- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.861
kızlar merabalar.sonunda kesin karar aldık ikinci bebişimiz için haftaya başlıyoruz çalışmalarabenneyaptımkiilk defa korunmuycam inşallah hayırlısıysa hemen olur ilk bebişim yani oğlum hemen gelmişti beni bekletmeden inşallah ikincide öle olur.inşallah hepinize hayırlı sağlıklı sıhatli güzel evlatlar verir rabbim başkasının duası kabul olurmuşcanı gönülden birde kız evladım olmasını istiyorum hayırlısı..
yaa Zelişim oldumu oluyor gerçekten AllahtaN Hayırlısı canım..Hepsine sabır diliyorum..
Raebzeh canım:))))) ya ben hatta geç dünyaya gelmişim annem diyor hala yerini beğendin çıkmak istemedin diye 10 aya dönmüşte dünyaya gelmişim dombini birşey birde :) Annem az çekmemiş yaa kıyamam ona ben ama öyle diyor kocamanda öpüyor iyiki geldin diye çok şanslıyım ben yaa şükürler olsun:)
evet arkadaşlar benim oglan virüstü bu sabah ben ve hepinizi güldürdü hala gülüyorum yaa:roflol:
canım yaa başınız saolsun arkadaşım çok üzüldüm allah geride kalanlara sabır ve dayanma gücü versin evet canım çook haklısın herşeyin hayırlısı benim hep duam odur allahım verecegin herşeyin hayırlısını ver rabbim cümlemize herşeyin hayırlısını nasip etsin inş. amiiinkızlar bugün birazda üzgünüm hani şehit olan polis akrabam vardı ya onlarında 5 yaşında oğluşları vardı uzun zamandır ikinci bebişi istiyolardı olmuyodu dün öğrendim karısı cenaze zamanı şüpheleniyodu gününü geçiyodu hamileymiş şu adaletsiz dünyaya bak bir çocuğu olacağını öğrenemeden göçüp gitti rabbime birkez daha yalvarıyorum herşeyin hayırlısını versin uzun ömürler versin geriside olur inşallah...
ya haklısın Nazlıymışım bende:))))aminn aminnn Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İster nazlı nazlı gelsin ister koşarak sağlıkla hayırlısıyla gelsinde hep dua ediyorum etmeyede devam hayırlısıyla alacağız tatlı haberlerimizi sırasıyla amaaaaa ben bugün o tatlı virüsü mıncırmak istiyorum annesi bir zahmet bizim yerimize bi kokla bi o tatlı yanakları mıncırıver yavaşcacık:)
cerotcum hayırlısı olsun canım..bide incirle soğan suyunu dene ama önce inciri dene çünkü yumoşları büyüten incir,soğan kistleri yok ediyo sakın şimdi soğanı deneme o adetten önce yapılacak..tmm mı canım benim..öptüm cerotum..Şeniz
hatice ablacım hoşgeldin.nassın sende durumlar nasıl?öptüm canım.Şeniz
tuğbacım beni güldürdün valla..baak hemende yakaladık..dedektif olduk valla..:roflol::roflol:öptüm canım..Şeniz
zeynepcim valla liste başıyım amma körmüşüm canım benim hiç ümidim yok ne adet ağrısı var nede hamilelik belirtileri geçen ayda öyle olmuştum 13 gün geçmiştim günümü ama fos çıkmıştı inşallah bu ay öyle olmaz hamile değilsemde zamanında gelsin kırmızılar ama ben kendimden hiç ümitli değilim açıkcası
cerotcum canım yazdığını görmedim kusuruma bakma öncedende demiştim sana bu aralar çok yoğunum yetiştirmem gereken elişlerim var onlarla haşır neşirim yoksa benim aklım hep sizlerde canım seni sefeyom....
kızlar bugün birazda üzgünüm hani şehit olan polis akrabam vardı ya onlarında 5 yaşında oğluşları vardı uzun zamandır ikinci bebişi istiyolardı olmuyodu dün öğrendim karısı cenaze zamanı şüpheleniyodu gününü geçiyodu hamileymiş şu adaletsiz dünyaya bak bir çocuğu olacağını öğrenemeden göçüp gitti rabbime birkez daha yalvarıyorum herşeyin hayırlısını versin uzun ömürler versin geriside olur inşallah...
saolun kızlar inşallah cerotumunda dediği gibi basarız burdan çığlığımızı..maranki var kızlar tv.de ona bakıyorum öptüm hepinizi..
ayy ilk çocuk hemen olsada ikinci hemen olmaya biliyo demekki okuduğum yazılara göre hatta burada bi ablam aynı benim gibi ilk bebişe ilk gece hamile kalmış kaç yıldır eşi korunduğu halde ikinciye uğraşıyodu.bende böle olursam diye korkuyorum... başka böle olan varmı canım arkadaşlarım..
tamam canım bende zaten oglumu koklaya koklaya seviyorum senin yerinede severim yanaklarınıda sıkarım şimdi uyuyo uyansında saol teyzesi senin bebegin var dimi kız erkek yaşı kaç benimki 5 yaşını dolduracak inş. tekrar hepimize nasip etsin rabbim hayırlısını versin inş.
Çok teşekkür ederim kıyamam uyuyormuşta hele bi uyansın:ecrin_bebek::1hug:Bir oğlum var benim 99 lu nasipse tam 10 yaş olacak aralarında hayırlısı olur inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:Çok öperim ikinizide a.s.
aysu1 hoşgeldin canım bu arada Rabbim gönlüne göre versin herşeyi a.s.:1hug:
kızlar bugün birazda üzgünüm hani şehit olan polis akrabam vardı ya onlarında 5 yaşında oğluşları vardı uzun zamandır ikinci bebişi istiyolardı olmuyodu dün öğrendim karısı cenaze zamanı şüpheleniyodu gününü geçiyodu hamileymiş şu adaletsiz dünyaya bak bir çocuğu olacağını öğrenemeden göçüp gitti rabbime birkez daha yalvarıyorum herşeyin hayırlısını versin uzun ömürler versin geriside olur inşallah...
evet canım çok güldüm bende sorma kardeş istediği konusunda haklısın çok istiyoo beni aglattı oglum benim eltim var 2 yaşında oglu var yıne hamile benim oglum 5 yaşında dıyokı bana anne senin de karnında kardeşim var dimi bu sefer melek olup gitmeyecek dimi bende dedim oglum şimdi yok ama olacak başladı aglama niye yok ben kardeş istiyorum benle küstü birsürü agladı benide aglattı eltim karnını sevdiriyo ogluna burda kardeşin var diye oglumun yanında benim oglumda görüyo tabi etkılenmiş heralde şurda 3 ay kaldı ondan sonra allahım inş. nasip eder ve saglıklı sorunsuz hamilelik nasip eder rabbim neyler neylerse güzel eyler bu arada hepinizin cuması mübarek olsun hepinizin duacısıyımgünaydın tuğbacım..valla dün bizi çok güldürdün bu virüsle..ayooll çocuğuda bizim topiğe üye yapmışın görüyon mu çocuk belkide kendi dilince kardeş istiyom yazdı biz cahiller anlayamadık :roflol::roflol::roflol:hayırlısı bakalım..nasılsınız canlarıımm herkese hayırlı günler..yaa ben daha adet olmadım nolacak benim bu halım..:uhm: zelişcim sende durumlar nasıl bacıımm..adet oldun mu?öptüm canlarııımm..
Çok teşekkür ederim kıyamam uyuyormuşta hele bi uyansın:ecrin_bebek::1hug:Bir oğlum var benim 99 lu nasipse tam 10 yaş olacak aralarında hayırlısı olur inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:Çok öperim ikinizide a.s.
aysu1 hoşgeldin canım bu arada Rabbim gönlüne göre versin herşeyi a.s.:1hug:
sırnaşık şey
canım tekrar hoşgeldin aramıza.a.s..inşallah bebişin hemen gelir annesine.inşallah müjdeli haberlerini alırız aysucum..:Saruboceq:.
amiiinn inşallah raebzeh hepimizinde inşallah gönlüne göre olsun.rabbim bu güzellikten kimseyi mahrum etmesin canıım..
günaydın kızlar bugün ense kalınlığı ölçümü ve ikili testim vardı..ense kalınlığım 1,2 mm çıktı...dr gayet iyi olduğunu söyledi.....
gelelim cinsiyet meselesine yalvar yakar dr a baktırdım bayağı inceledi veeee kıza benziyo dedi...ama daha çok erken olduğunuda belirtti..ama kapıdan çıkarkende kolay kolay yalınmam dedi...inşallah yanılmaz çok mutluyum...oğluma birde kız kardeş gelecek inşallah...
günaydın kızlar bugün ense kalınlığı ölçümü ve ikili testim vardı..ense kalınlığım 1,2 mm çıktı...dr gayet iyi olduğunu söyledi.....
gelelim cinsiyet meselesine yalvar yakar dr a baktırdım bayağı inceledi veeee kıza benziyo dedi...ama daha çok erken olduğunuda belirtti..ama kapıdan çıkarkende kolay kolay yalınmam dedi...inşallah yanılmaz çok mutluyum...oğluma birde kız kardeş gelecek inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?