- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.721
Hoşgeldin aramıza.Rabbim peygamber sabrı versin size inşallah.Allahım hiç kimseye yaşatmasın bu acıyı.sizlerede birdaha göstermesin inşallah.selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benimde 2.çocuk istiyoruz ben aşılama ile hamile kaldım fakat 1,5 yaşında kaybettim şimdi tekrar istiyoruz dr ğittik hsg filmi çekti tüpler tıkalı dedi şimdi tüp bebek önerdi nisan ğibi ğidecegiz listeye benide ekleyin allah herkese versin bizlerede versin amin .
merhaba kızlar ben cuma gunu pregnyl catlama ignesini vuruldum doktor istedıgımden fazla yumurtan var dedı 19olmuş boyları sol tarafta sagda bırtane benım ıstedıgım bu dedı aklımı karıstırdı 30saat sonra ılıskıye gır dedı kaydirigubbakcemile3 gecenden buyana kasıklarımda agrı var insalah tutmuşdur pazartesı tekrar bakcak altımı acmaktan fenalık geldı-tatlicadiarzu- bu kadınlık nekadar zorrr
iyiz çok şükür..ama sorma o uyku halini bıraksalar hep uyuyacağım nedir bu ... aslında benim bi şikayetim yok ama eşim yüzünü göremiyoruz hep uyuyorsun diyor kaydirigubbakcemile3bulantım felan yokk tek derdim tatlı daha çok puding krizim tutmaya başladı son 2 gündür.......
yarın sabah doktor kontrolüm var biliyosun fazla heyecanlıyım... nasıl uyuyacağım bakalım...
hade bakalım hayırlısı inşallah.hAYIRLISI İLE SENDENDE GÜZEL HABERLERİ ALACAĞIZ allahın izniyle Yeterki rabbim ol desin.
çikolatam dadlum canım hakkında hayırlısı olsun..inşallah psikolojik değildir.hamilelik belirtisidir..öptüm canım..
kızlaaaarrr doktordan geldimmmm... dolu dolu 5 haftalık kesee.. daha bebeğimi görmeedim tabii.. ama şimdilik herşey yolunda gibi görünüyorr.. aşağıda gebelik takibim son adet tarihime göre olduğu için yanlış ama ben düzeltemiyorum .... 8 nisan da tekrar kontrolüm var inşallah o zaman bebişimi görürüm. darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başınaa öptüm hepinizi.
nasıl yani geç döllenme felanmı var canım.
evet canı aynen öyle. benim ilk hamilelğimde öle idi kızımda. o da 2 hafta geriden geliyor görünüyordu. ama çok şükür sağlıklı idi hala da öyle .. kişiden kişiye değişiyor işte herşey..
kızlaaaarrr doktordan geldimmmm... dolu dolu 5 haftalık kesee.. daha bebeğimi görmeedim tabii.. ama şimdilik herşey yolunda gibi görünüyorr.. aşağıda gebelik takibim son adet tarihime göre olduğu için yanlış ama ben düzeltemiyorum .... 8 nisan da tekrar kontrolüm var inşallah o zaman bebişimi görürüm. darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başınaa öptüm hepinizi.
evet canı aynen öyle. benim ilk hamilelğimde öle idi kızımda. o da 2 hafta geriden geliyor görünüyordu. ama çok şükür sağlıklı idi hala da öyle .. kişiden kişiye değişiyor işte herşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?