- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.921
raebzeh canım saolasın..Daha iyileri sizlerin olsun inşallah..ne yapalım kendiliğinde gelirse bebiş gelsin yok gelmezse ancak 3sene sonra deneyebiliriz herhalde tüp bebeği..amannn gün doğmadan neler doğuyor..evide öyle 10 senelik krediyle almıştık ama 4 senede bitirdik çok şükürki..belki buda öyle olur..nasip herşey nasip..
kızlar bugün birazda üzgünüm hani şehit olan polis akrabam vardı ya onlarında 5 yaşında oğluşları vardı uzun zamandır ikinci bebişi istiyolardı olmuyodu dün öğrendim karısı cenaze zamanı şüpheleniyodu gününü geçiyodu hamileymiş şu adaletsiz dünyaya bak bir çocuğu olacağını öğrenemeden göçüp gitti rabbime birkez daha yalvarıyorum herşeyin hayırlısını versin uzun ömürler versin geriside olur inşallah...
günaydın kızlar bugün ense kalınlığı ölçümü ve ikili testim vardı..ense kalınlığım 1,2 mm çıktı...dr gayet iyi olduğunu söyledi.....
gelelim cinsiyet meselesine yalvar yakar dr a baktırdım bayağı inceledi veeee kıza benziyo dedi...ama daha çok erken olduğunuda belirtti..ama kapıdan çıkarkende kolay kolay yalınmam dedi...inşallah yanılmaz çok mutluyum...oğluma birde kız kardeş gelecek inşallah...
bende aranıza katılabilirmiyim,sonunda bende nisan da allah nasip ederse 2. bebeğime hamile kalmaya karar verdim bakalım ne olacak?allah herkesin gönlüne göre versin inşallah!
son reglim 26 mart,
kızlar yarın saat 10 da hastaeneye gidiyorum.aşılamam olcak 2 tane sağ tarafta yumoşum var 20/22 mm inşallah yarın herşey olumlu gelişir bebişim ya da bebişlerim tutunur..sonuç ta sanırım 14 gün sonra belli olur.kızlar dualrınıza ihtiyacım var :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bu gün dayımın oğlu muhtar seçildi çok sevindik büğün bizim için bayram oldu akp bediye başkanımız yine aynı başkanımız seçildi çok sevindik
kızlar günaydın herkese.
3-4 gündür giremedim nete..dr ve iş arasında gidip gelmekten fırsat bulamadım kk ya girmeye.biraz da moral bozukluğu işte, malum..
geçen hafta p.tesi aşılama öncesi yumoşlara bakıldı sol overde 3 tane vardı ve en büyüğü 9,7 mm idi( tam bir hüsran...sağda da 1 tane idi ve 13 mm de kalmıştı çarşamba tekrar gittim yerinde sayıyorduççdr um ısrarla cuma da görmek istedi ve inanmayacaksınız soldakiler de sağdakiler de bir anda büyümüş ve 20-22 mm arası idi hepsi de..ancak aşılama için geç kalınmış olabilir diye bu ay da spontana bırakıldım..bakalım kısmet..kendiliğinden olmazsa gelecek ay aşılama dedi dr .um..
sevgiler hepinize..
zeynepcim canım çok sevindim senin adına..herşeyden öce gelişmelerin normal seyrediyor olması çok güzel..bir de kızın olursa tuzu biberi olacak dimi:)
saol canım benim henüz kesin değil ama dr amcamız öyle sandı bakalım 2 hafta sonra daha net belli olur...
selam kızlar nasılsınız bakalım ben yine çok kötüyüm :çok üzgünüm:ayın 26 'sı regl günümdü bugün test yaptım evde malesef tek çizgi bana ne oldu bilmiyorum iyicine sıkılmaya başladım tıkır tıkır işleyen adetlerim şimdi gecikiyo geçen ay 13 gün gecikmeyle oldum bu ayda öyle olucağa benziyo ya isyan etmek istemiyorum :1no2:rabbime sığınıyorum ama artık daha dayanamıyorumsenağlama bebek işini unuttum bari adetim düzene girse napıcmı bilemiyorum....
zelişçim bak canım çok stres yapıyosun buda adetlerine yansımaya başladı...biraz başka şeylerle meşgul olmaya çalış canım...gez dolaş evde durma...bak benimde 19 ay sonra geldi mucizem...biraz sabretmek gerekiyo hayatım...
ay ay gözün aydin cnim insallah birtanede cimcime severiz uzaktanda olsa
insallah dogru görmüstür sag saglim kucagina alirsin insallah
kizlar arada girebiliyorum sadece
hepinizi öpüyorum
saol canım inşallah herşey yolunda gider...kız erkek farketmiyo yeterki sağlıklı olsun ...ama tabi değişiği insanın gönlü istemiyor deil...hihoyyyt
Aysucum ben oğluşumdan önce 3 sene korunmuştum sonra istemiştik ve hapı bıraktığım ilk hafta hamile kalmıştım, İlkinde öyle olunca insan ikincide de öyle olur zannediyo, (inşallah senin olur tabi) ben ikinci için korunmayı bırakalı 5 ay oluyo nerdeyse tık yok:bbo:
Olabiyo böyle şeyler yani sıkma canını hemen olmazsa, benimki az bile sayılır burda 10 ay 15 ay hatta daha fazla bekleyenler var ikinci için, hadi bakalım hayırlısı yüce Rabbim cuma gününün hürmetine dualarımı duysun tekrar tekrar , hamiş haberlerimizi paylaşalım burda çabucak :CüvCüv:
zeliş82 ......................................26 Mart
ali -ye ........................................5 Nisan
cerot..........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
BTRKLC..................................18 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
güleser1983.............................3 Mayıs
selkie
diorisimo
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
Balsurat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
HAMİŞLER
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah
ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...
gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....
kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedi.inşal lah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım benimm hayırlısı olsun inşallah Allahım gönlündekini hemen hemencikkk nasip etsin etsinnnn sana hadi kızlar hepbirlikte dua ediyoruz :Saruboceq::Saruboceq:Çok öperim canım seni Allaha emanetsin :asigim::1hug:a.s.
inşallah nazlım inşallah dua edin umarı 15 gün sonra müjdeli haber veririm.:sm_cool:
kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedi.inşal lah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim
btrkrik ciğim sende 2 ci çocuk istiyosun demi canım dualarım seninle rabbim gönlüne göre verir
inşallah güzel çıkıcak canım sonucun.cinsiyet için erken aslında değişebiliyor en kesin 16 18 haftadan sonra netlik kazanıyor .ama olsun hayırlısı neyse o olur inşallah
bu sefer olur canım inşallah güzel hamiş haberini alırız artıkın.hihoyyyt
herkese günaydın hayırlı haftalar btrklc canım hayırlı haberler gelir bu ay inşallahhhh senden umudunu kaybetme........
zeynepcim canım çok sevindim senin adına..herşeyden öce gelişmelerin normal seyrediyor olması çok güzel..bir de kızın olursa tuzu biberi olacak dimi:)
btrklc canım inşallah 14 gün sonra müjdeli haberini alır ve bizimle de paylaşırsın.dularımız seninle..
sevgiler...
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz,inşallah olur!a.s.
canım, hadi hayırlısı olsun inşallah. müjdeli haberi tez zamanda verirsin inşallah.
canım, tebrk ederim dayının oğlunu.
canım benim. bomza moralini lütfen. Rabbim elbet vericek, yeterki doğru zamanda sağlıcakla olsun. bir haftadır sürekli yatıyorum. yattığım yerde bile dualarımdasın canım.a.s.
canım inşallah herşey yolunda gider..hakkında hayırlısı olsun...
gözünüz aydın olsun canım...
inşallah bu ay doğal yollardan gelir meleğin canım...
saol canım benim henüz kesin değil ama dr amcamız öyle sandı bakalım 2 hafta sonra daha net belli olur...
zelişçim bak canım çok stres yapıyosun buda adetlerine yansımaya başladı...biraz başka şeylerle meşgul olmaya çalış canım...gez dolaş evde durma...bak benimde 19 ay sonra geldi mucizem...biraz sabretmek gerekiyo hayatım...
saol canım inşallah herşey yolunda gider...kız erkek farketmiyo yeterki sağlıklı olsun ...ama tabi değişiği insanın gönlü istemiyor deil...hihoyyyt
inşallah kızlar herşey olumlu gelişir.umarım ikinci meleklerimize hepimiz kavuşuruz.
merhaba kızlar ...aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...
betercim inşallah bu sefer çabaların boşa gitmiycek sayıda çok güzelmiş...umarım tutar bu sefer hayatım...
btr canım rabbim hayırlısını versin inşallah 14 gün sonra burda hamileliğini kutluyor oluruz rabbim gönlüne göre versin inşallah....a.s.
Selam kızlar iyisinizdir umarım hepiniz.sengözlerimebaksanab Nazlıcım çok sevindim yadıklarına inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi paylaşırsın bizilmehihoyyythihoyyyt
Yaaa kızlar ben hala beklemedeyim 6-7 gün geçti hala bişi yok, kaç oldu test yapıyorum negatif çıkıyo, hiç böyle olmazdı günü hep belliydi. Test kitlerinde negatif çıkıpta hamilelik mümkünmü acaba benneyaptımkibenneyaptımki Doktora gidicem ama eşim bi kaç gün daha bekle diye ısrar ediyo bi 10 gün geçsin bakalım diyo offfffffffffff oooffffffff
öpüyorum hepinizi hayırlı günler canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?