- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.261
selam kızlarrr,
dün benim kırmızılar geldi maalesef..daha önce de belirttiğim gibi bu ay yumoşlarım çok geç oluştuğu için aşılama ertelenmiş ve spontana bırakılmıştı..vee yine 35. gün regl oldum yani..3 aydır 35 günde bir regl oluyorum ve bu durumda gelecek ayki regl tarihim de 16 mayıs zeynepciğim
bu arada diyet yapıp, kondüsyon bisikletine biniceeeem..kar kardır diyorum hani gebelik öncesi ne kadar kilo versek iyi değil mi...
sevgiler herkese...
ebruşum canım tebrik ederim yumoş süper...bugün 20 mm lere gelmiştir o.çalışmalara başla bacım, boşa gitmesin nurtopu gibi yumoşun...
gülücük canım çok karamsar gördüm seni..canım sen hiç böyle şeyler söylemezdinnn
selam kızlarrr nassınız bakeemmm..gününüz hayırlı olsun..cerotum canın sağ olsun bitanem..demek kilo verecen valla çok iyi düşünmüşsün..ben ne yapcam pekii..eğer benimde bu ay hamilelik olmazsa bende devam edicem diyete,ve spora başlıycam..ikilemde kaldım yani bebek mi,kilo vermek mi?oooff oooff..
bu arada kızlar ben bugün saat 5 gibi iğnemi vurunucam..hayırlısı bakalım..Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin..amiinn..öptüm canlarıııımm..
selam kızlarrr nassınız bakeemmm..gününüz hayırlı olsun..cerotum canın sağ olsun bitanem..demek kilo verecen valla çok iyi düşünmüşsün..ben ne yapcam pekii..eğer benimde bu ay hamilelik olmazsa bende devam edicem diyete,ve spora başlıycam..ikilemde kaldım yani bebek mi,kilo vermek mi?oooff oooff..
bu arada kızlar ben bugün saat 5 gibi iğnemi vurunucam..hayırlısı bakalım..Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin..amiinn..öptüm canlarıııımm..
Cerotomm çerezom Hakkında hayırlısı olsunn .Sen yeterkiii iyi oll sağlığımız iyi olsunn bebeler gelirrrr.Rabbim hayırlıı zamanda göndericekk inşalla.Ama bu ay sıkı çalış hee ona göreeee :jeyyar: Şeniz
saol cerotuumm beniiimm..ŞenizŞenizinşallah canım yaa çok kaygılıyım açıkçası..iğneden sonra değerlendirmek önemli.hayırlısı bakalım..nasılsın bacııımm..üzme dadlı canını biz artık alıştık bu gecikmelere,ve adetin her ay zorda olsa gelip testlerin (-) çıkmasına..naniknanikcanımız sağ olsun..yavrularımız ve eşlerimiz sağ olsun..Rabim yar ve yardımcımız olsun..amiiinn..:Saruboceq:öptüm cerotuumm..Şeniz
bu arada kızlar ben bugün saat 5 gibi iğnemi vurunucam..hayırlısı bakalım..Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin..amiinn..öptüm canlarıııımm..[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
kızlarr bana garip şeyler oluyo...dün adet günümdü...olmayınca daha rahat olsun diye kocayla birlikte olduk(adamı kötü emellerime alet etmiş gibi oldu biraz:jeyyar:)ilişki sırasında benden kan geldi epey hemde...tamam dedim adet oluyomm..banyomu yaptım pedimi koydum yattım uyudumm...bu saate kadar tek bi damla bile kan gelmedi..kahverengi akıntı falanda yokk...ayyy delircemm niye adet olamıyommm..başına böle bi şey gelen varmıı...adetim geçikecek desem ilişki sırasında niye kan geliyoo..ağrı falanda yokk...bilgisi olan varmıı
selam kızlar nasılsınız zeynepcim canım ne olur kusura bakmayın haklısınız hemen haber vermem gerekirdi inanın hala acebalarım var çok korkuyorum ya burda yazarlardı işte keseyi görmeyene kadar rahatlamıyoruz diye ben içimden işte hamişsin daha niye meraklanıyorsun derdim ama çok haklılarmış yani allahın izni ile bir keseyi görsem rahatlıyıcam çünkü rahatsızım karnım çok ağırıyor rabbim tez zamanda bekleyen bütün arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duyguyu tekrar özür diliyorum
allah saglıklı bir şkilde kucağına almayı nasip etsin inşallah!
yara olmasın sende?bir doktora git istersen,yara varssa ilişki esnasında kanama oluyor,başıma gelmiştide biliyorum.
Günaydın kızlarrr herkeze hayırlıı günlerr diliyorum
zelişim,raebzahım cerotom benim tutmadıı yaa :) adet yaklaşınca umutlar azaldı kaydirigubbakcemile3
Kızlar alttaki linke bakın ben koptum
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/6285108-mesaj59434.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?