kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canim öncelikle ahyirli olsun yeni arabaniz
kazasiz belasiz kulanmak nasip etsin insallah
bebegede gelince dedigin gibi cabucak biter borcunda bebegine sira gelir
yada en dogal yolla olurda beklemene hic gerek kalmaz insallah

canim n asip iste yapilabilecek birsey yok malesef
insallah o bebegiyle biraz olsun aciusi hafifler
ne diyelim allah o evlatlarina uzun ömür versin

ay ay gözün aydin cnim insallah birtanede cimcime severiz uzaktanda olsa
insallah dogru görmüstür sag saglim kucagina alirsin insallah

bende aranıza katılabilirmiyim,sonunda bende nisan da allah nasip ederse 2. bebeğime hamile kalmaya karar verdim bakalım ne olacak?allah herkesin gönlüne göre versin inşallah!

son reglim 26 mart,

tabiki ne demek hosgeldin aramiza
insallah en yakin zamanda hamile kalabilirsin sende
ilk bebegin kac yasinda acaba ????

kizlar arada girebiliyorum sadece
hepinizi öpüyorum

selkie benimde son regl 26 mart bu ayı beraber takip edicez demekki. hoşgeldin bende yeniyim. umarım bu ayda isteyen bekleyen herkez çok güzel haberler alır. benimde 1 kızım var 21 aylık.

canım inşallah herşey yolunda gider..hakkında hayırlısı olsun...
kızlar bu gün dayımın oğlu muhtar seçildi çok sevindik büğün bizim için bayram oldu akp bediye başkanımız yine aynı başkanımız seçildi çok sevindik

gözünüz aydın olsun canım...

inşallah bu ay doğal yollardan gelir meleğin canım...

evet canım benim yaa böyle olabiliyomuş banada çok söylediler hemen istedim zaten bunu duyunca.ben Rabbim ne zaman isterse veriyo diyorum bu olaya inşallah seninde benimde herkesinde hayırlısıyla hemen nasip etsin Allahım inşallah canım...

zeynepcim canım benide eklermisin listeye ikinci bebek için çalışmalara başlayacağım Allahın izniyle inşallahsüprizzzzz

batuhanım,hoşbulduk,bir oğlum var oda 5 yaşında,2.için geç bile kaldığımı düşünüyorum bazen....

çikolata86,bitanem evet seninle beraber takip ediez bu ayı,inşallah olur bu ay,ben doktoruma hesaplattım bu ay hamile kalırsam tam 1 oçakta beklenen doğum tarihi,keşke olsa,yeni yıla yeni bebişlerimizle girerdik!ne güzel olurdu! :))

Son düzenleme:
Kızlar kaç gündür koşturmacadayım.Oğlum hastaydı onunla uğraştım.Güzel haberlerinizi okudum çok sevindim.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.Allahın bu ay hepimize güzel haberler vermeyi kısmet etsin inşallah.çatlatma iğnesi vurulmamın üstünden 14 gün geçti .ayın 13 ne kadar adet olmazsan dr um gel dedi ama daha çok var.ben bu hafta sonu idrar testi yapsam sonuç verirmi acaba sizce.Çoooook merak ediyorum,çoooook.hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın

günaydın kızlaaarr..nassınız bakeemm..ben daha adet olmadım ne yapacam akıl verin ben adet olmay ı istiyorum oda nazlanıyo ..acaba çok mu olsun diye kafaya takıyorum..bitki çaylarımı içsem acaba..kızlar düşünsenize en son ocağın 7 sinde adet olmuştum..ooooff oooooooooooffsenağlamasenağlama..zelişcim ,inan seni çok iyi anlıyorum tatlım..bendeisyan etmek istemiyorum ama şaştım kaldım.fisfisfis.bu da bizim sınavımız..ama nasıl geçecem bilemiyorum..öptüm canlarıımm..

kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedi.inşal lah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım benimm hayırlısı olsun inşallah Allahım gönlündekini hemen hemencikkk nasip etsin etsinnnn sana hadi kızlar hepbirlikte dua ediyoruz :Saruboceq::Saruboceq:Çok öperim canım seni Allaha emanetsin :asigim::1hug:a.s.

inşallah nazlım inşallah dua edin umarı 15 gün sonra müjdeli haber veririm.:sm_cool:

hihoyyyt canım benim ne güzel..çok sevindim..inşallah müjdeli haberlerini alırız..:Saruboceq:Rabbim yardımcın olsun..aşılaman hayırlısıyla sonuçlanır inşallah...öptüm canım..Şeniz

:Saruboceq:
btrkrik ciğim sende 2 ci çocuk istiyosun demi canım dualarım seninle rabbim gönlüne göre verir

herkese günaydın hayırlı haftalar btrklc canım hayırlı haberler gelir bu ay inşallahhhh senden umudunu kaybetme........

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz,inşallah olur!a.s.

ali -ye ........................................5 Nisan
cerot..........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
BTRKLC..................................18 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
güleser1983.............................3 Mayıs

zeliş82
aysu1
selkie
diorisimo
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
Balsurat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMİŞLER

NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

merhaba kızlar ...aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...
betercim inşallah bu sefer çabaların boşa gitmiycek sayıda çok güzelmiş...umarım tutar bu sefer hayatım...

btr canım rabbim hayırlısını versin inşallah 14 gün sonra burda hamileliğini kutluyor oluruz rabbim gönlüne göre versin inşallah....a.s.

merhaba kızlar ...aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...
betercim inşallah bu sefer çabaların boşa gitmiycek sayıda çok güzelmiş...umarım tutar bu sefer hayatım...

btr canım rabbim hayırlısını versin inşallah 14 gün sonra burda hamileliğini kutluyor oluruz rabbim gönlüne göre versin inşallah....a.s.

inşallah canım arkadaşlarım umarım burdan güzel haberlerimi veririm.:lepi::Saruboceq:

Selam kızlar iyisinizdir umarım hepiniz.sengözlerimebaksanab Nazlıcım çok sevindim yadıklarına inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi paylaşırsın bizilmehihoyyythihoyyyt

Yaaa kızlar ben hala beklemedeyim 6-7 gün geçti hala bişi yok, kaç oldu test yapıyorum negatif çıkıyo, hiç böyle olmazdı günü hep belliydi. Test kitlerinde negatif çıkıpta hamilelik mümkünmü acaba benneyaptımkibenneyaptımki Doktora gidicem ama eşim bi kaç gün daha bekle diye ısrar ediyo bi 10 gün geçsin bakalım diyo offfffffffffff oooffffffff

öpüyorum hepinizi hayırlı günler canlarım

canım seninle aynı durumdayım geçen ay aynı öyle olmuştum hiç aksamayan adetim tam 12 gün geçmişti testler hep negatifti doktor stresden dedi ve farlutal verdi daha farlutaldan 1 tane içer içmez adet oldum şimdide aynı 5 gündür adetimi geçiyorum dün test yaptım evde negatif çıktı gaiba geçen ayki gibi oldum ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var bende 1 2 gün daha bekleyip doktora gidicem bu belirsizlik çıldırtıyo beni umarım sen hamişsindir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…