- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.041
delikafaduldendelikafaduldenGünaydınnn hepiniziiii çokk özledimmm canlarımmm ...Öpüyorumm siziiiŞeniz
delüü zeynomm alt sıradayımm haa :) hehe diğer adet tarihini hadi formalite icabıı veriyimm :roflol:18 Nisansırnaşık şey
selam kızlar. sürekli giremiyorum. bir günüm diğerine uymuyor. bir gün bütün gün yatak döşek yatıyorum, ertesi gün bomba gibi oluyorum. bende şaşırdım. oğlumda yaşamadığım şeyler bunlar.
perşembe kontrolüm vardı. bebişimiz büyümüş Allah'ıma şükürler olsun. ben 8+3 diye gittim, ultrasonda 9 haftalık göründü. doktorum raporumu 10 gün daha uzattı, hatta ondan sonra gerekirse 1 aylık heyet raporu çıkartırım sana dedi. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, herşeye razıyım ben.
iyi akşamlar kızlar bugün eşime içimdekileri boşaltım dr vitamin verdi eşinde içsn açkarnına dedi akşam havuç suyu yaptım kız içti o içmedi bardak bardak kolayı içiyo sanki havuç suyu zehir onu öldürecek küstüm surat astım niye böyle yapıyon diyo bide hiçbişe yok ya ortada keçiboynuzu kaynattım içmedin havuç suyu sıkıyorum içmiyosun sabah hapı verdim içmedin açık olda deki ben istemiyorum de bende boşa dr gitmeyin benim canım yokmu dünyaın ignesini oldum haplarda cabası birazda sen çaba göstersen aşılamalar tutmadı bu bari tutsundeyince birazda agladım geldi ilacı içti kaynanam agladıgımı görünce durben onunla bi konuşuyum dedi ama haklı degilmiyim kızlar ben niye bukadar sıkıntıya giriyorum sadece çocugu kendime mi doguracam
kızlar merhaba nasılsınız zeynepim nasıl gidiyo hamişlik özledim sizleri giremedim bayadır hepiniz iyisinizdir inş.
günaydııınn balııııııııııımmmdelikafaduldensırnaşık şey:sm_cool:hoşgeldin bacııımm..valla özletttin gendünü gııızz..hadi bakeeemm..öpüyom seni gariiii..Şeniz
wannacıımm çok sevindim canım..demek yeğenimiz büyümüş aayy ne güzel yaa..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..öptüm canım..Şeniz
Şenizcanım benim sıkma canını..oda anlıycaktır elbet..belki kaynanan konuşursa içer o ilaçları..sen moralini bozma canım..inşallah Allah eşinin o fikrini hayırlıya çevirirde içer onlarıı..Rabbim yar ve yardımcın olsun..amiiinn..öptüm bacıım..Şeniz
:sm_cool:günaydıınn kızlaaarr..nasılsınız canlarıımm..öptüm bacılarıımm..ŞenizŞenizŞeniz
kızlar merhaba nasılsınız zeynepim nasıl gidiyo hamişlik özledim sizleri giremedim bayadır hepiniz iyisinizdir inş.
Hadi bakalım raebzehim bu ay sıkı çalış boş durmakk yokk müjdeyi bekliyorumm :jeyyar:
canım nerdesin sen ya özletme bu kadar kendini hala yapılmadımı şu bilgisayar arada başka yerlerden net bulup gir ...merakta bırakma bizi hayatım...
hadi bakalım annesi sen endişe ediyosun ama bak bebişin hızlı hızlı büyüyüp gelişiyo maşallah....hayırlısıyla bu günleride atlatacaksın inşallah...allah yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleride göstersin...
canım maşallah bak ne güzel:CüvCüv:.yatıyorum demişsin bulantın filanmı yoksa başak birşeymi:uhm:biran önce rahatlarsın canıma.s.
günaydııınn balııııııııııımmmdelikafaduldensırnaşık şey:sm_cool:hoşgeldin bacııımm..valla özletttin gendünü gııızz..hadi bakeeemm..öpüyom seni gariiii..Şeniz
wannacıımm çok sevindim canım..demek yeğenimiz büyümüş aayy ne güzel yaa..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..öptüm canım..Şeniz
Şenizcanım benim sıkma canını..oda anlıycaktır elbet..belki kaynanan konuşursa içer o ilaçları..sen moralini bozma canım..inşallah Allah eşinin o fikrini hayırlıya çevirirde içer onlarıı..Rabbim yar ve yardımcın olsun..amiiinn..öptüm bacıım..Şeniz
:sm_cool:günaydıınn kızlaaarr..nasılsınız canlarıımm..öptüm bacılarıımm..ŞenizŞenizŞeniz
iyi akşamlar kızlar bugün eşime içimdekileri boşaltım dr vitamin verdi eşinde içsn açkarnına dedi akşam havuç suyu yaptım kız içti o içmedi bardak bardak kolayı içiyo sanki havuç suyu zehir onu öldürecek küstüm surat astım niye böyle yapıyon diyo bide hiçbişe yok ya ortada keçiboynuzu kaynattım içmedin havuç suyu sıkıyorum içmiyosun sabah hapı verdim içmedin açık olda deki ben istemiyorum de bende boşa dr gitmeyin benim canım yokmu dünyaın ignesini oldum haplarda cabası birazda sen çaba göstersen aşılamalar tutmadı bu bari tutsundeyince birazda agladım geldi ilacı içti kaynanam agladıgımı görünce durben onunla bi konuşuyum dedi ama haklı degilmiyim kızlar ben niye bukadar sıkıntıya giriyorum sadece çocugu kendime mi doguracam
merhaba kızlar ben bugun kantestını yaptırdım doktor aldı sonucu telefonda esıme gebelık var ama degerler sınırda demiş progestana devam kendımı fazla yormıyacakmışım pazrtesi tekrar test olucam degerler yukselcekmı ya sevınemedım bıle adetımın 27.gununde degerler sınırda cıkması normalmı benneyaptımki
delikafaduldendelikafaduldenGünaydınnn hepiniziiii çokk özledimmm canlarımmm ...Öpüyorumm siziiiŞeniz
delüü zeynomm alt sıradayımm haa :) hehe diğer adet tarihini hadi formalite icabıı veriyimm :roflol:18 Nisansırnaşık şey
günaydıın bacıımm..tuğbacıım bugün senin virüscü nerde :roflol::roflol:naniknaniknassın bacıımm...Şeniz
günaydın canlarım umarım iyi bir hafta olur hepimiz için....tuğbacım idare etmeye çalışıyorum çok şükür bebeğim iyi bende iyleşmeyi bekliyorum sabırla...
canım tebrik ederim seniiii..inşallah kucağına almayı da nasip etsin Rabbim...canım daha düşük değeri olupta gebeliği devam edenler var 14 az değil..lütfen keyfini çıkarmaya bak ve bol bol dinlen...
:teytey::teytey: hüüüü hoşgeldin baaaaaaal:))) yevrüm sööle şu pc ne dursun yerinde...olmuyo amaaa...
herkese güzel bir hafta diliyorum hanımlaaaaaar..
kızlar sonuçları aldım degerim yukselmiş 74.1olmuş yani hamileyimsositososito allahıma bin şükür dualarınız sayesinde süpriz yumurtam süpriz yaptı hihoyyytallahım tum isteyenlere versin cok saskınım ümidi kesmiştim
kızlar sonuçları aldım degerim yukselmiş 74.1olmuş yani hamileyimsositososito allahıma bin şükür dualarınız sayesinde süpriz yumurtam süpriz yaptı hihoyyytallahım tum isteyenlere versin cok saskınım ümidi kesmiştim
zeliş,reabzehh bir biz kaldık hadiyinn daaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?