kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba kızlar.. akşam kanamam başladı sabha doktora gittik hemen bebek görünmedi kse boşş.. kendiliğinden düşmesini bekliycez olmazsa perşembe kürtaj..çok moralim bozukk....kötüyüm

merhaba kızlar.. akşam kanamam başladı sabha doktora gittik hemen bebek görünmedi kse boşş.. kendiliğinden düşmesini bekliycez olmazsa perşembe kürtaj..çok moralim bozukk....kötüyüm

ahh canım cok üzüldüm gecmişolsun allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsinbenneyaptımki

LÜTFEN CEVAP YAZIN LÜTFEN bugün adetimin 29. günü öğleden sonra idrar testi yaptım sonuç negatif.Test doğrumudur acaba yoksa çokmu erken oldu idrar testi için .ALİYE CİM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.ALLAHIM sağ salim sağlık içinde kucağına almayı kısmet etsin inşallah.Hamile olmayanlar arasında bende varım beni unutmayın dualarınızda olurmu?Ben iyice ümitsizliğe düştüm nolur test doğrumudur diye bana cevap yazın lütfen ne biliyorsanız

senin adına çok sevindim,inşallah bu ay hepimiz senin gibi mujdeli haberler veririz,inşallah!a.s.

bence 5-10 gün sonra tekrar yap,benim eczacım adet gününün en az 10 geçmesi gerektiğini söylemişti bu idrar testlerinin doğru çıkması için.

bütün arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim yüce rabbim hakkımızda neyse hayırlısı onu nasip etsin tüm isteyenlerin eli ayagı düzgün saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin
tamda buldun sinirlenmemek elde degil helede ben neyse havuç suyunu içmeye başladı haplarıda ara vererek içecege benziyo aglamama dayanamıyo napıyım arkadaşım bu modelde böyle herşeyi içer ama konu dolgalyollu tedaviyse yüzüne bile bakmazklava:

canım senin adınada çok sevindim inşallah bizede osevinci tekrar nasip ederde çocukları 2leriz eskiler çatır çatır dogururdu bize neoluyosa heralda böyle giderse bizim çocukların hiç olmucak galiba haklarında hayırlısı olsun

ayy ayy ayyyy:teytey::teytey:Canım gözümüz aydınn yola çıkmış tatlı melek Allahım sağlıkla huzurla kucağınada almayı nasip etsin aliyecim çok ama çok sevindimm:dance::dance:Maşallah

canım rabbim tamamına erdirsin saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelik nasip etsin inş.

selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir
gecmise söyle bir baktimda cogunuz iyisiniz
allah bozmasin
balsurat bu ay senden bekliyoruz valla hadi asil sen calismalara devam et hihoyyyt

canim gözün aydin allah tamamini erdirir insallah sag saglim kucaginada alirsin

canim gecmis olsun cok üzüldüm inan
allah tekrar göstermesin bu aciyi
ama insallah en yakin zamanda tekrar hamileligini gösterir canim
valla ne diyecegimi bilemedim

hepinizi cok cok öpüyorum

canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun sen daha önceden bebeğini görmemişmiydinki...inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsın...

canım aslında 29. günde silikte olsa çıkabilir çok ümitlenme ama bellide olmaz...nadirde olsa çıkmayan arkadaşlarımızda var...allahım gönlüne göre versin...bu kadar teredütte kalacağına kan testi yaptır bence...

rahatsızlığım midemden kaynaklanıyo canım hiç bir yediğimi hazmetmiyor midem...allaha şükür başka sıkıntım yok....

:teytey::teytey::teytey: canım benim gözün aydın çok sevindim ...darısı bekleyen arkadaşlarımıza olsun...

cerot..........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
BTRKLC..................................18 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
Balsurat ................................18 Nisan(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
xnazox...................................24 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
aysu1
selkie
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMıŞLER

ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

:teselli:Canım çok üzüldüm geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda tekrar yüzünü güldürücek inşallahh.Allahım sabırlar versin sana:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ailemden once sizlerle paylaştım sevincimi çok tesekür ederıma.s.doktorum sagolsun umıtlendirmek istemedi olursa süpriz olur dedi uzuntuden oldum oldum dırıldım umıdımı yıtırmiştim allhaım sapasaglım kucagıma almayı nasip etsin sizlerede nasip etsin insallahhh zeynepcim adımı hamişlerin içinde görmek cok mutlu etti beniŞeniz

:dance::sm_cool:cerotommmm hoşbuldukkkkk :)pcnin bir suçu yok kullancı hatası yani benim yüzünden kapağını kırdım :roflol:

balım olsun suç pc nin..bir pc kadınlar kulübü performansına ve olası cinnete karşı dayanıklı olmalıdır:)))))

zeliş,reabzehh bir biz kaldık hadiyinn daaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım beni unutma yaw 1 sene olacak(( döltutmam ben döltutmaaaaaaaaam

balım olsun suç pc nin..bir pc kadınlar kulübü performansına ve olası cinnete karşı dayanıklı olmalıdır:)))))

canım beni unutma yaw 1 sene olacak(( döltutmam ben döltutmaaaaaaaaam

:mymeka:ne demek döl tutmam sopa geliyorrklava:Evde bir bebeğin var 2.de olucak inşallahh.Benim bir tane bile yoknaniknanik

gozun aydın canım Allah analı babalı buyutmek nasıp etsın saglıklı bır hamılelık gecırırsın ınsallah cok tebrık ederım darısı bız gerıde kalanlara ınsallah optum sevgıler:asigim:

canım ya cok uzuldum kıyamam yaa olsun bacım vardır bunda da bı hayır uzulme dıcem ama eldemıkı sen yıne de kendını cok yıpratma rahatlamaya calıs daha cok lazımsın bıze sevgıler canım :teselli::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…