kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

:hooray::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::hooray:
Bu sefer başardım inşallahh
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

inşallah canım inşallah şimdiden kutluyorum allah tamamına erdirsin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ne güzel bişe demi birimizin mutlulugu hepimizi mutlu ediyo işte müslüman olmanın bi ayrıcalıgı

Canım sağolasınn ama ben hamiş değilimkiii:roflol::roflol:

slm kızlar bugün doktordaydım hsg için gittim ama gittiğim doktor gerek yok dedi biraz seni ben gözleyeyim dedi bende bir sürü yumoş varmış bu yumoşlrla sen nasıl hamile kalmazsın dedi baya çok yumurtluyomuşum öyle dedi bakalım belki bu doktor uğurlu gelirde hamiş olurum bende anlamıyorum niyekine hep çok yumurtluyorum herşey normal gözüküyor bir hsg kaldı ama doktor yok dedi daha erken dedi bakalım ne olacak

canım gözün aydın herşey yolunda gidiyor maşallah...ne güzel oğluşunda kardeşinle ilk buluşmasını yaşadı rabbim inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleride gösterir inşallah....

canım çok sevindimmhihoyyyt...inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın...tansiyon heyecandan fırlıyodur..dert etmee..hamileyken zaten tansiyon normlden biraz fazla cıkıyo...

balııııııııııııımmm noluyo neyi başardın gııızz:1shok::1shok:yoğsam belirtiler mi vardelikafaduldendelikafaduldenhadi hayırlısı canııımm beniiimm..bence bu sefer bebiş geliyooooo:teytey::teytey:öptüm canım benim..ŞenizŞeniz

gıızzlaaaarr nassınız bakeeemm..öptüm canlarııımm..ŞenizŞeniz

yumoşları büyüyen arkadaşlar...boş durmayınnn...çalışınnn...bide yeni bi şey öğrendim..başka bi topikten arkadaş söledi...çalışmadan sonra ayaklara çorap giyip 20 dk.ayakları duvara yaslayın(bunu eskiden çok yapmıştımm) ve sonra cenin pozisyonunu alıp sağ tarafınıza dönün..en az 30 dk.daha yatınn...2 arkadaş böle hamiş kalmış..ben cenin pozisyonu olayını bilmiyodumm..bide sabah çalışma yapılınca spermler daha kaliteli oluyomuş..bakalımm artık yarın adet günümm adet geçsin bide böle deneyeyim diyorumm...gerçi sabah sabah nasıl uğraşcamm o ayrı meselee..evdeki sıpammm sabahın köründe kalkıppp anneeeeee acımmm yemekkkk diyoooo

bellimi olur balıım belkide rabbim söyletiyo inşallah bu ay seninde müjdeli haberlerini alırız :Saruboceq:

olur be canım belki içine dogurdu rabbim onun için seviniyosundur:teytey::teytey::teytey:
Evet doğru diyonuz kızlar belkide rabbim içime doğduruyorr.Hayır olsun diyorum ..Sabırla bekleyip görücemm..:Saruboceq:

bal surat hamişmisin...
:ecrin_bebek:Hamiş değilim canım daha 1 hafta var belli olmasına:jeyyar:

canımm ne bileyim içimden geldi öyle yazdım..Belirtiler var ama öyle işte bilindikk umut vermiyorum.Ama içimde bu ay hep bir umut vardı... inşallah hislerim yanıltmıyordur beni.Geçen ay aşılamada umutsuz vakaydım bu ay ne olduysa bana :)delirdim:asigim::sm_cool:

inşallah balııımm..senden hayırlı müjdeler bekliyorum bu ay ....Rabbim yar ve yardımcın olsun dadluumm...hadi bacııııımm hayırlı geceler balııımm,pelin003..tatlı rüyalar canlarıııımmm..Şeniz..ben yatıyom gariiiimirmirmirmirmirmirmirmir

ben de yeni üye oldum
ikinci bebeğimizi istiyoruz bizde

aramıza hoşgeldin canım....

gözün aydın canım inşallah testlerinde çok güzel çıkacak herşeyin yolunda olmasına sevindim....

canım boşuna arama buraya yazmadı başka topicten aldık haberini merak ediyorum bize ne zaman söyliycek...neyse önemli deil yeterki sağlığı iyi olsun....

delüm hayırdır bir bildiğin varda bizdenmi gizliyon yoksam...inşallah başarmışsındır canım...bunu en çok hakedenlerden biride sensin...

canım ne güzel işte dr un yeterince olumlu konuşmuş ...inşallah yumoşlarından biri olsun bu ay tutar...allahım gönlüne göre versin....

canım bende o hareketlerin hepsini uygulamıştım ama hiç başarılı olamamıştım...ne zaman hiç ayaklarımı dikmedim havaya o ay hamile kaldım...en önemli şey kafadan silmek canlarım gerçekten en iyi yöntem bu.....

sağol canım, evet hep söylüyorum hasta değil hamileyim ben diye ana 20 gündür evde yata yata artık iyice hasta moduna girmiştim. ilk defa işe gidicem diye seviniyorum.:dance:

canım benim, çok sağol. Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eder inşallah. bu ay alırız senden hayırlı haberi inşallah.

canım hadi gözün aydın yüce mevlam tamamına erdirir inşallah

amin canım, darısı başınıza inşallah.

zelişim, amin canım. Rabbim dualarımızı kabul edip en kısa zamanda sizlere de nasip edicek inşallah. bu kadar insan birbiri için dua ediyor. Rabbim sırasıyla vericek inşallah.

canım çok sevindimmhihoyyyt...inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın...tansiyon heyecandan fırlıyodur..dert etmee..hamileyken zaten tansiyon normlden biraz fazla cıkıyo...

canım benim çok sağol. evet, benim tansiyon kesin heyecandan fırlıyor doktorda. yoksa hep normal olan tansiyon niye sadece orda yüksek çıksın ki. Rabbim sizleride sevindirsin en kısa zamanda inşallah.

canım benim, sağol. doktora her gittiğimde yüreğim ağzımda gidiyorum. hatta dünde önce ben girdim, bakim dedim herşey yolundaysa oğlumu çağırırım diye.

bebeği görüyorsun seviniyorsun ama endişeler bitmek tükenmek bilmiyor. İnşallah Rabbim bu testleri de hayırlısıyla atlatmayı nasip eder.

kızlar daha önce hiç söyledik mi hatırlamıyorum ama yumoşları sağlıklı geliştirmek için yeşil ceviz reçeli deneyeniniz oldu mu? ben hamile kaldığım ay yemiştim. tabiki bunların hepsi vesile, Rabbim ol derse oluyor herşey ama doğadan da faydalanmak gerek.

sabahları eşinizle birlikte aç karnına bir kaşık yiyip, 10-15 dk birşey yemiyorsunuz. bunun yanında saf arı sütüde yumoşlara iyi geliyormuş. biz eşimle ondan da yemiştik.

a.s.canım benim gözün aydın rabbim tamamına erdirsin saglıklı hayırlı ve sorunsuz hamilelik geçirirsin inş. oglunda görmüş ne güzel inş. tahlillerinde iyi çıkar rabbim gönlüne göre versin canım senin oğlun kaç yaşındaydı sevgileeerrŞeniz

selam kızlar nasılsınız zeynepcim canım ne olur kusura bakmayın haklısınız hemen haber vermem gerekirdi inanın hala acebalarım var çok korkuyorum ya burda yazarlardı işte keseyi görmeyene kadar rahatlamıyoruz diye ben içimden işte hamişsin daha niye meraklanıyorsun derdim ama çok haklılarmış yani allahın izni ile bir keseyi görsem rahatlıyıcam çünkü rahatsızım karnım çok ağırıyor rabbim tez zamanda bekleyen bütün arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duyguyu tekrar özür diliyorum

çok sağol canım. Rabbim sorunsuz tamamlayıp, kucağımıza almayı nasip eder inşallah. en kısa zamanda da sizlere inşallah.a.s.

benim oğluşum 8.5 yaşında tatlım. Rabbim nasip ederse bebek doğana kadar dolu dolu 9 yaşında olucak.

canım, haberin senden önce geldi. tebrik ederim. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.

endişelerinin olması çok normal canım. hepimiz yaşıyoruz. bende senin gibiydim. aman keseyi göreyim, sonra bebeği, sonra kalp atışlarını vs vs. endişelerin sonu yok. Rabbime sığın bol bol dua et canım. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…