kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

birada psikolojik bu durum arkadaşlar 1gün geince hıh diyoruz hiç geçikmezdi heralde hamileyim sonra 2.gün ve bu böyle sürüp gidiyor vücudumuz bize oynadıgı bir oyun bu ben öyle alıştırdım kendimi bazen yeniliyorum kendime bazende savaşıyorum hamile degilim bu ay sana inanmıcam diye ama yenilen hep ben oluyorum kendimizi inandırıyoruz arkadaşlar çok istşyoruz o yüzden olabilir

ay canım ınsaallah da oyle olur hamış hamış gıdersın hastaneye senı okurken cok pozıtıf enerjı doldum umarım sende oyle olursun buda bebege yansır ve sıkı sıkı tutunur annecıgıne sevgıler :ecrin_bebek:

ya zelıscım bı dur panık yapma adet duzenzıslesınce hanı derler ya buyukler rahım bebek arıyo dıye ve cok gecmeden hamıle olunur belkı ole bısıdır senınkıde bıraz da ole dusun ve sakın ol bakalım bu kadar duzenlı ıken neden sebebsız duzensızlessın dımı ınsallah ıyı seylerın habercısıdır en azından bız ole dusunelım tamam mı tatlım hadı hepbırlıkte relax sevgıler...

çok moralim bozuk bugün beni gıcık eden bi arkadaş daha geçen ay hap kullanmayı bıraktı ve hemen hamile kaldı benim 2senedir ugraştıgımı bilerek bide hava atarak söylediki çok zoruma gitti adama keçiboynuzu kaynatıyom içmiyo havuç sıkıyom içmiyo sinirimden aglıyom küscem zaten onu istiyo anlaşıldı

mavili canım ağzından bal damlıyo inşallah dediğin gibidir bitanem artık iyicene sıkılmaya başladım inşallah daha fazla beklemem,beklemeyiz canım.....

secem ciğim canım ya moralini bozma işallah hayırlı evlatlar verir yaradan hiç öyle düşünme herşeyin bir zamanı var sen daha iyisini bilirsin ama eşin ve sen iyi bir dr a gitseniz eşine ilaç tedavisi başlanır daha kolay olur

kızlar geri döndümm:sm_cool: kayınpederim allaha şükürler olsun iyii...bizim 10 günde korkudan canımız çıktı ama sonucu iyi olduu....galiba ben yokken listede 1 kişi daha hamiş kalmışş..hihoyyyt benim bu aydan umudum yok...malumm pek calışamadık artık önümüzdeki ay bol bol calışır bebişimizi yaparız inşallahh:dance:

canım inşallah hamiledirsinn...idrar testlerini adetin 10 gün geçmeden yaparsan %100 doğru sonuc vermez diyolar...adet olsak bi dert olmasak başka bi dertt offf offffkafamçokkarıştı

canım inşallah hamiledirsinn...idrar testlerini adetin 10 gün geçmeden yaparsan %100 doğru sonuc vermez diyolar...adet olsak bi dert olmasak başka bi dertt offf offffkafamçokkarıştı

canım kayınpederine geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah ben pek ümitli değilim çünkü hiç bir belirti yok bende ne göğüs ağrısı nede adet olma belirtisi yarın doktora gidicem bakalım herşey belli olacak ama ben kendimi en kötüsüne hazırladım her ay ümit edip sonunda hüsrana uğramak psikolojimide alt üst etti....

günaydıınn kızlaar....2 ay gecikmeden sonra adetim bugün geldi.Cumaya allah izin verirse dr gidiyorum.
3. günü gel demişti..zelişcim inşallah hamilesindir canım..eğer bebiş yoksa inşallah hayırlısıyla adet olursun..çünkü çok kötü beni 2 aydır mahvetti bu gecikme..pelincim hoşgeldin canım..tekrar geçmiş olsun kayınpederine..

öptüm canlarııımm..Şeniz

zelişcim canım seni öyle iyi anlıyorum ki..asla ve asla düzenli bir adetim olmadı senelerdir..28 günü de geçtim 30 günde bir regl olanlara hayranım inan..paranoyak olacaz valla "hamile miyim, niye regl olmadım..vs" diye diye..sen yine de bebiş işini unutma canım, bizim gibilere sürpriz yapıyor genelde sıpalar..sen yine "aaa adetim gecikti galiba" dediğin bir anda geliyor meleğin....öptüm canımm...

ebrucum yettim garii bacım..iyiyim valla canım nasıl olayım..sen nassen bakem kader arkadaşım:))
çok öptümmm

:teytey: çok şükür cerotcum bacıımm iyiyim adet oldum ona seviniyom valla..ayy az değil tam iki ay gecikti şişmiştim valla..cumaya dr a gidip tedaviye başlıycaz..baya kiloluyum ama artık onuda takmıyom bi bebek daha doğurayım da sonra devam ederim....öptüm bacıımm..Şeniz:teytey::teytey:

canım varya adete sevinenler topiği açsak baya bi kişi olacağız yani:)) bende regl olunca hem sevinip hem üzülüyorum deli gibi..hem diyorum "aaa düzenli oldum" hem de "tüh bu ay da bebek olmamış":)))) -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bööle olduk yaw

canım bende de kilo var sorma..yani bu sıpalar bizi şişirdi daha gelmeden..ilaçlar çok yapıyor ebruşum..neyse doğuralım da Allahın izniyle, başlarız diyete, olmamı:))

olmamıııı :)) olur tabiki..valla bi hamiş kalayım da hayırlısıyla sonrası gelir allahın izniyle..dediğin bi sevindim bi sevindim ki bi daha sevindim sabah adet olduğumu görünce:roflol::roflol:eşime telefon ettim cumaya izin al diye..gerçekten öyle bi topik açmak lazımkaydirigubbakcemile5..öptüm bacııımm..Şeniz

Ebrucum merhaba. valla bende çok sevindim senin adet olmana ne yalan söyliyim. Sebepsiz gecikmesi insanı strese sokuyo. İnş. şimdi tedaviye başlarsın hakkında hayırlısı olsun canım. Bugün sana yazacaktım hala yokmu bişey diye sen yazmışsın. İşlerimden dolayı dışarlardaydım şimdi geldim bi bakayım dedim senin yazını okuyunca inanmazsın ama oh be dedim :) Oluruz bi dert olmayız bi dert nedir bu kadınların çilesi.

Bütün arkadaşlarada selamlarımı iletiyorum. Hastalanmayıp bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Benimde hastalanmama daha 10 gün var ama karnım belim çok ağrıyo sanırım bu ayda olmayacak. ne yapalım hayırlısı böyleymiş. Hepinizi öptüm

selam kızlar benim kırmızılar bana 1 nisan şakası yapıp geldiler malesef inşallah önümüzdeki aylarda böyle gecikmeler yaşamam zeynepcim yeni tarihim 1 mayıs hatırlıyorumda geçen sene mayısa listeye yazdırmıştım kendimi koskoca 1 sene geçti bişey yok 19. aya adım attık rabbim herşeyin hayırlısını verir inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…