kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

aramıza hoşgeldin canım..inşallah topiğimiz sana uğur getirir...amiinn.:Saruboceq:

Heja cım gözün aydın canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn.:Saruboceq:.öptüm canlarııımm..

Günaydın kızlaaaarr..uykuculaaaarrr..nerelerdesiniz ?kimsecikler yook..delikafaduldenöptüm canlarııııımmmm...Şenizherkese hayırlı günler.....sositosositoa.s.

hoşgeldin aramıza ,inşallah allah kısa zamanda bebiş nasip eder,a.s.

Günaydınn güzell annelerrr :)herkezee hayırlıı cumalarr diliyorum.Rabbim dualarımızıı kabul etsin inşallahh..Dualarımız onun katında kabul olur inşallahh:Saruboceq: :Saruboceq:

Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.Sevgılı Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruZ ya
Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
kaymaklım...............................17 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
Balsurat ................................18 Nisan(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
szdiker...................................23 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
BTRKLC
gülay30
aysu1
selkie
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
çikolata86
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
sevil35
lolo
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
ipekirem
cerot
erturkfts

HAMıŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

Son düzenleme:
günaydın canlarım hepinizin cuması mübarek olsun...aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz...betercim canım üzme kendini kısmet deilmiş herhelde...allahım çok bekletmesin canım....

benim için iyi dilkelerde bulunan canlarım sizlerede çok teşekkür ederim....

hejacım buraya uğramadın ama olsun seni çoooook tebrik ediyorum allahım kucağına almayıda nasip etsin....

[/COLOR]
amiiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:...balım cuman mübarek olsun canım..duaların için Allah razı olsun canım benim...

Canlarıımm hepinizin mbarek cuma gününüz hayırlı ve mübarek olsun...Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin,dualarımız kabul eylesiinn..amiiiinnn
:Saruboceq::Saruboceq:Şeniz

ben 11 yıldır korunmasız bekliyorum 2. bebeği.Oluruna bırakmıştım.geçen yıl oldu ama senin gibi 2.ayda kalp atışlarını alamadık o zamandan beride tık yok.Bu ay ilkkez klomen kullandım Hayırlısıyla Allah 2. bebeklerimizide kısmet eder çocuklarımızı kardeşsiz bırakmaz inşallah.

Hepinize günaydın.Bugün adetimin 33. günü dün söylemiştim birkaç damla kahverengi lekelnmem oldu diye ama dün sabahtan bu yana hiçbirşey yok.Dün akşam üzeri doktorumu aradım 37. günü bekleyelim dedi.Kasıklarımda ağrımda var ama yatınca geçiyor.Ayakta ve otururken var ağrım.Çatlayacağım.Gelde bir kan tahlilide yapalım demedi.Bende korkuyorum.Gidip yaptırsam yok derlerse diye korkudan gidemiyorum.Ama yoksa gelsin diyorum varsa da Allah yardımcım olsun inşallah.Başına böyle birşey gelen varsa yazsın lütfen.Korkudan kımıldamak dahi istemiyorum.Allah hepimize sağlık içinde haamilelik versin inşallah.Allah nerde çocuk hasretiyle olan varsa Rabbim kucaklarını boş bırakmasın en tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun kucaklarını inşallah.Hepinizi öpüyorum.Benim bu yaşadığım sizce nedir ?

kızlar garip birşeyt oldu.aşılamamın 10.gününde hastalandım.tecrübelirim beni şaşırttı.4.aşılamamda KOCAMAN BİR FOS

Allahınm en yakın zamanda nasip edecek canım .Hepimizde buna inanıyoruz.Vakti saati var işte herşeyin.bak ben 11 yıldır bekliyorum,dile kolay.Allahım seni bekletmesin inşallah.önümüzdeki ay seninde hamilelik haberlerini alalım.Bu hamilelikten önce gördüğün son adetin olsun inşallah

Aramıza hoşgeldin.Bende 2.ayda bebeğimin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum.Ama yapılacak birşey yok.Ama benim bebeğim 11 yıl sonra korunmadan hamile kalamadığım halde benim tedavi görmeme sebep oldu.Allahım inşallah bir daha nasip eder diye çıktık yola.Yoksa doktora falan gitme düşüncemiz yoktu.Bakalım bekliyoruz .Allah en yakın zamanda dualarımızı kabul ederde yeniden doldurur kucaklarımız, çocuklarımızı sevindirir,onları hayatta yanlız bırakmaz inşallah.

Arkadaşlar herkese günaydın, hayırlı cumalar. Benim 10 yaşında bir oğlum var. Bir yıldan bu yana ikinci bebek için uğraşıyoruz. 5-6 ay önce klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama şimdi oluruna bırakmış durumdayım. Başka topikten arkadaşlar da var burada ne güzel. balsurat, nasip, cerot burdan da selam kızlar. Bu arada benim adet tarihim 26 nisan. Allah hepimizin gönlüne göre versin...a.s.

umutlu ordamısın cevap ver lürfen şimdi diğer topikte yazdıklarını okudum.benim şuanda yaşadıklarımı yaşamışsın sanırım.

canım cümlemizin kucağı boş kalmasın imşallah...evlendiği ilk gün hamile kalıp 2. bebeğe 3 sene uğraşan da var canım..sen eşinle bunları konuş bence...

ebruşşşşş....canım çatlamıştır ooo..benden de pembe 1-2 damla geldiğinde dr um ööle demişti..tabi beraberinde batma da vardı kasıklarımda..aynen seninki gibi yani..çalışın kölelerrrrrrrr diyo içimden bi ses hep:))))))
canım popoma döşek koysam yine olmuyor valla da....

Oleyyyyyyy heja hamişşş herkez duysunnnnn yuppii:dance::dance::dance:

oleyyyy sağlıkla kucağına da alsın inşallahhhh...:teytey::teytey: darısı bizeee...

canım inşallah çok uğraşmadan 2. bebeğini de alırsın kucağına..herşeyde vardır bir hayır canım öyle düşün lütfen..evet kolay değil çok zor ama böyle düşününce biraz teselli oluyor sanki..Allah kucağını ve kucağımızı boş bırakmasın canım...

kızlar garip birşeyt oldu.aşılamamın 10.gününde hastalandım.tecrübelirim beni şaşırttı.4.aşılamamda KOCAMAN BİR FOS

canım çok erken hastalanmışsın..bu demek oluyor ki iğneden önce çatlamış yumoşun...tabi sen o arada cinsel perhizdeydin bir de aşılama öncesi..nasıl anlamaz dr un canım ya..
bence sen biraz kafanı rahatlat canım ve direk tüp bebek olayına geç..yaz geliyor ve bi sürü tüp bebek merkezleri kampanya yapıyorr..lütfen canını sıkma..ikiz ikiz olur inşallah...

balım ağzından bal damlamışşşş....AMİNNNNN....önce sana sonra manzarana sevgiler...:))))

selam canımmm..heryerden pırtlıyoruz dimi mısır patlağı gibi:))))

herkeze hayırlı cumalar Allahım herkeze guzel saglıklı evlatlar versın su mubarek cuma hurmetıne canlarım benım 35. gunum beklıyorum bakalım gelırde ne zaman gecen ay 37. gun olmustum bakalım artık kısmet etrafta benı ruyasında goren hamılemısın dıyor yok dıyorum kımse de bılmıyo ugrastıgımı aslında ınsallah gercek olur yaaa bu ay hıc umudum yok ama ........herkeze sevgıler

hayırlı cumalar kızlar bugun yıne kan testı oldum dr istegıyle kan vermekten delik deşik oldum deger369 olmuş cokmu duşuk gıdıyor degerler kafam karıştı yoksa daha cokmu kucuk 2-3 haftalıkmı herangı bır sorun yoktur degılmı

AMİN,AMİNN,AMİNN!herkesin cuması hayırlı olsun!a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…