- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.141
kızlar bişey aklıma takılıyo.yardımcı olursanız sevinirim.benim dört yaşında bir kızım var.sekiz aydır korunmuyoruz olmadı iki aydırda klomen tedavisi görüyorum.doktor bana rahim filmi çektirdinmi dedi hayır çektirmedim dedim.doğum yapmış kadınlardanda isteniyormu?
günaydın kızlar...çok şükür bugün biraz rahatladım...kendi druma gittim sabah bir sorun görmedi bebeğin keyfi gayet yerinde dedi...kıpır kıpır oynuyodu...bir daha başka dr a gitmem bu bana ders oldu...sıkıntıdan bütün gece uyuyamadım zaten...
kaymaklım transferin hayırlı olsun canım inşallah müjdeli haberler alıcaz senden....
:sm_cool: :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt hERKEZEEE hayırlıı günlerrr canlarımm öpüyorumm ..Bugünn çokkk harikayımm nedenii bilinmezz:sm_cool::sm_cool:
senin sıpa yolda ondandır balımmmmmmmm
.
günaydın kızlar...çok şükür bugün biraz rahatladım...kendi druma gittim sabah bir sorun görmedi bebeğin keyfi gayet yerinde dedi...kıpır kıpır oynuyodu...bir daha başka dr a gitmem bu bana ders oldu...sıkıntıdan bütün gece uyuyamadım zaten...
kaymaklım transferin hayırlı olsun canım inşallah müjdeli haberler alıcaz senden....
kızlar bişey aklıma takılıyo.yardımcı olursanız sevinirim.benim dört yaşında bir kızım var.sekiz aydır korunmuyoruz olmadı iki aydırda klomen tedavisi görüyorum.doktor bana rahim filmi çektirdinmi dedi hayır çektirmedim dedim.doğum yapmış kadınlardanda isteniyormu?
bugün adetimin 32. günü kahve rengi lekelnme başladı.:a015:Adet oluyorum.Yok ben 2. bebeğime kavuşamayacağım heralde:1no2:.Her geçen ay ümidimi biraz daha bitiriyor.Artık bıraksammı acaba tedaviyi diyorum.CADIARZUHer ay ümitlenmek beni yıpratıyor.Olacak gibi heray ümitlenmek kırmızılar gelincde üzülmek beni dahada yıpratıyor.yasakkelimeAllahım ol demeden olmayacağını biliyorum ama naparsın işte umut kapısı.gamyoncuiremsuAma ben ümidimi tüketmek üzereyim.Allah isteyen herkese versin inşallah banada kısmet etsin.Ama ben bittim tükendim artık.benneyaptımki.......Kendinize iyi bakın bebişlerinizede....Şeniz.
bacıımm nasılsın cerotcum..sende durumlar nasıl ..inşallah yoldadırlar bu nazlı sıpalar.adetim bitti ama bugün kasıklarıma ağrılar girdi acaba benim yumoşlar mı hazırlanıyo kızlar..hapım dün bitti..öptüm canlarııımm..
arkadaşlar şu kan testi var ya hamileliği öğrenmek için yapılan onu ne zaman yaptırırsam belli olur sonuç mesela gelecek olan adetimden önce yaptırsam belli olurmu?ben doğum kontrol ilaçını bu ay bıraktım,
eşimde canımı çok sıkıyor bu aralar,eşim 4-5 gündür bebeği erteleyelim ben işten ayrılacağım seneye yıl başında,ne yapacağımız belli değil diyor,bende çok istiyorum,bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay korunmamı istiyor,bende o yüzden çok dua ediyorum bu ay olsun diye,yoksa 2010 beklemek zorunda kalıcam,oğlumda 2010 okula başlayacak,hem onun okulu hem yeni bebekle zor olacak benim için,o nedenle ben bu sene istiyorum,hem o zmana kadar biraz büyümüş olur diye,ama eşimin bu kararsızlığı beni sinir ediyor,hem onunla beraber karar verdik ben ona göre ilaçı bıraktım,şimdide ben bırakalı kaç gün olmuş benimle korunmadan birlişkte olmuş adam çocuk istemekten vaz geçiyor,ya napıcam ben bu adamla,şeytan diyor ki bu ay olmazsa önümüzdeki ayda korunma,onada korunduğunu söyle,sonra sonuç süpriz olsun ona!
selkie canım kan testinde beklenen adet tarihinde bile sonuç alabilirsin, yani hiç günün geçmeden..döllenme olduktan sonraki 10-14. gün arası mutlaka kanında BetaHCG hormonu salgılanmaya başlar..idrarda yanıltabiliyor ama o yüzden kanda baktır..
diğer taraftan eşine bu topikte yazılanları okut derim ben..anladığım kadarıyla korunuyordun canım ve yeni bıraktın..senin moralini bozmak istemem ama arayı açtığın zaman 2. çocukta hemen cevap alamayabiliyorsun..burada birçok örneği var bunun..bekleme derim ben..ne güzel korunmaktan falan bahsediyorsun..hayatımda asla korunmadım, korunamıyorum da..ha diyince olmuyor canım ya..elini çabuk tut..
ebruşum canım nasıl olayım casus gibi kaça kaça girip çıkıyorum kk ya görsen halimi..müdür kol geziyor bu aralar..:))
bitanemm sen nasılsın bakemm...canım yumoşların çatlıyordur kasık ağrın batma şeklinde ise..başla görevlere çabıkkkkkkkkk...
MUCUXXXXX
Oleyyyyyyy heja hamişşş herkez duysunnnnn yuppii:dance::dance::dance:
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.ikinci bebegi düşünüyorum.aslında ikinci bebek yoldaydı.çok sevinmiştim.kızıma kardeş geliyor diye,ama bebegim 3 aylık ken kalbi durdu.karnımda.sonra kürtajla aldırmak zorunda kaldım.tekrar hamile kalmaya korkuyorum ya bidaha böyle bir sorunla karşılaşırsam dedim.bi talihsizlik bebeğimi hayattan kopardı.rabbim hayırlısını versin hayırlısı neyse o olsun dedim.bakalım tekrar hamile kalmayı düşünüyoyurum.kızım kardeş istiyor inşallah rabbim ikinci bebekleri kucağımıza saglıklı bi şekilde almayı nasip etsin.dualarım sizlerle
merhabalar arkadaşlar bu başlığı yeni farkettim zaten daha acemiyimde.bende 5 aydır ikinci için uğraşanlardanım ama her ay hüsranla sonuçlanıyor aylardır belki bu ay diyoruz ama olmuyo inşallah buay olur allahım herkesin gönlüne göre versin
selam kızlar bende ıkıncı ıçın ugraşanlardanım bır kızım var 11 yasında 2008de ıkıncıye kararverdık ılk denememız hüsranla bıttı karnımda öldü bır buçuk aylıkken eylül 23de ve hala beceremedık ıkıncıyı kısmet nasıp
bugün adetimin 32. günü kahve rengi lekelnme başladı.:a015:Adet oluyorum.Yok ben 2. bebeğime kavuşamayacağım heralde:1no2:.Her geçen ay ümidimi biraz daha bitiriyor.Artık bıraksammı acaba tedaviyi diyorum.CADIARZUHer ay ümitlenmek beni yıpratıyor.Olacak gibi heray ümitlenmek kırmızılar gelincde üzülmek beni dahada yıpratıyor.yasakkelimeAllahım ol demeden olmayacağını biliyorum ama naparsın işte umut kapısı.gamyoncuiremsuAma ben ümidimi tüketmek üzereyim.Allah isteyen herkese versin inşallah banada kısmet etsin.Ama ben bittim tükendim artık.benneyaptımki.......Kendinize iyi bakın bebişlerinizede....Şeniz.
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.ikinci bebegi düşünüyorum.aslında ikinci bebek yoldaydı.çok sevinmiştim.kızıma kardeş geliyor diye,ama bebegim 3 aylık ken kalbi durdu.karnımda.sonra kürtajla aldırmak zorunda kaldım.tekrar hamile kalmaya korkuyorum ya bidaha böyle bir sorunla karşılaşırsam dedim.bi talihsizlik bebeğimi hayattan kopardı.rabbim hayırlısını versin hayırlısı neyse o olsun dedim.bakalım tekrar hamile kalmayı düşünüyoyurum.kızım kardeş istiyor inşallah rabbim ikinci bebekleri kucağımıza saglıklı bi şekilde almayı nasip etsin.dualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?