kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım hoşgeldin.. ne söylesek ne yazsak acını hafifletmez..2 nci meleğin de bir an evvel sana gelir de yeni yeniden hayatına anlam katılır.gerçekten ne söleyleyeceğimi bilemiyorum....ama inan burda olduğun sürece sana her konuda destek olacak dostların olacak burda bunu unutma

krispii naber canmm.nasılsın geçti mi başağrın...

iyiyim filizcim çok uyku halim oluyor ayakta duramıyom halsizlikten nerdeyse ayakta uyuyacam çok şükür baş ağrım geçti accukta bulantım var ama olsun başım ağrımasın da bu uykulu hallere bulantıya razıyım

eeee sen nasılsın canım neler yapıyosunuz bebişinle

iyiz çok şükür..ama sorma o uyku halini bıraksalar hep uyuyacağım nedir bu ... aslında benim bi şikayetim yok ama eşim yüzünü göremiyoruz hep uyuyorsun diyor kaydirigubbakcemile3bulantım felan yokk tek derdim tatlı daha çok puding krizim tutmaya başladı son 2 gündür.......
yarın sabah doktor kontrolüm var biliyosun fazla heyecanlıyım... nasıl uyuyacağım bakalım...

ayyy evet kızım bıraksa bende hep uyuyacam valla
yaaa sen yarın bebşini görecen demi ooohh ne güzel ne heyecanlısındır hadi bakalım güzel haberlerle dönersin inşalla bende ertesi günü güzel haberler veririm inşalla

inşallah canımm. bu heyecan başka hiç bir şeye benzemiyor...
bişey soracam fatoşcum yaa.. resim koymak istiyorum profile ama olmuyorr... sayfa görüntülenemiyor diyor defalarca uğraştım olmuyo

inşallah canımm. bu heyecan başka hiç bir şeye benzemiyor...
bişey soracam fatoşcum yaa.. resim koymak istiyorum profile ama olmuyorr... sayfa görüntülenemiyor diyor defalarca uğraştım olmuyo

canım ben o işlerden anlamıyom valla bende şu aşağıdaki yazdıklarımı tıklaya tıklaya kurcalayarak bulabildim belki sende yapabilirsin canım

kadınlar kulübünün ana sayfasını açınca orda ( öneriler, sorular, sorunlar )diye bir başlık var orayı tıkla açılan sayfada sık sorulan sorular diye başlık var orayı tıkla karşına en baştaki konu avatara resim yükleme var onu tıkla nasıl yükleneceğini gösteriyorlar

tamam canımm bakarımm...

canım benim Rabbim annene acil şifalar versin..Rabbim yar ve yardımcısı olsun..iyi dileklerin için saol canım benim..öptüm canım..a.s.

merve6868 aramıza hoşgeldin canım..ayrıca başın sağolsun canım benim..Rabbim bir daha böyle acı bi olay yaşatmasın..Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bir melek daha göndersin sana..öptüm canım benim..a.s.

nasssınız gızlaaaarr...öptüm canlarıımm..a.s.

hepinizi bukısa zamanda çok sevdim henizin yanında bütün güzellikler sizlerin l
olsun ğüzel sözlerinizle moral buldum

canım benim bilgin için çok saol.İnşallah işe yarar.Allahım isteyen nerde varsa çok aratmadan kısmet etsin inşallah tez zamanda

ALLAH razı olsun inşallah canım benim.sana şunu söylemek istiyorum benim ilk hamileliğimde ne bir bulantı ne bir başağrısı ne canımın çektiği birşey oldu.O zaman biryerde okumuştum çok istenilen gebeliklerde bu tür şikayetlerin olmaması doğalmış sakın bunlara kafanı takma oldumu.hade bakem kafandan çıkar o yaramaz fikirleri ne güzel işte bebişin seni çok seviyor.

hade bakalım hayırlısı inşallah.hAYIRLISI İLE SENDENDE GÜZEL HABERLERİ ALACAĞIZ allahın izniyle Yeterki rabbim ol desin.

ALLAHIM en yakın zamanda güzel haberler vermeni nasip etsin inşallah.İLK aşılamanda ikiz bebekler versin sana inşallah Rabbim.hemde biri kız biri oğlan.sağlıklı olarak kucağına almayıda nasip etsin inşallah

ALLAH tez zamanda dualarını kabul etsin inşallah.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…