- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.321
hatice ablacım inşallah bu ay saa uğurlu gelir aşılaman tutar..hep beraber müjdeler veririz ard arda..amiiinn..öptüm ablacıımm..Şeniz[/SIZE][/B][/FONT]
kızlar biraz önce başka bi topikte bişey okudum...ayyy önce çok güldümm:roflol: karbonatla gebelik testi yapılıyomuş...kızlar kendi aralarında doğrumu diye test etmişler..temiz bi kaba çiş konuluyo üzerinede biraz karbonatt..eğer kabarırsa hamişsin dipine çökerse değilsinn...uyyy dedimmm olurmu öle şeyy..amaaaaaa hamişler deneyince kabarmış köpük köpük olmuş:bbo: hamiş olmayanlarınki dipe çökmüşşş..bizdeki hamişler sizde bi deneyin köpürcekmii...adet bitsin bende denicemm dipe çökmesi lazımm..şunu iyice bi test edelimmm..ahanda artık eczana eczana dolaşıp gebelik testi almaya sonnn...yaşasın karbonatt...:sm_cool: hadi kızlaeee deneyinnnn...haaberr verinnn
:roflol::roflol:Canım benim arkadaş denedi bunu köpürmüştü ama hamiş değildii .yani foss işler bunlar denemeye değmezkızlar biraz önce başka bi topikte bişey okudum...ayyy önce çok güldümm:roflol: karbonatla gebelik testi yapılıyomuş...kızlar kendi aralarında doğrumu diye test etmişler..temiz bi kaba çiş konuluyo üzerinede biraz karbonatt..eğer kabarırsa hamişsin dipine çökerse değilsinn...uyyy dedimmm olurmu öle şeyy..amaaaaaa hamişler deneyince kabarmış köpük köpük olmuş:bbo: hamiş olmayanlarınki dipe çökmüşşş..bizdeki hamişler sizde bi deneyin köpürcekmii...adet bitsin bende denicemm dipe çökmesi lazımm..şunu iyice bi test edelimmm..ahanda artık eczana eczana dolaşıp gebelik testi almaya sonnn...yaşasın karbonatt...:sm_cool: hadi kızlaeee deneyinnnn...haaberr verinnn
:roflol::roflol:Canım benim arkadaş denedi bunu köpürmüştü ama hamiş değildii .yani foss işler bunlar denemeye değmez
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
desene karbonat fosssss çıktııı o zamann...zaten bu karbonatla kek falan kabartmayıda beceremiyommm...sadece yüzüme maske yapıyomm..o bari biraz işe yarıyoo
:dance:7 gündür kasıklarımda ağrı var kızlar ..Şafak 3 kaldıı.Yaa bu ay başından berii oldu gibime geliyorr.Acaba kendimimi kandırıyorumm..:çok üzgünüm:Geçen gün 2 defa oldu aniden koltuktan kalktım sancı saplandıı.ogün içerisinde aynı şey tekrar oldu .ilk defa olduu.nette bıraz arastırdım bazılarında oluyormuş böyle..Bugunde ev içinde yürürken sancı girdi sağlı sollu ..Sanki yumoş büyür gibi zonkluyo arada
.Kasıkla bacağıın olduğu ara işte damarlar sancıyo sanki gib offfffhihoyyyt
BALIM CANIM İNŞALLAH HAMİLELİK BELİRTİLERİDİR BUNLAR BEN SANA ÜMİT VERMEK İSTEMİYORUM AMA HAMİLE KALDIĞIM AY BENİMDE SOL KASIĞIM ADETİME 10 GÜN KALA AĞRIYODU BİDE GÖĞÜSLERİM SIZLIYODU İNŞALLAH HAMİLESİNDİR :CüvCüv:RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH İNAN BANA BUNU EN ÇOK HAKEDENLERDEN BİRİSİDE SENSİN İNŞALLAH EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VERİCEK YÜCE MEVLAM BİZDE SENİN KADAR HEYECANLIYIZ SENİN KADAR SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ İNŞALLAH HAMİLEYİM DİYE AÇTIĞIN BAŞLIKTA TEBRİK MESAJI YAZMAYI NASİP EDER MEVLAM:Saruboceq:
Zelişmimmm çok duygulandım canım benimm Aminnn inşallahh hepimizin başlığını görmek nasip olur:Saruboceq:
:dance:7 gündür kasıklarımda ağrı var kızlar ..Şafak 3 kaldıı.Yaa bu ay başından berii oldu gibime geliyorr.Acaba kendimimi kandırıyorumm..:çok üzgünüm:Geçen gün 2 defa oldu aniden koltuktan kalktım sancı saplandıı.ogün içerisinde aynı şey tekrar oldu .ilk defa olduu.nette bıraz arastırdım bazılarında oluyormuş böyle..Bugunde ev içinde yürürken sancı girdi sağlı sollu ..Sanki yumoş büyür gibi zonkluyo arada
kızlar biraz önce başka bi topikte bişey okudum...ayyy önce çok güldümm:roflol: karbonatla gebelik testi yapılıyomuş...kızlar kendi aralarında doğrumu diye test etmişler..temiz bi kaba çiş konuluyo üzerinede biraz karbonatt..eğer kabarırsa hamişsin dipine çökerse değilsinn...uyyy dedimmm olurmu öle şeyy..amaaaaaa hamişler deneyince kabarmış köpük köpük olmuş:bbo: hamiş olmayanlarınki dipe çökmüşşş..bizdeki hamişler sizde bi deneyin köpürcekmii...adet bitsin bende denicemm dipe çökmesi lazımm..şunu iyice bi test edelimmm..ahanda artık eczana eczana dolaşıp gebelik testi almaya sonnn...yaşasın karbonatt...:sm_cool: hadi kızlaeee deneyinnnn...haaberr verinnn
:çok üzgünüm::a015:Olmadı iştee biliyorumm.Yine niyet edipp rüyaya yattım rüyamda karışık şeyler gördümm.Olmadı kızlarr bu ayda olmadıı benimm hissediyorum evet olmadı Nerden biliyonuz demeyin biliyorum olmadı.:çok üzgünüm:Kaldı umutlar haziran ayına -tatlicadiarzu-
:çok üzgünüm::a015:Olmadı iştee biliyorumm.Yine niyet edipp rüyaya yattım rüyamda karışık şeyler gördümm.Olmadı kızlarr bu ayda olmadıı benimm hissediyorum evet olmadı Nerden biliyonuz demeyin biliyorum olmadı.:çok üzgünüm:Kaldı umutlar haziran ayına -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?