- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.121
haklısın ama inan bu arkadaş öyle birisiki anlatamam bak bugün bi arkadaşımda dedi niye odeyince eve gelip üzülüp aglamadım zaten bugünde içmedi bende kızıma yaptım zekayı açıyomuş oanne nezaman yapıcan diye beni bekliyo kendimede yaptım içtik bigüzel dogru dürüst konuşmadım bile o inat bende inat bakalım neolacak halimizklava:
selam kızlar bende ıkıncı ıçın ugraşanlardanım bır kızım var 11 yasında 2008de ıkıncıye kararverdık ılk denememız hüsranla bıttı karnımda öldü bır buçuk aylıkken eylül 23de ve hala beceremedık ıkıncıyı kısmet nasıp
kızlar ben geldim bugün başka bir dr a gittim hem midemdeki rahatsızlık için hemde cinsiyeti merak ettiğim için...ama fazla merak insanın başına iş açar derler doğruymuş...rahimde kasılmalar var dedi...gerçektende bazen oturup kalkarken karnımın alt kısmına sancılar giriyo...progestan verdi midem içinde bir sürü ilaç yazdı...ama kendi dr um 2 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı görmemişti...kesinlikle düşük riskin yok demişti...canım çok sıkıldı ...progestanı kullanmadan önce tekrar kendi druma gitmeyi düşünüyorum...ayrıca bu dr cinsiyetini erkeğe benzetti...ama inanın şu anda kız erkek umrumda deil...yeterki bebeğim iyi olsun...
secemce tabiri caizse^^ sen zot ,bem zot keçiye kim vercek ot ^^diye bir söz var biliyormusun.Benimkide tedavi olmamı istemedi önceden bir çocuğumz var üzme kendini dedi.Sinirlendim ağladım.Ama sonra bu söz aklıma geldi aldım karşıma çatır çatır konuştum.bEN İSTİYORUM DEDİM.Sonundaikna ettim.Anladım ki inat edrsem benim dediğim değil onun dediği olacak.Bence sende yumşak yumşak konuşarak ikna et.Biz istedikten sonra onlara yaptıramayacağımız hiç birşey yok.Sen iste yumşak davran bak herşey yoluna girecek
selam kızlar bende ıkıncı ıçın ugraşanlardanım bır kızım var 11 yasında 2008de ıkıncıye kararverdık ılk denememız hüsranla bıttı karnımda öldü bır buçuk aylıkken eylül 23de ve hala beceremedık ıkıncıyı kısmet nasıp
benide yazın adet tarihim 23 nisan
ZEYNEP öncelikle geçmiş olsun.Ama bence hep iyi düşün ki iyi olsun.Bence dr kendisine bir hasta daha edinmek istemiş.Bu mutlaka başka dr ye gidiyodur diye.İnan bana böyle düşünen dr lerde varmış.Sen kendi dr nin söylediklerini dinle birazda dinlen tamam.Herşey çok güzel olacak inan.Beni,mde bugün 30. günüm hala korkarak bekliyorum.Hayırlısı inşallah.Allahım bu ay kısmet edre inşallah hepimizede güzel haberler vermemizi.
günaydın kızlar...çok şükür bugün biraz rahatladım...kendi druma gittim sabah bir sorun görmedi bebeğin keyfi gayet yerinde dedi...kıpır kıpır oynuyodu...bir daha başka dr a gitmem bu bana ders oldu...sıkıntıdan bütün gece uyuyamadım zaten...
kaymaklım transferin hayırlı olsun canım inşallah müjdeli haberler alıcaz senden....
zeynepcıgim hemen kötü düşünme herşey ıyı olacak yeterkı buna sende ınan ve yat dınlen
zeynepcim kardeşimin minik kızının adı zeynep cinsiyetini ögrenip napcan az biraz sabret eli ayagı düzgün olsun saglıklı sıhhatli olsun onun için bol bol dua et cinsiyet sonra gelir hem bukadar ultason bebege zarar verir kendi dr varmış madem ondan başkasına gidipte aklını karıştırıyon sonra kendi kendine sıkıntı yapıyon hayırlısını versin allahım
zeynepcim bozma moralini progestan bende kullanıyorum eltımde kullandı allah saglıkla kucagına almayı nasip etcek insallah
zeynepcim canım gözün aydın maşallahbak bebişinin keyfide yerindeymiş gönlünü ferah tut hamileliğinin tadını doyasıya çıkart....:CüvCüv:.
günaydın kızlar...çok şükür bugün biraz rahatladım...kendi druma gittim sabah bir sorun görmedi bebeğin keyfi gayet yerinde dedi...kıpır kıpır oynuyodu...bir daha başka dr a gitmem bu bana ders oldu...sıkıntıdan bütün gece uyuyamadım zaten...
kaymaklım transferin hayırlı olsun canım inşallah müjdeli haberler alıcaz senden....
[/FONT]
çok sevindim zeynep ablacım..maşallah demek keyfi iyiymiş..ya dr dan dra fark işte..bazısı insanın moralini bozmaktan başka bişey yapmıyo..ama gerçekten işini hakkıyla yapanlardan Allah razı olsun...öptüm canlarııımm..Şeniz
ilginiz için saolun canlarım arada karnıma ağrı giriyo ama dayanılmayacak gibi deil...dediğiniz gibi gittim pişman oldum....yarın sabah kendi dr uma gidicem tabi ona başka dr böyle söyledi demiycem sadece ağrılarım oluyor diye anlatıcam....bugün 2. bir dr a daha gittim dayanamayıp oda saolsun o kadar ruhsuzduki gıcık etti beni...doğru düzgün bişey söylemedi ben bişey göremiyom dedi...kime inanıcağımı şaşırdım...ama şu kesinki bundan sonra hareketlerime daha çok dikkat edicem...hepinize teşekkür ederim a.s.
CNM ARKADASLARIN DEDIGI GIBI BENCEDE ONCE KENDI DOKTORUNA DANIS SIMDILIK D NIN VERDIGI ILACLARI KULLANMA RABBIME GUVEN ALAHIN IZIYLE BEBEGINDE SENDE COK IYISIN:1hug: CNM BU ARADA BENIM TRANSFERIM OLDU TEST GUNUM 17 NISAN DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN BENDEN OPTUMMMMMMMMa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?