- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.441
:jeyyar:En iyi bizim yaptığımız her çıkacak sonuca hazırlıklı olmamız lazım :)umutsuz vakalarız biz:roflol:kızlar günaydın önceliklee..hafta sonu giremediğim için geldiğimden beri geçmiş sayfaları okuyorum valla..gözlerim bööle oldu:1shok:..hiç boş kalmamış topik, maaşallahınız var:))
zeynepcim bebişiyle selamlaşmış..canım çok sevindim okurken gözüme geldi minicik bi el :) Allahım eksik etmesin hareketlerini ve sağlığını bebişinin canım...
balsurat canım alemsin yaa:)))))) tren yapmışsın ve aşılamayı foslatmışsın hemen..kendimi gördüm sende..24 ünde 2 aşılamam var ve şimdiden olmaz diyorum..pozitif düşünmeyi savunan ben bile yapamıyorum yani(
inşallah o tren foslar da tutar canım aşılaman..
saolasın conım benim..Allah ırazı olsun bacıııımm..nassın gııı gözükmüyon bayadır balııımm..öptüm canııımm.
canlarım keseyi gördük bugün çok mutluyum daha küçükmüş ama 10günsonra gene gidicem.öptüm hepiciğinizi.
selam kızlar iki gündür yoktum köye gittik kayınvalideyi ziyarete hemde mis gibi temiz havada almış olduk ben yokken siz bayağı kaynatmışsınız fundacım bu arada gözün aydın keseyi görmüşsünüz inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün...
canlarım keseyi gördük bugün çok mutluyum daha küçükmüş ama 10günsonra gene gidicem.öptüm hepiciğinizi.
kızlar amniyo sonuçlarım çıkmış ama bana bilgi vermiyorlar eşimde işte gidemiyorumda.kızımda hasta yarına kaldı dua edin sonuç temiz çıkmış olsun.
fundacım canım gözünaydın fındık yeğenimize iyi bak yorma bak kendiniŞenizcanlarım keseyi gördük bugün çok mutluyum daha küçükmüş ama 10günsonra gene gidicem.öptüm hepiciğinizi.
canım inşallah sonuçlar güzel çıkar a.skızlar amniyo sonuçlarım çıkmış ama bana bilgi vermiyorlar eşimde işte gidemiyorumda.kızımda hasta yarına kaldı dua edin sonuç temiz çıkmış olsun.
krispim ne güzel haber gözünaydınnn:sm_cool:selam kızlar ben geldim kaç gündür internet bağlantımız yoktu gelemedim
bugün benim adet günüm hani benim kahve rengi lekelenmem olmuştuda beklemedeydim yaaa 6 gün bekledim gelmedi adetim bende test yaptım 33. cü günde
pozitif çıktı sonra inanamadım bugün 35 .ci gün ve ben doktora gittim doktor kese oluşmu dedi ama çok küçük henüz 35 günlük minnacık bişeydi doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım kese büyüyormu ama çok korkuyorum kızlar doğru dürüst sevinemiyorum ya boş gebelik çıkarsa naparım ben
selam kızlar ben geldim kaç gündür internet bağlantımız yoktu gelemedim
bugün benim adet günüm hani benim kahve rengi lekelenmem olmuştuda beklemedeydim yaaa 6 gün bekledim gelmedi adetim bende test yaptım 33. cü günde
pozitif çıktı sonra inanamadım bugün 35 .ci gün ve ben doktora gittim doktor kese oluşmu dedi ama çok küçük henüz 35 günlük minnacık bişeydi doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım kese büyüyormu ama çok korkuyorum kızlar doğru dürüst sevinemiyorum ya boş gebelik çıkarsa naparım ben
hepinize merhaba kızlar
bende adet oldummm.
Zennepcim çok sevindim bebişini görmüşsün. Allah sağlılklı gelişmesini nasip eder inş.
benim tarimi 12 nisan olarak değitirirsin bi zahmet.bu ayda yok
gızlar bugün adet oldummm:1no2:zeynepciğim olası adet tarihim 12 nisana denk geliyo..ben bu ay incir kürü yapmıştım acep diyorum ondanmı geç adet oldumm...bide ağrı sızı falan yok hep mutlaka ilk gün ağrım olurdu:uhm:
Adete az kaldı ...Ahanda bakınn benim Kırmızı kartt Treni yola çıkmış bilee karttlarr kırmızlanmaya hazırlanıyorrr...Aşılamada vagonun bacasından Fooossssslamışş bile.Benim ise herşeye rağmen yüzüm gülüyor
selam kızlar iki gündür yoktum köye gittik kayınvalideyi ziyarete hemde mis gibi temiz havada almış olduk ben yokken siz bayağı kaynatmışsınız fundacım bu arada gözün aydın keseyi görmüşsünüz inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün...
çok sağol canım teşekkürlerfundacım canım gözünaydın fındık yeğenimize iyi bak yorma bak kendiniŞeniz
canım inşallah sonuçlar güzel çıkar a.s
krispim ne güzel haber gözünaydınnn:sm_cool:
uyyyiii avet canım sağol tatlım darısı senin başına inaşallah:teytey:Oyyy hemşerimmm hamişşş.Tebriklerr canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh:teytey:
evet canım bu topik bana çok uğurlu geldi burdan hiç çıkmamam lazım benim allah sizede nasip eder inşallahkrispi canım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..bizim topic uğurlu geldi sana darısı bizlerin başına inşallah....
canim sagolsun canim birdahaki aya insallah güzel haberlerini aliriz
inşallah canım yaaaa
takma canim insallah bidahaki aya umudu yitirmek yok
yola devam
kiz sen varya daha dur bakem dereyi görmeden pacayi sivamak derler seninkkiisinekaydirigubbakcemile3 insallah bu ay olacak bakta gör
cok sevindim canim insallah bidahakine dahada büyümüs olarak görürsün
inşallah canım iple çekiyorum bir haftayı
ohhhhhhhhhh mis gibi hava almisindir ya
vallahi özendim bende gidebilsem en yakin zamanda köyüme
korkma canim insallah büyümüs bir sekilde görürsün ve bize güzel haberlerini verirsin
sağol canım
herkese teşekkğrler bana moral oldunuz hepinizden allah razı olsun
zeynepcim gözün aydin canim demek bebeginle selamlastin
insallah o salladigi ellerini tutmayida nasip eder rabbim öpüyorum seni
qayrica daha gelen giden yok bende ama hamilelikte yok
ne olacak bilmiyorum artik
arkadaslar hepinizi öpyorum
:teytey::teytey: fatoşcuum gözün aydın canım benim ne güzel bak..müjdeli haberler getirdin bizlere..inşallah o keseciğin içinde bebiş vardır..Rabbim sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin...amiiinn..:teytey::teytey::teytey:
nasılsınız gızlaaarrr...öptüm canlarııımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?