kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım benim bildiğim kadarıyla doğum yapmış kadında da çekiliyo..sonradan da tüpler yapışabiliyo...öptüm canım..hakkında hayırlısı olsun..Şeniz

zeynepcim canım sana başka dr agidip kafa karıştırmak yasak artık..bak bebişin iyiymiş çok şükür...canım benim daha da iyi olacak inşallah..sen pozitif ol yeter annesi.uykusuz gecenin hesabı da gittiğin dr dan çıksın e miiiiiiiiiii:)

:sm_cool: :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt hERKEZEEE hayırlıı günlerrr canlarımm öpüyorumm ..Bugünn çokkk harikayımm nedenii bilinmezz:sm_cool::sm_cool:

senin sıpa yolda ondandır balımmmmmmmm

sana ve herkese günün geri kalan kısmında keyifli bir gün diliyorummmm..:teytey: keyifli olun kızlar sıpalar yoldaaaa:))

gülay.30 ve szdiker hoşgeldiniz kızlarrr...ayağınız uğurlu gelir umarım...

sevgiler herkesee..

bacıımm nasılsın cerotcum..sende durumlar nasıl ..inşallah yoldadırlar bu nazlı sıpalar.adetim bitti ama bugün kasıklarıma ağrılar girdi acaba benim yumoşlar mı hazırlanıyo kızlar..hapım dün bitti..öptüm canlarııımm..

canımmm çokk sevindimm...ben eski dr madurlarındanım aslında..3 dr değiştirdimm...hipokrat yemini falan hikaye...ya hiç bişeyden anlamıyolar anlamış gibi anlatıyolar yada bundan ne kadar para kopartırsam kardır diyolar...iyi dr bulmak çok zorr..şükürler olsun ben en sonunda buldumm...canımm inşaallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsınnnhihoyyyt

evet canım isteniyo...aslında 2 doz hap tedavisinden sonra olmuyosa hemen istiyolarmışş..ben cektirdim meselaa...allaha şükür tüpler açık..sezeryanla doğum yapanların tüplerin tıkanma olasılığı daha yüksekmişş...yaptır gitsin 25 dk.sürüyo...bazılarının daha kısa sürüyomuş hatta

bugün adetimin 32. günü kahve rengi lekelnme başladı.:a015:Adet oluyorum.Yok ben 2. bebeğime kavuşamayacağım heralde:1no2:.Her geçen ay ümidimi biraz daha bitiriyor.Artık bıraksammı acaba tedaviyi diyorum.CADIARZUHer ay ümitlenmek beni yıpratıyor.Olacak gibi heray ümitlenmek kırmızılar gelincde üzülmek beni dahada yıpratıyor.yasakkelimeAllahım ol demeden olmayacağını biliyorum ama naparsın işte umut kapısı.gamyoncuiremsuAma ben ümidimi tüketmek üzereyim.Allah isteyen herkese versin inşallah banada kısmet etsin.Ama ben bittim tükendim artık.benneyaptımki.......Kendinize iyi bakın bebişlerinizede....Şeniz.

canım benim seni çok iyi anlıyorum:teselli:adet gelse bi dert gelmese başka dert işte ne biliyim işte canımız sıkılıyo,moralimiz bozuluyo..ama inan bana bu bi sına bizim için sabır sınavı..ne zaman geçerli notu alırsak geçicez sınavı..ödülümüz olan bebişimize kavuşacaz Allahın izniyle..moralini yüksek tut canım benim..hormonlar etkilenmesin..ve tabiki en önemlisi isyan etme sakınyasakkelimeşükür edelim canım.:Saruboceq:nikinde de yazdığın gibi herşey nasip kısmet meselesi...öptüm nasipcim.Şeniz.

arkadaşlar şu kan testi var ya hamileliği öğrenmek için yapılan onu ne zaman yaptırırsam belli olur sonuç mesela gelecek olan adetimden önce yaptırsam belli olurmu?ben doğum kontrol ilaçını bu ay bıraktım,

eşimde canımı çok sıkıyor bu aralar,eşim 4-5 gündür bebeği erteleyelim ben işten ayrılacağım seneye yıl başında,ne yapacağımız belli değil diyor,bende çok istiyorum,bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay korunmamı istiyor,bende o yüzden çok dua ediyorum bu ay olsun diye,yoksa 2010 beklemek zorunda kalıcam,oğlumda 2010 okula başlayacak,hem onun okulu hem yeni bebekle zor olacak benim için,o nedenle ben bu sene istiyorum,hem o zmana kadar biraz büyümüş olur diye,ama eşimin bu kararsızlığı beni sinir ediyor,hem onunla beraber karar verdik ben ona göre ilaçı bıraktım,şimdide ben bırakalı kaç gün olmuş benimle korunmadan birlişkte olmuş adam çocuk istemekten vaz geçiyor,ya napıcam ben bu adamla,şeytan diyor ki bu ay olmazsa önümüzdeki ayda korunma,onada korunduğunu söyle,sonra sonuç süpriz olsun ona!

ebruşum canım nasıl olayım casus gibi kaça kaça girip çıkıyorum kk ya görsen halimi..müdür kol geziyor bu aralar..:))
bitanemm sen nasılsın bakemm...canım yumoşların çatlıyordur kasık ağrın batma şeklinde ise..başla görevlere çabıkkkkkkkkk...
MUCUXXXXX

selkie canım kan testinde beklenen adet tarihinde bile sonuç alabilirsin, yani hiç günün geçmeden..döllenme olduktan sonraki 10-14. gün arası mutlaka kanında BetaHCG hormonu salgılanmaya başlar..idrarda yanıltabiliyor ama o yüzden kanda baktır..

diğer taraftan eşine bu topikte yazılanları okut derim ben..anladığım kadarıyla korunuyordun canım ve yeni bıraktın..senin moralini bozmak istemem ama arayı açtığın zaman 2. çocukta hemen cevap alamayabiliyorsun..burada birçok örneği var bunun..bekleme derim ben..ne güzel korunmaktan falan bahsediyorsun..hayatımda asla korunmadım, korunamıyorum da..ha diyince olmuyor canım ya..elini çabuk tut..

teşekkürederim canım,evet aynen öyle yeni bıraktım ve eşime hemen olmayabileceğinide söyledim ben ilk bebeğime evlendiğim ilk ay içinde hamile kaldım,oda 2. de böyle olacak diye düşünüyor,ben ilaça onumuzdeki ay belki başlarım diye tahlili yaptırayım diyordum ama başlamıcam banane,istemiyorsa o korunsun.

inşallah allah sanada bir an önce sağlıklı nur gibi bir bebiş verir,bebek isteyen herkese inşallah,

iyiyim valla cerotum..merak içindeyim acaba yumoşlar büyüdü mü diye.:uhm:CADIARZU.inşallah büyümüştür de hemen çatlatır dr..bugünleri çok iyi değerlendirmeye çalışıyorum.sositosositodün baya ağrı oldu kasıklarımda wc ye gittiğimde bi damla çok açık pembe akıntı geldi..dedim belki yumoş çatlamıştır dünü değerlendirdik..ama çok komik yaaww popona yastık koy bekle:roflol::roflol::roflol:hayırlısı bakalım ..öptüm canlarım..kolay gelsiiinn bacııımm..Şenizkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.ikinci bebegi düşünüyorum.aslında ikinci bebek yoldaydı.çok sevinmiştim.kızıma kardeş geliyor diye,ama bebegim 3 aylık ken kalbi durdu.karnımda.sonra kürtajla aldırmak zorunda kaldım.tekrar hamile kalmaya korkuyorum ya bidaha böyle bir sorunla karşılaşırsam dedim.bi talihsizlik bebeğimi hayattan kopardı.rabbim hayırlısını versin hayırlısı neyse o olsun dedim.bakalım tekrar hamile kalmayı düşünüyoyurum.kızım kardeş istiyor inşallah rabbim ikinci bebekleri kucağımıza saglıklı bi şekilde almayı nasip etsin.dualarım sizlerle

merhaba canım aramıza hoşgeldin inşallah rabbim çok fazla bekletmeden ikinci meleğine kavuşturur seni....

hosgeldin canim aramiza insallah en yakin zamanda güzel haberlerini aliriz

sende hosgeldin canim aramiza sendende güzel haberler bekliyoruz insallah

gecmis olsun öncelikle canim
baska bir doktora güvenme bundan sonra canim
hamileligin tadini cikar

sakin sakin canim ilk bebeginide cok beklemismiydin ???
kusura bakma pek bilmiyorum ama 6 sene bekleyen biri olarak seni anliyorum ama
sakin pes etme tabiki zorluk yasiyoruz bazilari cabucak hamile kalabiliyor ama yinede sükredelim ve dua edelim
öpüyorum seni

hosgeldin aramiza allah yardimcimiz olsun
güzel haberlerini duymak dilegiyle

canım benim aynı durumdayız umutlarımız her ay dahada tükeniyo senin nekadardır olmuyo aşılama oldunmu ben 2sene oldu ama aşagı yukarı 4senedir istiyoz ilk korunmamaya başladıgımız zaman 1sene sonra zoraki kaldım ama 5aylıkken hamileligim sonlandı 6ay korunduk ve daha yok ben bunalıma girmeyimde kim girsin kızım ozaman 3 yaşındaydı şimdi 7 bitecek zaman ilerliyo tek istegim kardeşiyle aralarında yaş farkı olmasındı ama olmuyo bıktım yoruldum adamada daha hale bozugumzaten olmuyo onada ihtiyaç olsada olmasada umrumda degil artık

kızlar garip birşeyt oldu.aşılamamın 10.gününde hastalandım.tecrübelirim beni şaşırttı.4.aşılamamda KOCAMAN BİR FOS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…