- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.201
RAEBZEHımm maşallahh yumoş büyümüşş yuppii ..Şimdii çatlatıcıdan sonra sana sıkı çalışmak düşüyorrr..:dance::dance:
selam kızlar dr dan geldim..sol yumurtalıktaki yumoşum 16 mm olmuş..dr iki gün daha bekle dedi..p.tesi çatlatma iğnesini vurunucam hayırlısıyla..inşallah bu aya hamiş kalırım hayırlısıyla..tabi hayırlısı ne zamansa o zaman versin Rabbim..öptüm canlarıımm.Şeniz.
gülücüğüm bacıımm o ne demek öle bakiimm.:mymeka:.derdini paylaş ki derman bulasın...canım..sıkma canını nerelerdesin uğramıyon pek topiğe..öptüm canım beniiimm..Şeniz
http://img15.imageshack.us/img15/3781/dsc04446ujn.jpg
1 senedir uğraşıyodum.sonunda oldu 2, şükür..Allah herkeze hayırlı evlat versin
ben de yeni üye oldum
ikinci bebeğimizi istiyoruz bizde
ebrucum canım inşallah bu ay sende bize güzel haberler verirsin:Saruboceq: maşallahyumoşunda iyi büyümüş.....
İğneden sonra dr sorr kaç gün olsunn.Benimki 3 gün peşpeşe diyoduda :roflol:Ben bekleme süresine geçtim çalışmalar bitti artıkk şafak 7 :roflol:
ben de yeni üye oldum
selam kızlar..ne habersiniz bakalım..bende aynı tas aynı gülücük işte...çok moralim bozuk bugün hepinizi öpüyorum canınızıda sıkmak istemiyorum benim derdimle..ama şunu iyice şu aptal kafama soktum bugün..ben aşkım ve oğlum sadece bu kadar bundan sonra..kimse için üzülmeye derde kedere değmezmiş anan baban kardeşin bile olsa bunu iyice anladım..üff hem moralinizi bozmayayım diyorum hemde ne var ne yok dökülüyorum..inanın artık patlama derecesine geldim..bunları yazarken bile bogazım düğümleniyor..
selam kızlar dr dan geldim..sol yumurtalıktaki yumoşum 16 mm olmuş..dr iki gün daha bekle dedi..p.tesi çatlatma iğnesini vurunucam hayırlısıyla..inşallah bu aya hamiş kalırım hayırlısıyla..tabi hayırlısı ne zamansa o zaman versin Rabbim..öptüm canlarıımm.Şeniz.
gülücüğüm bacıımm o ne demek öle bakiimm.:mymeka:.derdini paylaş ki derman bulasın...canım..sıkma canını nerelerdesin uğramıyon pek topiğe..öptüm canım beniiimm..Şeniz
ben de yeni üye oldum
bu arada heja hamileliğini nerede yazdı? ben bulamadım. burayada uğramıyor. hamile kalan buraya uğramaz oluyor. ama ben gitmem kızlar, en sıkıntılı döneminde yanımdaydınız. hepinizi hayırlısıyla hamile görmeden bu safyadan ayrılmam.a.s.
bugün doktordaydım yine. bebişimiz biraz daha büyümüş. 3 cm olmuş. kolları bacakları başı biraz daha belirginleşmiş maşallah barekallah. Rabbime şükürler olsun hamd olsun. her seferinde bir heyecanla gidiyorum, tabiki benim tansiyon tavan yapmış oluyor. halbuki diğer zamanlar gayet normal çıkıyor. yada doktordaki alet bozuk.
ilk defa oğluşumu götürdüm, ultrasonda kardeşiyle tanıştı. ağzı kulaklarında çıktı doktordan, iki hafta sonra yeniden gidicem ikili test yapılıcak o zaman da. Rabbim onu da hayırlısıyla atlatmayı nasip eder inşallah.
raporumda bitti. pazartesinden itibaren artık yavaş yavaş normal hayatıma dönüyorum inşallah. iyide oldu, iyice hasta moduna girmiştim artık çıkmak istiyorum bu moddan. Rabbim hepimizi güldürsün inşallah, dualarım hep sizlerle.
Balııııımm valla bana pazar,salı, çarşamba ilişki dedi..yani biri iğneden 1 gün önceooo maşallah senin şafak az kalmış bacıımm..yavaş yavaş mendilleri hazırlayalım o zaman:teytey::teytey:hakkında hayırlısı olsun canım benim öptüm seniŞenizŞeniz
:hooray::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::hooray:
Bu sefer başardım inşallahh
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bugün doktordaydım yine. bebişimiz biraz daha büyümüş. 3 cm olmuş. kolları bacakları başı biraz daha belirginleşmiş maşallah barekallah. Rabbime şükürler olsun hamd olsun. her seferinde bir heyecanla gidiyorum, tabiki benim tansiyon tavan yapmış oluyor. halbuki diğer zamanlar gayet normal çıkıyor. yada doktordaki alet bozuk.
ilk defa oğluşumu götürdüm, ultrasonda kardeşiyle tanıştı. ağzı kulaklarında çıktı doktordan, iki hafta sonra yeniden gidicem ikili test yapılıcak o zaman da. Rabbim onu da hayırlısıyla atlatmayı nasip eder inşallah.
raporumda bitti. pazartesinden itibaren artık yavaş yavaş normal hayatıma dönüyorum inşallah. iyide oldu, iyice hasta moduna girmiştim artık çıkmak istiyorum bu moddan. Rabbim hepimizi güldürsün inşallah, dualarım hep sizlerle.
a.s.hamilemisincanım ayy aayyy inş. hamilesindir yaa haber et bizede rabbim gönlüne göre versiinn inş.canım amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?