- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.021
iyi akşamlar kızlar bende bugün tüp için dr gittim benim herşeyim normal çıktı eger son 2ay içinde kendiliginden olmazsa tüpe başlıyorum inşallah obari tutarda emeklerimiz boşa gitmez
hepinize tektek teşekür ediyorum a.s.ya eltım bugun kontor için gitti ona cok duşuk degeri yukselırse süpriz olur pek fazla ümitlenmeyin demis benneyaptımki cok üzüldüm hayırlısı artık moralim cok bozuk allahım inşallah sevincimi yarım bırakmaz zaten yarım kaldı:çok üzgünümazartesi beklıcem artık care yok
iyi akşamlar kızlar bende bugün tüp için dr gittim benim herşeyim normal çıktı eger son 2ay içinde kendiliginden olmazsa tüpe başlıyorum inşallah obari tutarda emeklerimiz boşa gitmez
secemcim dr un önce aşılamayı önermedimi de tüp tedavisine başlıycan birde senin herşeyin normal olmasına ragmeniyi akşamlar kızlar bende bugün tüp için dr gittim benim herşeyim normal çıktı eger son 2ay içinde kendiliginden olmazsa tüpe başlıyorum inşallah obari tutarda emeklerimiz boşa gitmez
aliye canım yaa üzülme ne olur yaradan allah öyle büyükkii işallah degerin yükselir o sevinçli haberi verirsin hepimize hayatımızın her bölümü süprizlerle dolu canımsüprizzzzzhepinize tektek teşekür ediyorum a.s.ya eltım bugun kontor için gitti ona cok duşuk degeri yukselırse süpriz olur pek fazla ümitlenmeyin demis benneyaptımki cok üzüldüm hayırlısı artık moralim cok bozuk allahım inşallah sevincimi yarım bırakmaz zaten yarım kaldı:çok üzgünümazartesi beklıcem artık care yok
bacım sagol da test sonucunu netten buldum 14 yazıyor:uhm: hamile olmayanın 10muş sevinemedim yarım kalır dıye korkuyorum
kızlar merhaba nasılsınız bende nete bek giremiyorum . aliye inşallah degerin yükselir canım darısı bize , ay çok merak ediyorum ben de nisan 20 misi gibi dr a gidicem tüp bebek için ne olur dua edin hepimizin bir birimizin duağasına ihtiyacıvar..
hepinize tektek teşekür ediyorum a.s.ya eltım bugun kontor için gitti ona cok duşuk degeri yukselırse süpriz olur pek fazla ümitlenmeyin demis benneyaptımki cok üzüldüm hayırlısı artık moralim cok bozuk allahım inşallah sevincimi yarım bırakmaz zaten yarım kaldı:çok üzgünümazartesi beklıcem artık care yok
delikafaduldendelikafaduldenGünaydınnn hepiniziiii çokk özledimmm canlarımmm ...Öpüyorumm siziiiŞeniz
delüü zeynomm alt sıradayımm haa :) hehe diğer adet tarihini hadi formalite icabıı veriyimm :roflol:18 Nisansırnaşık şey
selam kızlar. sürekli giremiyorum. bir günüm diğerine uymuyor. bir gün bütün gün yatak döşek yatıyorum, ertesi gün bomba gibi oluyorum. bende şaşırdım. oğlumda yaşamadığım şeyler bunlar.
perşembe kontrolüm vardı. bebişimiz büyümüş Allah'ıma şükürler olsun. ben 8+3 diye gittim, ultrasonda 9 haftalık göründü. doktorum raporumu 10 gün daha uzattı, hatta ondan sonra gerekirse 1 aylık heyet raporu çıkartırım sana dedi. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, herşeye razıyım ben.
selam kızlar. sürekli giremiyorum. bir günüm diğerine uymuyor. bir gün bütün gün yatak döşek yatıyorum, ertesi gün bomba gibi oluyorum. bende şaşırdım. oğlumda yaşamadığım şeyler bunlar.
perşembe kontrolüm vardı. bebişimiz büyümüş Allah'ıma şükürler olsun. ben 8+3 diye gittim, ultrasonda 9 haftalık göründü. doktorum raporumu 10 gün daha uzattı, hatta ondan sonra gerekirse 1 aylık heyet raporu çıkartırım sana dedi. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, herşeye razıyım ben.
2aşılama oldum rahim yatagım çok ince oldugu icin tutmuyodu tabi eşiminkide düşük ama dedimya dünyanın ilacını kullandım oda işe yaramış şu an çok iyiymişsecemce sen kaç aşılama yaptırmıştın canım... bebişimiz olsunda nasıl olursa olsun aslında...sende problem çıkmadıysa bu çok iyi ..kadında problem yoksa bi sürü yumurta ürettiriyolarr...hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbimm...sen yinede boş durma bacım..bu 2 ayda bol bol çalışş...
2aşılama oldum rahim yatagım çok ince oldugu icin tutmuyodu tabi eşiminkide düşük ama dedimya dünyanın ilacını kullandım oda işe yaramış şu an çok iyiymişklava:yumurta üretiyosun ama bu iş için çalışak adam lazım bak dr yumurtlamaya başlamışsın dedi muayenede ama adam onu düşünmez o isticek yorgun olmıcak hoş kendi keyfi olursa yorgunlugu bile takmıyo ama bide eşim ankilozan spondilit hastası birgünü birgüününü tutmuyo bacagı agrıyınca sürüyerek işe gidiyo yani yüce rabbim hayırlısını versin nedeyim o isterse olur offffffffffff offffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?