kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz çünkü adet oldum bir dahaki adet tarihim 30 temmuz

Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
baby nurse....................4 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............12 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe.........................14 Temmuz
Apexnasip.....................17 Temmuz
WANNABABY...............25 Temmuz
albanian........................26 Temmuz
Başak35........................27 Temmuz
heja..............................30 Temmuz
BTRKLC
sevil 35

HAMİŞLER

cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72

arkadaşlar kk ne kadar çok hamiş var maşşallah berketliyiz iki gündür çok mutlu oluyorum hamiş haberi alınca allahım nerde varsa umutla bekleyen versin rabbim bebişlerini en kısa zamanda kucaklarına (kızımın dedigi gibi yavru bebekleri)versin aminnnnnn

aminnnn canım inşallah

kızlarrr bugünde adet olmadım:teytey: :dance:allahım inşallah olmam ve inş olmak istemeyen herkes olmazda hamiş olur :1hug:

Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
baby nurse....................4 Temmuz
yeşşim.........................11 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............12 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe.........................14 Temmuz
Apexnasip.....................17 Temmuz
WANNABABY...............25 Temmuz
albanian........................26 Temmuz
Başak35........................27 Temmuz
heja..............................30 Temmuz
BTRKLC
sevil 35

HAMİŞLER

cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72

kızlar sabah başladım ilaca dün dr söyledikleri kafama takıldı beni geçen ay aşılama için bayan arkaşına gönderdi dr tüpbebek merkezinde çalışıyor spermleri biz yıkıyalım senin dr yapsın aşılamayı dedi dün dr söyledim benim vaktim yok orada yapsınlar dedi eşime söylemedim hani insanın parasıyla rezil olması derler ya şimdi aynısı bana oluyor sanki bedava yapacaklar geçen ay bana 250 ytl olur dedeiler şimdi aradım 600 ytl + ilaç masrafı diyorlar ben bu dr ne yapayım şimdi bana akıl verin lütfen ya deli gönül diyor yumurtlamadan sonra ol çatlatma ignrni kendin çalış hamile kal sanki milletinki parada bizimki pul

bence sen o dr a gitme böyle saçmalık olmaz doğru düzgün takip etsin hiç etik değil ayrıca senin yerine olsamyıkama yapılan spermleride götür getirle uğraşmaz tüp bebek merkezinden bir dr bulurdum izmirde böyle merkez çok o dr bırak lütfen para alırken vakti var para veripte birde minnet mi edeceksin hem ona hem başka dr a böyle doktorlara sinir oluyorum

yani başakcım bencede drla uğraşmak yerine bir merkezde yapılsa bu olay ordan bir dr la yapsan bence daha kolay olur. en azından tek bir ortamda takip edilir, tekbir ortamda işlem yapılır spermler yıkanır aşılanır v.s. ve gene aynı ortamdaki dr. kontrollerini yapar. bu iş ekip işi biliyorsun okumuşsundur. biri yıkıcak, öbürü şırıngalıcak diğeri aşılıcak banada çok saçma geldi. ama en doğru karar senin yani.

gülen yüz 2 günün gçmiş neden test yapmıyorsun hemen yap bir test bence sabah sabah

bilmiyorum :sm_confused:korkuyorum artık test yapmaya bi kaç gün daha beklemeye karar verdim benneyaptımki varsa zaten vardır yoksa da allah büyük yapcak bişey yok ne yapalım herşeyin hayırlısı
ilkinde yani oğlumda ne güzeldi hiç beklemediğimiz bi anda oldu süpriz yapmışdı oğlum bize doğumda öğleydi erken olmuşdu
ama bu ahhh pek nazlı bu :teselli:

arkadaşım eşime söylemedim duysa basacak kalayı dr eşimi çok iyi tanıyorum söyliyecegi tek şey(hayatım sende yumurta var bende sperm yürü eve gidiyoruz kendimiz halledelim diyecek)en son gitigim merkez tüp bebek merkezi şu ilacım bitsin yumurtalık kontrolümüde yaptırayım büyümüşlerse ignemi olucam gerisi allah kerim ama dr degiştiricem

selam zeynep benim adet tarihim 22 temmuz ama bakalım 17 temmuzda dr görüşüp testlermi göstercem çsanırım ondan sonra tüp bebek tedavisine başlıcaz.daha sonra tam tarihi bildircem .tabi tüm umudum tedaviye başlamadan hamile kalsam bir mucize olsa süprizzzzz

güya yapmıycakdım bekliycekdim bi kaç gün daha gene dayanamadım hemde sabahın 5 30unda o saatde ne işin var diye sorcanız biliyom sıkışmışdım neyse sonuçççç POZİTİFFFF:hooray::dance: oleyyyyyy öyle mutluyum ki oğluşuma kardeş geliyo sakın umudunuzu yitirmeyin hep pozitif düşünün pozitif olsun allah isteyipde olmayan herkese nasip edsin inşallaha.s.

tebirikler canım allah kucagına almayı nasip etsin adetin kaç gün gecikmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…