kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlarrr nassınız bakeemmm..gününüz hayırlı olsun..cerotum canın sağ olsun bitanem..demek kilo verecen valla çok iyi düşünmüşsün..ben ne yapcam pekii..eğer benimde bu ay hamilelik olmazsa bende devam edicem diyete,ve spora başlıycam..ikilemde kaldım yani bebek mi,kilo vermek mi?oooff oooff..

bu arada kızlar ben bugün saat 5 gibi iğnemi vurunucam..hayırlısı bakalım..Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin..amiinn..öptüm canlarıııımm..

Cerotomm çerezom Hakkında hayırlısı olsunn .Sen yeterkiii iyi oll sağlığımız iyi olsunn bebeler gelirrrr.Rabbim hayırlıı zamanda göndericekk inşalla.Ama bu ay sıkı çalış hee ona göreeee :jeyyar: Şeniz

saol cerotuumm beniiimm..ŞenizŞenizinşallah canım yaa çok kaygılıyım açıkçası..iğneden sonra değerlendirmek önemli.hayırlısı bakalım..nasılsın bacııımm..üzme dadlı canını biz artık alıştık bu gecikmelere,ve adetin her ay zorda olsa gelip testlerin (-) çıkmasına..naniknanikcanımız sağ olsun..yavrularımız ve eşlerimiz sağ olsun..Rabim yar ve yardımcımız olsun..amiiinn..:Saruboceq:öptüm cerotuumm..Şeniz

:sm_cool:Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canımm ilk kızındaa kaldığınn gibi.2.bebeğinede ilk denemede kalıcan inşallahh.Allaha emanet oll:sm_cool:

canım küp gibi oldum valla da ilaçlar beni yedi bitirdi..hayatımda 70 i bile görmeyen biri olarak 75 kilodayım yani..(( bitanemm senin bu ay yumoşlar süper..sen bebekte kararını devam ettir, ben döltutmaz pavyonunun son beşiği olarak bebeği kafamdan atayım da gelirse baş üstüne napayım dimi..

canım ovitrelle olacaksın dimi..göbüşten olurdum bende bir zamanlar:)
öptüm seniiii

canım evet sağlık herşeyin başı..artık oluruna bıraktım..kızımda kafamı resetlediğimde hamile kalmıştım balım, bunda da (becerebilirsem) ööle olsa yaa:))

bu ay rastgele valla..tuttu tuttu, sıkı çalışmak yok, dinleniceeeeeem..yoruldum ayol..

bitanemm valla 35. günü geçerse sevineceğim artık. asla 28 günde bir regl olanlardan değilim yani..canlarımız sağolsun bence de canım benim..hadi rastgele:))))

Aminnn canım cümlemizin...
çok öptüm

bu arada kızlar ben bugün saat 5 gibi iğnemi vurunucam..hayırlısı bakalım..Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin..amiinn..öptüm canlarıııımm..[/COLOR][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

merhaba reabzeh, neden akşam 5 de yaptırrıyosun, 36.saatinde uygun olacakmısın sabah 5 gibi oluyo çünkü,

bu arada kızlar ben bugün saat 5 gibi iğnemi vurunucam..hayırlısı bakalım..Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin..amiinn..öptüm canlarıııımm..[/COLOR][/COLOR][/I][/B]

merhaba reabzeh, neden akşam 5 de yaptırrıyosun, 36.saatinde uygun olacakmısın sabah 5 gibi oluyo çünkü,[/QUOTE]

merhaba canım..benim c.tesi yumurtam 16 mm di.dr pazar günüde bekle p.tesi saat 5-6 gibi iğneni vurdur dedi.36 saati hiç sölemedi..daha sonra 3 gün peşpeşe ilşki dedi..bende anlamadım açıkçası..sana nasıl dedi dr un canım..inşallah beraber veririz müjdeleri..öptüm canım..haa bu arada sen hangi iğneyi vurduracaksın?..ben ovitrelle vurunucam..:uhm:

kızlarr bana garip şeyler oluyo...dün adet günümdü...olmayınca daha rahat olsun diye kocayla birlikte olduk(adamı kötü emellerime alet etmiş gibi oldu biraz:jeyyar:)ilişki sırasında benden kan geldi epey hemde...tamam dedim adet oluyomm..banyomu yaptım pedimi koydum yattım uyudumm...bu saate kadar tek bi damla bile kan gelmedi..kahverengi akıntı falanda yokk...ayyy delircemm niye adet olamıyommm..başına böle bi şey gelen varmıı...adetim geçikecek desem ilişki sırasında niye kan geliyoo..ağrı falanda yokk...bilgisi olan varmıı

gülücük..................................15 Nisan
kaymaklım...............................17 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
Balsurat ................................18 Nisan(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
selkie.....................................22 Nisan
szdiker...................................23 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
Dilşahım
mawili
Hatice alpaslan
pelin003
BTRKLC
gülay30
aysu1
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
çikolata86
sencerderen
asu1984
crazybaby
sevil35
lolo
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
ipekirem
erturkfts

HAMıŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

Son düzenleme:
yaa 2 senedir uğrasıyoruz olmuyor olmuyorrr bugünde hastlandım 4 gün öncesinden hemde
hep gecikirdi ilk defa erken geldiler yeni tarihim 12 mayıs

kızlar ya,ben yanlış adet tarihimi vermişim,gelecek olan adet tarihimizi veriyormuşuz,ben geçmişi vermişim ,gelecek olan adet tarihim 22 nisan,ya birde bişey sorcam,adeti geçikmeden hamile olduğunu hisseden varmı aranızda?ben ilk bebeğimde adetim geçkmeden daha tahmin etmiştim ama emin olamamıştım,hemen mide bulantısı başlamıştı ve kasıklarım çok arıyordu ve göbeğimin alt kısmı çok sertleşmişti ve sık tuvalete gitmeye başlamıştım,halsozlık ve uyku vardı ve bu aralar yine aynı şeyleri yaşıyorum,acaba bu psikolojikmi ki ya?hafta sonu o kadar çok midem bulandıki anlatamam,bir garip hissediyorum kendimi yaaa,ya ne olur psikolojik olmasın!!

Son düzenleme:

yara olmasın sende?bir doktora git istersen,yara varssa ilişki esnasında kanama oluyor,başıma gelmiştide biliyorum.

allah saglıklı bir şkilde kucağına almayı nasip etsin inşallah!

yara olmasın sende?bir doktora git istersen,yara varssa ilişki esnasında kanama oluyor,başıma gelmiştide biliyorum.

bundan 1,5 ay önce kendi dr ye değilde başka dr ye gittim..genel bi muayene için..yumurtalarda kist varmı düzenli çalışıyomu diye baktırmıştımm...her şey gayet iyiydi..kendi dr ye gitmedim çünkü hemen 2. aşılamayı yapalım demişti..şimdi aşılama yaptırmak istemiyorumm..bugünde adet olamadımm...ama hafif pembe bi akıntım olduu..kesildi..hala bekliyorummm

zeynep ciğim yeni adet tarihi veremiyorum..halaa doğru dürüst adetim başlamadıı...ayyy kendime inanamıyorum amaaa bu ayy hamiş olmayı istemiyorumm..ya es kaza hamişsemm..kan geldiii..bu kötü bişeyy...şu adetim cabucak bi başlasa rahatlıcammmkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…