kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

iyi akşamlar kızlar bende bugün tüp için dr gittim benim herşeyim normal çıktı eger son 2ay içinde kendiliginden olmazsa tüpe başlıyorum inşallah obari tutarda emeklerimiz boşa gitmez

canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin RABBİM yardımcın olsun inşallah...:Saruboceq:

bacıımm sen üzülme bak senin için dua ediyoruz biz..dualarımızla değerin p.tesiye yükselecek.o dr da şaşırsacak inşallah..:Saruboceq:amiinn..sen üzülme bitanem halay çekecez inşallah..sen dinlenmene bak..öptm canım benim..Şeniz

iyi akşamlar kızlar bende bugün tüp için dr gittim benim herşeyim normal çıktı eger son 2ay içinde kendiliginden olmazsa tüpe başlıyorum inşallah obari tutarda emeklerimiz boşa gitmez

inşallah canım kendiliğinden süpriz yapar bebişin..tüp bebeğe gerek kalmaz..amiinn:Saruboceqlacak inşallah yaza kadar hepimiz hamiş olacaz..kaydirigubbakcemile5

secemcim dr un önce aşılamayı önermedimi de tüp tedavisine başlıycan birde senin herşeyin normal olmasına ragmen

aliye canım yaa üzülme ne olur yaradan allah öyle büyükkii işallah degerin yükselir o sevinçli haberi verirsin hepimize hayatımızın her bölümü süprizlerle dolu canımsüprizzzzz

bacım sagol da test sonucunu netten buldum 14 yazıyor:uhm: hamile olmayanın 10muş sevinemedim yarım kalır dıye korkuyorum

ali ye çiğimm gözün aydınnhihoyyyt...hiç strese girme ...bildiğim 5 den yukarısı hamiş demekk :CüvCüv: inşallahh güzel haberlerini verirsinn...bebişini sağlıcakla kucağına alırsınn

secemce sen kaç aşılama yaptırmıştın canım... bebişimiz olsunda nasıl olursa olsun aslında...sende problem çıkmadıysa bu çok iyi ..kadında problem yoksa bi sürü yumurta ürettiriyolarr...hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbimm...sen yinede boş durma bacım..bu 2 ayda bol bol çalışş...

kızlar bu aralar pek nete giremiyom...misafirim var memleketten...allah misafiri başımızdan eksik etmesinn amaaa offffff sıkıldım valla..ayol daha yeni görüştük ..1 hafta istanbuldaydıkk...ne zaman özlediler anlamadımm..kötükedihüso...ayyy ben çok kötü düşünceliyim galibaaa:jeyyar:

canım allahım gönlüne göre versin inşallah herşey yolunda gider....

canım umudunu kaybetme inşallah dr un dediği süpriz gerçekleşir...

canım inşallah 2 aya kalmaz meleğin doğal yollardan gelir...

delikafaduldendelikafaduldenGünaydınnn hepiniziiii çokk özledimmm canlarımmm ...Öpüyorumm siziiiŞeniz
delüü zeynomm alt sıradayımm haa :) hehe diğer adet tarihini hadi formalite icabıı veriyimm :roflol:18 Nisansırnaşık şey

selam kızlar. sürekli giremiyorum. bir günüm diğerine uymuyor. bir gün bütün gün yatak döşek yatıyorum, ertesi gün bomba gibi oluyorum. bende şaşırdım. oğlumda yaşamadığım şeyler bunlar.

perşembe kontrolüm vardı. bebişimiz büyümüş Allah'ıma şükürler olsun. ben 8+3 diye gittim, ultrasonda 9 haftalık göründü. doktorum raporumu 10 gün daha uzattı, hatta ondan sonra gerekirse 1 aylık heyet raporu çıkartırım sana dedi. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, herşeye razıyım ben.

Aliye'cim, inşallah değerin kat kat katlanır, bebişini sağlıcakla alırsın kucağına.

tedaviye başlayanlar ve beklemede olanlar inşallah hayırlı haberleri sırayla verirsiniz.a.s.

canım nerdesin sen ya özletme bu kadar kendini hala yapılmadımı şu bilgisayar arada başka yerlerden net bulup gir ...merakta bırakma bizi hayatım...

hadi bakalım annesi sen endişe ediyosun ama bak bebişin hızlı hızlı büyüyüp gelişiyo maşallah....hayırlısıyla bu günleride atlatacaksın inşallah...allah yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleride göstersin...

ali -ye ........................................5 Nisan
cerot..........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
BTRKLC..................................18 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
Balsurat ................................18 Nisan(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
xnazox...................................24 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
diorisimo.................................2 Mayıs
güleser1983.............................3 Mayıs
aysu1
selkie
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMİŞLER

NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

zeynommm geldii pcc kalıcıyımm artıkkk :)sizlerleyimmmmm:dance:Tam kırmışım pcyii ama:roflol:

canım maşallah bak ne güzel :CüvCüv:.yatıyorum demişsin bulantın filanmı yoksa başak birşeymi:uhm:biran önce rahatlarsın canıma.s.

iyi akşamlar kızlar bugün eşime içimdekileri boşaltım dr vitamin verdi eşinde içsn açkarnına dedi akşam havuç suyu yaptım kız içti o içmedi bardak bardak kolayı içiyo sanki havuç suyu zehir onu öldürecek küstüm surat astım niye böyle yapıyon diyo bide hiçbişe yok ya ortada keçiboynuzu kaynattım içmedin havuç suyu sıkıyorum içmiyosun sabah hapı verdim içmedin açık olda deki ben istemiyorum de bende boşa dr gitmeyin benim canım yokmu dünyaın ignesini oldum haplarda cabası birazda sen çaba göstersen aşılamalar tutmadı bu bari tutsundeyince birazda agladım geldi ilacı içti kaynanam agladıgımı görünce durben onunla bi konuşuyum dedi ama haklı degilmiyim kızlar ben niye bukadar sıkıntıya giriyorum sadece çocugu kendime mi doguracam

2aşılama oldum rahim yatagım çok ince oldugu icin tutmuyodu tabi eşiminkide düşük ama dedimya dünyanın ilacını kullandım oda işe yaramış şu an çok iyiymiş klava:yumurta üretiyosun ama bu iş için çalışak adam lazım bak dr yumurtlamaya başlamışsın dedi muayenede ama adam onu düşünmez o isticek yorgun olmıcak hoş kendi keyfi olursa yorgunlugu bile takmıyo ama bide eşim ankilozan spondilit hastası birgünü birgüününü tutmuyo bacagı agrıyınca sürüyerek işe gidiyo yani yüce rabbim hayırlısını versin nedeyim o isterse olur offffffffffff offffffffffffffff

secemce canını hiç sıkma canım...eminim kocalarımızda cok istiyo ama onlar bizim gibi duygularını belli etmiyo...adamların doğası bu ...şimdi ikinizinde değerleri iyiyse şansınız çok yüksek..ama moral de cok önemli ...sen moralini yüksek tut...inşallah zamanı geldiğinde hamiş olduğunu eşine söylediğinde nasıl havalara uçtuğunu göreceksin...yanii ne olursa olsun kocalara iyi davranalım nede olsa ikinci melekler için bize bi süre daha lazımlarr:jeyyar:

kızlar adetime daha 7 gün var ..ama 4 gündür beyaz renkte akıntım var..beyaz ve yoğun..kaşıntı ,koku,yanma falan yokk...daha önce de gelmişti ama 2 gün sürüyodu adetten 1-2 gün önce olurdu...böyle akıntısı olan varmı...neden oluyo acep fikri olan varmııı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…