- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.241
yumoşları büyüyen arkadaşlar...boş durmayınnn...çalışınnn...bide yeni bi şey öğrendim..başka bi topikten arkadaş söledi...çalışmadan sonra ayaklara çorap giyip 20 dk.ayakları duvara yaslayın(bunu eskiden çok yapmıştımm) ve sonra cenin pozisyonunu alıp sağ tarafınıza dönün..en az 30 dk.daha yatınn...2 arkadaş böle hamiş kalmış..ben cenin pozisyonu olayını bilmiyodumm..bide sabah çalışma yapılınca spermler daha kaliteli oluyomuş..bakalımm artık yarın adet günümm adet geçsin bide böle deneyeyim diyorumm...gerçi sabah sabah nasıl uğraşcamm o ayrı meselee..evdeki sıpammm sabahın köründe kalkıppp anneeeeee acımmm yemekkkk diyoooo
WANNABABY herşeyin yolunda olmasına sevindim.İnan testlerde çok iyi çıkacak her zaman iyi düşün iyi olsun canım öptüm seni.Bizi habersiz bırakma emi....
BALSURAT bal gibi güzel haberler vereceksin bize inşallah.Ben neendir bilmiyorum ama senin bu ay hamile olduğunu düşünüyorum.İçime öyle doğdu.İnşallah öyledir canım.
RAEBZEH canım ne güzel yumoşlar büyümüş.İnşallah çatlayacaklar ve bizlerede güzel hamiş haberlerini vereceksin.Bacım iyi çalış he bizide habersiz bırakma
MELİKESEVGİ hoşgeldin canım.En kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah
Canım benide dr hep 12.günü çağırıyor kontrolemirmirmirmirKızlar ben perşembe günü kahverengi lekelenmelere ve ağrıya sahiptim cuma gittim kan tahlili yaptırdım yok çıktı.Sonra simsiyah geldi benim kırmızılar.Lekelenmeye 1 sayan doktorum cumartesi yani 3. gün ultrasonaaldı beni.1 yumurtam çatlamamış.1DE ÇOK KÜÇÜNMÜŞ sanırım benim 3 yumurtanın biri çatlamış.Neyse yani benim kırmızılar geldi.Klomene başladım yine devam.Perşembe bir tatile çıkıyoruz.Pazartesiye kadar yokuz dedik doktora perşembe beni yumurta takibine çağırdı.Ama söyleyince pazatresiye gel dedi.Adetimin 12. günü olacak o zaman.Herşeyde bir hayır vardır diyorumçÇünkü burada sizden 16 mm olan yumoşları değil 20 mm olan yumoşları çatlatma iğnesi vurduklarını duyuyorum sanırım yanılmıyorum.12.gününe kadar benimkilerde büyür inşallah.Birazda kafamdan çıkarayım iyi gelir bana bu tatil belki.KIZLAR SİZE ŞUNU SORMAK İSTİYORUM.BİLGİSİ OLAN VARSA SÖYLERSE SEVİNİRİM .BU YUMOŞLARI ÇATLATMAK İÇİN YAPABİLECEĞİMİZ DOĞAL BİR YÖNTEM VAR MI?Neyseki çatlamayan yumurtalar soun olmaz bize dedi.Bakalım bu ayda bekleyeceğiz.Allahım hayırlısını kısmet etsin inşallah.OFFFF yine çok yazdım kusura bakmayın ama napayım bunları birtek sizlerle paylaşabiliyorum.Allah bu ay hepimize güzel haberler vermeyi ve güzel haberler almayı kısmet etsin inşallah.İYİKİ VARSINIZ.HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM........
Balsurat ordamısın canım
canım, haberin senden önce geldi. tebrik ederim. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.
endişelerinin olması çok normal canım. hepimiz yaşıyoruz. bende senin gibiydim. aman keseyi göreyim, sonra bebeği, sonra kalp atışlarını vs vs. endişelerin sonu yok. Rabbime sığın bol bol dua et canım. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.a.s.
WANNABABY herşeyin yolunda olmasına sevindim.İnan testlerde çok iyi çıkacak her zaman iyi düşün iyi olsun canım öptüm seni.Bizi habersiz bırakma emi....
BALSURAT bal gibi güzel haberler vereceksin bize inşallah.Ben neendir bilmiyorum ama senin bu ay hamile olduğunu düşünüyorum.İçime öyle doğdu.İnşallah öyledir canım.
RAEBZEH canım ne güzel yumoşlar büyümüş.İnşallah çatlayacaklar ve bizlerede güzel hamiş haberlerini vereceksin.Bacım iyi çalış he bizide habersiz bırakma
merhaba arkadaşlar bende 2. çocuğu isteyenlerdenim hemde nerdeyse 4 yıl oldu ama hala tık yok bir oğlum var Allah 6 yaşında evliliğimin ilk yılında kendiliğinden oldu.Bir tedavi görmüyorum şuan klomen felan denedim belki aşılama yaptıracam ama hala içimde bir umut kendinden olur diye ufff.
Birde kızlar yeşil cevizi bende duydum ama nerden bulabileceğimi bilmiyorum.Sizin bir bilginiz varmı
canı çok sağol rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah ben de hayırlısı ile keseyi görürüm daha sonrada kalp atışını duyarım canım zaten gece gündüz dua ediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
selam kızlar nasılsınız zeynepcim canım ne olur kusura bakmayın haklısınız hemen haber vermem gerekirdi inanın hala acebalarım var çok korkuyorum ya burda yazarlardı işte keseyi görmeyene kadar rahatlamıyoruz diye ben içimden işte hamişsin daha niye meraklanıyorsun derdim ama çok haklılarmış yani allahın izni ile bir keseyi görsem rahatlıyıcam çünkü rahatsızım karnım çok ağırıyor rabbim tez zamanda bekleyen bütün arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duyguyu tekrar özür diliyorum
Kızlar ben perşembe günü kahverengi lekelenmelere ve ağrıya sahiptim cuma gittim kan tahlili yaptırdım yok çıktı.Sonra simsiyah geldi benim kırmızılar.Lekelenmeye 1 sayan doktorum cumartesi yani 3. gün ultrasonaaldı beni.1 yumurtam çatlamamış.1DE ÇOK KÜÇÜNMÜŞ sanırım benim 3 yumurtanın biri çatlamış.Neyse yani benim kırmızılar geldi.Klomene başladım yine devam.Perşembe bir tatile çıkıyoruz.Pazartesiye kadar yokuz dedik doktora perşembe beni yumurta takibine çağırdı.Ama söyleyince pazatresiye gel dedi.Adetimin 12. günü olacak o zaman.Herşeyde bir hayır vardır diyorumçÇünkü burada sizden 16 mm olan yumoşları değil 20 mm olan yumoşları çatlatma iğnesi vurduklarını duyuyorum sanırım yanılmıyorum.12.gününe kadar benimkilerde büyür inşallah.Birazda kafamdan çıkarayım iyi gelir bana bu tatil belki.KIZLAR SİZE ŞUNU SORMAK İSTİYORUM.BİLGİSİ OLAN VARSA SÖYLERSE SEVİNİRİM .BU YUMOŞLARI ÇATLATMAK İÇİN YAPABİLECEĞİMİZ DOĞAL BİR YÖNTEM VAR MI?Neyseki çatlamayan yumurtalar soun olmaz bize dedi.Bakalım bu ayda bekleyeceğiz.Allahım hayırlısını kısmet etsin inşallah.OFFFF yine çok yazdım kusura bakmayın ama napayım bunları birtek sizlerle paylaşabiliyorum.Allah bu ay hepimize güzel haberler vermeyi ve güzel haberler almayı kısmet etsin inşallah.İYİKİ VARSINIZ.HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM........
merhaba arkadaşlar bende 2. çocuğu isteyenlerdenim hemde nerdeyse 4 yıl oldu ama hala tık yok bir oğlum var Allah 6 yaşında evliliğimin ilk yılında kendiliğinden oldu.Bir tedavi görmüyorum şuan klomen felan denedim belki aşılama yaptıracam ama hala içimde bir umut kendinden olur diye ufff.
Birde kızlar yeşil cevizi bende duydum ama nerden bulabileceğimi bilmiyorum.Sizin bir bilginiz varmı
canım, Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah. dualar çok rahatlatıyor inan. burdaki arkadaşlarda sağolsunlar hep moral verip insanı yüreklendiriyorlar. sende hep hayırlı haberler alıp o haberleri bizimle paylaşırsın inşallah.:1hug:
hejacıım canım gözün aydın,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinnn.öptüm canım benim..Şeniz.
canım benim çok saolçalışıyoz bakeemm..hayırlısı gariii..öptüm canım benim..Şeniz
nasipcim canım sanırım incir kürünü yaparken,incirler kaynarken içine havuçta koyup kaynatırsan yumurtayı doğal olarak çatlatıyormuş..bi dene istersen..öptüm canım..Şeniz
parıl canım aramıza hoşgeldin..Şenizinşallah topiğimiz sana uğurlu gelir..maşallah oğlunda büyümüş delikanlı olmuş..öptüm canım..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?