kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım gözün aydın..inşallah hakkında hayırlısı olsun..hadi bekeemmm..çalışmalara başlayııınn..kaydirigubbakcemile3öptüm canım benim..Şeniz

merhaba kızlar 2 gündür nete giremiyordum ama yazıları okudum zeynepciğim inşallah ğüzeller güzeli çok tatlı kızın olur darısı bize inşallah allah isteyen herkese versin

zeynep im gözün aydın allahım inşallah hayırlı evlat olsun kız cocugu cılvesı hareketlerıyle başka oluyor maşallah kızımıza ayyy negüzel suslu suslu gıydırırsınhihoyyyt

canlarım saolun inşallah sizlerdende en kısa zamanda iyi haberler alırız....

canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim...inşallah bu ay vereceksin müjdeli haberi...

canım herşey çok güzel gidiyo maşallah inşallah 14 gün sonrada müjdeli haberlerinide alırız :CüvCüv:

canım çok güzel çıkmış ense kalınlığı hayırlı olsun test sonucunda güzel gelir inşallah.bebeişin kızmış ha hayırlı olsun allah gönlüne göre versin canım.

canım çok güzel çıkmış ense kalınlığı hayırlı olsun test sonucunda güzel gelir inşallah.bebeişin kızmış ha hayırlı olsun allah gönlüne göre versin canım.

saol canım inşallah testte bir sorun çıkmaz...vallahi canım kıza benziyo dedi ama ben bir kez daha aynı şeyi duyana kadar sevinmek istemiyorum...herşeyden önce sağlıklı olmaları...

kızlar yarın saat 10 da hastaeneye gidiyorum.aşılamam olcak 2 tane sağ tarafta yumoşum var 20/22 mm inşallah yarın herşey olumlu gelişir bebişim ya da bebişlerim tutunur..sonuç ta sanırım 14 gün sonra belli olur.kızlar dualrınıza ihtiyacım var :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Şeniz:Saruboceq::Saruboceq: canım benim tabiki dualarımız seninle..inşallah bebişlerin bu sefer tutunur bırakmaz istemez anneciğini..hayırlı haberlerini alırız inşallah..Rabbim yar ve yardımcın olsun...:Saruboceq::Saruboceq: amiiinn..öptüm btrcim..:1hug:

kızlar bu gün dayımın oğlu muhtar seçildi çok sevindik büğün bizim için bayram oldu akp bediye başkanımız yine aynı başkanımız seçildi çok sevindik

btrkciğim ben de aşılama yaptırdım ama sana şunu söyleyim aşılama olduktan sonra hemen kalkma 30 saniye kadar yat inşallah tutar sede sevinçli haberi verirsin çünkü benim ilk aşılamam hemen tuttu hihoyyyt

sağolun kızlar umarı rabbim dualarımı kabul eder.:Saruboceq:

saol canım inşallah testte bir sorun çıkmaz...vallahi canım kıza benziyo dedi ama ben bir kez daha aynı şeyi duyana kadar sevinmek istemiyorum...herşeyden önce sağlıklı olmaları...
inşallah güzel çıkıcak canım sonucun.cinsiyet için erken aslında değişebiliyor en kesin 16 18 haftadan sonra netlik kazanıyor .ama olsun hayırlısı neyse o olur inşallah

bu sefer olur canım inşallah güzel hamiş haberini alırız artıkın.hihoyyyt

kızlar günaydın herkese.
3-4 gündür giremedim nete..dr ve iş arasında gidip gelmekten fırsat bulamadım kk ya girmeye.biraz da moral bozukluğu işte, malum..
geçen hafta p.tesi aşılama öncesi yumoşlara bakıldı sol overde 3 tane vardı ve en büyüğü 9,7 mm idi( tam bir hüsran...sağda da 1 tane idi ve 13 mm de kalmıştı çarşamba tekrar gittim yerinde sayıyorduççdr um ısrarla cuma da görmek istedi ve inanmayacaksınız soldakiler de sağdakiler de bir anda büyümüş ve 20-22 mm arası idi hepsi de..ancak aşılama için geç kalınmış olabilir diye bu ay da spontana bırakıldım..bakalım kısmet..kendiliğinden olmazsa gelecek ay aşılama dedi dr .um..

sevgiler hepinize..

zeynepcim canım çok sevindim senin adına..herşeyden öce gelişmelerin normal seyrediyor olması çok güzel..bir de kızın olursa tuzu biberi olacak dimi:)

btrklc canım inşallah 14 gün sonra müjdeli haberini alır ve bizimle de paylaşırsın.dularımız seninle..
sevgiler...

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz,inşallah olur!a.s.

selam kızlar nasılsınız bakalım ben yine çok kötüyüm :çok üzgünüm:ayın 26 'sı regl günümdü bugün test yaptım evde malesef tek çizgi bana ne oldu bilmiyorum iyicine sıkılmaya başladım tıkır tıkır işleyen adetlerim şimdi gecikiyo geçen ay 13 gün gecikmeyle oldum bu ayda öyle olucağa benziyo ya isyan etmek istemiyorum :1no2:rabbime sığınıyorum ama artık daha dayanamıyorumsenağlama bebek işini unuttum bari adetim düzene girse napıcmı bilemiyorum....

Canım kıyamam sana ben unut bak neşeyle bak inancın sonsuz olsun ve kafan başka yerlerde çok fazla düşünmek hormonları bile alt üst ediyormuş herkez tamam yaa artık düşünmüyorum dediğinde hamiş kaldı asla asla ümidini yitirme:1hug:
Olacak zelişim halaylar çekilecek yine buradaa.s.

BTR canım hayırlısı inanın dualarım sizlerle hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..Kızlar ümitsizlik asla yok yok yokŞeniz:1hug:a.s.

canım, hadi hayırlısı olsun inşallah. müjdeli haberi tez zamanda verirsin inşallah.

kızlar bu gün dayımın oğlu muhtar seçildi çok sevindik büğün bizim için bayram oldu akp bediye başkanımız yine aynı başkanımız seçildi çok sevindik

canım, tebrk ederim dayının oğlunu.

canım benim. bomza moralini lütfen. Rabbim elbet vericek, yeterki doğru zamanda sağlıcakla olsun. bir haftadır sürekli yatıyorum. yattığım yerde bile dualarımdasın canım.a.s.

nazlıcım ya beynimden silip atamıyorumki bebek düşüncesini elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama olmuyo tam 18 ay oldu çok yoruldum :çok üzgünüm:rabbime sığınıyorum inşallah imdadıma yetişir desteğin için çok sağol bitanema.s.

wannam canım çok sağol allah razı olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin sanada acil şifalar versin inşallah..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…