kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ZEYNEP öncelikle geçmiş olsun.Ama bence hep iyi düşün ki iyi olsun.Bence dr kendisine bir hasta daha edinmek istemiş.Bu mutlaka başka dr ye gidiyodur diye.İnan bana böyle düşünen dr lerde varmış.Sen kendi dr nin söylediklerini dinle birazda dinlen tamam.Herşey çok güzel olacak inan.Beni,mde bugün 30. günüm hala korkarak bekliyorum.Hayırlısı inşallah.Allahım bu ay kısmet edre inşallah hepimizede güzel haberler vermemizi.

secemce tabiri caizse^^ sen zot ,bem zot keçiye kim vercek ot ^^diye bir söz var biliyormusun.Benimkide tedavi olmamı istemedi önceden bir çocuğumz var üzme kendini dedi.Sinirlendim ağladım.Ama sonra bu söz aklıma geldi aldım karşıma çatır çatır konuştum.bEN İSTİYORUM DEDİM.Sonundaikna ettim.Anladım ki inat edrsem benim dediğim değil onun dediği olacak.Bence sende yumşak yumşak konuşarak ikna et.Biz istedikten sonra onlara yaptıramayacağımız hiç birşey yok.Sen iste yumşak davran bak herşey yoluna girecek

Hoşgeldin gülay cım.Umarım en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız.Allahım nerde isteyen varsa bizlerede en yakın zamanda tekrar kısmet etsin inşallah.

CNM ARKADASLARIN DEDIGI GIBI BENCEDE ONCE KENDI DOKTORUNA DANIS SIMDILIK D NIN VERDIGI ILACLARI KULLANMA RABBIME GUVEN ALAHIN IZIYLE BEBEGINDE SENDE COK IYISIN:1hug: CNM BU ARADA BENIM TRANSFERIM OLDU TEST GUNUM 17 NISAN DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN BENDEN OPTUMMMMMMMMa.s.

günaydın canımbenim tedaviye yollamıyo degilki 2kere aşılama bile olduk herşeye gönüllü gidiyo ama ben istiyorumki tüpe gerek kalmadan olsun ben ilaçları içerken gıkımı çıkarmıyom oda dogal yoldan yap diyom parasına acımıyosa versin tüpe de tutmazsa neolacak havaya uçacak aşılamalarda birsürü gitti sende bilirsinki çocugu olanların tedavisini karşılamıyo devlet hep cepten gidiyo hayırlısı bakalım ben artık çocuk mocuk istemiyo yoruldum peşinde koşmaktanklava:

aramıza hoşgeldin canım..maşallah kızın baya büyümüş gençkız olmuş..benim yeğenlerimle yaşıt yeğenlerim ikiz..ikizlerden sonra yengemin 10 sene sonra bi oğlu daha oldu..inşallah topiğimiz uğurlu gelir canım..tekrar hoşgeldin..a.s.

benide yazın adet tarihim 23 nisan

canım aramıza hoşgeldin..sen ne zamandır istiyorsun ikinci bebişi..a.s.

GÜNAYDIINN KIZLAAAAAAARRRR....NASILSINIZ CANLARIIIMM..ÖPTÜM HEPİNİZİ...a.s.Şeniz

günaydın kızlar...çok şükür bugün biraz rahatladım...kendi druma gittim sabah bir sorun görmedi bebeğin keyfi gayet yerinde dedi...kıpır kıpır oynuyodu...bir daha başka dr a gitmem bu bana ders oldu...sıkıntıdan bütün gece uyuyamadım zaten...

kaymaklım transferin hayırlı olsun canım inşallah müjdeli haberler alıcaz senden....

canım benim saolasın...inşallah gelmez kırmızıların bir test yapsana bayağı geçmiş zamanın....

zeynepcim canım gözün aydın maşallah bak bebişinin keyfide yerindeymiş gönlünü ferah tut hamileliğinin tadını doyasıya çıkart....:CüvCüv:.

Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
kaymaklım...............................17 Nisan
BTRKLC..................................18 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
Balsurat ................................18 Nisan(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
szdiker...................................23 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
gülay30
aysu1
selkie
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
sevil35
lolo
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
ipekirem
cerot

HAMıŞLER

ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

Son düzenleme:
zeynepcıgim hemen kötü düşünme herşey ıyı olacak yeterkı buna sende ınan ve yat dınlen

haklısın canım bundan sonra başka dr a gitmek yok

zeynepcim bozma moralini progestan bende kullanıyorum eltımde kullandı allah saglıkla kucagına almayı nasip etcek insallah

canım kendi dr umda vermiş olsaydı kullanıcaktım ama ilacın adını bile anmadı gerek duysaydı verirdi sanırım....saolasın iyi dileklerin için...

zeynepcim canım gözün aydın maşallah bak bebişinin keyfide yerindeymiş gönlünü ferah tut hamileliğinin tadını doyasıya çıkart....:CüvCüv:.

zelişim saolasın inanki çok rahatladım bugün....rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda...

[/FONT]

çok sevindim zeynep ablacım..maşallah demek keyfi iyiymiş..ya dr dan dra fark işte..bazısı insanın moralini bozmaktan başka bişey yapmıyo..ama gerçekten işini hakkıyla yapanlardan Allah razı olsun...öptüm canlarııımm..Şeniz

canım benim saolasın evet kesinlikle dr dan dr a çok fark oluyo en iyisi bildiğinden şaşmamak...

:sm_cool: :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt hERKEZEEE hayırlıı günlerrr canlarımm öpüyorumm ..Bugünn çokkk harikayımm nedenii bilinmezz:sm_cool::sm_cool:

canım benim saolasın...inşallah gelmez kırmızıların bir test yapsana bayağı geçmiş zamanın[/COLOR] Evet haklısın ama ya yoksa diye korkudan yapamıyorum.Bugün 31.gün bakalım bekliyorum.Hayır yoksa gelsin ümitlenmeyeyim.Var olsaydı ama 29. gün yaptığım testte çıkmazmıydı.Tedaviye başlamadan önce 26-28 günde gelirdi şıp diye oysa iki aydır kafayı yedi geçen ayda 32. gün geldi yarında gelmezse iyice ümitleneceğim.Kan testini dışarıdaki labratuvara sordum 35 ytl dedi.Siz nerde yaptırıyorsunuz kan testlerini?

merhaba arkadaşlar
zeynepcim bir sorun olmadığına çok sevindim. Yazdıklarını bugün okudum. Allahım inşallah sorunsuz bir dönem geçirip kucağına almayı nasip eder.
Böyle şeyler olunca insanların dr. lara güveni azalıyo nasıl yanıltabiliyolar insanları. Ama şu bir gerçek kendi doktorununu gözetiminde olman isabetli bi karar. Umarım sorunsuz geçer bu güzel günlerin.

Hepinizi öpüyorum....

canım, farklı doktorlara gitmek sadece kafanı bulandırır. zaten kendi doktoruna da gitmişsin sorun yok demiş. gözün aydın, yinede yat, biraz dinlenmeye çalış.

canım, hayırlı haberi verirsin inşallah.

kızlar bişey aklıma takılıyo.yardımcı olursanız sevinirim.benim dört yaşında bir kızım var.sekiz aydır korunmuyoruz olmadı iki aydırda klomen tedavisi görüyorum.doktor bana rahim filmi çektirdinmi dedi hayır çektirmedim dedim.doğum yapmış kadınlardanda isteniyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…