- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.361
memnun oldum ebrucum teşekkürler o senin güzelliğindir kaydirigubbakcemile5
bide geçen gün deterjan reyonuna girdim kaçtım reyondan çıkmasam istifra edecektim nasıl kötü koktu fisfisfis allahım hayırlısını versin ama sabah yataktan kalkınca bile ilk aklıma bu geliyor engelleyemiyorum kendimi
normalde de sabırsız bi tipimdir zaten
ebru sağol canım bende kılmak istiyorum bugün kızım erken yatarsa inş.
ebru sağol canım bende kılmak istiyorum bugün kızım erken yatarsa inş.
züleyhacım ebru benim bana mı seslendin?ne namazı kılıcaz..hacet namazı mı?bu arada aynı yaştayız..benim kızımda 28 aylık ben 2,5 yaşında diyorum yuvarlak hesap..öptüm canım benim..ŞenizŞeniz
slm canım selkie nickli arkadaşımızın adıda ebru ona demiştim
hacet namazı kılcaz bakalım hayırlısıyla.
bende 2 yaş diyorum kaydirigubbakcemile3 daha kolay oluyo. ay olarak söyleyince insanlar hesap yapıyo kaç yaş oluyo diye sırnaşık şey
sen ne zamandır düşünüyorsun 2. yi
bu arada ismim züleyha kızlar 23 yaşındayım bankada çalışıyorum 21 aylık kızım var
canım rabbim gönlüne göre versin inşallah...ne güzel ismin var benim kızkardeşimin adıda züleyha...
balsura kaç gündür giremedim neoldu kırmızılar geldimi
kızlar bende batma felan yok şakur şukur adet oluyomm..senağlama ama bi düşündüm oğluşuma bilmeden hamiş kaldığımda kasıklarımda batma olmuştu..10 aylık evliydim enfeksiyon kaptım sanmıştımm..hee bide acayip güzelleşmiştimm..:1shok:yüzümde tek bi leke sivilce kalmamıştıı...batma yaşayan arkadaşlar dikkat edinn..ne olur ne olmazzzkaydirigubbakcemile5
balsurat dün akşam dayanamadım şu karbonat olayını denedimm.kaydirigubbakcemile3.haklısınnn ben adetliyimmm ona rağmen köpürdüüü...kaydirigubbakcemile2 yine bildiğimiz yoldan şaşmamak lazımmm...yaşasınnn eczanelerrr:enbuyukkk:
bütün kızlar toplandııık toplandıık toplandıııkkhihoyyytsm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?