- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
arkadaşlar kk ne kadar çok hamiş var maşşallah berketliyiz iki gündür çok mutlu oluyorum hamiş haberi alınca allahım nerde varsa umutla bekleyen versin rabbim bebişlerini en kısa zamanda kucaklarına (kızımın dedigi gibi yavru bebekleri)versin aminnnnnn
sevilcim umarım iyi haberlerin gelir....belirtisiz hamiş kalırsın
bence sen o dr a gitme böyle saçmalık olmaz doğru düzgün takip etsin hiç etik değil ayrıca senin yerine olsamyıkama yapılan spermleride götür getirle uğraşmaz tüp bebek merkezinden bir dr bulurdum izmirde böyle merkez çok o dr bırak lütfen para alırken vakti var para veripte birde minnet mi edeceksin hem ona hem başka dr a böyle doktorlara sinir oluyorumkızlar sabah başladım ilaca dün dr söyledikleri kafama takıldı beni geçen ay aşılama için bayan arkaşına gönderdi dr tüpbebek merkezinde çalışıyor spermleri biz yıkıyalım senin dr yapsın aşılamayı dedi dün dr söyledim benim vaktim yok orada yapsınlar dedi eşime söylemedim hani insanın parasıyla rezil olması derler ya şimdi aynısı bana oluyor sanki bedava yapacaklar geçen ay bana 250 ytl olur dedeiler şimdi aradım 600 ytl + ilaç masrafı diyorlar ben bu dr ne yapayım şimdi bana akıl verin lütfen ya deli gönül diyor yumurtlamadan sonra ol çatlatma ignrni kendin çalış hamile kal sanki milletinki parada bizimki pul
gülen yüz 2 günün gçmiş neden test yapmıyorsun hemen yap bir test bence sabah sabah
bence sen o dr a gitme böyle saçmalık olmaz doğru düzgün takip etsin hiç etik değil ayrıca senin yerine olsamyıkama yapılan spermleride götür getirle uğraşmaz tüp bebek merkezinden bir dr bulurdum izmirde böyle merkez çok o dr bırak lütfen para alırken vakti var para veripte birde minnet mi edeceksin hem ona hem başka dr a böyle doktorlara sinir oluyorum
Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
baby nurse....................4 Temmuz
heja..............................4 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............13 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe.........................14 Temmuz
Apexnasip.....................17 Temmuz
albanian........................26 Temmuz
Başak35........................27 Temmuz
WANNABABY...............25 Temmuz
BTRKLC
sevil 35
HAMİŞLER
cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72
güya yapmıycakdım bekliycekdim bi kaç gün daha gene dayanamadımhemde sabahın 5 30unda o saatde ne işin var diye sorcanız biliyom sıkışmışdım neyse sonuçççç POZİTİFFFF:hooray: :dance: oleyyyyyy öyle mutluyum ki oğluşuma kardeş geliyo sakın umudunuzu yitirmeyin hep pozitif düşünün pozitif olsun allah isteyipde olmayan herkese nasip edsin inşallaha.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?