kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar merhaba nasılsınız zeynepim nasıl gidiyo hamişlik özledim sizleri giremedim bayadır hepiniz iyisinizdir inş.

günaydııınn balııııııııııımmmdelikafaduldensırnaşık şey:sm_cool:hoşgeldin bacııımm..valla özletttin gendünü gııızz..hadi bakeeemm..öpüyom seni gariiii..Şeniz

wannacıımm çok sevindim canım..demek yeğenimiz büyümüş aayy ne güzel yaa..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..öptüm canım..Şeniz

Şenizcanım benim sıkma canını..oda anlıycaktır elbet..belki kaynanan konuşursa içer o ilaçları..sen moralini bozma canım..inşallah Allah eşinin o fikrini hayırlıya çevirirde içer onlarıı..Rabbim yar ve yardımcın olsun..amiiinn..öptüm bacıım..Şeniz

:sm_cool:günaydıınn kızlaaarr..nasılsınız canlarıımm..öptüm bacılarıımm..ŞenizŞenizŞeniz

Hadi bakalım raebzehim bu ay sıkı çalış boş durmakk yokk müjdeyi bekliyorumm :jeyyar:

Hadi bakalım raebzehim bu ay sıkı çalış boş durmakk yokk müjdeyi bekliyorumm :jeyyar:

tmm balım..çok çalışıcam çoookkksositososito:roflol::roflol:bugün incir kürünede başlıycam inşallah..savaşacam şu yumurtalarlacokacimcoook:roflol::roflol:ahanda böle tutup bırakmıcam yumoşlarıkaydirigubbakcemileöptüm bacıımm....Şeniz

canım, endişelerin sonu yok bende. cumartesi bütün gün midem ağzımda yattım. dünden beri de oldukça iyiyim ama bu seferde acaba birşeymi oldu, bir sorun mu var diye düşünüyorum. dedim ya sınırım yok benim.-tatlicadiarzu-

canım maşallah bak ne güzel :CüvCüv:.yatıyorum demişsin bulantın filanmı yoksa başak birşeymi:uhm:biran önce rahatlarsın canıma.s.

canım, biraz riskim vardı onun için 20 gün rapor verdi doktor. gerekirse daha da uzatırım dedi. midem ara sıra yokluyor ama çok rahatsız edici değil.a.s.

canım, çok sağol. en kısa zamanda sizinkileri takip etmeye başlarız inşallah.a.s.

canım, böyle durumlarda beraber hareket etmek gerçekten çok önemli. benim eşimde bir sorun olmamasına rağmen eline ne verdiysem gıkı çıkmadan yedi içti garibim.

eşini karşına al iyice konuş ama sinirlenip ağlamadan sakince. İnşallah bir orta yol bulursunuz.a.s.

canım tebrik ederim seniiii..inşallah kucağına almayı da nasip etsin Rabbim...canım daha düşük değeri olupta gebeliği devam edenler var 14 az değil..lütfen keyfini çıkarmaya bak ve bol bol dinlen...

:teytey::teytey: hüüüü hoşgeldin baaaaaaal:))) yevrüm sööle şu pc ne dursun yerinde...olmuyo amaaa...

herkese güzel bir hafta diliyorum hanımlaaaaaar..

Neşeli neşeli yazılmış çoğu msj bayıldım gülen yüzünüz hiç hiç solmasın bu pozitiflikle bu ay kesinnnn kesin bir hamişimiz daha olacak:)Hayırlısı inşallah...Hepinizi çok çok öpüyorum a.s. a.s. a.s.

günaydıın bacıımm..tuğbacıım bugün senin virüscü nerde :roflol::roflol:naniknaniknassın bacıımm...Şeniz

a.s.günaydın bacım benim virüsü bi :lepi:koyarsam buraya daha gülme kırızınden kurtulamayız haa ona göre yıne aklıma geldi ve gülme kırızıne delikafaduldentutuldum ben allah iyiligini versin emi canım

günaydın canlarım umarım iyi bir hafta olur hepimiz için....tuğbacım idare etmeye çalışıyorum çok şükür bebeğim iyi bende iyleşmeyi bekliyorum sabırla...

a.s.dualarımız seninle canım inş. sende iyileşirsin bebişinin kız oldugu kesinleştimi canım hakında hayırlısı olsun inş. bebişine ve kendine iyi bak öpt Şeniz

:dance::sm_cool:cerotommmm hoşbuldukkkkk :)pcnin bir suçu yok kullancı hatası yani benim yüzünden kapağını kırdım :roflol:

zeynep geçmiş olsun geçmişi okyamadım ama yazılanlardan anladığım kadarıyla rahtsızmışsın kendine dikkat et canım.
wanna sende yat dinlen be kuzu korktum önce RABBİM ÖNCE BİZ HAMİŞLERİN KUZULARINI HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA SAĞASĞLIİM VE SAĞLIKLI KUCAĞIMIZA ALAMAYI NASİP ETSİN.DİĞER HAMİŞ OLMAYI BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIDA BİR AN ÖNCE MELEKLERİNE KAVUŞTURSUN AMİN.

kızlar sonuçları aldım degerim yukselmiş 74.1olmuş yani hamileyimsositososito allahıma bin şükür dualarınız sayesinde süpriz yumurtam süpriz yaptı hihoyyytallahım tum isteyenlere versin cok saskınım ümidi kesmiştim

Tebriklerr canımm.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn.oleyyy hamişlerrr her geçen günn çoğalıyorrr listede:teytey::teytey:

aliyecim canım hadi gözün aydın ben demiştim dimi bişey olmuycanı değerinin güzel artıcağını rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlerin başına ..........delikafadulden

delikafaduldenaliyeciiimm canım çok sevindim vallaa..gözün aydın canım..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..bizler içinde dua et emi bacıımm..Şeniz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

balııımmm inşallah bizde mayısta müjdeleri veririz.hee yaa biz kaldık bi tek..hayırlısı inşallah sıra bizlere geliyo..öptüm canlarıımm..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…