giden oluyo geçmiş olsuna pek giremiyorum..ancak şimdi açabildim...öptüm canlarııımm..
kızlaarr nasılsınız canlarıımm..iki gündür pek giremedim nete..dün bizim arabaya çarşı içinde bir araba çarpmış..araba sanayide ..çok şükür eşimde bişey yok..biz zaten evdeydik kızımla..Allahım kimseye yaşatmasın..gelen giden oluyo geçmiş olsuna pek giremiyorum..ancak şimdi açabildim...öptüm canlarııımm..
:1hug:balım,zelişim çok saolun..Allah razı olsun canlarıımm.benim..valla eşim cüzdanı evde unutmuş..kaynım gelipte ehliyeti isteyince korktum sonra abim iyi deyince rahatladım..öndeki araba sinyal vermeden birden durmuş..bu da zemin kaygandı yağmur yağıyodu,birden fren yapınca öndekine arkadan çarpmış bizimki..biraz kafası cama değmiş..çok şükür bişeyi yok..ama arbanın 1 milyar masrafı var dedi eşim..şimdi iki tarafında sigortası var bakalım sigorta karşılayacak mı acaba ..kimileri bu sigorta iyi depil diyorlarmış..eşim tedirgin..valla nolcak şaştık iyice..öptüm canlarım..iyiki varsınız...
Çay kesiyorum siz için diye yaaa yazmıştın profil resmine evettt hatırladımm ana o senmisinn.Nickinn aklımda değildii sen söyleyincee ulaa demek sensinnnn..Harikaaa bizim memleketimizz mislerrr gibi yemyeşilllll:teytey::teytey::sm_cool:
canım aramıza hoşgeldin...benimde sebepsiz infertiliteydi 19 ay sonra hamile kaldım...çok yıkıldım çok tükendim tam umudu kestim kendimi başka şeylere verdiğim an hamile kaldım..o yüzden kafana takmadan umudunu yitirmeden denemeye devam et canım...beklenen adet tarihini verirsen senide listeye ekleyelim canım..
çokk teşekkür ederimm...aslında başka şeylerle uğraşayım diyorumm..düşünmeyeyim diyorumm ama olmuyo..bebiş yapcam diye işten bile çıktımm...kendime yeni yeni uğraşlar buldumm..ama adetim başlayınca 1.gün diye saymaya başlıyorumm.....Beklenen Adet Tarihim 9 Mart ...
senin adına çok sevindim canımmkaydirigubbakcemile5 inşallah oğluşumun kardeşide hiç beklemediğimiz(yada beklediğimizz) bi anda gelirrr...
slm kızlarrr..benide listenize alınn:Saruboceq:10 yıllık evliyim..8 yaşında bi bebişimm varr..gerçi o çocuk dememe bile kızıyo ama benim için hala bebişş:ecrin_bebek:3,5 yıldır 2 bebiş için uğraşıyoruz..sebebsiz infertilite dedilerr:çok üzgünüm:1 aşılama yaptırdımm..ikinciyide cesaret edebilirsem yaptırcamm..şöyle sıcak sıcak yazın yaptırayım diyorumm...acaba aranızda sebebsiz infertilite olupta kenkendine hamiş kalan varmııı:CüvCüv:bi umut iştee her ay devamlı calışıyozz:enbuyukkk: bu arada olası adett tarihim 9 mart
pelincim hoşgeldin canım bende yani geldim senden birazcık önce
umarım bu topik sanada banada hayırlar getirir ve burdaki tüm arkadaşlarımıza
tekrar hoşgeldina.s.
teşekkürler krispikaydirigubbakcemile5 bundan önce aşılama topiğine giriyodum genelde.. ordaki listede 5-6 hamile varken son 1-1,5 ayda 10 15 kişiye çıktılarr...nedense bu aralar çok umutluyumm..iyide çalışıyorumm amaakaydirigubbakcemile3inşaallah hepimiz birbirimize hayırlar getiririzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?