- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.161
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.ikinci bebegi düşünüyorum.aslında ikinci bebek yoldaydı.çok sevinmiştim.kızıma kardeş geliyor diye,ama bebegim 3 aylık ken kalbi durdu.karnımda.sonra kürtajla aldırmak zorunda kaldım.tekrar hamile kalmaya korkuyorum ya bidaha böyle bir sorunla karşılaşırsam dedim.bi talihsizlik bebeğimi hayattan kopardı.rabbim hayırlısını versin hayırlısı neyse o olsun dedim.bakalım tekrar hamile kalmayı düşünüyoyurum.kızım kardeş istiyor inşallah rabbim ikinci bebekleri kucağımıza saglıklı bi şekilde almayı nasip etsin.dualarım sizlerle
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.ikinci bebegi düşünüyorum.aslında ikinci bebek yoldaydı.çok sevinmiştim.kızıma kardeş geliyor diye,ama bebegim 3 aylık ken kalbi durdu.karnımda.sonra kürtajla aldırmak zorunda kaldım.tekrar hamile kalmaya korkuyorum ya bidaha böyle bir sorunla karşılaşırsam dedim.bi talihsizlik bebeğimi hayattan kopardı.rabbim hayırlısını versin hayırlısı neyse o olsun dedim.bakalım tekrar hamile kalmayı düşünüyoyurum.kızım kardeş istiyor inşallah rabbim ikinci bebekleri kucağımıza saglıklı bi şekilde almayı nasip etsin.dualarım sizlerle
Günaydınn güzell annelerrr :)herkezee hayırlıı cumalarr diliyorum.Rabbim dualarımızıı kabul etsin inşallahh..Dualarımız onun katında kabul olur inşallahh:Saruboceq: :Saruboceq:
Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.Sevgılı Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruZ ya
Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım benim aynı durumdayız umutlarımız her ay dahada tükeniyo senin nekadardır olmuyo aşılama oldunmu ben 2sene oldu ama aşagı yukarı 4senedir istiyoz ilk korunmamaya başladıgımız zaman 1sene sonra zoraki kaldım ama 5aylıkken hamileligim sonlandı 6ay korunduk ve daha yok ben bunalıma girmeyimde kim girsin kızım ozaman 3 yaşındaydı şimdi 7 bitecek zaman ilerliyo tek istegim kardeşiyle aralarında yaş farkı olmasındı ama olmuyo bıktım yoruldum adamada daha hale bozugumzaten olmuyo onada ihtiyaç olsada olmasada umrumda degil artık
kızlar garip birşeyt oldu.aşılamamın 10.gününde hastalandım.tecrübelirim beni şaşırttı.4.aşılamamda KOCAMAN BİR FOS
teşekkürederim canım,evet aynen öyle yeni bıraktım ve eşime hemen olmayabileceğinide söyledim ben ilk bebeğime evlendiğim ilk ay içinde hamile kaldım,oda 2. de böyle olacak diye düşünüyor,ben ilaça onumuzdeki ay belki başlarım diye tahlili yaptırayım diyordum ama başlamıcam banane,istemiyorsa o korunsun.
inşallah allah sanada bir an önce sağlıklı nur gibi bir bebiş verir,bebek isteyen herkese inşallah,
iyiyim valla cerotum..merak içindeyim acaba yumoşlar büyüdü mü diye.:uhm:CADIARZU.inşallah büyümüştür de hemen çatlatır dr..bugünleri çok iyi değerlendirmeye çalışıyorum.sositosositodün baya ağrı oldu kasıklarımda wc ye gittiğimde bi damla çok açık pembe akıntı geldi..dedim belki yumoş çatlamıştır dünü değerlendirdik..ama çok komik yaaww popona yastık koy bekle:roflol::roflol::roflol:hayırlısı bakalım ..öptüm canlarım..kolay gelsiiinn bacııımm..Şenizkaydirigubbakcemile3
Oleyyyyyyy heja hamişşş herkez duysunnnnn yuppii:dance::dance::dance:
kızlar garip birşeyt oldu.aşılamamın 10.gününde hastalandım.tecrübelirim beni şaşırttı.4.aşılamamda KOCAMAN BİR FOS
Günaydınn güzell annelerrr :)herkezee hayırlıı cumalarr diliyorum.Rabbim dualarımızıı kabul etsin inşallahh..Dualarımız onun katında kabul olur inşallahh:Saruboceq: :Saruboceq:
Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.Sevgılı Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruZ ya
Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Arkadaşlar herkese günaydın, hayırlı cumalar. Benim 10 yaşında bir oğlum var. Bir yıldan bu yana ikinci bebek için uğraşıyoruz. 5-6 ay önce klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama şimdi oluruna bırakmış durumdayım. Başka topikten arkadaşlar da var burada ne güzel. balsurat, nasip, cerot burdan da selam kızlar. Bu arada benim adet tarihim 26 nisan. Allah hepimizin gönlüne göre versin...a.s.
canım cümlemizin kucağı boş kalmasın imşallah...evlendiği ilk gün hamile kalıp 2. bebeğe 3 sene uğraşan da var canım..sen eşinle bunları konuş bence
canım akşam yine konuştum,belki hemen olmayacağını,zamana bırakmamızı istedim,olursa olur olmazsada olmaz dedim,yaşlarımızın ilerlediğini daha fazla geçiktirmek istemediğimi geçiktirirsek kardeşinin oğlumuzla arasında çok yaş farkı olacağını falan söyledim kendi üzerinde baskı hissediyor sanırım,oda pek istemeyerek olsada olur dedi,bakalım ne olacak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?