- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.701
wannacığım krispicim sizi üzdüm paylaştıgınız için tşk siz demi 2 ciyi istiyorsunuz
SaĞ olun allah hepİnİzden razıolsun melİkekem 10 seneden sonra olmuŞtu doĞduĞu ĞÜn babası ona 3 tane kurban kesmİŞtİ melİkem bİr daha dÜnyaya gelmez bunu bİlİyorum ama yİnede eŞİm ve ben yerİne bebek Ğelmesİnİ İstİyoruz hatta eŞİm kız olursa kÜÇÜk meleĞİmİn İsmİnİ koyacak yenİden yaŞatacaĞım dİyor İnanın sİze yazarken Çok zor yazdım
krispii naber canmm.nasılsın geçti mi başağrın...
iyiyim filizcim çok uyku halim oluyor ayakta duramıyom halsizlikten nerdeyse ayakta uyuyacam çok şükür baş ağrım geçti accukta bulantım var ama olsun başım ağrımasın da bu uykulu hallere bulantıya razıyım
eeee sen nasılsın canım neler yapıyosunuz bebişinle
iyiz çok şükür..ama sorma o uyku halini bıraksalar hep uyuyacağım nedir bu ... aslında benim bi şikayetim yok ama eşim yüzünü göremiyoruz hep uyuyorsun diyor kaydirigubbakcemile3bulantım felan yokk tek derdim tatlı daha çok puding krizim tutmaya başladı son 2 gündür.......
yarın sabah doktor kontrolüm var biliyosun fazla heyecanlıyım... nasıl uyuyacağım bakalım...
ayyy evet kızım bıraksa bende hep uyuyacam valla
yaaa sen yarın bebşini görecen demi ooohh ne güzel ne heyecanlısındır hadi bakalım güzel haberlerle dönersin inşalla bende ertesi günü güzel haberler veririm inşalla
inşallah canımm. bu heyecan başka hiç bir şeye benzemiyor...
bişey soracam fatoşcum yaa.. resim koymak istiyorum profile ama olmuyorr... sayfa görüntülenemiyor diyor defalarca uğraştım olmuyo
canım ben o işlerden anlamıyom valla bende şu aşağıdaki yazdıklarımı tıklaya tıklaya kurcalayarak bulabildim belki sende yapabilirsin canım
kadınlar kulübünün ana sayfasını açınca orda ( öneriler, sorular, sorunlar )diye bir başlık var orayı tıkla açılan sayfada sık sorulan sorular diye başlık var orayı tıkla karşına en baştaki konu avatara resim yükleme var onu tıkla nasıl yükleneceğini gösteriyorlar
canım eğer anlamazsan msn adresini özelden yolla ekleyeyim seni ordan daha rahat anlatabilirim eğer istersen tabi
yaa bu arada bende sızden dua ıstıyorum salı gunu ananem amelıyat olcak gogusunde kıste kanser dokuları bulundu onu alıcaklar 1 aydır tahlıller falan baya uzulduk sımdı amelıyat korkuyoruz ıste daha once hıc amelıyat olan yok aılemızde ustelık zor bı durum sımdı 1.derece yakınım oldugu ıcın bızde rısk altındayız bıde bu cıktı dualarınızı eksık etmeyın kımın duası makbul onu Allah bılır o yuzden bırbırımızden dualarımızı esırgemeyelım canlarım ıyıkı varsınız
büyük ihtimalle 2. oğlum yolda:))))
canım ben 2 kere ovitrella kullandım..ikisindede aynı seninki gibi ağrılar oldu...herhalde iğneden...yumoşları çatlatmak için kasıkları ağrıdan catır catır catlatıyo herhalde...bide benim acayip karnımı şişiriyodu..görenler hamişmisin diye soruyodu....:1shok: iğneden sonra ilişki sırasında acayip canım yanıyoduu..dr ye sormuştum normal demiştii...inşallah sende işe yararrr
herkes yattı sanırım...canlarıım ben bugün dr a gittim.usg de bebek yok dedi.tedaviye başlıycaz.dr umu değiştirdiğim için yeniden tahlil istedi.hormon tahlilleri verdim,p.tesi sonuçlarımı arayıp söylüycekler,birde adetim için adet söktürücü ilaç verdi dr onu içicem,adet olunca 3. günü gidip tedavime başlıycam..
ooo ben girmeyeli sohbetler koyulaşmış..handefecim canım yaa çok sevindim..ne güzel cinsiyette belli olmuş..oohh oohh nazar değmesin yeğenlerimize..yavaş yavaş hepsinin cinsiyetleride belli oldu ne güzel..canım benim..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..gözünüz aydın:1hug:öptüm canlarııımm..a.s...hayırlı geceler, tatlı rüyalar canlarıımm..
bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:sm_confused:
ALLAH tez zamanda dualarını kabul etsin inşallah.ALLAH SENDEN RAZI OLSUNzelıs cım yaa sımdı duydum canım basınız sag olsun Allah sana ve aılesıne sabır versın mekanı cennet olsun
raebzeh tatlım tedavıye baslamana sevındım hayırlısı ıle cok kolay bı tedavı olur canım darıs da benım basıma benımde gıtmem lazım aslında da ıste duruyorum ole
brklc cım asılaman hayırlı olsun Insallah tutarda senı ugrastırmaz fazla bende dusunuyorum asılama yaptırmayı sen yasadıklarını anlatırsan benımde ön bılgım olur tatlım
handefe 2. oglan ha hadı bakalım hayırlısı ama tam kesın degılmıs belkı degısır aman saglıklı olsunda ne olursa olsun gercı ben fena halde kız ıstıyorum ama hayırlısı tabıı
kızlar gecen carsamba gunu oglumun okulundan velı arkadaslarla gezıye gıttık Merkez efendı nın kabrı var zeytınburnunda belkı bılırsınız ıstanbullular heh ıste oraya gıttık ordan Eyyub sultana zıyarete gıttık ve orda dualar ettık ve ben hepınıze de dua ettım Allah kabul eder Insallah dualarımı da hepımızın yuzu guler canlarım valla cok ıcten hepınız ıcın dua ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?