kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

hatice ablacım inşallah bu ay saa uğurlu gelir aşılaman tutar..hep beraber müjdeler veririz ard arda..amiiinn..öptüm ablacıımm..Şeniz[/SIZE][/B][/FONT]

Aminnn inşallah canım. Bİrlikte veririz güzel haberleri ya eğer bu seferde tutmazsa (((
sanırım bırakıcam.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Allah tüm isteyenlere versin ben hep dualarıma sizleride katıyorum Allahım kabul eder inşallah
sizi çokkk öpüyorum güzel haberlerle görüşmek üzere
:CüvCüv:[/QUOTE]

inşallah canım ablam..dualarım hepinizle beraber inşallah...Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun...amiiiiinnn...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞeniz

kızlar biraz önce başka bi topikte bişey okudum...ayyy önce çok güldümm:roflol: karbonatla gebelik testi yapılıyomuş...kızlar kendi aralarında doğrumu diye test etmişler..temiz bi kaba çiş konuluyo üzerinede biraz karbonatt..eğer kabarırsa hamişsin dipine çökerse değilsinn...uyyy dedimmm olurmu öle şeyy..amaaaaaa hamişler deneyince kabarmış köpük köpük olmuş:bbo: hamiş olmayanlarınki dipe çökmüşşş..bizdeki hamişler sizde bi deneyin köpürcekmii...adet bitsin bende denicemm dipe çökmesi lazımm..şunu iyice bi test edelimmm..ahanda artık eczana eczana dolaşıp gebelik testi almaya sonnn...yaşasın karbonatt...:sm_cool: hadi kızlaeee deneyinnnn...haaberr verinnn

:1shok::1shok:aaaaa,çok ilginç,hiç duymamıştım...

:roflol::roflol:Canım benim arkadaş denedi bunu köpürmüştü ama hamiş değildii .yani foss işler bunlar denemeye değmez
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:Canım benim arkadaş denedi bunu köpürmüştü ama hamiş değildii .yani foss işler bunlar denemeye değmez
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

desene karbonat fosssss çıktııı o zamann...zaten bu karbonatla kek falan kabartmayıda beceremiyommm...sadece yüzüme maske yapıyomm..o bari biraz işe yarıyoo

:dance:7 gündür kasıklarımda ağrı var kızlar ..Şafak 3 kaldıı.Yaa bu ay başından berii oldu gibime geliyorr.Acaba kendimimi kandırıyorumm..:çok üzgünüm:Geçen gün 2 defa oldu aniden koltuktan kalktım sancı saplandıı.ogün içerisinde aynı şey tekrar oldu .ilk defa olduu.nette bıraz arastırdım bazılarında oluyormuş böyle..Bugunde ev içinde yürürken sancı girdi sağlı sollu ..Sanki yumoş büyür gibi zonkluyo arada
.Kasıkla bacağıın olduğu ara işte damarlar sancıyo sanki gib offfff
hihoyyyt

BALIM CANIM İNŞALLAH HAMİLELİK BELİRTİLERİDİR BUNLAR BEN SANA ÜMİT VERMEK İSTEMİYORUM AMA HAMİLE KALDIĞIM AY BENİMDE SOL KASIĞIM ADETİME 10 GÜN KALA AĞRIYODU BİDE GÖĞÜSLERİM SIZLIYODU İNŞALLAH HAMİLESİNDİR :CüvCüv:RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH İNAN BANA BUNU EN ÇOK HAKEDENLERDEN BİRİSİDE SENSİN İNŞALLAH EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VERİCEK YÜCE MEVLAM BİZDE SENİN KADAR HEYECANLIYIZ SENİN KADAR SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ İNŞALLAH HAMİLEYİM DİYE AÇTIĞIN BAŞLIKTA TEBRİK MESAJI YAZMAYI NASİP EDER MEVLAM:Saruboceq:

Zelişmimmm çok duygulandım canım benimm Aminnn inşallahh hepimizin başlığını görmek nasip olur:Saruboceq:

senmi benmi?aynı durumdayız,öyle çok kasıklarım ağrıyor bir haftadır anlatamam,özelliklede sol tarafım,mide bulantısıda var ayrıyeten,ama ben psikolojiktir diye korkuyorum,aslında oğlumda da aynı şeyleri yaşamıştım,inşallah yanılmayız ,inşallah.şişlik var birde göbeğimin alt kısmında yürürken falan çok acıyor,pantolonlarımın kemerleride rahatsızlık vermeye başladı,hadi hayırlısı.

Son düzenleme:

İNŞALLAAAAAHHH BALIIIIMMM..bence sen bu ay hamişsin..inşallah canım benim..zelişimin dediği gibi hamilelik önce senin hakkın..Şenizaz kalmış hayırlısı inşallah..Rabbim yar ve yardımcın olsun dadluuummmŞenizyerimseniben

:roflol::roflol:gıız senin dediğin o testi erkelere de denemişlerdi de köpürmüşdü..öyle okumuştum..yani gerçekten fooooosss:roflol::roflol::roflol:millet herşeyde bi umut arıyo işte..hayırlısı bakalım...:Saruboceq:

gülücük..................................15 Nisan
kaymaklım...............................17 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
Balsurat ................................18 Nisan(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
selkie.....................................22 Nisan
szdiker...................................23 Nisan
çikolata86...............................23 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
crazybaby..............................28 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
dilşahım
BTRKLC
gülay30
aysu1
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
sencerderen
asu1984
sevil35
lolo
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
ipekirem
erturkfts

HAMİŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

slm arkadaşlar hamile haberlerinizi okudukça çok seviniyorum.inşallah isteyen herkes hamile kalır bebişlerini kucaklarına alır.benim biraz beklemem gerekiyor çünkü kürtajdan sonra üç ay korun dedi doktor inşallah o hamişler listesinde üç ay sonra bende olurum
isteyen herkese rabbim versin.

:çok üzgünüm::a015:Olmadı iştee biliyorumm.Yine niyet edipp rüyaya yattım rüyamda karışık şeyler gördümm.Olmadı kızlarr bu ayda olmadıı benimm hissediyorum evet olmadı Nerden biliyonuz demeyin biliyorum olmadı.:çok üzgünüm:Kaldı umutlar haziran ayına -tatlicadiarzu-

yaaww Allah sana ne deyim emiiii.balıııımm çok düşünüp yatıyon yahukötükedihüsoniye öyle düşünüyon bakiyim:mymeka:klava:tamam tamam hadi dediğin gibi olsun...adetinin günü geçene kadar bişey demiycem..geçerse o zaman yazarı oldu muyerimsenibenacele etme balımşurda 2 güncük kalmış ...hayırlısı bakalım...inşallah müjdeli haberler alırız senden..:Saruboceq::Saruboceq:öptüm canım benimmŞeniz

GÜNAYDIIINN KIZLAAARR..ÖPÜYOM HEPİNİZİ...ŞenizŞenizherkese hayırlıbol bereketli günler....:sm_cool:

canım hakkında hayırlısı olsun. Arkadaşlarında dediği gibi en çok hakedenlerden biri sensin. Yüce Rabbim herşeyin iyisini bilir. Umutları kaybetmeyip sabretmek gerekiyo demekki. Bu bizim için bi sınav mutlaka karşılığını alırız öyle yada böyle.
Üzme kendini lütfen... Allah bir an önce sana da tattırsın annelik duygusunu inşallah öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…