E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.341
yaaww Allah sana ne deyim emiiii.balıııımm çok düşünüp yatıyon yahukötükedihüsoniye öyle düşünüyon bakiyim:mymeka:klava:tamam tamam hadi dediğin gibi olsun...adetinin günü geçene kadar bişey demiycem..geçerse o zaman yazarı oldu muyerimsenibenacele etme balımşurda 2 güncük kalmış ...hayırlısı bakalım...inşallah müjdeli haberler alırız senden..:Saruboceq::Saruboceq:öptüm canım benimmŞeniz
GÜNAYDIIINN KIZLAAARR..ÖPÜYOM HEPİNİZİ...ŞenizŞenizherkese hayırlıbol bereketli günler....:sm_cool:
canım hakkında hayırlısı olsun. Arkadaşlarında dediği gibi en çok hakedenlerden biri sensin. Yüce Rabbim herşeyin iyisini bilir. Umutları kaybetmeyip sabretmek gerekiyo demekki. Bu bizim için bi sınav mutlaka karşılığını alırız öyle yada böyle.
Üzme kendini lütfen... Allah bir an önce sana da tattırsın annelik duygusunu inşallah öptüm
kızlar sağ kasığımda bi kaç gündür sancı oluyor kızımda da böyle olmuştu daha çok var 7 gün zaman geçmiyor yaa
kızlar sağ kasığımda bi kaç gündür sancı oluyor kızımda da böyle olmuştu daha çok var 7 gün zaman geçmiyor yaa
benim de aynı ksığımda ağrı var adet olmama da 8 gün var, acaba kullandığım ilaçlardan mı , göğüslerim de bu defa uçarı acayip acıyo, bakalım hayırlsı, çikolata sen bu ay ilaç kullandınmı ,ben klomen kullandım şimdi de estraderm bant ile duphaston kullanıyorum
:çok üzgünüm::a015:Olmadı iştee biliyorumm.Yine niyet edipp rüyaya yattım rüyamda karışık şeyler gördümm.Olmadı kızlarr bu ayda olmadıı benimm hissediyorum evet olmadı Nerden biliyonuz demeyin biliyorum olmadı.:çok üzgünüm:Kaldı umutlar haziran ayına -tatlicadiarzu-
Benimde 10 gün kala başladı ..Sanırım klomenden[/QUO
haklısın klomenden olabilir:tomato:kafamçokkarıştı
:çok üzgünüm::a015:Olmadı iştee biliyorumm.Yine niyet edipp rüyaya yattım rüyamda karışık şeyler gördümm.Olmadı kızlarr bu ayda olmadıı benimm hissediyorum evet olmadı Nerden biliyonuz demeyin biliyorum olmadı.:çok üzgünüm:Kaldı umutlar haziran ayına -tatlicadiarzu-
inşallah hamileleik belirtisidir çikolatacıım..hayırlı haberler alırız inşallah 7 gün sonra..hakkında hayırlısı olsun canım benim..:Saruboceq:Şeniz
balıım dur üzme kendini hem sen bir rüyayla hareket etme vesveseyle yattığın için karışık rüyalar görmüş olursun ebrucumun dediği gibi şurda 2 gün kaldı bakalım ne olacak inşallah sevineciğin sevineceğimiz haberleri alırız....
:teselli:ya bu kadar karamsar olma ,bir daha yat niyet edip,bende bir konu için niyet edip yatmıştım rüyayı kötü görmüştüm ama herşey iyi sonuçlandı,eğer inanıyorsan hacet namazı kıl,ben sık sık yaparım bu hacet namazını.ben faydasını gördüm bir çok kez.bu gün yine kılacağım mesela,
Doğru diyosunuz kızlarr rüyalara kaldıysak ermiş olurdum ozaman..Hacet namazıı canım tabikide inanırım .Ben kitaplardan araştırayım nasıl kılındığına dair:Saruboceq:
selkie canım biraz daha bekleyelim kızımda 5 gün kala idrarda 3 gün kala kanda baktırdım ve öğrendim canım. evet benim 23 nisan tarihim seninde öyleydi sanırım. belirtilere kulak asmamaya çalışıyorum ama elimde değil. sağ kasıkta ağrı var bulantı var sütü çok severim süt dün bana iğrenç koktu :bbo: birde dün sabah ofiste hıçkıra hıçkıra ağladım nedeni yok ama çok ağladım :sm_confused:
selkie canım allah razı olsun çokk sağolll paylaştığın içina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?