- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.901
dr kontrolum iyi geçti hali hazırda 2 tane sağ yumurtalık 2 yumoş var.bu gece saat 11 de çatlatma iğnemi vurulcam.endometrium kalınlığım 8 mm olmuş dr fıstık gibi dedi.ayyy çok güldüm.
pazartesi sabahı saat 10 da hastanede olun dedi.
merhaba kızlar 2 gündür nete giremiyordum ama yazıları okudum zeynepciğim inşallah ğüzeller güzeli çok tatlı kızın olur darısı bize inşallah allah isteyen herkese versin
zeynep im gözün aydın allahım inşallah hayırlı evlat olsun kız cocugu cılvesı hareketlerıyle başka oluyor maşallah kızımızaayyy negüzel suslu suslu gıydırırsınhihoyyyt
zeynep ablacıımm canım benimŞeniz inan çok sevindim ayyyy ne güzel yaaa..:teytey::teytey:sositososito gözün aydın canım benim,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..biraz geç oldu ama kusura bakma.pek giremedim nete..:1hug:
gızlaaarr nassınız bakeeeemm..öptüm canlarııımm...
dr kontrolum iyi geçti hali hazırda 2 tane sağ yumurtalık 2 yumoş var.bu gece saat 11 de çatlatma iğnemi vurulcam.endometrium kalınlığım 8 mm olmuş dr fıstık gibi dedi.ayyy çok güldüm.
günaydın kızlar bugün ense kalınlığı ölçümü ve ikili testim vardı..ense kalınlığım 1,2 mm çıktı...dr gayet iyi olduğunu söyledi.....
gelelim cinsiyet meselesine yalvar yakar dr a baktırdım bayağı inceledi veeee kıza benziyo dedi...ama daha çok erken olduğunuda belirtti..ama kapıdan çıkarkende kolay kolay yalınmam dedi...inşallah yanılmaz çok mutluyum...oğluma birde kız kardeş gelecek inşallah...
canım çok güzel çıkmış ense kalınlığı hayırlı olsun test sonucunda güzel gelir inşallah.bebeişin kızmış ha hayırlı olsun allah gönlüne göre versin canım.
kızlar yarın saat 10 da hastaeneye gidiyorum.aşılamam olcak 2 tane sağ tarafta yumoşum var 20/22 mm inşallah yarın herşey olumlu gelişir bebişim ya da bebişlerim tutunur..sonuç ta sanırım 14 gün sonra belli olur.kızlar dualrınıza ihtiyacım var :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
btrkciğim ben de aşılama yaptırdım ama sana şunu söyleyim aşılama olduktan sonra hemen kalkma 30 saniye kadar yat inşallah tutar sede sevinçli haberi verirsin çünkü benim ilk aşılamam hemen tuttu hihoyyytkızlar yarın saat 10 da hastaeneye gidiyorum.aşılamam olcak 2 tane sağ tarafta yumoşum var 20/22 mm inşallah yarın herşey olumlu gelişir bebişim ya da bebişlerim tutunur..sonuç ta sanırım 14 gün sonra belli olur.kızlar dualrınıza ihtiyacım var :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Şeniz:Saruboceq::Saruboceq: canım benim tabiki dualarımız seninle..inşallah bebişlerin bu sefer tutunur bırakmaz istemez anneciğini..hayırlı haberlerini alırız inşallah..Rabbim yar ve yardımcın olsun...:Saruboceq::Saruboceq: amiiinn..öptüm btrcim..:1hug:
btrkciğim ben de aşılama yaptırdım ama sana şunu söyleyim aşılama olduktan sonra hemen kalkma 30 saniye kadar yat inşallah tutar sede sevinçli haberi verirsin çünkü benim ilk aşılamam hemen tuttu hihoyyyt
inşallah güzel çıkıcak canım sonucun.cinsiyet için erken aslında değişebiliyor en kesin 16 18 haftadan sonra netlik kazanıyor .ama olsun hayırlısı neyse o olur inşallahsaol canım inşallah testte bir sorun çıkmaz...vallahi canım kıza benziyo dedi ama ben bir kez daha aynı şeyi duyana kadar sevinmek istemiyorum...herşeyden önce sağlıklı olmaları...
kızlar yarın saat 10 da hastaeneye gidiyorum.aşılamam olcak 2 tane sağ tarafta yumoşum var 20/22 mm inşallah yarın herşey olumlu gelişir bebişim ya da bebişlerim tutunur..sonuç ta sanırım 14 gün sonra belli olur.kızlar dualrınıza ihtiyacım var :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız bakalım ben yine çok kötüyüm :çok üzgünüm:ayın 26 'sı regl günümdü bugün test yaptım evde malesef tek çizgi bana ne oldu bilmiyorum iyicine sıkılmaya başladım tıkır tıkır işleyen adetlerim şimdi gecikiyo geçen ay 13 gün gecikmeyle oldum bu ayda öyle olucağa benziyo ya isyan etmek istemiyorum :1no2:rabbime sığınıyorum ama artık daha dayanamıyorumsenağlama bebek işini unuttum bari adetim düzene girse napıcmı bilemiyorum....
kızlar bu gün dayımın oğlu muhtar seçildi çok sevindik büğün bizim için bayram oldu akp bediye başkanımız yine aynı başkanımız seçildi çok sevindik
selam kızlar nasılsınız bakalım ben yine çok kötüyüm :çok üzgünüm:ayın 26 'sı regl günümdü bugün test yaptım evde malesef tek çizgi bana ne oldu bilmiyorum iyicine sıkılmaya başladım tıkır tıkır işleyen adetlerim şimdi gecikiyo geçen ay 13 gün gecikmeyle oldum bu ayda öyle olucağa benziyo ya isyan etmek istemiyorum :1no2:rabbime sığınıyorum ama artık daha dayanamıyorumsenağlama bebek işini unuttum bari adetim düzene girse napıcmı bilemiyorum....
nazlıcım ya beynimden silip atamıyorumki bebek düşüncesini elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama olmuyo tam 18 ay oldu çok yoruldum :çok üzgünüm:rabbime sığınıyorum inşallah imdadıma yetişir desteğin için çok sağol bitanema.s.Canım kıyamam sana ben unut bak neşeyle bak inancın sonsuz olsun ve kafan başka yerlerde çok fazla düşünmek hormonları bile alt üst ediyormuş herkez tamam yaa artık düşünmüyorum dediğinde hamiş kaldı asla asla ümidini yitirme:1hug:
Olacak zelişim halaylar çekilecek yine buradaa.s.
BTR canım hayırlısı inanın dualarım sizlerle hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..Kızlar ümitsizlik asla yok yok yokŞeniz:1hug:a.s.
canım, hadi hayırlısı olsun inşallah. müjdeli haberi tez zamanda verirsin inşallah.
canım, tebrk ederim dayının oğlunu.
canım benim. bomza moralini lütfen. Rabbim elbet vericek, yeterki doğru zamanda sağlıcakla olsun. bir haftadır sürekli yatıyorum. yattığım yerde bile dualarımdasın canım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?