- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.081
yaaa bende varım banane bende ıstıyom:CüvCüv:
merhaba kızlar.. akşam kanamam başladı sabha doktora gittik hemen bebek görünmedi kse boşş.. kendiliğinden düşmesini bekliycez olmazsa perşembe kürtaj..çok moralim bozukk....kötüyüm
merhaba kızlar.. akşam kanamam başladı sabha doktora gittik hemen bebek görünmedi kse boşş.. kendiliğinden düşmesini bekliycez olmazsa perşembe kürtaj..çok moralim bozukk....kötüyüm
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH YİNE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ VERSİN KENDİNİ KOY VERME YENİ BEBEKLER OLUR İNŞALLAHbenneyaptımkimerhaba kızlar.. akşam kanamam başladı sabha doktora gittik hemen bebek görünmedi kse boşş.. kendiliğinden düşmesini bekliycez olmazsa perşembe kürtaj..çok moralim bozukk....kötüyüm
kızlar sonuçları aldım degerim yukselmiş 74.1olmuş yani hamileyimsositososito allahıma bin şükür dualarınız sayesinde süpriz yumurtam süpriz yaptı hihoyyytallahım tum isteyenlere versin cok saskınım ümidi kesmiştim
merhabalar arkadaşlar bu başlığı yeni farkettim zaten daha acemiyimde.bende 5 aydır ikinci için uğraşanlardanım ama her ay hüsranla sonuçlanıyor aylardır belki bu ay diyoruz ama olmuyo inşallah buay olur allahım herkesin gönlüne göre versin
:mymeka:ne demek döl tutmam sopa geliyorrklava:Evde bir bebeğin var 2.de olucak inşallahh.Benim bir tane bile yoknaniknanik
hepinize günaydın
öncelikle ipekiremcim canım allahım senin için böle hayırlı görmüş...... bebişin içinde demekki.... rabbim bir kez verdiya devamıda gelecek bundan sonraki sağlıklı olsun inşallahhhh. üzülmemek elde değil tabi ama bir an önce toparlanıp hayata tekrar gülen gözlerle bak. birkaç aya da tekrar bize hayırlı haberler ver....
aliyecim canım seninde gözünaydın aramıza hoşgeldinnnn anneler kulubune:)
pelincimmm ben iki gebeliğimdede yerleşme kanaması yaşamadım ama benim de beyaz akıntım olmuştu. umarım hayırlara işarettir.......
kızlar ben geldim bugün başka bir dr a gittim hem midemdeki rahatsızlık için hemde cinsiyeti merak ettiğim için...ama fazla merak insanın başına iş açar derler doğruymuş...rahimde kasılmalar var dedi...gerçektende bazen oturup kalkarken karnımın alt kısmına sancılar giriyo...progestan verdi midem içinde bir sürü ilaç yazdı...ama kendi dr um 2 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı görmemişti...kesinlikle düşük riskin yok demişti...canım çok sıkıldı ...progestanı kullanmadan önce tekrar kendi druma gitmeyi düşünüyorum...ayrıca bu dr cinsiyetini erkeğe benzetti...ama inanın şu anda kız erkek umrumda deil...yeterki bebeğim iyi olsun...
kızlar ben geldim bugün başka bir dr a gittim hem midemdeki rahatsızlık için hemde cinsiyeti merak ettiğim için...ama fazla merak insanın başına iş açar derler doğruymuş...rahimde kasılmalar var dedi...gerçektende bazen oturup kalkarken karnımın alt kısmına sancılar giriyo...progestan verdi midem içinde bir sürü ilaç yazdı...ama kendi dr um 2 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı görmemişti...kesinlikle düşük riskin yok demişti...canım çok sıkıldı ...progestanı kullanmadan önce tekrar kendi druma gitmeyi düşünüyorum...ayrıca bu dr cinsiyetini erkeğe benzetti...ama inanın şu anda kız erkek umrumda deil...yeterki bebeğim iyi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?