- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.941
kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedi.inşal lah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim
canım seninle aynı durumdayım geçen ay aynı öyle olmuştum hiç aksamayan adetim tam 12 gün geçmişti testler hep negatifti doktor stresden dedi ve farlutal verdi daha farlutaldan 1 tane içer içmez adet oldum şimdide aynı 5 gündür adetimi geçiyorum dün test yaptım evde negatif çıktı gaiba geçen ayki gibi oldum ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var bende 1 2 gün daha bekleyip doktora gidicem bu belirsizlik çıldırtıyo beni umarım sen hamişsindir.....
ya zelıscım bı dur panık yapma adet duzenzıslesınce hanı derler ya buyukler rahım bebek arıyo dıye ve cok gecmeden hamıle olunur belkı ole bısıdır senınkıde bıraz da ole dusun ve sakın ol bakalım bu kadar duzenlı ıken neden sebebsız duzensızlessın dımı ınsallah ıyı seylerın habercısıdır en azından bız ole dusunelım tamam mı tatlım hadı hepbırlıkte relax sevgıler...
canım seninle aynı durumdayım geçen ay aynı öyle olmuştum hiç aksamayan adetim tam 12 gün geçmişti testler hep negatifti doktor stresden dedi ve farlutal verdi daha farlutaldan 1 tane içer içmez adet oldum şimdide aynı 5 gündür adetimi geçiyorum dün test yaptım evde negatif çıktı gaiba geçen ayki gibi oldum ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var bende 1 2 gün daha bekleyip doktora gidicem bu belirsizlik çıldırtıyo beni umarım sen hamişsindir.....
canım inşallah hamiledirsinn...idrar testlerini adetin 10 gün geçmeden yaparsan %100 doğru sonuc vermez diyolar...adet olsak bi dert olmasak başka bi dertt offf offffkafamçokkarıştı
selam kızlar nasılsınız bakalım ben yine çok kötüyüm :çok üzgünüm:ayın 26 'sı regl günümdü bugün test yaptım evde malesef tek çizgi bana ne oldu bilmiyorum iyicine sıkılmaya başladım tıkır tıkır işleyen adetlerim şimdi gecikiyo geçen ay 13 gün gecikmeyle oldum bu ayda öyle olucağa benziyo ya isyan etmek istemiyorum :1no2:rabbime sığınıyorum ama artık daha dayanamıyorumsenağlama bebek işini unuttum bari adetim düzene girse napıcmı bilemiyorum....
cerotcuumm bacuuumm nasılsın gariii..öptüm bacııımmm..Şeniz
ebrucum yettim garii bacım..iyiyim valla canım nasıl olayım..sen nassen bakem kader arkadaşım:))
çok öptümmm
:teytey: çok şükür cerotcum bacıımm iyiyim adet oldum ona seviniyom valla..ayy az değil tam iki ay gecikti şişmiştim valla..cumaya dr a gidip tedaviye başlıycaz..baya kiloluyum ama artık onuda takmıyom bi bebek daha doğurayım da sonra devam ederim....öptüm bacıımm..Şeniz:teytey::teytey:
canım varya adete sevinenler topiği açsak baya bi kişi olacağız yani:)) bende regl olunca hem sevinip hem üzülüyorum deli gibi..hem diyorum "aaa düzenli oldum" hem de "tüh bu ay da bebek olmamış":)))) -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bööle olduk yaw
canım bende de kilo var sorma..yani bu sıpalar bizi şişirdi daha gelmeden..ilaçlar çok yapıyor ebruşum..neyse doğuralım da Allahın izniyle, başlarız diyete, olmamı:))
günaydıınn kızlaar....2 ay gecikmeden sonra adetim bugün geldi.Cumaya allah izin verirse dr gidiyorum.
3. günü gel demişti..zelişcim inşallah hamilesindir canım..eğer bebiş yoksa inşallah hayırlısıyla adet olursun..çünkü çok kötü beni 2 aydır mahvetti bu gecikme..pelincim hoşgeldin canım..tekrar geçmiş olsun kayınpederine..
öptüm canlarııımm..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?